• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Ben bebeğimi kaybettim. 14 haftalık gebeliğin sonlandırılması kolay olmadı..bitmiş durumdayım.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin ve size bağıslasın.. hersey nasip kısmet meselesi. birini veren Rabbim diğerinide verecektir elbet.. herseyin hayırlısı olsun.. hoşçakalın. Allah a emanet olun...

...herkes gibi ben de şoktayım! diyecek tek şeyim allah sabrını versin ve böyle bi acı tekrar yaşatmasın...çok üzüldüm ya!

slm arkadaşlar ben geldim ense kalınlıgı ölçüldü miniğimin 1.9 çıktı doktor güzel dedi ikili testte gerek yok 16. haftada 4lü yaparız dedii veeeeeee benimmm kesin olmakla birlikte ogluşum oluyomuşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::1::1::1::1:darısııı ögrenmek istiyenlerin başınaaaa:49::49::49::nazar::nazar::nazar:
çooooookkkkkkkkkk sevindim canımmm gözünüz aydın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahh oğluşumuza:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben bebeğimi kaybettim. 14 haftalık gebeliğin sonlandırılması kolay olmadı..bitmiş durumdayım.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin ve size bağıslasın.. hersey nasip kısmet meselesi. birini veren Rabbim diğerinide verecektir elbet.. herseyin hayırlısı olsun.. hoşçakalın. Allah a emanet olun...
çok üzüldüm canım allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeli,kle kucağına alırsın yavrunu
allahım ne hayırlı ise hepimiz için onu versin inşallahhhhh
Merhaba arkadaşlar hemen hemen 1 haftadır yazmıyordum. Hatırlayanınız varsa düşük riskim vardı. Cuma günkü randevumda herşeyin normale döndüğünü öğrendim. Bebişimin gelişimi iyiymiş. 2 gün önde çıktı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış :D Oda normal yani. Kan verdim onu 9 nisanda öğreneceğim. Onun dışında kontrollerim ayda bir olacak artık. Alışmıştım 2 haftada bir olmasına ama hadi bakalım.. Bebişimin dudaklarını gördüm ultrasonda.. Böyle köfte dudak çıkarmış onları büzüştürmüştü... Çok tatlıydı. Cinsiyetine baktı ama tahmin etmek zor dedi dr. Artık önümüzdeki ay öğreneceğiz... Şimdi onun heyecanı başladı :D Birde bugün çıktım çarşıya alışveriş yaptım bebişime biraz. Ayyyy :D Çok güzel şeyler aldım. Yerim ben onu yahuuuu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tebrik ederim canım bebişinizin cicilerini güle güle sağlıcakla kullanın inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Gözün aydın canım. Oğluşun olacak demek. Yaramaz ama çok tatlı oluyorlar. Hayırlı uğurlu olsun...

:nazar::nazar: masallah diyeyim

sevdamcee kesin olmakla mı olmamakla mı ? :nazar::nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun oğluşun... benim doktor direk daha erken, diğer gelişinde dedi...

tskler cnm benım sagol bugun ıyıyım çunku nulantı ıçın serum hap derken sersem gıbıyım sadece

gözun aydın cnm hareketlı gunler senı beklıyor bır erkek annesı olarak çok zor buyutmek

çok uzuldum cnm allahım tez zamanda tekrardan hayırlısını nasıp etsın

çooooookkkkkkkkkk sevindim canımmm gözünüz aydın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahh oğluşumuza:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok üzüldüm canım allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeli,kle kucağına alırsın yavrunu
allahım ne hayırlı ise hepimiz için onu versin inşallahhhhh

tebrik ederim canım bebişinizin cicilerini güle güle sağlıcakla kullanın inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saolun kıslarrrr ALLAH razı olsun RABBİM saglıcakla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin cimeka cnm doktor kesin olmaklaa dedii yani kesin dedi al buda pipisi bende dedimki o kordon bagıdır hayır bu pipisi kordonu deil dediiii:1::1::1::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Kızlar selam...artık çok uğrayamıyorum buralara..umarım başka kaybımız yoktur..2li test sonuçları nasıl,kötü sonuçlar var mı?inşallah yoktur..

Ben de güzel haberler vermeye gelmiştim ama canım sıkıldı menbetanın kaybına :(

Ben yine de gelişmeleri anlatmaya çalışayım...Çrş günü 2 li test sonucunu değerlendirdik doktorla,çooook şükür gayet iyi bir sonuç çıktı.3 lü ve 4 lü teste gerek duymadığını söyledi doktorum.3 hafta sonra çağırdı cinsiyet tahmini için, ben de 21 nisana aldım randevumu..16+2 olacam gittiğimde,artık kesin belli olur herhalde o zaman.bebek çok hareketli erkek olmasın bu yoksa dedi şakayla karışık,sadece bu. çok şükür allahıma herşey yolunda şu anda..folikasiti bıraktırdı demir ilacına devam ediyorum şu an sadece.3 hafta sonra da multivitamine başlarız dedi.şimdiden başlıyorlar dedim geç kalmazmıyız?yok dedi sen gayet normalsin herşeyi yiyebiliyorsun ihtiyacın yok dedi...mide yanmalarım başladı bir süredir onun içinde çiğneme tableti verdi..benden bu kadar kızlar sizler nassınız?

cnm ne desek boş biliyorum heleki bu kadar bekledikten sonra RABBİM sabır versin yerini hemencecik doldursun inşallahhh

Kızlar selam...artık çok uğrayamıyorum buralara..umarım başka kaybımız yoktur..2li test sonuçları nasıl,kötü sonuçlar var mı?inşallah yoktur..

