• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

çok haklısın canım ya sana katılıyorum vermeseler iyi olur benimde hemen aklıma düşüyor bulunanlar neysede özellikle yazın olanlar bulunmuyor bide organik bile değil alsan bile.

valla canım aynen ben de sana katılıyorum...ben küçücük bi yerdeyim,meyve satan en büyük market bim düşün yani...pazartesi pazar kuruluyor mevsiminde olan şeyler var sadece.. hani canım çekse bulabilsem tanesini 100 liraya bile alırım ama tam mevsimi gelmeden bulamam.izmire gitmem gerek o da 150 km.hayır bir de herkes hamile,bizi bizden başka kim anlayacak acaba???düşünceli olun biraz yaaaa....

valla canım aynen ben de sana katılıyorum...ben küçücük bi yerdeyim,meyve satan en büyük market bim düşün yani...pazartesi pazar kuruluyor mevsiminde olan şeyler var sadece.. hani canım çekse bulabilsem tanesini 100 liraya bile alırım ama tam mevsimi gelmeden bulamam.izmire gitmem gerek o da 150 km.hayır bir de herkes hamile,bizi bizden başka kim anlayacak acaba???düşünceli olun biraz yaaaa....

evet bende ilçede yaşıyorum market var burda keşke bim olsa oda yok.markette herşey var ama çok pahalı eşime kıyamıyorum ama sağolsun ne desem alıyor hamile olmasamda öyledir o.merkez bize 110 km 2 haftada bir gidiyoruz annaemler kayınvalidemler hepsi orda dönerken alışverişimizide ordan yapıyoruz memleketim gibisi yok ya.hamile kaldıktan sonra bunu bir kez daha anladım..bazen nefes bile alamıyorum burda iş için katlanıyoruz rabbim yardımcımız olsun canım

evet kıızlar sizi çok iyi anlıyorum bende van da yaşıyorum bizde eşimin görevi nedeni ile burdayız deprem yaşadık ve konteynırda yaşııyoruz ve 8 hafta 5 günlük hamişim ...eşim canımın her istediğini alıyor sağolsun ama burda eskisi gibi hayat 12 lere 1'e kadar devam etmiyor 7 de hayat bitiyor dükkanlar kapanıyor ve eşim göreve gittiği zaman yanlıız kalıyorum cnm istediği şeylere her zaman da ulaşamııyorum :( allah tüm hamişlere sabır versin:49:bir an evvel allahın izni ile kucağımıza alalım inşlh sağlık lı olsunlar amin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım inş. ya kusura bakma bunu hiç düşünemedim neyse kolay bulunan bir meyve Allahtan...
:16::16::16:

biz de kız olursa reyyan erkek olursa yusuf diye düşünüyoruz....sağlıklı olsunlarda...

bizde rayyan ismini düşünüyoruz oğlan olursada buğra dedik ama değişebilir tabi...

evet arkadaşlar nolur yanlız meyve ismi değil hiç bir yiyecek isminden bahsetmeyin can çektimi bikere yememiz gerekiyo lütfen...

inşallah güzel haberlerle geleceksin merakla bekliyorum ve dualarımda senin ve bebek için gelince ayrıntılarıyla paylaşırmısın canım sağlıkla kalın:nazar:

tşk ederim canımmm...bugün dr randevum vardı gördüm minişimi çok şükür..darısı başına olsun inş..dualarımdasın canımmm :nazar:

kızlar sizin doktorlarınız 9. haftada randevu verdimi hepinize ne sıklıkta doktora gidiyorsunuzzz:26::26::26: benim 7.haftada kalp atışlarını aldıktan sonra artık rutin aylık kontrollere geleceksin dedi doktorumuz:26:1 ay sonraya gün verdi şimdi merakla 9 nisanı bekliyorum daha 20 gün varrr:37::37::37::37:

canım dr um beni ayda bir çağırıyor..1 aydır bebişimi görmemiştim çok endişeliydim..aslında ilk zamanlar bu kadar uzun olmamalı diye düşünüyorum..

