Eki Görüntüle 380823 Eki Görüntüle 380822 Eki Görüntüle 380821 Eki Görüntüle 380824 Eki Görüntüle 380825 Eki Görüntüle 380826 Eki Görüntüle 380827 Eki Görüntüle 380828
yanlız fenerkı gözukenın gs lısını aldım
Hayır canım tok karnına gidebilirsin ben tok karnına gittim tabi öncesinde doktora sormuştum fark etmez demişti.
Eki Görüntüle 380823 Eki Görüntüle 380822 Eki Görüntüle 380821 Eki Görüntüle 380824 Eki Görüntüle 380825 Eki Görüntüle 380826 Eki Görüntüle 380827 Eki Görüntüle 380828
ikili test yaptıran arkadaşlarım bunun için aç tok gitmemiz farketmiyor dimicahilliğimi hoşgörün çok heycanlıyım
kızlar bişi sorucam hamileyken neden saç kestirilmez öle bişi duydumda hadi boyayı anladımda kestirmeyi pek anlayamadım
kızlar günaydınn 1 haftadır yokum yoğun bir ev işinden sonra bir sabah kendimi ağrılar içinde buldum doktora gittim kesede zedelenme var dedi doktor 1 hafta yatak istirahati dedi 1 haftadır yatıyorum evde çok sıkıldım o kadar çok şey yazılmışki okuyamadım umarım herkes iyidir
gunaydin kizlazz acil cvp bnm gibi olan var mii 14.haftanin icindeyim ama bnm gecen haftadan beri artan bi mide bulantim var gecmesi gerekmiomuydu?
ben de ekim annesi olacagım allhın izniyleeee 26 ekimde doğumum büyük ihtimal daha 11. haftadayız ama büyüyoruz:)))
meraba kizlar,gecen sali ikili teste gittim bebegin goruntusu olcume uygun degil diye dr surekli karnima vurdu bastirdi bastirdi bir bucuk saat ugrasti sonra kese sucuk gorunumunu aldi ve rahim kasilmaya basladi dedi hemen bi olcum yapti yolladi.cuma gunu kendi dr uma gittim bebek uyuyo kasilmalarinda var rahatsiz etmeyelim dedi.sadece kasik agrisi ile gitmistim rahim kasilmasi cikti.yat dinlen dedi.sabah ta bi bel agrisiyla uyandim ki aglaya aglaya.
Allh alah normalmıki acaba ölçüm yapamayında bastırması ve vurması?? bende de iki gündür şiddetli bel ve kalça ağrısı var. bacaklarım da ağrıyor
kaç gündür yoktum sayfalar akmış gitmiş hepsini okuyamadım.perşembe kontroldeydim bebişimi gördüm kollarını bacaklarını oynatıyordu yatıyordu keyifindeydi valla yaramaz.ben ikili test yaptırmadım zaten istemiyordum psikolojimi bozmak istemedim,zaten doktor bebek sağlıklı görünüyor dedi ve genç bir annesiniz dedi sorun çıkmaz ama yaptırın dediysede ben kararlıyım kesinlikle yaptırmıycam dedim.bu arada bulantılarım çok fenaydı cumartesi acilde serum taktılar 2 ünite öldüm mahvoldum yani yine geçmeyince doktorum damardan şırıngayla bir ilaç verdide onun üstüne geçti anlatamam o acıyı o sancıyı mide boş ben öğüre öğüre öldüm artık ağlamaya başladım neyseki 2 gündür geçti inşallah bitmiştir ya.doktor cinsiyeti için iyice baktı önce belli değil dedi ben çok zorladım tahmini olrak kız olabilir dedi diğer çocuğun ne dedi kızdı diyince doktor keşke söylemeseydim dedi yani yüzde kaç kız dedim oda yüzde 0 dedi sadece tahmin dedi nebileyim eşim hep erkek bekliyordu bende o biraz bozuldu tabi ama zaten sadece bir tahmindi 1 ay sonra randevu verdi o zaman kesinleşir galiba hakkımızda hayırlısı neyse o olsun RABBİM herkesin gönlüne göre versin.....AMİN........................
