ben bir kere yedim az önce dediğim gibi. o güne kadar cekirdek diye yedim kemirdim etrafı simdi canım istemiyo sanırım az da olsa gerçekten tatmak gerekli
ben yemeyee başlıyıncaa bırakamıyorum aama yaa tatmakk nerdee paketin dibini görücem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir kere yedim az önce dediğim gibi. o güne kadar cekirdek diye yedim kemirdim etrafı simdi canım istemiyo sanırım az da olsa gerçekten tatmak gerekli
ben yemeyee başlıyıncaa bırakamıyorum aama yaa tatmakk nerdee paketin dibini görücem![]()
aman dikkatli ol :) bu sefer fazla tuzdan bebişe zarar gelmesin Allah korusun
evt yaaaa çok haklısın bide turşu yedim 1 paket baska türlü miğdem düzelmiyoooo elimde deil
bence kontrole gittiğinde doktoruna bi sor derim. o daha iyi bilir sonucta ama fazla tuzlu veya fazla şekerli iyi değil diye duymustum
nasıl yaniii aman allahım bu kadar erken belli mi oldu hadi gözün aydın canım![]()
amin insallahh canımm...
dimi yaa bende hep ekşi acı tuzlu yıyorumm.. tatlı istemıyor canım sogudum ıyıce.. hayırlısı olsun tabıkıde.. peki ultrason kagıdına göre neredeydı bebişin sagda mı solda mı??
aman maaşallah ne güzel ya bende cok meraklandım şimdi erken degilmi ya benim doktorum 1.5 ay sonra belli olur dedi seninki test yaptırırken mi cıktı yoksa ultrasonda gözüküyomu ay bende ögrenimde cicisleri almaya basliyim
evt yaaaa çok haklısın bide turşu yedim 1 paket baska türlü miğdem düzelmiyoooo elimde deil
slm millet ben geri geldim ya aklıma bişey takıldı çekirdek yemek bebege zarar verir mi?
boşver canım kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda bu yılın erkek yılı olduğunu sende ispat ettin canım bizde ikili teste12+2 de gidicez belki bizimkide belli olur
yalnız turşu dedin turşu cekti canımşimdi atıstırıyorum azcık birazcık
i nankii sabah biraz ekmek yedim başkada bişey yokkk çekirdek yiyebiliyorum sadece ha bide ismi lazım olmayan şeydennnzararlı mı bilmiyorum canım ama dün ne ögle ne akşam yemegi yiyebildim akşam sadece bi avuc cekirdek yedim bişe olmaz insallah abartmadıgımız sürece
yalnız turşu dedin turşu cekti canımşimdi atıstırıyorum azcık birazcık
zararlı mı bilmiyorum canım ama dün ne ögle ne akşam yemegi yiyebildim akşam sadece bi avuc cekirdek yedim bişe olmaz insallah abartmadıgımız sürece
turşu yine iyi benim canım turşu suyu istiyodu hamileligimin başlarında bardak bardak götürüyodum ama şimdi hiçbişe içemiyorum
saol darısı bize olsun inşallah bizimkide geçsin bugün mahvoldum yine.
ayyyyy çok sevindim..oğlan çabuk gösterir derler doğruymuş.bende 1 haftam var gideceğim inş gösterir...bende erkek hissediyorum RABBİM gönlümüze göre versin....erkek haberimiz geldi 1 tane maaşallah ya....
maaşallah bebişini canım...
ya benimki 11+3 işte dr bana 11 içinde gel belli olur demişti ben ultrasonda gördüm hemde herşeyini:)))atı bacaklarınıııı bide yakınlaştırdı drr seninki ne kadarlık 11i geçtiysen git sende benceeee
evet canım erkek çabuk gösterir derler ama benim arkadaşımda 12 haftalık onada dr kız demişşş.BELLİ OLUYO ASLINDADA DRLAR BENCE SÖYLEMİYOLARRRR KABAK GİBİ YAKINLAŞTIRINCA GÖRÜNÜYO VALLAA MAŞALLAHHHHHHHH BEBİŞLERİMİZEEEEEEE