kızlar medikal parka gideniniz varmı ne kadar muayne ücreti ödüyorsunuz :26: bir seferliğe mahsus gitsem diyorum hemde başka bir doktorum fikrini almış olurum :26:

canım ben gidiyorum..
istanbul bahçelievler deki şubesine..dr um suat süphan erşahin..
yanlız 22. haftadan sonra devam edebilicem tayin bekliyoruz ist a..
aklımda 2 hastane daha var belki o zaman fikrim değişebilir..
bir de muayne ücretleri il ve semtte göre değişiyor..
ben sgk lı olduğum halde 90 tl muayne ücreti ödüyorum..

doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildim:16:aslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz:9::9::9:çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda:nazar::nazar: haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...

gözün aydın canımmm maşallah bebişine :nazar:
ultrasyondan dolayı bende çok şikayetçiyim burda gittiğim dr un ultrasyonu çok iyi değil malesef..
benim biraz göbeğim olmasına rağmen aleti karnıma koyar koymaz hem bebişi hem kalp atışını görüp dinledik bugün..
ama ultrasyon kağıdında çok net görünmüyor..hatıra olarak saklamak istediğimden dolayı canım sıkılıyor..
sonuçta bebekler büyüdükçe bütün halde göremicez bebişlerimizi..

slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek:(((((((((((((

allah kavuştursun canımmm...üzme kendini bebişinde üzülür sonraa..

teyzelerrr bizde yarın akşam gidiyoruz ikili ve ense kalınlığına bol bol dua edin bizede

dualarım seninle canımmm..döndüğünde bekliyoruz güzel haberleri...

canım valla tam bitti derken sabah bi kalktım wc ye zor yetiştim çıkardım şimdi rahatım bi çoğalıyo bi azalıyo hafta sonunu iyi geçirmiştim:)bende nasipse cuma günü gitmek istiyorum dr a bakalım:)sizler iyisinizdir inşallah...

benim de geçtiğimiz hafta hafifler gibi oldu bu hafta tekrar yoğunlaştı bulantılarım..inş en kısa zaman da azalır..

kızlar 10+4 de benim doktorum erkek tahmininde bulundu çıkıntı gördüm gibi dedi ama cok erken değil mi! haftaya netleşir dedi ama cok heyecanlanıyorum.. alıştırmak istemiyorum bu fikre kendimi ben kız bebek cok severim ama eşim içten içe erkek istiyor diye mutlu oldum şimdi onun yaşayabileceği hayal kırklığına üzülüyorum ben cok sevinirim kız olursa orası ayrı ama kocişimi düşünüyorum her ne kadar sağlıklı olsun hiç önemli değil dese de ben biliyorum ki erkek istiyor...

var mı benim gibi erken cinsiyet tahmini alan hamişler! hayrılısı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlar nasip etin bizlere....

gözün aydın canımmm :nazar:
topikte şimdiden 3 arkadaş cinsiyetlerini öğrendi bile tahmini de olsa..
darısı bizim başımıza :nazar:
demek ki ultrasyonu çok güzelmiş ki görebilmiş..
ben burdaki dr ve ultrasyonlara kalırsam biraz zor öğrenirim gibi :1:
2 li ye batmana gidicem inş ultrasyonları iyidir de ben de tahmini olarak öğrenirim bebişimin cinsiyetini..

ne güzel herkes isim konusunda biraz fikir edinmiş bizde eşim erkek olursa batuhan koymak istiyo kendisin göbek adıymışş :) şimdi oğluna koyucakmış , kız olursa ben koyucamm inşallahh:) rabbim o günleri göstersin inşallah.....

bu arada arkadaşlar bişi danışmak istiyorum ben acaip elektrik yüklüyüm ne tutsam çarpıyorum:28: kapı kolu:28: ,vestiyer:28: ,eşime dokunsan adamı çarpıyorum:):37: dün gece battaniyeyi üstüme çektim karanlıkta parmak uçlarımdan şimşekler çıktıı:))):28: napsam çıplak ayak topraktamı yürüsem kurtulsam bu elektrikten??? fazla elektrikk bebeğimi zarar verirmikii??

