• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Kızlarr günaydnnn 9da kalktım uykusuzum ayyy misafirim gelcekkkk bakın bebekime takım begendım karyola nasıl sizce
DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası

cok güzel canım bak bunun yanındaki cekmeceli ordan cıkıyo yere konuyo bebek büyüyünce komidin oluyo o parmaklıklarda masa gibi cıkıyo ordan ters dönüyo calısma masası gibi oluyo altındaki karyola kalıyo üzerine büyük yatakla yeni bi oda takımı haline geliyo bende çilek te begendim zürafalı bi takım var aynı böyle kullanışı cok güzel ilerde bebiş büyüyüncede kullanırsın

günaydın güzel hanımlar

günaydın tatlım hayırlı cumalar dilerimmm günün güzel geçsinnn

Kızlarr günaydnnn 9da kalktım uykusuzum ayyy misafirim gelcekkkk bakın bebekime takım begendım karyola nasıl sizce
DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası

tatlım karyola güzel alırsan rabbim güzel günlerde kullanmanı nasip eylesin.. ben park yatak alıcam bir de şifonyer tamam işte. sonrasnda bu yatagı ne yapcam ? zaten yerim de fazla yok bakalım hayırlısı

oda takımınız çok güzel :nazar:

ben abime yada babama yaptırmayı düşünüyorum ikizlerin kullanabileceği şekilde olması lazım
ilk 6 ay içinde sanırım park yatak alırız sadece bilmiyorum daha düşünmedik hiç:26:

günaydın canımmmmm gözün aydın gördün dimek bebişi ağrın kasıklarındamıydı sevo benimde 2 gündür devamlı var ne dedi doktor ağrına

canım kasık bacak karın ağrılarım vardı.bugünde yan boşluklarımdan karnıma doğru ağrılar var :31: doktor bişey demedi ağrılar için bebeğin gayet iyi dedi hatta kolları yukarıya doğruydu bak annesi teslim olmuş durumda gayet iyiyim diyo dedi :31: kanama sordu yok dedim idrarda yanma yok dedim otomatikmen yapılacak bişey yok herşey normal olunca :31:

Gunaydın kızlar ben cok kotuyum gece hıc uyumadım dunden berı yemek yıyemıyorum oluyorum sandım kusmaktan.bıde bu seferkı cok farklıydı gece hep kopuk kustum korktum geceden berı ayaktayım ayaga kalkmaya dermanım yok k.doguma gıdıcem bırazdan kendı dr cok yogun sıra alamadım ona carsamba gıtcem dualarınızı eksık etmeyın lutfen

geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin inş.

kızlar göbüşlerinizi gördüm bööle oldum:53::53::53::1:
masallah gercekten yanı bu haftalarda bu kadar olması cok ılgınc gazada benzemıyor gercekten yanı
ben hafta olarak sızden baya küçüğüm ama göbeğim uzun süre cıkmasını ıstemıyorum:19:işyerındekı tepkılerden cekınıyorum ılk hamılelıgımde 6 aylıkken ıse gırdım ve bazı kısıelr anlamıyodu bıle yanı benım 5 aydan sonra cıktı net olarak ıns bu da boyle olur cok utanıyorum cunku:17:

hımm ozaman senin son zamanlara doğru çıkması daha iyi :31:

canım bi görcekdin dr karnıma ultrasonun cihazıyla bi vurdu bi vurdu kuzucum şöyle bi kımıldadı bende hemen eşim yanımdaydı lafı sokuverdim hıh babasına çekmiş yerinden bile kımıldamıyo dedim

:1: :1: :1: :1: benimkide hep uyuyo :27:

resim koyy resimm koyyyyy teyzeleridee görsünn ama tek başınaaa bakmak olmaazzzz :20::20::20::20::20:

maşallah benim kuzumaaa öperim benn onuu bende yarın gidiyorum 2li testteee yuppiiiiiiiiiii:52::52::52::52:heycann doruktaaaa hatta düşündükçee kalbim duracak gibi özledim ben kuzumu yaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canım resim yanımda değil hem bu sefer ölçümde yapmamış ama baya büyümüştü :nazar: :nazar:

aa yarınmı gidiyon hani cumartesi idi :19: nurcike yapmamışlar erken olmasın canım :31: evet bende merak ediyorum detaylı ultrasonu :52: dün sordum doktora haftaya cinsiyeti söylermisin diye hayırrr dedi :ssz:

oda takımınız çok güzel :nazar:

ben abime yada babama yaptırmayı düşünüyorum ikizlerin kullanabileceği şekilde olması lazım
ilk 6 ay içinde sanırım park yatak alırız sadece bilmiyorum daha düşünmedik hiç:26:

Kiz babayla abi marangoz mu?sanslisin oyleyse...

