2012 Ekim Anneleri

cok tesekkur ederım cnm benım.ınsallah tum anneler guzel haberler duyarlar ınannın ınsanın nesesıne nese katlıyor tum derdınızı sıkıntınızı unutup leyla gıbı gulumseyerek dolasıyorsunuz ortalarda delı gıbı:)

Laracım bende hergün ceviz yemeye çalışıyorum hemen hemen kuru kayısı siyah üzüm sarın tuzlu leblebide yiyorum bazen bulantımı alıyor die..
bademi bıraktım ama bu aralar..sütüde hergün içemiyorumannem ev yoğurdu yapıp gönderdi onu yemeye çalışıyorum..
mideme ne yesem dokunuyo ekşiyo midem

Cook buyuk supriz olmus saklambac oynamis annesi seninle. Bu ultrason makinalari nasil bisey boyle ufacik rahimi tam gostermiyolar hayret bisey

bu aralar cevizden bıkmaya başladım acıkcası son iki haftadır sürekli yemekten bögh geldi resmen ama mecbur atıstırıyorum. yoğurt midemi cok eksitiyo tatlım portakal yiyorum o da öyle ama napim mecbur yemeye calısıyorum. bana ekşi elma çok iyi geliyo dilerim bebişe de iyi geliyordur

evet cnm çok hoşlar şuan hamile pantolonları olmadığı için bunlar güzel olur aslında ama pahalılarr biraz:)

maşallahhhhhhhh çok çok sevindim canım gözünüz aydın darısı başımıza inşallahhhh
geçmiş olsun canım yat dinlen göbük büyüt birazda çalış çalış pöffffff noluyosa sanki

bende çalışıyorum canım
tabi çok huzursuzum acaba çıkıp evimde yatsammı diyorum ama sonrada gittiği yere kadar gitsin diyorum en azında 30 haftayı doldurursak doğum parası filan alırız ne biliyim hala karışığım iş konusunda:26:
doktorumda çalışmamda skınca görmedi
hatta başka doktora görünmüştüm oda sakınca görmedi şimdilik devam ediyorum bakalım

evet cnm çok hoşlar şuan hamile pantolonları olmadığı için bunlar güzel olur aslında ama pahalılarr biraz:)

pahalılar diyorsun ama LCW'den bir kot almaya kalktığımızda 39,00tl diyorlar onu da hesaba katarsak cok ta pahalı değiller bence :)

öyle sade yeme canım cevizi sabah kahvaltıda peynirle birlikte ekmeğine sar ye o zaman bıkmazsın bide 2-3 tane yeterli hergün çok fazla yeyipte sonra tiksinme diye söylüyorum

kızlar ben 39.90 a kotu 34.90 ada kumaşı aldım waikikiden
zaten hamile kıyafetleri çok pahalıdır bence bu fiyatlar normal gibi geldi bana
bide yaz hamilesi olacaz şanslıyız tiril tiril elbiseleri alıp alıp giyeriz tabi temmuz ağustosu düşününce pek sanslı sayılmayız ama neyseeeeçaktırmayın

dur canım onlarada yavaştan geçecem cevizle başladımo tür şeylerin hepsinden tiksinmiştim ya ben çok ilginç
allahtan önceleri bol depo yapmışım yoksa napardık

temmuz ağustos gelsin helesi

rabbimden hep yaz hamişi olmayı dua etmiştim cok sükür ki dualarım tuttu. sebebi, bebişim doğup 7 8 aylık olduğunda yani kıpır kıpır olmaya basladığı dönemlerde havalar ısınmaya baslamıs olacak gerektiğinde rahatlıkla dısarı cıkartabilicem. aksi takdirde evde tutmak zor olurdu zıpırımı :) bir de annesine çok güzel doğum günü hediyesi geliyor rabbimden inşaAllah :) bakalım 2.sini düsündüğümüz zaman tarihini öyle ayarlamalıyım ki o da babasına doğum günü hediyesi gelsin

pahalılar diyorsun ama LCW'den bir kot almaya kalktığımızda 39,00tl diyorlar onu da hesaba katarsak cok ta pahalı değiller bence :)

ay bilmiyorum 70 vermekte pahalı geliyo sanki ama bunu doğumdan sonrada giyerim gerçe sonuçta sadece hamile pantolonu değil.normal kotlarada veriyoruz okadar haklısın:)

evet bunu bende çok düşünüyorum mevsim olarak çok iyiyizinşallahhh sağlıklıca alırız kuvcağımıza vakti zanında bebelerimizi

çalışan bayanlar sizde bitane siyah hamile pantolunu alıp geçin şimdilik günlük üzerine değişik giyersiniz siyah pantolon hep giyiliyor naslsa 1 ay sonra seçeneklerimiz çoğalır bence yaz kıyafetleri zamanında

Maşallah bebeğinize Şimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?

Hiç bilmiyorum doktora sormadım,hangi tarihe göre değerleneceğini ama benim ki birde geç döllenme olmuştu sat ı yakalıyo o zaman sat a göre hesaplicam galiba.. doktora sorarım çünkü birkaç gün sonra kan tahlillerinin sonucunu alcaz, inşallah oda temiz çıkar..

kız kıyamam ben aldım 2 tane hamile pantolonu rahat edeyim diye emanet gibi duruyo ama olsun şu dönem rahatlık önemli sende al bi kaç tane

cnm aldım kotta işte büyük die yakıştıramıyorum kendime genede:)
zaten çok bişi almam kuzenlerin hepsi yeni doğurdu hepimizin fizikleri bir hemen hemen onlar vericekler bana bişilerde.bide uzun tunikler istiyorum taytla.Yaz gelsinde bi.Şuan çok ortada bi dönemdeyiz:)

laracım benim ceviz bile mideme dokunuyo ya

senin mide fena canım ne yesen dokunuyor :26::26::26:buna başka bir çözüm yokmu mesela iyi gelen bir yiyecek onun yanında yersin yiyemediklerini:26:

senin mide fena canım ne yesen dokunuyor :26::26::26:buna başka bir çözüm yokmu mesela iyi gelen bir yiyecek onun yanında yersin yiyemediklerini:26:

bulantılarınız ne alemde kızlar ? benim bir oluyor bir olmuyor deli olcam artık istifralarım yememe dikkat ettiğim sürece olmuyor ama ağzımda bir ekşi tat var her daim pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…