- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba güzel anneler....
nasılsınız,benim mide bulantılarım artık son buldu şükür,artık istediğimi yiyebiliyorum... korkmayın bir iki hafta sonra sizinkiler de ciddi anlamda azalır.. bugün ikili testimin sonucu için aradılar ve sonucumun iyi çıktığını söylediler çok rahatladım... darısı tüm annelere...
selam kızlar 13 haftalık hamileyim çok bulantılarım oluyo nezaman geçer acaba ya çok kötüyüm geçen varmı hiç bulantısı
tamamdır koydum göbişimi resim büyük gelmiş ondan olmamış :)
Kızlar merhaba,
Karnında ağrı olan varmı? Benim arada oluyor şuan olduğu gibi. Öyle şiddetli değil ama pimpirikli olduğumdan canımı sıkıyor. Normalmidir sizce?
Ayy ne güzel ufaktan başlamış çıkmaya göbüşün...![]()
benimde bildigim onlar zararli epilasyon aletinin zararli oldugunu duymamistim...zannetmiyorum zararlı olacağını.her elektrikli alette radyasyon var mı? yani zararı olsa bile bilgisayardan cepten tv de daha zararlı değildir...ben kullanıyorum,herkeste kullandı tanıdıklardan...epilasyon lazerli iğneli bilmemne onlar kesin zararlı..
semayasar83 özelden mesaj attım sana
normaldir canım sıkma canını, karında kalçada kasıkta belde bacakta daha ne ağrılar görcez kimbilir
bende ağrı oldu mu korkuyorum sonra kendimi teskin ediyorum vücut yeni bir olaya hazırlanıyor tabiki değişimler buarada da böyle rahatsıxlıklar olucak di mi?
evet canım ufak ufak büyüyoruz :) ama ben hemen büyüsün istiyorum![]()
gözünaydın test sonucunun güzel çıkmasına sevindim birden artık herşeyi yiyebilmek nasıl birduygu uzun bir aradan sonra sevindirici değilmi![]()
Babamın küçük kızıydım ben.Elinden tutup bakkala götürdüğü, şeker alıp mutlu ettiği küçük kızı. Küçücük bir kızdım ben kanayan dizleri olan, pembe pembe elbiseler içinde saçı iki yana örülüp prenses ilan edilen. Yetmedi bana bu mutluluk büyümek istedim. Ve bir gün geldi büyüdüm. Babam artık elimden tutmuyor, şekerle alınacak bir gönlüm bile yok. İnsan kanayan dizlerini özler mi? Ben özledim...
VE ŞİMDİ BENİMDE Bİ BEBEĞİM OLACAKnazar nazar nazar
ya kızlar bişey soracağım size..benim göğsümde tek tük siyah siyah kıllar var,ben onları arada koparırdım,ama şimdi onları koparırsak süt damarlarının zarar göreceğini öğrendimm.. eee ben nasıl kurtulacağım? bir de göğsümüzde sivilce çıkarsa sıkmayacakmışız,onun da sütle bir ilgisi varmış...