• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

evet canım aynen oyle evde cocuk olunca zor ılkınde yatsamda kalksamda bı sorun olmuyodu sımdı esım yokken yatamıyorum o varken yattıgımda da vıcdan azabı duyuyorum cocukla ılgılenemıyorum dıye bıde buyuk olsa neyse herseyı bzıe baglı daha bezlı maysıta 2 yasına gırecek ınsallah ben bu akdar erken ıstemedım ama hem ıkısı bırden cıksın dıye hemde esım cok zorladı yasım gecıyor dıye bende az deılım 31 ıns ılerde rahat ederız:34:

hay maaşallah tam sevmelik şimdi o:)))
bir yerde okumuştum en iyisi kardeşlerin arasında 3 yaş olmasıymış. sizinkilerde yaklaşık öyle olacak. büyük çocuk için daha kolay oluyormuş kıskançlık kabullenmeme vs anlamında. benim yeğenlerim var (ablamın) onlarda senin gibi oldular. şimdi biri 2 biri 4,5 yaşında. evet zor oluyor muhakkak ablam için ama bence en iyisi. bir kerede çıkartacaksın aradan Allah ın izniyle. daha çok çok erken ama bende Allah nasip ederse öyle olsun isterim:) bakalım zaman ne gösterecek:)

evet canım aynen oyle evde cocuk olunca zor ılkınde yatsamda kalksamda bı sorun olmuyodu sımdı esım yokken yatamıyorum o varken yattıgımda da vıcdan azabı duyuyorum cocukla ılgılenemıyorum dıye bıde buyuk olsa neyse herseyı bzıe baglı daha bezlı maysıta 2 yasına gırecek ınsallah ben bu akdar erken ıstemedım ama hem ıkısı bırden cıksın dıye hemde esım cok zorladı yasım gecıyor dıye bende az deılım 31 ıns ılerde rahat ederız:34:

bu arada 31 yaş geçiyor olurmu hiç... daha çok genç :)))))

Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acaba :50: bebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba :50:

çok geçmiş olsun canım.yediğin bişey mi dokundu acaba?inşallah çabuk atlatırsın...

cnm hadi gözün aydınnn neden canın sıkıldıki?benden kanda alınmadı mesela ama takmıyorum..
acaba benim ultrason kağıdında yazarmı ense kalınlığının ölçüsü doktorum demedi şukadar falan die:)
herşey iyi dedi sadece

maşallah ikili testi halletmişsiniz:nazar: sanırım fotoğraf koymuşsun ben göremedim ama orada nt diye yazan ölçü ense kalınlığı olması lazım..

canım oyle bı gün gelicek ki inşallah o tekmeler bezdirecek yeter artık hayırlsıyla bı cıksan dıyeceksınız:1:

oğlum saolsun oyle yapmıstı bana hıc durmuyordu son zamanlarda zor oluyor bırde hep yukardaydı karnım hıc ınmedı boyle agzımdan cıkcak sanıyodum:9: sırtım batıydu o harket ettıkce oturamıyodum fılan sımdı de oyel o kadar hareketlı kı zaptedemıyoruzz:52::52::nazar:
aynen benim oğlum da yukardaydı hep.kaburgama batıyodu artık son zamanlarda oturamıyodum.bi de hep yukarda olunca mide yanması çok oluyodu bende.bakalım bu sefer nasıl olacak..

hay maaşallah tam sevmelik şimdi o:)))
bir yerde okumuştum en iyisi kardeşlerin arasında 3 yaş olmasıymış. sizinkilerde yaklaşık öyle olacak. büyük çocuk için daha kolay oluyormuş kıskançlık kabullenmeme vs anlamında. benim yeğenlerim var (ablamın) onlarda senin gibi oldular. şimdi biri 2 biri 4,5 yaşında. evet zor oluyor muhakkak ablam için ama bence en iyisi. bir kerede çıkartacaksın aradan Allah ın izniyle. daha çok çok erken ama bende Allah nasip ederse öyle olsun isterim:) bakalım zaman ne gösterecek:)
Allah gönlüne göre versin canım aynı ablanınkıler gıbı olacak bızımkılerde ıns tam 2.5 yas
ıns cok zorluk cekmeyız
bu arada 31 yaş geçiyor olurmu hiç... daha çok genç :)))))