aynı dertten muzdaribim bende. önceden fıtık varmı bilmem ama hamilelikten önce iş yapınca iki büklüm kalıyodum kalçama bacağıma vuruyodu. şimdide dediğin gibi kalçam kuyruk sokumum da ağrılarım oluyo bende devamlı oturuyorum :31:

kalçaya bacağa vuran ağrılar genelde fıtık belirtisi oluo genelde. benimde öyle olmuştu. sonra fıtık olduğunu öğrendim. bi süre tedavi gördüm. bayağı bi geçmişti. hamile kaldığımdan beri pek hissetmedim ama bu aralar kalça ağırısı fena. fıtıktan mı çatı genişlemesinden mi bilmiorum artık:26: hareketsiziz ya ondan da hepten kaskatı kesilcez anlaşılan:)

kızlar..günaydın herkese..:16:
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa:(

canım bende aynı senın durumundayım masa başı iş ve eve gittiğimde yatınca bi yerden bi yere dönerken kitlenmiş gibi çok zor dönüyorum. acı giriyo

canım kasık bacak karın ağrılarım vardı.bugünde yan boşluklarımdan karnıma doğru ağrılar var :31: doktor bişey demedi ağrılar için bebeğin gayet iyi dedi hatta kolları yukarıya doğruydu bak annesi teslim olmuş durumda gayet iyiyim diyo dedi :31: kanama sordu yok dedim idrarda yanma yok dedim otomatikmen yapılacak bişey yok herşey normal olunca :31:

canım resim yanımda değil hem bu sefer ölçümde yapmamış ama baya büyümüştü :nazar: :nazar:

aa yarınmı gidiyon hani cumartesi idi :19: nurcike yapmamışlar erken olmasın canım :31: evet bende merak ediyorum detaylı ultrasonu :52: dün sordum doktora haftaya cinsiyeti söylermisin diye hayırrr dedi :ssz:
seyhanım normalde doktor bana martın 28 ne gün vermişti ikili için ben izin almamak için cumartesiye erteledim haftayada çok geç sabredememm yarın 11+5 olacam nurcik dün 11 di tam bide gününden küçükmüş bebek o yüzden yapamamışlarrr bence bizim tam zamanımızz:49::49::nazar::nazar::nazar:

aa yarınmı gidiyon hani cumartesi idi :19: nurcike yapmamışlar erken olmasın canım :31: evet bende merak ediyorum detaylı ultrasonu :52: dün sordum doktora haftaya cinsiyeti söylermisin diye hayırrr dedi :ssz:[/QUOTE

hadi ya benimde çok var muayneye tedirgin oluyorum ister istemez demekki gelitikleri için ağrı yapıyorlar maşallahhh diyelim kuzucuklarımıza o zaman:nazar::nazar::nazar:
Kiz babayla abi marangoz mu?sanslisin oyleyse...

evet canım marangozlar :8::8::8::8::8:

seyhanım normalde doktor bana martın 28 ne gün vermişti ikili için ben izin almamak için cumartesiye erteledim haftayada çok geç sabredememm yarın 11+5 olacam nurcik dün 11 di tam bide gününden küçükmüş bebek o yüzden yapamamışlarrr bence bizim tam zamanımızz:49::49::nazar::nazar::nazar:

anladım canım.tamam güzxel haberler bekliyos
bu arada karar verdinmi nereye gitcen

birde esma aradımı seni :52: :52: :52:

canım benim rabbim sabrını versin bu bebeğine sağlık sıhat nasip etsin hiç korkma benimde hiç belirtim yokdu çok şükür ve her dr a sorduğumda midem bulanmıyo yok şu olmuyo diye bana kızıyo stres yapma sen kalbini ferah tut herşey yoluna girer allahın izniyle

sagol canim. banada aynisi söyledi doktor. karnin büyüdügünde hareket ederse rahatlarsin dedi. ama daha cok var ...

ebru melek mobilyalar çok güzell :46: :46:

ben markalı mobilyaların takımları çok pahalı olduğundan bir mobilyacı buldum bu sitede de bir bayan tavsiye etmiş ordan almış onun sayesinde buldum o siteyi ve gayet uygun sanırım ordan yaptırırım yada eşimin amca oğulları mobilyacı beğendiğimi söylerim onlar yapar

Son düzenleme:
anladım canım.tamam güzxel haberler bekliyos
bu arada karar verdinmi nereye gitcen

birde esma aradımı seni :52: :52: :52:

inşallahh cnmm yarın olsadaa biii nenehatuna gidecem şekerim erdeysee 100 lira fark varrr bi cd ye verememm :1::1::1::1: aradıı aramazmııı şükürler olsun RABBİM eeeeee

Son düzenleme:
günaydın canım hamişlerrrr:16::16::16::16::16: göbişler çıkmış ne güzel bende hergün bakıyorum çıkacakmı diye :) benim göbiş yerine midem çıkıyor yaaa:9:
kızlar bide bugün sabah 6 da bi uyandım kabusla bebeğimi kaybediyordum yine kalbi durmuş diyor dr nası kötü oluyorum bi uyandım kalbim nasıl atıyordu ağzımdan çıkacak gibi :18::18:Allahım bebeğimizi sağlıkla kucaklarımza alsak :16::16::16: nasıl etkilendim sonrada uyumadım korkudan

günaydın canım hamişlerrrr:16::16::16::16::16: göbişler çıkmış ne güzel bende hergün bakıyorum çıkacakmı diye :) benim göbiş yerine midem çıkıyor yaaa:9:
kızlar bide bugün sabah 6 da bi uyandım kabusla bebeğimi kaybediyordum yine kalbi durmuş diyor dr nası kötü oluyorum bi uyandım kalbim nasıl atıyordu ağzımdan çıkacak gibi :18::18:Allahım bebeğimizi sağlıkla kucaklarımza alsak :16::16::16: nasıl etkilendim sonrada uyumadım korkudan

cnm neyi aklımıxa takarsakkkk rüyamıza giriyoo iştee saglıcaklaa gelecekk yavrumm dünyaya inşallahhhhhhhhhhhh:49::49::nazar::nazar::nazar:

Back
X