• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

aynen ama 5 kılo vermeme ragmen karnım cıktı.yuzum fln zayıfladım suzuldum ama karnım sankı aksam sabah doguma gıdıcem gıbı.ben doguma kadar yuruyemem herhalde yaa

niye böyle fırladı göbekler birden ya :27: ben de kilo verdim almadım derken 5-6 gündür göbek hoop çıkıverdi ortaya :49:

hele geceleri 6 aylık falan gibi oluyor :9: pazar günü hamile pantolonu aldım valla bu hafta onu giyiyorum, ne rahatlıkmış ya :9:

şişlik ben de acayip nefes alamıyorum sanki bazen ,siz de de öyle oluyo mu kızlar?

niye böyle fırladı göbekler birden ya :27: ben de kilo verdim almadım derken 5-6 gündür göbek hoop çıkıverdi ortaya :49:

hele geceleri 6 aylık falan gibi oluyor :9: pazar günü hamile pantolonu aldım valla bu hafta onu giyiyorum, ne rahatlıkmış ya :9:

şişlik ben de acayip nefes alamıyorum sanki bazen ,siz de de öyle oluyo mu kızlar?

bende aldım pantolon bady fln pıjamalarım sıkıyor yarın alısverıse gıdıcem yanı.hıcbıseyım olmuyor anlıycagınız

Kizlar ben bulantilardan cok fenayim gecen gun agladim caresizlikten,dudagimda kocaman uçuk cikti stresten.gorseniz o kadar buyuk ki,doktoru aradim doktor dedi ki 3 ayi doldurmadiniz krem ilac filan kullanmayin.ayyy bu bir haftadan once gecmez simdi yaa,hic ucuk cikaran var mi acaba?

canım geçmış olsun, bende aynıyım gece kalkıp çaresızlıkten hüngür hüngür ağladım valla artık kusmaktan gına geldı artık geçsede kurtulsak hamılelığımızın tadını cıkarsak :(((

Kızlar dün bi komşu kızını gördüm uzaktan kız acaip şişmiş resmen evrim geçirmiş gibi değişmiş hamile
ve suratında kahverengi benekler vardı sayısız hemde olmayan yeri yok...
hamileliktenmi oldu acaba neydi o öyle üzüldm ben yanına gitmedim ama.

EBRU ŞALLI çatlaklar içinbunu kullandım demiş ?

1 yemek kaşığı fındık yağı

2 yemek kaşığı kayısı yağı

1 yemek kaşığı portakal yağı

2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.

canım geçmış olsun, bende aynıyım gece kalkıp çaresızlıkten hüngür hüngür ağladım valla artık kusmaktan gına geldı artık geçsede kurtulsak hamılelığımızın tadını cıkarsak :(((
Yaa aynen canim aynen...insallah Allahim bir an evvel bizlere ferahlik versin.
Kızlar dün bi komşu kızını gördüm uzaktan kız acaip şişmiş resmen evrim geçirmiş gibi değişmiş hamile
ve suratında kahverengi benekler vardı sayısız hemde olmayan yeri yok...
hamileliktenmi oldu acaba neydi o öyle üzüldm ben yanına gitmedim ama.
Kiz benimde olustu yuzumde kahverrengi leke,hem de daha 10.haftamda olmama ragmen var.insallah cogalmaz simdilik 2 tane.

Kiz benimde olustu yuzumde kahverrengi leke,hem de daha 10.haftamda olmama ragmen var.insallah cogalmaz simdilik 2 tane.
yok tatlım öyle böyle bi leke diil bu çil gibi ben gibi belirgin suratında olmadık yer yok :(nokta gibi...
benimde sivilce oldu dudağımın üstünde 2-3 tane

Bizde bugün ikili teste gidiyoruz inşallah bizimde herkes gibi iyi olur sonuçlarımız... çok heyecenlıyım zor birgünmüş gerçekten ::18:

mrblar.Bende yeni katıldım aranıza.size bir sorum olacaktı.dün testler yapıldı.tsh hormonumun çok çalıştığını öğrendim.Forumda böyle üyeler olduğunu okumuştum.Siz ne zamandan beri guatır ilaçı kullanmaya başladınız.Biz yarın kontrole gidecez.Bu zamana kadar kullanamdığım için bir sorun çıkar diye çok korkuyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Hekese sağlıklı bir gebelik diliyorum

kızlarr ikili test sonuçları ne kadar sürede çıkıyo hastaneden hastaneye farkedermiki ben haftaya gidicem ikili teste miniğimde kocaman olmuş olur o zamana kadar

mrblar.Bende yeni katıldım aranıza.size bir sorum olacaktı.dün testler yapıldı.tsh hormonumun çok çalıştığını öğrendim.Forumda böyle üyeler olduğunu okumuştum.Siz ne zamandan beri guatır ilaçı kullanmaya başladınız.Biz yarın kontrole gidecez.Bu zamana kadar kullanamdığım için bir sorun çıkar diye çok korkuyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Hekese sağlıklı bir gebelik diliyorum

Canım ben 11+1 im. 2 hafta önce başladım troid ilacıma. Benimde Tsh ım yüksek çıktı önce panikledim ama sıkıntı yapacak bi durum yokmuş. İlaçları düzenli kullandıktan sonra için rahat olsun.

kızlarr ikili test sonuçları ne kadar sürede çıkıyo hastaneden hastaneye farkedermiki ben haftaya gidicem ikili teste miniğimde kocaman olmuş olur o zamana kadar

Tatlımmm ben bu ayın 2 sınde dr kontrolume gıttıgımde 11+5 haftalıktım o gun dr benden 2 tup kan aldı hem kızamıkçık hepatit b için hemde ıkılı test ıcın dedı kızamıkçık ıle hepatıt b sonucu ertesı gun cıktı ama ıkılı test ıcın 1 hafta sonra çıkar dedıler bende sabırsızlıkla beklıyorum...Hayırlı sonuçlar alırız ınşallahhh canlarım...

Canım galiba benim verdiğim krem tarifini yapacaksın onda ceviz yağı ve zeytinyağı da olmalı kakao yagını sıcak suyun içine koyup bekleteceksin okatı hali eriyecek hepsini karıştıracaksın ben nivea kremle karıştırdım banyodan sonra sürüyorum göğsümden diz kapaklarıma kadar

evet canım senin verdigin tarifi yapıcam şimdiden herhangi bi kilo artısı yok ama önlem aliyim simdiden dedim aldım malzemeleri karıstırıcam onları cok sagol

1 haftadır benimde belim kopacak korkma hepimizde var dün de sanki adet alacakmışım gibi kasık ağrım vardı artık çok kasmamaya çalışıyorum kendimi çok dinlemiyorum bunları yaşıcaz normal allahım hayırlısıyla şu riskleri bi atlatsaydık
sağol canım valla arkadaşlarda aynı şeyleri yaşıyoruz deyince baya bi rahatladım Allah hepinizden razı olsun sağlıkla tüm hamişler bebeklerine kavuşsun inşallahhh:16::16:

ben dün yaptırdım canım 1 hafta sonra çıkar dediler..

kızlar normal dalinin falan bebe yağınıda sürenler varmış öylemi yapsam bende acaba..

kızlar bende çatlaklar için vazelini duydum kuzenime dru çatlak oluşması genetiktir demiş ama yinede en faydalı çözüm vazelin hiç demiş pahalı kremlere para ödeme ... benim şimdi bile çatlaklarım var bacak bölgemde kesin çatlicam bende ama vazelin düşünüyorum bide şu yağlarda hoşuma gitti onlarıda alabilirim yani

Back
X