saol canım :38:kendımı yaslanmıs hıseıdyorum nedense boyle yorgun cocuk ust uste olunca belkıde bı de bende bel fıtıgı var o yuzden daha ılerı yaslarda hamıle kalmak sıkıntı olucaktı emınım sımdı de fazla kılo almamam lazım:18:

benim en başından beri var canım bakıyorum herkes tortu geliyor diyo ama kimse su geldiğinden bahsetmiyor:26:bende dedim acaba bu su bendemi geliyor sadece:9: iyi ama bende rahatladım şimdi :8::8:şu jeller biterse daha çok rahatlıcaz az kaldı çok şükür son 3 hafta:46:

ne kadar kullanıcam bilmiyorum c tesi başladım ben yeni başladım sayılır bir kutuda 15 tane var bakalım dr ne diycek bitince :)))

Allah gönlüne göre versin canım aynı ablanınkıler gıbı olacak bızımkılerde ıns tam 2.5 yas
ıns cok zorluk cekmeyız

saol canım :38:kendımı yaslanmıs hıseıdyorum nedense boyle yorgun cocuk ust uste olunca belkıde bı de bende bel fıtıgı var o yuzden daha ılerı yaslarda hamıle kalmak sıkıntı olucaktı emınım sımdı de fazla kılo almamam lazım:18:

hım bel sorun:( bendede var aynı durum maalesef. bende ilerleyen aylarda sıkıntı çekebilirim belki diye platese başladım. bel kaslarını çalıştırıyorya iyi geliyormuş o yüzden:) bulantılarım izin verirde normal hayata dönersem inşaallah düzene oturtacağım. alalı 1 ay oldu ama daha 1 kere yapabildim :)oda az az.
ebru şallının hamileler için plates cd sini birde topu aldım. yavaş yavaş yapacağım artık inşaallah.

ne kadar kullanıcam bilmiyorum c tesi başladım ben yeni başladım sayılır bir kutuda 15 tane var bakalım dr ne diycek bitince :)))

ohooooo canım ben 2 aydır kullanıyorum 12 hafta bitene kadar da kullanıcam :37::37:gerçi alıştım artık zor gelmiyor ama bitsinde şu peçete kullanma bilmem ne olaylarından kurtulsammm:37::37::37::37:

2 gündür çook yoğunum,geçmişi bile okuyamadım ilk kez.Doktora gideceğimi haber vermek istedim hemen :) ikili test için gidiyorum..az sonra çıkıcam işten,bana şans dileyin :16::16:

hayırlı haberlerle dön inşallah canım

merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasil:34: ya bana zaman hic gecmiyormus gibi geliyor ben biraz sabirsizim galiba. bebisimi hala görmedim ben mayisin 21 inde görucekmisim cok merak ediyorum:1: bebislerimiz Allaha emanetler:nazar::emir_bebek::nazar: ya karnimiz sisse biran önce de daha bi hamile gibi hissetsek kendimizi. benim hic belirtim olmadigi icin daha farkina varamiyorum hamileligimin:49:

valla canım ben hareketlerini gördüm, mide bulantılarım da hala yoğun bi şekilde devam ediyo, göğüslerime desen dokunamıyorum ona rağmen hala tam olarak kendimi hamile gibi hissedemiyorum. kızıyorum kendime niye bebeğimi hissedemiyorum diye ama napim işte olmuyo:1:

crinone gel kullanan bayanlar su gibi devamlı akıntı yaşayan varmı:26::26:benim gebeliğin başından beri hep su gibi akıyor acaba jeldenmi yoksa kendi akıntımmı bilemedim şimdi

benim de öyleydi canım, bazen yoğun bazen su gibi geliyodu. sanırım bunu kullanınca kendi akıntın da oluyo ki su gibide geliyo. son doktora gittiğimde 12. hafta oldu diye kesti şükür crinonu yine akıntım var ama çok azaldı diyebilirim.

şimdi şöyle bir durum son adet tarihime göre 7+3 4 falan oluyor ama değil. ultrasonda yazıyo 6 diye.onun için ultrasona göre gideceğiz.25 aralık tarihine göre normalde yumurtalama zamanı 9 ocak gibi oluyor ama değil işte.evet birkaç gün farketmez ama 6 haftalık diyorum doğuma 34 hafta var,ama diğer türlü 32 kalmış olacaktı.düşünsene ben bazen 2 ayda bir oluyorum öyle bir ayda olsaydı bu iş gelişim geriliği olacaktı.