canım ben de elektrik yüklü olmamdan şikayetçiyim..nereye dokunsam elektrik çarpıyor..bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum..
kendinde ürperiyorum devamlı..özellikle insan boş bulunduğundan çok irkiliyor..
ben bir ara lojmanın bahçesindeki topraklara çıplak ayakla basmayı düşünüyorum..
birazcık hava ısınsında ilk işim bu olcak :1:

merhaba kızlar bugun kontrole gıttım tam 7 haftalık kalp atışını duyamadık bebegıde goremedık ama kese duruyor içimi rahat tutmaya calışıyorum ama yınede olmuyor boyle bı durumla karşılasan varmı...

hemen telaşa kapılma canım..başka bir dr a daha görün..senin tickerinde haftan daha büyük duruyor geç döllenme mi senin ki??
ben 6+3 de duymuştum ama bu kişiden kişiye değişir..stres yapmadan önce tekrar bir muayne ol canımm..

arkadaşlar ben çok ciddiyim lütfen meyve ismi vermeyin artık.. gerçekten kendimi zor tutuyorum istememek için düşünmemek için..aklıma başka başka şeyler getiriyorum.. ve bulunduğum yerde ha deyince bulabileceğim şeyler değil..lütfen.sadece bu durumdan dolayı topiğe girememek istemem..daha nasıl anlatabilirim????LÜTFEN!!!!

bu konuda sana katılıyorum canımm..benim de şuan bulunduğum yer çok küçük ve doğuda..burda mevsim meyvelerini bile sağsalim bulamazken mevsimi olmayanı hiç bulamam..lütfen arkadaşlar biraz düşünceli davranalım..aramızda yoğun aşeren arkadaşlarımız olabilir insanın canı birşey istese uyku bile tutmaz bazen..

evet kıızlar sizi çok iyi anlıyorum bende van da yaşıyorum bizde eşimin görevi nedeni ile burdayız deprem yaşadık ve konteynırda yaşııyoruz ve 8 hafta 5 günlük hamişim ...eşim canımın her istediğini alıyor sağolsun ama burda eskisi gibi hayat 12 lere 1'e kadar devam etmiyor 7 de hayat bitiyor dükkanlar kapanıyor ve eşim göreve gittiği zaman yanlıız kalıyorum cnm istediği şeylere her zaman da ulaşamııyorum :( allah tüm hamişlere sabır versin:49:bir an evvel allahın izni ile kucağımıza alalım inşlh sağlık lı olsunlar amin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim olduğum ilde de hayat 7-8 dediğin de bitiyor..ayriyetten eşimde görevde devamlı tek kalıyorum..zaten istediğim hiç birşeyi bulamıyorum..bir de burda duyduklarıma hiç ulaşamam..zor durum da kalmakta istemiyor insan..

muhtemel tarih 10 ekim 2012.sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kucağıma alacağım günü

hoşgeldin aramıza :nazar:

iyi geceler herkese :nazar:

kızlar ben bugün bebişimi görmeye gittim :16:
herşey yolunda çok şükür :nazar:
büyümüş kocaman olmuş görünce şok oldumm..
dr bulantın ve kusmalarına rağmen çok iyi beslemişsin dedi..
haftasıyla uyumlu..kalp atışlarını da dinledik içim rahatladı :nazar:
1 hafta sonra 2 li testini yaparız dedi..

bugün tekrardan 2. kere kan ve idrar tahlillerim yapıldı..sanırım bunlar her ay rutin yapılacakmış..
daha önce de 5+5 de yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı..
bugün yaptırdığımda da herşey normal çıktı..sadece kan değerim düşmüş..
kan hapı yazdı..progestana 10 gün daha devam edicem..12. haftadan sonra bırakıcam..

bugün gittiğim dr dan memnun kaldım ilgiliydi..yanlız ultrasyonu çok kötü..
şansıma sadece batman kaldı..onu da denedikten sonra karar vericem artık..

