• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar ben şimdilik bebe yağı kullanıyrum idare ediyor bence gayet güzel nemlendiriyor:31::31: daha fazla şişince karışım yağlardan bende denerim bide azıcık havalar ısınsın sık duş alabilecek duruma gelelim vıcık vıcık yağla 2-3 gün gezemem ben:37::37: bide bu yağlar giysilere bulaşmazmı ona nsıl çare bulucaz?

kızlar ben şimdilik bebe yağı kullanıyrum idare ediyor bence gayet güzel nemlendiriyor:31::31: daha fazla şişince karışım yağlardan bende denerim bide azıcık havalar ısınsın sık duş alabilecek duruma gelelim vıcık vıcık yağla 2-3 gün gezemem ben:37::37: bide bu yağlar giysilere bulaşmazmı ona nsıl çare bulucaz?

bende bunu düşünüyorum tatlım...
kıyafetlerimiz mafolmazmı?
bide hergünmü sürülecek

Son düzenleme:
selam annişler bugün pek iyi degilim saatlerdir burdayım yazasımda gelmedi ev hanımları kervanına bende katılıyorum işyerim kapanıyo mayıs sonu işten cıkıyorum. kızlar bu dogum parası hakkında bilgisi olan varmı burdan cıkınca baska bi işyerinden sigortamı yatırtsam dogum parasını alabilirmiyim acaba

canım üzüldüm isteyerek mi çıktın kaç haftalık]selam annişler bugün pek iyi degilim saatlerdir burdayım yazasımda gelmedi ev hanımları kervanına bende katılıyorum işyerim kapanıyo mayıs sonu işten cıkıyorum. kızlar bu dogum parası hakkında bilgisi olan varmı burdan cıkınca baska bi işyerinden sigortamı yatırtsam dogum parasını alabilirmiyim acaba[/QUOTE]

canım üzüldüm isteyerek mi çıktın kaç haftalık]selam annişler bugün pek iyi degilim saatlerdir burdayım yazasımda gelmedi ev hanımları kervanına bende katılıyorum işyerim kapanıyo mayıs sonu işten cıkıyorum. kızlar bu dogum parası hakkında bilgisi olan varmı burdan cıkınca baska bi işyerinden sigortamı yatırtsam dogum parasını alabilirmiyim acaba
[/QUOTE]

isteyerek cıkmadım canım şirket kapanıyo mecburen herkes cıkıyo 3 seneden fazla oldu burda calısıyorum doguma kadar da calısmak istiyodum ama kısmet artık

benim nerdeyse 3aylık hiç göbüş yok ve bu beşinci yaş 33
benimde yok gibi aksamlari cok $i$iyor gazdan sanirim

ben kulanmaya basladim cnm 2gunde bir suruyorum hemen emiyor biraz bekliyorum üzerimi hemen giyinmiyorum gögüslere kalcalara ve gobi$e sürüyorum rahatliyorum cünki karnim cok ka$iniyor yaa benimm :emir_bebek:

ben kulanmaya basladim cnm 2gunde bir suruyorum hemen emiyor biraz bekliyorum üzerimi hemen giyinmiyorum gögüslere kalcalara ve gobi$e sürüyorum rahatliyorum cünki karnim cok ka$iniyor yaa benimm :emir_bebek:

Bende daha ne çatlak ne kaşıntı olmadı. Normal yaşantıya devam. Göbek de çok fazla yok normal elbiselerimden giyiyorum şu an :) Keyfini çıkarayım çünkü daha sonra giyemem. Akşam olunca benim de çok fazla şişiyor. Yediklerimizin etkisi bence de.

isteyerek cıkmadım canım şirket kapanıyo mecburen herkes cıkıyo 3 seneden fazla oldu burda calısıyorum doguma kadar da calısmak istiyodum ama kısmet artık[/QUOTE]
canım işten çıkarsan 32 haftayı doldurmadan sanırım doğum parası alamıyorsun
ama iyi bir muhasebeciyle görüş seni yönlendirir belki şirket kapanmadan belki rapor alma gibi durumun olursa belki öyle alabilirsin
yada en azından işten çıktıktan sonra rapor parası alırsın bir miktar
zararın neresinden dönersen kar araştır biraz:34::34::34::34::34:

bende şimdi çok kaşınmıyorum ama ilerde kaşınıcağım kesin:44::44::44::44: 1 ay sonra filan sürmeye başlarım heralde

Bende daha ne çatlak ne kaşıntı olmadı. Normal yaşantıya devam. Göbek de çok fazla yok normal elbiselerimden giyiyorum şu an :) Keyfini çıkarayım çünkü daha sonra giyemem. Akşam olunca benim de çok fazla şişiyor. Yediklerimizin etkisi bence de.

evet sabahlari kucucuk aksamlari 7aylik hamile gibiyim :9:
benim 36 bedendi artik popodan gecmiyo dartildim kilo vermi$im ama anlayamadim :1:

kızlar ben komili bebe yağı kullanıyorum hem kokusu çok güzel hemde içinde doğal zeytinyağı var:34::34:zeytinyağı olunca daha güzel yumuşatıyor sanki kullnmak isterseniz tavsiye edebilirim

Back
X