Bence farklı bir doktorda ultrasona girin çünkü ben 2 gün arayla 2 farklı doktorda ultrasona girmek durumunda kalmıştım ve ikisinde ki hafta bilgisi birbirini tutmuyordu..

hımm. bak bu ayrıntıyı ben bilmiyordum, bende habire içip duruyorum iyi geliyor bebişe diye:)))) ne diyelim hep diyorumya vardır bir bildiği herhalde doktorun devam et deyip durduğuna göre. hele şimdi vitanimle beraber iyi gelince devam ederim ben yine her ikisinede:)

seninde ikinci hamileliğin:) inşaallah atlatırız en kısa zamanda geçerde rahatlarız.
gerçekten evde çocuğu olupta hamile olmak çok daha zor olsa gerek. sorumluluk çok daha fazla. şuan iki kişiyiz. sağolsun eşim mutfak işlerini halldeiyor, evi şu ara o idare ediyor elinden geldiği kadar. ben işten dönünce hemen yatıyorum zaten.ama bir çocuğum daha olmuş olsaydı ne yapardım bilmiyorum gerçekten. (tabi rabbim önce karnımdaki bebişimi nasip etsinde, sonrada kardeş nasip etsin inşaallah:))) dayanacağız ne yapalım, anne olmak kolay değil:)

Bende 11.haftadayım geçen hafta doktor kontrolüm vardı.Folik asiti bırak dedi doktor sadece ilk haftalarda faydası oluyor dedi..Ve ben folbiol alıyordum hergün yarım ama doktorum bu miktar çok fazla dedi normalde günde 0,4 mg kullanmak gerekiyormuş. Bu benim 2. doktorum ilki vermişti günde yarım diye...Sadece paylaşmak istedim...

benimde bebegim yolda dogum tarihini 12.10.2012 olarak bekliyoruz ilk bebegim oldugundan tecrübesizim hangi hastane hangi doktor hiçbirine karar veremiyorum
hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin.. demek ki gebeliğini öğrenmiş ama topiğimize ratlamamış çokkkk hamiş var daha...
kızlar biz doktora gittik.. ense kalınlıgı 2,4 cktı. 3 ün altı normal sayılıyormus. doktorda hersey cok normal bebek saglıklı dedi. ama benim biraz canım sıkıldı.. kan testını 2 hafta sonra alıcaz.. insallah o daha iyi cıkar.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. 3lü test için randevu günümde belli oldu.. bu arada bebeğimde büyümüş 6 cm olmus neredeyse.. ve de cok hareketliydi :nazar::nazar: Allah herkesin bebeğini kendine bagıslasın. saglıkla kucagına almayı nasip etsin...
ne güzel haber işte. canını sıkacak bişey. kan sonuçların da iyi çıkacak inşallah...zaten hamilelik hep endişelerle geçecek. kalbi atıyor mu sorusundan başladık.şimdi 2li 3lü testler..sonra hareket etmeye başlayınca daha kolay diyordum en ama daha zormuş. işte hareket etmese neden hareket etmedi gibi.. Allah yardımcımız olsun...
merhaba, benide aradılar primadan nisanın 10 unda eve göndericeklermiş paketimi içinde ne var biliyomusunuz yani 5 lira kargo ücreti ödemeye deger mi
canım ödediğin şey paket parası değil sonuçta kargo parası.. onun için içinden bi kağıt bile çıksa ücretsiz...biraz farklı ggibi içerikler.. ben de anne oluyorum cdsi ve el kitabı vodafone 30 dk konuşma paketi,tupperware mama saklama kabı,4 adet bez,panten şampuan saç kremi birer kullanımlık,ariel leke çıkarıcı,ariş pırlanta kataloğu çıktı,birine tupperware kataloğu çıkmış birine cd çıkmamamış mesela...ben memnunum,bebeğe gelmiş bişey mutlu oldum ben....

