• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ebru melek mobilyalar çok güzell :46: :46:

ben markalı mobilyaların takımları çok pahalı olduğundan bir mobilyacı buldum bu sitede de bir bayan tavsiye etmiş ordan almış onun sayesinde buldum o siteyi ve gayet uygun sanırım ordan yaptırırım yada eşimin amca oğulları mobilyacı beğendiğimi söylerim onlar yapar

aaaa neresiymişş orasıı bende bakamm de hele bii bide seyhanım modoko mabilyacılar çarşısındaa çok seçenek vee güzell mobilyalar varr orayadaa bak öle kaarar verr:1::1::1::1::1:

cnm neyi aklımıxa takarsakkkk rüyamıza giriyoo iştee saglıcaklaa gelecekk yavrumm dünyaya inşallahhhhhhhhhhhh:49::49::nazar::nazar::nazar:

öyle canım aynen bilinç altıma yerleştiriyorum sonra kabus oluyor bana
inşallahhh canım bi kavuşalım sağlıkla bebişlerimizeeee :16::16:

ya kızlar benimde göbegim cıktı ama gaz gibi geliyo yani umuyorum öyledir daha erken göbişim cıkmasın eger şimdi cıkarsa yaza yusyuvarlak olurum tartıya baktıgımda aynı herhangi bi kilo artışı yok ama göbiş cıktı hafiften

canım benımde tartıda nerdeyse 2 kg asagıdayım ama pantolonlar sıkıyo vucudumuz degıstı cunku bel kalınlastı rahım buyudugu ıcın bıde artık organlarda yer degsıtırıyor mıde fılan ıyıce uste cıkacak karnımız buyudukce normal yanı:9:

oww akşamları işte bende böyle oluyorumm.. erkekse cinsiyet daha çabuk çıkarmış ya belki seninde öyledir masumiyetcim :emir_bebek:
Canım bilemiyorum ama karnım çıktı ayrıca hiç kilo da almadım. Bilemiyorum ben yine gazdır diyorum ama annem ısrarla artık hamilelikten ötürü göbeğin çıkmaya başlamıştır diyor. Belki benim iç karnım küçüktür o yüzden çıkıyordur erkenden diye düşünüyorum :26:

kızlar göbüşlerinizi gördüm bööle oldum:53::53::53::1:
masallah gercekten yanı bu haftalarda bu kadar olması cok ılgınc gazada benzemıyor gercekten yanı
ben hafta olarak sızden baya küçüğüm ama göbeğim uzun süre cıkmasını ıstemıyorum:19:işyerındekı tepkılerden cekınıyorum ılk hamılelıgımde 6 aylıkken ıse gırdım ve bazı kısıelr anlamıyodu bıle yanı benım 5 aydan sonra cıktı net olarak ıns bu da boyle olur cok utanıyorum cunku:17:

Sizlerin karnı ne durumda bende şimdi onu merak etmeye başladım. sizlerde bir ara çekip koyun bakalım hem ay ay göbeğimizin gelişimini görürüz iyi olurdu :34:

Canım bilemiyorum ama karnım çıktı ayrıca hiç kilo da almadım. Bilemiyorum ben yine gazdır diyorum ama annem ısrarla artık hamilelikten ötürü göbeğin çıkmaya başlamıştır diyor. Belki benim iç karnım küçüktür o yüzden çıkıyordur erkenden diye düşünüyorum :26:

Sizlerin karnı ne durumda bende şimdi onu merak etmeye başladım. sizlerde bir ara çekip koyun bakalım hem ay ay göbeğimizin gelişimini görürüz iyi olurdu :34:

valal canım benım her zaman yumurta bı gobegım vardı bazen daha buyuk bazen daha kucuk olarak :1: o gene var yanı degısıklık yok daha cok mıdem yanı ust kısım fazlalastı sankı bı ara cekerım bende :34:

günaydın canım hamişlerrrr:16::16::16::16::16: göbişler çıkmış ne güzel bende hergün bakıyorum çıkacakmı diye :) benim göbiş yerine midem çıkıyor yaaa:9:
kızlar bide bugün sabah 6 da bi uyandım kabusla bebeğimi kaybediyordum yine kalbi durmuş diyor dr nası kötü oluyorum bi uyandım kalbim nasıl atıyordu ağzımdan çıkacak gibi :18::18:Allahım bebeğimizi sağlıkla kucaklarımza alsak :16::16::16: nasıl etkilendim sonrada uyumadım korkudan

