• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Son ultrasonda ölçüm yapmak için doktor uzun süre bakmıştı bebişimde kıpır kıpır dönüyodu ekrana nerdeyse cinsiyetini bile öğrencez demiştim ama doktorum onun için henüz erken demişti 11+3 de gitmiştim...gerçekten büyük bir merak konusu sanırım cinsiyet

14. haftadan sonra bir ihtimal öğrenilebilirmiş tatlım öyle duymuştum...

hep öyle olmaz mı tatlım sıralamasıyla :)

ne zaman hamile kalcam ? ne zaman karnım büyücek ? ne zaman cinsiyet öğrenicez ? ne zaman ilk tepikleri duycaz ? ne zaman doğcak vs vs vs :))

günaydın güzel hamişler

bugun ıs yerınde kahvaltı hızmetı vermeye basladılar bende erken gelıyorum bı deneyım dedım ıyı oldu baya yedım normalde hafta ıcı yumurta yeme fırsatım olmuyo cok ıyı oldu ama cay ıctıkten sonra sımdı mıdem bulanıyo bıraz :37:

edamm canm aksam yatarken sut veya portakal sutyu gaz sancisi yapabilir.gunduz icmeyi dene aksamlari bir ara kes bakalim belki gaz yapiyodur.

14. haftadan sonra bir ihtimal öğrenilebilirmiş tatlım öyle duymuştum...

hep öyle olmaz mı tatlım sıralamasıyla :)

ne zaman hamile kalcam ? ne zaman karnım büyücek ? ne zaman cinsiyet öğrenicez ? ne zaman ilk tepikleri duycaz ? ne zaman doğcak vs vs vs :))

Ablamın bebeğine 7 ay erkek demişti prof. ama kızımız olmuştu tatlı telaşlar işte hayırlısı olsunda sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah herşeye hazır olmak lazım:1:

günaydın güzel hamişler ve bebişlerrrr =))) dün akşam eşimle yemege gittik uzun bi aradan sonra öyle yemek yedim ki kusmadım da ( sadece salata ceşitleri) valla cok sevindim bugünde primadan ilk hediyem paketi geldi cok güzel bi cd var içinde hamilelikte merak edilen hersey dogum ve dogum sonrası eger üye olmadıysanız primaya olun bence

günaydın güzel hamişler

bugun ıs yerınde kahvaltı hızmetı vermeye basladılar bende erken gelıyorum bı deneyım dedım ıyı oldu baya yedım normalde hafta ıcı yumurta yeme fırsatım olmuyo cok ıyı oldu ama cay ıctıkten sonra sımdı mıdem bulanıyo bıraz :37:

Afiyet olsun yarasın protein olsun ben uyanır uyanmaz kahvaltımı yapmak zorunda kalıyorum saat 7 gibi şimdi tektar acıktım valla işyerinde insan devamlı bişey yiyomuş gibi görünmek istemiyo :26:

günaydın güzel hamişler ve bebişlerrrr =))) dün akşam eşimle yemege gittik uzun bi aradan sonra öyle yemek yedim ki kusmadım da ( sadece salata ceşitleri) valla cok sevindim bugünde primadan ilk hediyem paketi geldi cok güzel bi cd var içinde hamilelikte merak edilen hersey dogum ve dogum sonrası eger üye olmadıysanız primaya olun bence

supremee benimde iki gün önce gelmişti içinden çıkan şu pemde plastik kapaklı şey nedir acaba ben bi anlam veremedim de :26:?

supremee benimde iki gün önce gelmişti içinden çıkan şu pemde plastik kapaklı şey nedir acaba ben bi anlam veremedim de :26:?

emzik kabı sanırım o tatlım...

ne kadar sürede geldi kargo tatlım ve herhangi bir ücret verdiniz mi ? ben de siparis etmek istiyorum artık ama eşim henuz erken biraz daha sabret diyor bilemedim

edamm canm aksam yatarken sut veya portakal sutyu gaz sancisi yapabilir.gunduz icmeyi dene aksamlari bir ara kes bakalim belki gaz yapiyodur.

canım ama dr um bunun ikisini gece yatmadan hemen önce içersen bebeğe daha çok yarar dedi..
bende bir gün süt bir gün portakal suyu içiyorum yatmadan..
hatta dr um gece uyanıyorsan kalkıp 1 bardak süt iç yat dedi bebeğe çok faydalıymış gece sütü..

ama sanki bana karın ağrısı yapıyor..
olmadı 2-3 gün içmeyeyim bakalım ne olacak..

canım o mama saklama kabı dıye gecıyor prımanın sıtesınde ama coguı arkadas benzetememıs:1: bana da geldı ama evde olmadıgımız ıcın gerı dondu bızde gıdıp alamadık kısmet deılmıs napım:19:

ohhh afiyet olsun yarasın canımm :nazar:
ilk hediye paketinizi de güle güle kullanın..

arkadaşlar bu ara inanılmaz derecede canım salata yemek istiyor nette sağlıklı olduğu söyleniyor ama ben yine de bilemiyorum :) bir de mide bulantıma açık çay çok iyi geliyor kansızlık yaptığını biliyorum ama o kadar açık içiyorum ki iyi geliyor bilemedim

bendee sendenimm cnmm bulantı ilr baş beladaaaaa :37::37::37::37::37::37:

çok şükür azalmaya basladı benim tatlım ama yine de birşeyler atıştırmazsam şiddeti artıyor ya da çok fazla ayakta durduğum zaman vay halime. mesela yemek hazırlamaktan nefret eder hale geldim masa hazırlamak falan. bunlar bana ölüm geliyor.

çok şükür azalmaya basladı benim tatlım ama yine de birşeyler atıştırmazsam şiddeti artıyor ya da çok fazla ayakta durduğum zaman vay halime. mesela yemek hazırlamaktan nefret eder hale geldim masa hazırlamak falan. bunlar bana ölüm geliyor.

bende yemek yemezsem iyiyim yediğimdeeee mahfoluyorum geçecekkk bugünlerde kucagımızaaa alacagımız günlerdee gelecekkkk :12::12::12::12::12:hayali bile güzelll:31::31::31::31::31::31:

Son düzenleme:
Back
X