• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

aman maaşallah ne güzel ya bende cok meraklandım şimdi erken degilmi ya benim doktorum 1.5 ay sonra belli olur dedi seninki test yaptırırken mi cıktı yoksa ultrasonda gözüküyomu ay bende ögrenimde cicisleri almaya basliyim

ya benimki 11+3 işte dr bana 11 içinde gel belli olur demişti ben ultrasonda gördüm hemde herşeyini:)))atı bacaklarınıııı bide yakınlaştırdı drr seninki ne kadarlık 11i geçtiysen git sende benceeee

slm millet ben geri geldim ya aklıma bişey takıldı çekirdek yemek bebege zarar verir mi?

zararlı mı bilmiyorum canım ama dün ne ögle ne akşam yemegi yiyebildim akşam sadece bi avuc cekirdek yedim bişe olmaz insallah abartmadıgımız sürece

boşver canım kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda bu yılın erkek yılı olduğunu sende ispat ettin canım bizde ikili teste12+2 de gidicez belki bizimkide belli olur

12+2 de gidiceksen kesin belli olur canım yaaa.Doğru diyosun kız erkek farketmez sağlıklı olsun tabi ama insan genede biraz bozuluyo ama eşim havalardaaa onun istediği oldu ya bide kendisi dr dan önce gördü cinsiyetini Allah hepizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

melekengel bebişlerin iyi olmasına sevindim canım:nazar::nazar:
bende dün seni merak edip sormuştum zaten maşallahhhh iyisiniz canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

arcakkkk teşekkür ederiz :nazar::nazar::nazar:senin bebişede maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

kızlar iş yerinde azıcık uzanmıştım uyuyakalmışım çaktırmayın:9::9::9:

zararlı mı bilmiyorum canım ama dün ne ögle ne akşam yemegi yiyebildim akşam sadece bi avuc cekirdek yedim bişe olmaz insallah abartmadıgımız sürece
i nankii sabah biraz ekmek yedim başkada bişey yokkk çekirdek yiyebiliyorum sadece ha bide ismi lazım olmayan şeydennn :D
yalnız turşu dedin turşu cekti canım :D şimdi atıstırıyorum azcık birazcık

ayy işte benim salaklıgımmm yaaaa kusurabakma iyiki evinde varmış yoksa içim içimi yerdiiii

saol darısı bize olsun inşallah bizimkide geçsin bugün mahvoldum yine.

ayyyyy çok sevindim..oğlan çabuk gösterir derler doğruymuş.bende 1 haftam var gideceğim inş gösterir...bende erkek hissediyorum RABBİM gönlümüze göre versin....erkek haberimiz geldi 1 tane maaşallah ya....

maaşallah bebişini canım...

evet canım erkek çabuk gösterir derler ama benim arkadaşımda 12 haftalık onada dr kız demişşş.BELLİ OLUYO ASLINDADA DRLAR BENCE SÖYLEMİYOLARRRR KABAK GİBİ YAKINLAŞTIRINCA GÖRÜNÜYO VALLAA MAŞALLAHHHHHHHH BEBİŞLERİMİZEEEEEEE

ya benimki 11+3 işte dr bana 11 içinde gel belli olur demişti ben ultrasonda gördüm hemde herşeyini:)))atı bacaklarınıııı bide yakınlaştırdı drr seninki ne kadarlık 11i geçtiysen git sende benceeee

benimde tam 11 haftalık gidene kadar doktora 13 haftalık olucak içimden bi ses erkek diyo zaten ama gönlümde kız var (saglıklı ve hayırlı bi evlat olsunda cinsiyet hiç önemli degil)

evet canım erkek çabuk gösterir derler ama benim arkadaşımda 12 haftalık onada dr kız demişşş.BELLİ OLUYO ASLINDADA DRLAR BENCE SÖYLEMİYOLARRRR KABAK GİBİ YAKINLAŞTIRINCA GÖRÜNÜYO VALLAA MAŞALLAHHHHHHHH BEBİŞLERİMİZEEEEEEE

kızlar maaşallah tek tek geliyo cinsiyet haberleri suanda erkek geneli ayy bikaç haftaya hepimizinki belli olur, belli olsunda isim düşünelim yaa

Back
X