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Ben daha erken diye hiç bir şey almadım ama hediyeler gelmeye başladı :)) Tam bir yaz gelsin hele de alırız inşallah. Zaten fazla fazla da almak istemiyorum. Çoğu arkadaşım aldıklarının çoğunu giydiremeden bebişleri büyüdü bile :)))
iyki söyledin canım çıkmadan atıştırayım bariCnım ben ikili test için aç gittim. doktor aç karna olmaz birşeyler ya gel dedi. hastane kantininde birşeyler yeyip içip yarım ssat sonra felan girmiştim ultrasona
kızlar bişi sorucam hamileyken neden saç kestirilmez öle bişi duydumda hadi boyayı anladımda kestirmeyi pek anlayamadım
yok cnm ya bakmadım bende bıde hangı parcalar aynı bılıyormusun tahmın etmıştım ne guzel takım takım gıymelerı nasıp olur ınsallah.ben 2 parcada kız ıçın aldım kardesımın esıde hamıle sanırım onunkı kız olmadı ona verırım dedım:)geçmiş olsun canım dikkat et kendinee..
malesef benim kide artarak devam ediyor..13. haftamı bitirmek üzereyim ama sanki hiç geçmeyecek gibi..hala 6 kilo verdiğimle kaldım..dr almaya başlaman lazım dedi alamıyorum..yiyemiyorum ki..
yediğimde midemde kalmıyor zaten
hoşgeldin aramızaa..
geçmiş olsun canımm..dikkat et kendinee..
benim de iki gündür bacak ve kalça ağrım var..misafirlerim vardı sanırım birazcık yoruldum..inş çabucak geçer..
gözün aydın canımm..ne güzel iki kız kardeş büyürler..gerçi tam netleşmemiş sadece tahmin etmiş..
bende o kadar uğraştım ama benim dr bir tahminde bile bulunmadı..
canım 2 parçayı aynı almışız..
ben sipariş vereli 2 gün oldu ne zaman gelcek bakmadım hiç..
sen baktın mı ne zaman geleceğine??
yok cnm ya bakmadım bende bıde hangı parcalar aynı bılıyormusun tahmın etmıştım ne guzel takım takım gıymelerı nasıp olur ınsallah.ben 2 parcada kız ıçın aldım kardesımın esıde hamıle sanırım onunkı kız olmadı ona verırım dedım:)
kızlar bende çarsamba gunu dr ma gıtcem 13. haftanın ıçınde olmuş olcam cınsıyet bellı olurmu kı 5 gun ılerden gıdıyoruz bıde
Bulantisi olmayan anne adaylari...gozunuzu seveyim özenmeyin,bu oyle ayy ne sirin,bebegim midemi bulandiriyo ne guzel diyebilecegimiz turden birsey degil,gercekten hayatla irtibatini kesiyorsun,hicbir seyden ne tat ne zevk alabiliyorsun.Surekli banyoda kusmaya calisirken agliyorsun cunku icinde birsey olmasa da ogurmen durmuyor,ben artik o kadar umutsuzlastim ki heralde bebek dogunca da artik hayat boyunca boyle hasta gibi olucam midem bulanicak gibi hissediyorum.o kadar caresizim yani.ilaclari surekli almak istemiyorsun bebegine birsey olur diye korkuyorsun.
Ahdettim bulantimin bittigi gun oyun havasi calip kalkip oynayacagim.
Tabii o gun gelirse
Bulantisi olmayan anne adaylari...gozunuzu seveyim özenmeyin,bu oyle ayy ne sirin,bebegim midemi bulandiriyo ne guzel diyebilecegimiz turden birsey degil,gercekten hayatla irtibatini kesiyorsun,hicbir seyden ne tat ne zevk alabiliyorsun.Surekli banyoda kusmaya calisirken agliyorsun cunku icinde birsey olmasa da ogurmen durmuyor,ben artik o kadar umutsuzlastim ki heralde bebek dogunca da artik hayat boyunca boyle hasta gibi olucam midem bulanicak gibi hissediyorum.o kadar caresizim yani.ilaclari surekli almak istemiyorsun bebegine birsey olur diye korkuyorsun.
Ahdettim bulantimin bittigi gun oyun havasi calip kalkip oynayacagim.
Tabii o gun gelirse
ikili test yaptıran arkadaşlarım bunun için aç tok gitmemiz farketmiyor dimicahilliğimi hoşgörün çok heycanlıyım
Ben de aynı şekilde bulantılarım yok diye bebişin bi belirtisini bulmaya çalışmakla geçiriyorum vaktimi. Sürekli gidip göremiyoruz da. Orada mı sağlıklı mı diye içim içimi yiyor ama orada olduğunu en ufak bir ağrıyla bile hissettiğimde mutlu oluyorum. Yapacak bir şey yok sanırım. Allah sağlıkla büyütsün bebişlerimizi.
kızlar bende çarsamba gunu dr ma gıtcem 13. haftanın ıçınde olmuş olcam cınsıyet bellı olurmu kı 5 gun ılerden gıdıyoruz bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?