günaydın tatlım :) güzel haberlerin neşeme neşe kattı adeta :) bebişlerinin sağlıklı olmasına inan o kadar çok sevindim ki rabbim gönlüne göre verir inşaAllah :)
[video=youtube;8t14VJ8SI-k]http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k&ob=av2e[/video]
bu şarkıda benden sana ve tüm anniş adaylarına olsun tatlısım :)
arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet iiçalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsn..
tatlım bayıldım ben bunlara :) hepsi birbirinden güzeller
benim çalışma hayatım olmadığından diyorum bir tane kot bir tane de ne olur ne olmaz klasik kesim pantolon alayım yeterli olacaktır. bilmiyorum bakalım hele o günler gelsin de :)
gunaydın guzell annısler.
dun doktor amcamıza gıttık bebeıslerımızı gorduk bır hareketlılerkı sormayın eller ayaklar durmuyordu kocaman olmuslar bır tanesı elını kaldırdı parmaklarını saydık resmen o kadar net bellı oluyorlar artık.amcamız bıze bebısler ırı masallah dedı bızde sevındık..
ense olcumlerı de gayet guzel cıktı bır sorun yok allah a sukur.
ıkılı ve uclu test onermıyorum ıkız gebelıklere dedı cunku yanılma payları cok oluyor ılerde detaylı ultrasonda bakıcaz dedı bende yaptırmıcam o yuzden.
cınsıyet konusunda bıseyler gordu ama 1 hafta sonra gel kesın olsun dedı tabı ben dayanamadım su erkek kesın dedım benzıyordu doktorda agzından kacırdı oglan saglıklı dedı sonrada gulup banada oglan dedırdınız dedı haftaya gıdıcem cınsıyet ıcın bellı olur ınsallah.
geçmiş olsun canım yat dinlen göbük büyüt birazda çalış çalış pöffffff noluyosa sankiGünaydın güzel anneler
iş yerinden yazamadığım ve akşamları eve gelir gelmez yattığım için yazdıklarınıza cevep veremesemde tüm sayfaları okuyorum. maşallah bebişlerimiz büyüyorbiz de ikili testimizi yaptırdık çok şükür risk oranı düşük çktı, hayırlısı.. 8. haftada kanama geçirmiştim 10gün raporluydum. perşembe akşamı tekrar geçirdim tekrar raporluyum evde yatacağım. umarım bebeğim iyidir. bahar geldi ne güzel inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz.. hepiniz arkadaşım oldunuz vallahi umarım bebişlerimizin de durumlarını paylaşmak naip olur
lara cım evet ben dra sormadan zaten kendi söledi.2li ve 3lü testleri yapamıoz çogul gebelikte die.sadece diğer gelişinde ayrıntılı şekilde ense kalınlıklarına bakıcaz.allahımıza dua edicez dedi.Rabbim sağlık versn cnm.Çalışıyormusun ? ben aylıgım 3,5 kg aldım sende durumlar nedir?
evet cnm çok hoşlar şuan hamile pantolonları olmadığı için bunlar güzel olur aslında ama pahalılarr biraz:)
bu aralar cevizden bıkmaya başladım acıkcası son iki haftadır sürekli yemekten bögh geldi resmenama mecbur atıstırıyorum. yoğurt midemi cok eksitiyo tatlım portakal yiyorum o da öyle ama napim mecbur yemeye calısıyorum. bana ekşi elma çok iyi geliyo dilerim bebişe de iyi geliyordur
Laracım bende hergün ceviz yemeye çalışıyorum hemen hemen kuru kayısı siyah üzüm sarın tuzlu leblebide yiyorum bazen bulantımı alıyor die..
bademi bıraktım ama bu aralar..sütüde hergün içemiyorumannem ev yoğurdu yapıp gönderdi onu yemeye çalışıyorum..
mideme ne yesem dokunuyo ekşiyo midem
kızlar ben 39.90 a kotu 34.90 ada kumaşı aldım waikikiden
zaten hamile kıyafetleri çok pahalıdır bence bu fiyatlar normal gibi geldi bana
bide yaz hamilesi olacaz şanslıyız tiril tiril elbiseleri alıp alıp giyeriz tabi temmuz ağustosu düşününce pek sanslı sayılmayız ama neyseeeeçaktırmayın
pahalılar diyorsun ama LCW'den bir kot almaya kalktığımızda 39,00tl diyorlar onu da hesaba katarsak cok ta pahalı değiller bence :)
tatlım keşke eşofman giyebilsem ama çalıştığım için olmuyor işte fermuarım açık geziyorum hep:)
temmuz ağustos gelsin helesi
rabbimden hep yaz hamişi olmayı dua etmiştim cok sükür ki dualarım tuttu. sebebi, bebişim doğup 7 8 aylık olduğunda yani kıpır kıpır olmaya basladığı dönemlerde havalar ısınmaya baslamıs olacak gerektiğinde rahatlıkla dısarı cıkartabilicem. aksi takdirde evde tutmak zor olurdu zıpırımı :) bir de annesine çok güzel doğum günü hediyesi geliyor rabbimden inşaAllah :) bakalım 2.sini düsündüğümüz zaman tarihini öyle ayarlamalıyım ki o da babasına doğum günü hediyesi gelsin
Maşallah bebeğinizeŞimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?
bu konuda ben de çok dertliyim tatlım. SAT'a göre mi dr.dan randevu alıcaz yoksa bebeğin gelişimine göre mi zaten kafam karısık iyice kafam bulanıyor böyle olunca. benim bebişim de 7.hafta gittiğimizde SAT'tan 2 gün önde gidiyordu şimdi nasıldır bilmiyorum 2 hafta sonra randevumuz var bakalım hayırlısı olsun
kız kıyamam ben aldım 2 tane hamile pantolonu rahat edeyim diye emanet gibi duruyo ama olsun şu dönem rahatlık önemli sende al bi kaç tane
cnm aldım kotta işte büyük die yakıştıramıyorum kendime genede:)
zaten çok bişi almam kuzenlerin hepsi yeni doğurdu hepimizin fizikleri bir hemen hemen onlar vericekler bana bişilerde.bide uzun tunikler istiyorum taytla.Yaz gelsinde bi.Şuan çok ortada bi dönemdeyiz:)
laracım benim ceviz bile mideme dokunuyo ya
senin mide fena canım ne yesen dokunuyor :26::26::26:buna başka bir çözüm yokmu mesela iyi gelen bir yiyecek onun yanında yersin yiyemediklerini:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?