bu arada hamile kaldığımdan beri tam 5 kilo vermişim..
böyle giderse ben kilo vererek doğurucam galiba :))

bugün içim kıpır kıpır bebeğimi görmek MUHTEŞEMDİ :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:

bugün tekrardan 2. kere kan ve idrar tahlillerim yapıldı..sanırım bunlar her ay rutin yapılacakmış..
kan hapı yazdı..progestana 10 gün daha devam edicem..12. haftadan sonra bırakıcam..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: MAŞALLAHHHH CANIM ÇOK SEVİNDİM darısı başımaa:) 3 hafta kaldı randevuma aslında ama iğnem bitiyo çarşamba günü gidip 1 aylık yeniden rapor çıkartmam lazım o ara diyorum bida mı görsem bebişimii acabaa ???

cnm bebişin ve senn adıına çok sevindim alllah sağlııklı sııhhatli eline almayı nasip etsin bizde yarın gidicez ama burdaki dr güvenmiyorum drlara karşı güvensizlik var sizdede oluuyormu ilgilenseler de yeterli olmadıgıını düşünüyorum gittim hastane ünüversite hast.ve doç.dr giiyorum allahım bebişlerimize sağlık sıhhat akıl versin ya rabbim ...edacıım bu ikili tes felan kaçııncı haftada yapılyormuş ...burdada ultrason hiç iyi deil yaa öff ben bebişin kalp sesini 6 hafta 4 günlükken duymuştum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: MAŞALLAHHHH CANIM ÇOK SEVİNDİM darısı başımaa:) 3 hafta kaldı randevuma aslında ama iğnem bitiyo çarşamba günü gidip 1 aylık yeniden rapor çıkartmam lazım o ara diyorum bida mı görsem bebişimii acabaa ???

tşk ederim canımmm :nazar:
ee ne güzel sana da bahane olur inş..
görürsün bebişini...
ben 1 aydır görmemiştim son zamanlarda çok endişelenmeye başlamıştım..

2 haftada bir görmek en mantıklısı..
inş sende güzel haberlerle gelirsin cnm..
dualarım seninle :nazar:

cnm bebişin ve senn adıına çok sevindim alllah sağlııklı sııhhatli eline almayı nasip etsin bizde yarın gidicez ama burdaki dr güvenmiyorum drlara karşı güvensizlik var sizdede oluuyormu ilgilenseler de yeterli olmadıgıını düşünüyorum gittim hastane ünüversite hast.ve doç.dr giiyorum allahım bebişlerimize sağlık sıhhat akıl versin ya rabbim ...edacıım bu ikili tes felan kaçııncı haftada yapılyormuş ...burdada ultrason hiç iyi deil yaa öff ben bebişin kalp sesini 6 hafta 4 günlükken duymuştum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

tşk ederim canım amin inşallahhh :nazar:
canım benim de aynı sıkıntım var..burda 3 senedir gitmediğim dr kalmadı ama ilk bebeğime hamileyken yaptıkları hatadan sonra ve anestezisiz kürtajdan sonra ben hiç bir dr a güvenmiyorum burda..
içimde hiç rahat değil..ama yapacakta çok birşeyim yok..
ben özel dr a gidiyorum ama nedense buraya gelen dr lar çokta işe yaramıyor..
bunu sadece ben değil bütün herkes düşünüyor..
buranın halkı şikayetçi değil çünkü gördüğümüz en iyi dr lar diyorlar..
ama bizlere göre öyle değil..ilgi yokk alaka yokk..baştan sağma herşey..

ben batmanda 1-2 dr un ismini duydum çok övüyorlar..
2 li testi orda denicem memnun kalırsam da oraya devam edicem..
zaten bizim şarkın bitmesine 2,5 ay kaldı en fazla 2-3 kere daha dr a giderim..
daha sonra ist da devam edicem inş..
yerleşene kadar bir sorun yaşamadan atlatabilseydin tek düşüncem bu..
2 li test 11-14 haftaları arasında yapılıyormuş canımm..