Ben yine de gelişmeleri anlatmaya çalışayım...Çrş günü 2 li test sonucunu değerlendirdik doktorla,çooook şükür gayet iyi bir sonuç çıktı.3 lü ve 4 lü teste gerek duymadığını söyledi doktorum.3 hafta sonra çağırdı cinsiyet tahmini için, ben de 21 nisana aldım randevumu..16+2 olacam gittiğimde,artık kesin belli olur herhalde o zaman.bebek çok hareketli erkek olmasın bu yoksa dedi şakayla karışık,sadece bu. çok şükür allahıma herşey yolunda şu anda..folikasiti bıraktırdı demir ilacına devam ediyorum şu an sadece.3 hafta sonra da multivitamine başlarız dedi.şimdiden başlıyorlar dedim geç kalmazmıyız?yok dedi sen gayet normalsin herşeyi yiyebiliyorsun ihtiyacın yok dedi...mide yanmalarım başladı bir süredir onun içinde çiğneme tableti verdi..benden bu kadar kızlar sizler nassınız?

çok sevindimm cnmm inşallah dogurdum kızlar yazmakta nasip olurr saglıcaklaaa:49::49::nazar::nazar::nazar:

tebirk ederim canım gözünüz aydın sağlıcakla alın kucağınızada :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne yalnızıı kızzz 3 kişi berabersinizzz senden çok yanında olan yokk dogsunlarr yirim onları bennn:16::16::16:

anammmmmmm hakket beeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah kuzularıma beni hiç yalnız bırakmasınlar inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:
zaten babamızda son demlerini yaşıyor:9::9::9::9:kuzular doğunca sıkar biraz bizi yalnız bırakıp öyleeeee balığa malığa dışarı gitmek:9::9:en az 2 yıl dimi yani:9:

anammmmmmm hakket beeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah kuzularıma beni hiç yalnız bırakmasınlar inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:
zaten babamızda son demlerini yaşıyor:9::9::9::9:kuzular doğunca sıkar biraz bizi yalnız bırakıp öyleeeee balığa malığa dışarı gitmek:9::9:en az 2 yıl dimi yani:9:

maşallahh tabiii annesiiiiii RABBİM korusun onlarıı yani babası bukadar sene balık tuttu zaten şimdideee bebelerine baksınn 2 sene sonra hep beraberr gidersinizzz ay ne güzelll:31::31::31::49::49::nazar::nazar:

çok üzüldüm rabbim sabır versin en çok üzüldüğümüz şey hakkımıza en hayırlı olanmış tesellisi zor biliyorum benzer durumu ben yaşıyorum inşallah rabbim sana ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir ...................:5:

Merhaba arkadaşlar hemen hemen 1 haftadır yazmıyordum. Hatırlayanınız varsa düşük riskim vardı. Cuma günkü randevumda herşeyin normale döndüğünü öğrendim. Bebişimin gelişimi iyiymiş. 2 gün önde çıktı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış :D Oda normal yani. Kan verdim onu 9 nisanda öğreneceğim. Onun dışında kontrollerim ayda bir olacak artık. Alışmıştım 2 haftada bir olmasına ama hadi bakalım.. Bebişimin dudaklarını gördüm ultrasonda.. Böyle köfte dudak çıkarmış onları büzüştürmüştü... Çok tatlıydı. Cinsiyetine baktı ama tahmin etmek zor dedi dr. Artık önümüzdeki ay öğreneceğiz... Şimdi onun heyecanı başladı :D Birde bugün çıktım çarşıya alışveriş yaptım bebişime biraz. Ayyyy :D Çok güzel şeyler aldım. Yerim ben onu yahuuuu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herşeyin yolunda olmasına sevindim cicileride merak ettim sağlıkla giysin inşallah annesi inşallah odalarını kıyafetlerini herşeyi hazırlayınca koyarız resimlerini ne güzel olurfikir ediniriz.............:nazar::nazar::nazar:

şimdigeçmişi okudum çok mutlu oldum ne güzel maaşallah tüm hamişler çok cici tüm bebişlerde çok tatlı beni gülümsetip mutlu etti güzel haberleriniz dilerim allah ekimdede böyle mutlu ve güzel haberler yazmayı kısmet eder hepimize .Şimdi sıra bende pazartesi doktor kontrolümüz ve çok önemli bir testimiz var iki gün rapor alıp evde kalacağım dinlenmek için ve 2 ,3 gün sonrada testin sonucunu öğreneceğiz inşallah güzel haberler verceğim sizlere buna inanıyorum tabi dualarınız sayesinde iyi tatillerrrrrrrrrrr.......................:nazar::emir_bebek::nazar:

Onemli test dedigin cvs galiba. Kime yaptiriyorsun?

Allahım sabır versin canım..geçmiş olsun, rabbim hayırlı bir bebek nasip etsin sana inşallah.

kızlar bende kaşınmaya başladım 1 haftadır filan demekki bende çatlıcam:36::36::36::36::36::36::36::36:

bende bebe yağı kullanıyorum rahatlatıyor kaşınmayı gideriyor ama duştan sonra yetmeyecek sanırım günde 2 kere sabah akşam kullanmak lazım bence :34:şimdi sürdüm geldim

Onemli test dedigin cvs galiba. Kime yaptiriyorsun?

nergiscim tam olarak bilmiyorum ama doktorum ense kalınlığının fazla olmasından kaynaklı ya kordosentez yada cvs yapacak çapada aytül hanım var o ve ekibi . Diğer doktor kordo sentez için çok erken muhtemelen cvs dir demişti pazartesi öğreneceğiz bakalım inşallah birşeyi yoktur meleğimin rabbim verdiği emanetleri korusun inşallah:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X