2 gündür çook yoğunum,geçmişi bile okuyamadım ilk kez.Doktora gideceğimi haber vermek istedim hemen :) ikili test için gidiyorum..az sonra çıkıcam işten,bana şans dileyin :16::16:
hayırlı haberlerle gel...

benim prima kutum geldi. çok beğendim. aslında 5 liraya değermi değmezmi bu kişinin beklentilerine bağlı
4 adet yenidoğan bez
1 minik mama kabı
100 ml ariel leke çıkarıcı
pantene şampuan ve saç maskesi numunesi
hamilelik cdsi
ariş pırlanta kataloğu
wodafone dan hediye dakika
tupperware kataloğu
hamilelikle ilgili bilgilerin olduğu küçük bi dergi (içinde e-bebek mağazasından bi kaç mağazada %10-20 indirim şifreleride var)

bunlar vardı içinde ben beğendim çünkü tohumuna para saymadım :) ve 4 tane bez bana denemem için yeterli.
aslında 27 martta kargoya verilecek dediler banada ama geçen hafta geldi yani erken geldi.

kızlar ya bu prımanın hedıyesını kargo yoluyla alanlar mng kargo muydu benı de aradılar sanırım gelmıs adres ytersız dıye bende bız gelıp alalım dedım calıstıgımız ıcın de yanlıs olmasın baska bıseyse:9:
mng canım..benim adrese geldi..
kızlar hamilelikte akıntı normalmiş, hamile kaldıgımdan beri bitmek bitmeyen akıntım var ama artık koku olmaya başladı :( doktor kontrolüm nisanda. nisana kaar bekleyimmi yoksa hemen doktora gidip ilaçmı alayım. 9. haftada fitiller filan zarar verirmi acaba bebeğe bilen var mı?
canım koku olmaya başladıysa ihmal etme..önemli bir konu...
Bence farklı bir doktorda ultrasona girin çünkü ben 2 gün arayla 2 farklı doktorda ultrasona girmek durumunda kalmıştım ve ikisinde ki hafta bilgisi birbirini tutmuyordu..

abooooooo bu mesajımı nerelerden buldun!!!:52::52: canım ultrason zaten değişken bişey,son adete göre gidiliyor.ama bendeki durum farklı geç döllenme..bende adet düzensizlikleri vardı.bazen 45 günde falan geliyor onun için son adete göre bir döllenmem yok.. onun için hesap bu..

hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin.. demek ki gebeliğini öğrenmiş ama topiğimize ratlamamış çokkkk hamiş var daha...

ne güzel haber işte. canını sıkacak bişey. kan sonuçların da iyi çıkacak inşallah...zaten hamilelik hep endişelerle geçecek. kalbi atıyor mu sorusundan başladık.şimdi 2li 3lü testler..sonra hareket etmeye başlayınca daha kolay diyordum en ama daha zormuş. işte hareket etmese neden hareket etmedi gibi.. Allah yardımcımız olsun...

canım ödediğin şey paket parası değil sonuçta kargo parası.. onun için içinden bi kağıt bile çıksa ücretsiz...biraz farklı ggibi içerikler.. ben de anne oluyorum cdsi ve el kitabı vodafone 30 dk konuşma paketi,tupperware mama saklama kabı,4 adet bez,panten şampuan saç kremi birer kullanımlık,ariel leke çıkarıcı,ariş pırlanta kataloğu çıktı,birine tupperware kataloğu çıkmış birine cd çıkmamamış mesela...ben memnunum,bebeğe gelmiş bişey mutlu oldum ben....

hayırlı haberlerle gel...

mng canım..benim adrese geldi..

canım koku olmaya başladıysa ihmal etme..önemli bir konu...

abooooooo bu mesajımı nerelerden buldun!!!:52::52: canım ultrason zaten değişken bişey,son adete göre gidiliyor.ama bendeki durum farklı geç döllenme..bende adet düzensizlikleri vardı.bazen 45 günde falan geliyor onun için son adete göre bir döllenmem yok.. onun için hesap bu..

saol canım kısıye teslım edıyorlarmıs ya bızde evde olmuyoruz o yuzden ıstemedım eve gondermelerını ben alırım dedım cıkısta alıcaz:16:

Bende 11.haftadayım geçen hafta doktor kontrolüm vardı.Folik asiti bırak dedi doktor sadece ilk haftalarda faydası oluyor dedi..Ve ben folbiol alıyordum hergün yarım ama doktorum bu miktar çok fazla dedi normalde günde 0,4 mg kullanmak gerekiyormuş. Bu benim 2. doktorum ilki vermişti günde yarım diye...Sadece paylaşmak istedim...