inş sende kafana uyan bir dr bulursun canımm..buralarda çok zor gerçekten..
insanın kafasında hep bir acaba oluyor..allah yardımcımız olsun inşallah...

yarın güzel haberlerini bekliyorum canım dualarım seninle :nazar: :nazar: :nazar:

gozunaydin cnm.insallh hep guzel haberlerle donersin.senin adina cok sevindim.

kızlar bende şehre uzak yerde yaşıyorum, her kontrolde onca yol gitmeyelim diye burda devlet hastanesine gidiyorum eğer memnun kalmazsam mecbur özel hastane bakıcam diyordum ama çok memnunum. öyle gereksiz ayrıntılarla beynime kurt düşürmüyor, gerekli şeyleri yapıyor gerekli bilgiyi kısa net şekilde söylüyor. sorduklarımı cevaplıyor doğum konusundada çok iyi dediler, devlet hastanesinde bu 9 ayı tamamlamaya karar verdim ben biraz şanslı olanlardanım sanırım doktor konusunda. ayrıca nedense devlet hastanelerinin techizatlarının daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum. bir yakınım özel hastanede doktor yokluğu ve cihaz eksikliği sebebiyle kolunu kaybetmişti beynimde öylece fobi oldu. ikili testi doktor yaptır getir demişti, sormayı unuttum nerde yaptırayım diye arayıp sorucam bi kaç yere.

Hani canimiz bisey isterse yememiz gerekiyormus ya bu gercek miki hani tanidiginizin basina gelen bisey falanmi var neden herkes illaki caninin cektigini bulup yemek zorunda acaba ben bunun asil hikayesini merak ediyorum. Birde ruyamda bir meyve gordum simdi ben asermismi oluyorum nerden anliyoruz

Hani canimiz bisey isterse yememiz gerekiyormus ya bu gercek miki hani tanidiginizin basina gelen bisey falanmi var neden herkes illaki caninin cektigini bulup yemek zorunda acaba ben bunun asil hikayesini merak ediyorum. Birde ruyamda bir meyve gordum simdi ben asermismi oluyorum nerden anliyoruz

benim yaşadığım ve tanıdığım kişilerin izlerinde gördüğüm kadarıyla doğru ama öyle rüyanda falan gördüğün zaman değil canın gercekten cok bırsey ısterse mesela elma canın cok ıstıyor evde yok hemen gıt al ye bır yerınede dokunma leke kalıyormuş. annem bana hamıleyken canı ayva ıstemıs o mevsimdede ayva yokmus babam ıstanbuldan getırene kadar annem bacagını kasımıs denemek ıcın hakıkatten benım sağ bacagımın yan kısmında ayva seklı vardır. teyzemde ciğere aş ermiş ayagının altına dokunmus kuzenımın ayagının altında koyu renk ız var yanı ben ınanıyorum bu tur seylere dikkatli olmakta yarar var :)

çok sevindim canım inşallah kucağına alana kadar böyle devam eder bende ikili teste p.tesi günü gidecem şimdiden heycan doruktaaa :49:

bazı yerlerde erik var canım çıkmış ben dün gördüm 4 tanesi 25 tl idi :) benimde canım karpuz çekiyrdu onuda ortaköyde bulduk :D büyük marketlerde de oluyor meyvalar vakti gelmden tabi sağlıklı değil ama hamile iken canım bişey çekerse az bişeyde olsa tatmak lazımmış bebiş eksik olmasın diye öyle derler :D

günaydın cnm aynı gidiyoruz seninle ikili teste sen ne zaman gideceksin?

Günaydınnnnn:16::16::16:

edoşum nihayet gidebildin ve iyi haberlerini alabildik çok şükür :46::46::46:
çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine :nazar::nazar::nazar: ama umarım bulantıların geçer de artık kilo vermen durur..bizizm göbüşler çıkıyo siz kilo veriyorsunuz olmuyor ama böyle :9:

Back
X