• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

sende bendensin desene canım yaaa..
dr un bana birşey dememesi aklımı karıştırdı..
düşük tansiyon iyidir dedi..
ama benim çok başım dönüyor ve çok halsiz oluyorum..
bende senin gibi tuzlu birşeyler atayım ağzıma o durumlarda..

ewet canımm.. bide sırtustu uzanıp ayakları bıraz havaya kaldırmakta ıyı gelıyormus.. siz neden siirttesiniz bakem ?? ben buaraya evlendim :9:

ayyy gozunaydın canımmm.. Masallahh. Darısı basımıza insallahhh... Bizim terbiyesizinde her tarafı meydandaydı ama doktor daha kucuk dedi :9: Anlayamadı yane.. Hayırlısı olsun....

teşekkür ederizz teyzesiiiii darısı sizin başınızaaaa en kısa zamandaa.insan merak ediyo yaaa ama bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi palavraymışş onu anladımmm:))))

teşekkür ederizz teyzesiiiii darısı sizin başınızaaaa en kısa zamandaa.insan merak ediyo yaaa ama bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi palavraymışş onu anladımmm:))))

amin insallahh canımm...

dimi yaa bende hep ekşi acı tuzlu yıyorumm.. tatlı istemıyor canım sogudum ıyıce.. hayırlısı olsun tabıkıde.. peki ultrason kagıdına göre neredeydı bebişin sagda mı solda mı??

ewet canımm.. bide sırtustu uzanıp ayakları bıraz havaya kaldırmakta ıyı gelıyormus.. siz neden siirttesiniz bakem ?? ben buaraya evlendim :9:

onu da deneyeyim sağol canım ya tavsiyelerin için :16:

bende buraya gelin geldim eşimin düğüne bir kaç gün kala siirte şark görevi çıktı..
şarkımızı tamamladık sayılır çok şükür..
2.5 ayımız kaldı..şimdi tayin bekliyorum hayırlısıyla..

sen gelin gittiğine göre temelli kalıcan galiba??
nerden gittin oralara :1:

onu da deneyeyim sağol canım ya tavsiyelerin için :16:

bende buraya gelin geldim eşimin düğüne bir kaç gün kala siirte şark görevi çıktı..
şarkımızı tamamladık sayılır çok şükür..
2.5 ayımız kaldı..şimdi tayin bekliyorum hayırlısıyla..

sen gelin gittiğine göre temelli kalıcan galiba??
nerden gittin oralara :1:

ayy ne güzelll yaaa insallah şöyle güzel bir şehire cıkarda rahatlarsınız.. bende karambolde geldım işte... son pişmanlık fayda etmedi.. insallah bır gun bizde gideriz burdann.. mutluyuz cok şükür ya katlanılıyor herseye.. yoksa uzaklık cok kötü.. ailemmm bursada..

edammm, Tutsaqkoliq, seda32, hulyakevin, menbeta, eminabd, Masumiyet, semayasar83, laplace, nkusmez, supremee :nazar: :nazar: :nazar:

Bunlarda Cimeka ve Red' e sonra bize niye yok demesinler :1: :1: :1:
:nazar: :nazar: :nazar:

arkadaslar ne guzel cınsıyetler tek tek bellı oluyor ay ben çok heyecanlıyım valla
hatta ben esıme tam tersını soylucem cınsıyetın geldıgınde suprız olsun

ayy ne güzelll yaaa insallah şöyle güzel bir şehire cıkarda rahatlarsınız.. bende karambolde geldım işte... son pişmanlık fayda etmedi.. insallah bır gun bizde gideriz burdann.. mutluyuz cok şükür ya katlanılıyor herseye.. yoksa uzaklık cok kötü.. ailemmm bursada..

hep öyle oluyor canım yaa ama insan eşinin yanında olunca nerde olursa olsun yaşıyor iştee..
allah bozmasın inşallah :nazar:

benim ailemde istanbulda..
tayine de 7 il seçtik ilk 2 si istanbul..
gönlümüzden geçende istanbul..inşallah hayırlısıyla öyle olur canımm :nazar:

sizinde gönlünüze göre olsun inş :nazar:

ben çok sevdım sıırtı doguda olsa ınsan arıyor oraları yıne

ben siirtte değilim canım.. sadece ailemden uzak oldugum için zor geliyor.. bide bizim bebiş hemen gelmedi ugrastırdı bizi buda haliylen beni yalnızlıga itti bu gurbet ellerde..

hep öyle oluyor canım yaa ama insan eşinin yanında olunca nerde olursa olsun yaşıyor iştee..
allah bozmasın inşallah :nazar:

benim ailemde istanbulda..
tayine de 7 il seçtik ilk 2 si istanbul..
gönlümüzden geçende istanbul..inşallah hayırlısıyla öyle olur canımm :nazar:

sizinde gönlünüze göre olsun inş :nazar:

amin canım insallahh istanbul cıkar. hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

canım ben bir türlü alışamadım..2.5 ay sonra 3 yılım dolucak ama gün sayıyorum resmen..
bana işkence gibi geliyor..hiç bir sosyal faaliyet yok..bütün gün evin içinde patlıyorum sıkıntıdan..
hamile kalmadan önce 2 ay burda 1 ay istanbulda geçiriyordum..allahtan son zamanlarda hamile kaldım da sıkılmadan dönücem inş..
bir de siirt ilk geldiğimiz kadar rahat değil artık..terör çok fena azdı..
içim rahat değil..eşimi beklerken hep korku içindeyim..çok fazla çalışma saatleri var..
eşimle görüşemez olduk..o yüzden bir an önce kurtulmak istiyorum burdan hayırlısıyla..

canım ya hastaymıssın gecmiş olsun.. doktora gitcektin galiba ne olldu ??

kızlarr merhabaaa dr dan yeni geldimm 11+3 teyizz cinsiyetimiz belli olduu paşaaaa açmış pipisini gösterdi bizeee gerçi ben kız istiyordum biraz hayal kırıklığı oldu dr a kesinmi dedim %100 dediii sağlıklı olsunda aslında çokta önemli değilll ama daha yukaruı çıkmamışşş düşük riski devam ediyomuşş 2 hafta daha dikkat etmem gerekiomuşşşşş
hadi sizlerde öğrenin merak ediyorummmm sizlerideeee

nasıl yaniii aman allahım bu kadar erken belli mi oldu hadi gözün aydın canım:nazar:

Back
X