• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

gunaydınlar kızlarr

az önce bacak bacak üstüneydim o an hapşurdum sağ kasığımdan bişi koptu sanki bi çığlık attım burda varya :18:

şimdi gene hapşlurdum gene aynı neden böye oluyo bebiş iyimidirki:(

bayilerden dediğin sanırım kargo bayilerinden bir tek onu anlamadım... bakalım tatlım 12. haftayı atlatayım ondan sonra sipariş etmeyi düsünüyorum hayırlısı olsun bakalım..

bir de milupaya uye olunca gönderiyorlar diye duymustum. uye oldum ama gelen giden birşey yok. hamilelik hakkında ayrı bir paket, doğum için ayrı diye biliyorum ama bakalım henuz gelen giden birşey yok :)

canım sana en yakın olan e-bebek mağazalarından alabiliyorsun..
ben eve istemiştim..5 tl kargo ücreti ödedim en rahatı bu..

ayrıca milupa paketlerini hemen yollamıyor...
bana baya bir uzun bir süreden sonra gelmişti ama belli aralıklarla bir kaç kere geliyor..

$%u0025C4%B1c%C4%B1ndekiler+.webp işte kızlar bu mama kabı denilen şeyy:1::1::1::1:

bayilerden dediğin sanırım kargo bayilerinden bir tek onu anlamadım... bakalım tatlım 12. haftayı atlatayım ondan sonra sipariş etmeyi düsünüyorum hayırlısı olsun bakalım..

bir de milupaya uye olunca gönderiyorlar diye duymustum. uye oldum ama gelen giden birşey yok. hamilelik hakkında ayrı bir paket, doğum için ayrı diye biliyorum ama bakalım henuz gelen giden birşey yok :)

yok kargo bayii degil kargo bayiinden de alıyosun ama 4.75 tl ye primanın belirledigi bayi var ama bikaç yerde tam hatırlayamıyorum prima.com dan bakabilirsin milupa gönderiyo ama bebek dogumca gönderiyo mama şeklinde bozulmasın diye . bak evy baby ye üye ol ordan iki kere geldi bana hemde kargosuda ücretsiz

canım sana en yakın olan e-bebek mağazalarından alabiliyorsun..
ben eve istemiştim..5 tl kargo ücreti ödedim en rahatı bu..

ayrıca milupa paketlerini hemen yollamıyor...
bana baya bir uzun bir süreden sonra gelmişti ama belli aralıklarla bir kaç kere geliyor..

hayırlısı bakalım tatlım :)

kızlar bu arada bebişlere olası isimler düsündünüz mü ?

gunaydınlar kızlarr

az önce bacak bacak üstüneydim o an hapşurdum sağ kasığımdan bişi koptu sanki bi çığlık attım burda varya :18:

canm bu durum bende de sık sık oluyrdu ben ustelik agır bi grip enfeksiyonu geciriyrdm doktorukma basvurdgmda hapsurma sonuca karın kaslarının gevseyp acıldıgını bundan kaynaklı oldugunu ve korkulacak birşey olmadıgını söyledi bilgine :)

yok kargo bayii degil kargo bayiinden de alıyosun ama 4.75 tl ye primanın belirledigi bayi var ama bikaç yerde tam hatırlayamıyorum prima.com dan bakabilirsin milupa gönderiyo ama bebek dogumca gönderiyo mama şeklinde bozulmasın diye . bak evy baby ye üye ol ordan iki kere geldi bana hemde kargosuda ücretsiz

ona da bakarım şimdi uye ola ola canımız cıktı zaten :D

günaydın canlar nasılsınız,okuldayım bi dersim boş sizin hızınıza yetişmeye çalışıyorum...başarabildim sanırım.. ya h.sonu bomboşum yazan yok,akşamları burdayım yine yoksunuz yaaaaa:53:bebek arabası tartışılmış bı konuda bi fikrim yok henüz,3 tekerlekli düşünüyordum ama sorunluytsa neden alayım??? bakıcazzzz artık...

yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...

günaydın canım iyiyim sen nasılsın?? ben akşamları uğruyorum ama yazan olmayınca çıkıyorum..
3 tekerlekli bana da daha cazip geliyordu ama denge sorunu kafamı karıştırıyor..

yarın için dualarım seninle canımm..güzel haberlerini bekliyorum :nazar:
için ferah tutt..yarın için minişinde seni bekliyordur annesi :nazar:

canm bu durum bende de sık sık oluyrdu ben ustelik agır bi grip enfeksiyonu geciriyrdm doktorukma basvurdgmda hapsurma sonuca karın kaslarının gevseyp acıldıgını bundan kaynaklı oldugunu ve korkulacak birşey olmadıgını söyledi bilgine :)

sağol cnm benim burda ben çok hapşuruyorum işyerinde:(

hayırlısı bakalım tatlım :)

kızlar bu arada bebişlere olası isimler düsündünüz mü ?

aklımızda bikaç tane isim varda kız mı erkek mi belli olsaydı belki yağız kız olursada nil idil olabilir ama ben doguma kadar daha cook fikir degiştiririm

edammm, supremee, Brck, cimeka, semiha0102, sekerlik16, sevdamcee, seherozcan, gLssHh, medusase, BenElse, zeynepazra, leyli2212 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar o kutu mama kutusuymuş :26::26:ama içine ne kadar mama alır bilemiyorum alan arkadaşlar büyüklüğü ne kadar :26::26:bir kase kadar varmı ?
küçük bir kase kadar var ama yarıdan açıldığı için sıvı olarak koyabileceğin çok bi alan kalmıyor..emzik kabı olarak ta kullanılabilir...
canım eger bayilerden alırsan ücretsiz ben adrese talep ettim 4.75 tl kargo ödemesi oluyo içindekiler cok güzel ama 4 adet bez deneme sampuan maske ariel leke cıkarıcı dergiler ve cd fln var bide ıslak mendil kutusu ama cd cok iyi yoga var içinde hamilelikte kilo alımı sonra verimi dogum , dogum sonrası bebek bakımı lazım olabilicek herbilgi bence üye ol insan cok heyecanlanıo valla kocaman da bi kutu
çok güldüm ya o şeyi hepimiz ayrı birşeye benzetmişiz:46::46: ben okumuştum mama kabı olduğunu ama yine de pek benzetemedim...

evy baby siteye üye olduktan sonra birşey daha yapıyormuyuz hediye için,primadaki gibi??

gunaydınlar kızlarr

canım bende de oluyor o şekilde kopma gibi..
sanırım bir sorun yaratmıyordur...çoğu kişiden duydum çünkü..

günaydın canım iyiyim sen nasılsın?? ben akşamları uğruyorum ama yazan olmayınca çıkıyorum..
3 tekerlekli bana da daha cazip geliyordu ama denge sorunu kafamı karıştırıyor..

yarın için dualarım seninle canımm..güzel haberlerini bekliyorum :nazar:
için ferah tutt..yarın için minişinde seni bekliyordur annesi :nazar:

bebek arabası olarak eşimle çift yönlü düsünüyoruz. serin ya da rüzgarlı havalarda bebişi kendimize doğru çevirerek esintiyi engellemiş oluruz diye. hatta bir tane belirledik gibi birşey fotosunu ekleyeyim

$8842-A.webp

Back
X