kızlar merhaba..:)
biliyorum kafalar karışıyor sürekli, doktorlar farklı şeyler söylüyor ve farklı ilaçlar veriyor ama bana iyi geldiği için paylaşmak istedim. çünkü o bulantı ve kusmaları bende iyi kimse bilemez herhalde
geçen hafta bulantım tavan yapmıştı iyice birşey yiyemez olmuştum ve günde 2-3 kere kusuyordum. geçtiğimiz perşembe 2 tane serum yedim iyi geldi. doktor bana da zofran ı verdi bulantı için birde b12 vitamini verdi. cumartesi rutin kontrolüme gittiğimde gayet iyiydim, resmen bitkisel hayattan çıktım dedim doktora:) güldü ama zofranı hergün alma dedi. sadece bulantın yoğun olduğu durumlarda al dedi. zararlı vs demedi zaten kendisi verdi hapı bana ama düzenli alma dedi. sana verdiğim b12 ve folik asit bulantıyada iyi gelir ayrıca sana da enerji verir dedi. bu 2 hap suda eridiğinden vücudun ihtiyacından fazlası atılıyormuş, zararı yokmuş vs. dedi. bende zofranı bıraktım 2 gündür. vitamine ve folik asite devam ediyorum. gerçekten iyi geldi bana. bulantım çok nadir olsada zaman zaman var ama en azından hayatımı olumsuz etkilemiyo.
isterseniz en azından doktorlarınıza danışıp sizde kullanabilirsiniz?