GÜNAYDIN
BÖLE RÜYALAR GÖRÜCEZ ARADA BİR CANIM KORKU ENDİŞEMİZ VAR ÇÜNKÜ AMA KAFANA TAKMA BEBEĞİN SAĞLIKLI VE SENİNLE :49:

aaaa neresiymişş orasıı bende bakamm de hele bii bide seyhanım modoko mabilyacılar çarşısındaa çok seçenek vee güzell mobilyalar varr orayadaa bak öle kaarar verr:1::1::1::1::1:

erol mobilya bak istersen siteden :34: ben büyüyebilen takım istiyorum ama çok fazla parçası olan değil şifonyeri dolbı bide karyola anca sığar odaya :31:

dediğim gibi büyük ihtimal amca oğullarına yaptırırız ama netten mobilya çeşitlerine bakıp sipariş vericem. evet modokoda da çok çeşit var :31: gerçi benim istediğim şey belli sade ve beyaz :27:

inşallahh cnmm yarın olsadaa biii nenehatuna gidecem şekerim erdeysee 100 lira fark varrr bi cd ye verememm :1::1::1::1: aradıı aramazmııı şükürler olsun RABBİM eeeeee

Ben de Nenehatuna gidicem test için. Neredeydin sen :26:

Ebru canım mobilyaların güzelmiş sahiden :46: bebiş sağlıcakla büyüsün onlarla:49:
Bizim de ev küçük olduğu için bir beşikle idare etmeyi düşünüyoruz ilk zamanlar. Ehh artık gerisini de zaman geçtikçe düşünürüz :34:

GÜNAYDIN
BÖLE RÜYALAR GÖRÜCEZ ARADA BİR CANIM KORKU ENDİŞEMİZ VAR ÇÜNKÜ AMA KAFANA TAKMA BEBEĞİN SAĞLIKLI VE SENİNLE :49:

erol mobilya bak istersen siteden :34: ben büyüyebilen takım istiyorum ama çok fazla parçası olan değil şifonyeri dolbı bide karyola anca sığar odaya :31:

dediğim gibi büyük ihtimal amca oğullarına yaptırırız ama netten mobilya çeşitlerine bakıp sipariş vericem. evet modokoda da çok çeşit var :31: gerçi benim istediğim şey belli sade ve beyaz :27:

seyhan bu mobilyacı bizim burdaa haaaa gel bana bakmayaa gidekkkk belis in mobilyaları varrrr:1::1::1::1:

Kızlar bu doğtaş mobilyanınki güzelmiş de fiyatıyla ilgili bir bilginiz var mı? Ben tam oda yapamayacam ne yazık ki sadece karyola koyucak yerim var onu da yatak odasına almayı düşünüyorum gece emzirirken yatak yanımda olsun diye ama çok büyük bişey de koyamam yatak odasına bakalım nasıl bişey alıcam. Bir arkadaşımın paylaştığı puset beşikte aklımdaki türden tekerlekli her yere çekiliyor o da güzel

Ben de Nenehatuna gidicem test için. Neredeydin sen :26:

Ebru canım mobilyaların güzelmiş sahiden :46: bebiş sağlıcakla büyüsün onlarla:49:
Bizim de ev küçük olduğu için bir beşikle idare etmeyi düşünüyoruz ilk zamanlar. Ehh artık gerisini de zaman geçtikçe düşünürüz :34:

yarınmı gidicen pendik yakınında oturuyorum cnm sen kaynarcadamıydınnn kaçta gidicen yarınnn:49::49::49:

Benimde göbeğim çıktı daha cok erken diyorlar ama öyle kilo da almadım anlam veremıyorum.. bugun doktora gidecegiz dua edin bize teyzeleri :)

Kizlar benim esim hep bebimizi gogsune koyup yatarken tv seyretmeyi hayal ediyor,ay cok duygulaniyoruuuum..hayirlisiyla insallah o gunler bir gelse....

ilk 6 ay bebişlerin yanımızda olması gerekiyor bence 6 aydan sonra odaları ayırıp ses cihazı(adı aklıma gelmedi:9:) koyarız diye düşünüyorum
ben park beşik düşünüyorum çümkü sonradan park şekline getiriliyor içinde bebişler oynar:emir_bebek::emir_bebek:

[yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...[/QUOTE]

Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))

Benimde göbeğim çıktı daha cok erken diyorlar ama öyle kilo da almadım anlam veremıyorum.. bugun doktora gidecegiz dua edin bize teyzeleri :)

benimde aynı kilom aynı ama sanki biraz göbegim cıktı. Allah yardımcın olsun canım herşey yolundadır inşallah

Back
X