teşekkür ederim paylaştığın için. :)
bende anlayamıyorum neden farklı farklı oluyor yönlendirmeleri. benim bir dahaki kontrolüm 7 nisan. o zamana kadar devam edeceğim artık. gidince bakalım ne diyecek. 12.hafta da olacağım gittiğimde,muhtemelen keser belki benimkide.
ya normalde bile ilaç alan biri değilimdir hele şimdi insan hiç almak istemiyor ama sonuçta nasıl yönlendirilirsek öyle de devam ediyoruz. ama bir şekilde buradaki herkes gibi doktorumuza güvenmek zorundayız ne yapalım. aksi halde kafa iyice allak bullak oluyor.:)))

teşekkür ederim paylaştığın için. :)
bende anlayamıyorum neden farklı farklı oluyor yönlendirmeleri. benim bir dahaki kontrolüm 7 nisan. o zamana kadar devam edeceğim artık. gidince bakalım ne diyecek. 12.hafta da olacağım gittiğimde,muhtemelen keser belki benimkide.
ya normalde bile ilaç alan biri değilimdir hele şimdi insan hiç almak istemiyor ama sonuçta nasıl yönlendirilirsek öyle de devam ediyoruz. ama bir şekilde buradaki herkes gibi doktorumuza güvenmek zorundayız ne yapalım. aksi halde kafa iyice allak bullak oluyor.:)))

Maalesef öyle ama tek anladığım şu ki doktorunu iyi seçmek ve gerçektende güvenebilmek çok önemli sonuçta onlar yönlendiriyor ve hatalıda olabiliyor ki ben yaşadım ilk doktorum çok eksikmiş bu konuda şimdi anlayabiliyorum. Heleki ilk hamilelikteki sıkıntı, heyecan yada endişeleri gerçekten doktorun anlayıp mantıklı cevaplar verebilmesi çok önemli ama maalesef ki bunda dikkat etmiyorlar...umarım herşeye rağmen herkesin bebeği sağlıkla doğar... :)

Karnim Sis,midem sis,patlayacagim az sonra:53: Daha 8 haftalikken bu kadar siskinlik olur mu yaa?cacik yedim o mu yapti ki kizlar?kullandigim ilaclar da elevitle folbiol.bugun kendimi yuruyen balon gibi hissediyoruuum :49: sizde de var mi balonluk?

Karnim Sis,midem sis,patlayacagim az sonra:53: Daha 8 haftalikken bu kadar siskinlik olur mu yaa?cacik yedim o mu yapti ki kizlar?kullandigim ilaclar da elevitle folbiol.bugun kendimi yuruyen balon gibi hissediyoruuum :49: sizde de var mi balonluk?

Ben 11. hafta içindeyim o şişlik bende hergün biraz daha hissettirerek devam ediyor :) sanırım biraz yapı ile alakalı bir durum yani bende de 2-3 haftadır durum böyle yemeyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsa değişirdi ama bu bayağı kalıcı :)

Ben 11. hafta içindeyim o şişlik bende hergün biraz daha hissettirerek devam ediyor :) sanırım biraz yapı ile alakalı bir durum yani bende de 2-3 haftadır durum böyle yemeyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsa değişirdi ama bu bayağı kalıcı :)

YaaAa artik boyle devam edebilir yanii...peki sen hareketli misin yoksa az mi hareket ediyorsun acaba onunda etkisi ver midir cunku ben pek hareketli degilim yorgun hissediyorum bulantim da var o yuzden genelde yatiyorum.

arkadaşlar ben çok ciddiyim lütfen meyve ismi vermeyin artık.. gerçekten kendimi zor tutuyorum istememek için düşünmemek için..aklıma başka başka şeyler getiriyorum.. ve bulunduğum yerde ha deyince bulabileceğim şeyler değil..lütfen.sadece bu durumdan dolayı topiğe girememek istemem..daha nasıl anlatabilirim????LÜTFEN!!!!

kusura bakma canım arkadaşa cevap yazmak için yazdım ama haklısın sory :S

bizzz geldiiik :emir_bebek: çok şükür gördüm bebişimi büyümüş kuzucum 5,83 cm olmuş :nazar: ense kalınlığı boyu herşeyi normal çıktı çok şükür ama yaramaz öyle bir keyifle yatıyodu ki :9: göstermedi cinsiyetini

2li test için de kan verdim ,haftaya alıcam sonucu nasipse. bu konuda kararsız kalmıştım ama doktorum 2li testin 3lüden daha hassas bir test olduğunu söyledi, yaptırdım bende.

saç boyama konusunu sorayım dedim daha sorumu tamamlamadan kesinlikle hayır dedi :45:

Back
X