• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

dün doktorumuza gittik, 1 gün ileriden gidiyoruz. ultrason fotomu paylaşayım istedim sizinle :) miniğim orda :nazar:

maşallah canım bebişine:nazar:

kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilave ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
az evvel başka dr a gittim işte. kalp atışlarını gördüm miniğimin. çok şükür allahım 'a..pıt pıt atıodu:):16::16: ilk ultrason resmimizi aldık..süper bişi bu yaaa:16: daha 4,6 mm yiz:1: sat ile ultrason aynı gidiomuşuz 6+4. ama kesenin etrafında kanamalar varmış.:30:çok korktum . dr progestan hap verdi üç kere al günde dedi. dıştan olmamış ama içe kanama olmuş dedi. düşük tehlikesi var demiyorum ama sıkıca tutunsun diye ilaca başlayalım dedi.
yarın kendi dr gidicem yine. çünkü o hastanede doğum yapmayı planlıorum. eğer bugün bu dr söylediği kanama vs ile ilgili bişi söylemezse ilaç vs yazmıorum gerek yok gibi bişiler derse aynı hastanenin başka bi druna gidicem. çok zormuş dr seçmek yahu:(
:26: ama moralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:
canım gözünaydın duymuşsunuz pıt pıtları:nazar:bol bol dinlen canım.için rahat etmezse görün yine başka doktora bence...

valla canım ben dr gidince tıkanıp kalıyorum öylece o yüzden ne desem yalan olur zaten söylenmesi gerekenleri söylüyor günündemi normalmi bende zaten çok detaylı soru sormuyorum ayy ne güzel hepiniz gidiyonuz benim şu 20 mart gelsede bide ben gitsem bebişimi görsem:)
ben de 20 martta gitcem.günler geçmiyo sanki dimi?

kızlar,öncelikle herkese sağlıklı evlatlar diliyorum.
ben de 9 haftalık hamileyim. mide bulantılarım çok şükür azaldı gibi ama bugün biraz kasık ağrılarım başladı.sol kasığımda ağrı var. normal sanırım.
ben en son 6 haftalıkken gitmiştim dr. kesenin içince bebeği ancak vajinal ultrasonda görebilmişti.
dolayısıyla eşim ve ben daha bir şey anlayabilmiş değiliz. sonraki kontrolümü de 21 mart için yazdı. yani 3 aylık olacak gittiğimizde 2'li testi yapılacak.
daha meleğimin kalp atışını bile duyamadım. acaba diyorum başka dr gitsemmi ? ya da acelemi ediyorum ?
ilk gebelik ya bilemedim ;)
canım hayırlı olsun..başka bi doktora görün istersen çok var 21 marta.kalp atışlarını duyarsınız,içiniz rahat eder...

kızlar ya ağzımın tadı hiç yok :14: ağzımın içi acı acı hiç geçmiyor o tat midemi bulandırıyor benim gibi ağzında acılık olan varmı ?
aynen ben de ne yediğimi bilmiyorum.en sevdiğim şeylerin bile tadını alamıyorum.severek yiyemiyorum hiç bir şeyi..
ne guzel herkes hemen hemen bebışını ve kalp atışını duydu sanırım allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın

3 gun hastanede yattım durmadan serum yedım ama sankı bugun daha kötuyum ben dayanamıyorum artık

bir an evvel geçer inşallah canım.hele bir de çocuk olunca çok zor..Rabbim yardımcın olsun,korusun meleklerimizi...

kızlarrrr birsey sorucam.. çatlak oluşmaması için krem yağ vb birseyler kullanmaya başladınız mı???

cnm benım bırde 4 yasında oglum var 3 veya 4 ögun yemek beklıyor benden çok hareketlı yatıp azcık dınleneyım dıyorum tepemde zıplıyor kalk dıye oyuzden bazen yetışemıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum bak 1 saat once yemek yedırdım şimdi yıne acıktım dıye tepemde zıplıyor bıde aynı yemegı yemek ıstemıyor.aksam yemegı yapıcam daha ooooo:((((
oyyy kıyamam ya..çok zorr..Allah kolaylık versin sabır versin..kız oğlunu öyle alıştırma her öğün başka yemeye,çok zor olur.. otursun yesin aaaa,sonra evlenince karısının başına:) sonra kayınvalideler oğullarına alıştırdıkları bu tarz şeylerle saygıyla anılıyorlar..
kızlar ya ağzımın tadı hiç yok :14: ağzımın içi acı acı hiç geçmiyor o tat midemi bulandırıyor benim gibi ağzında acılık olan varmı ?
benim ilk başta demir tadı vardı ağzımda geçti gibi,uzun süre aç kalırsam demir tadı geliyor yine..
Ay buraya hurma geldi kızlar nasıl güzel geldi tadı yaaa nasıl hevesle yedim:)
dahada yiyesim var çekiniyom yemeye:)
annemin hactan verme 1,5 sene önceki dolapta duruyo hala:)buzdolabında bişi olmaz dimi kızlar?eve gidince yiyim barii haha
hamillelikte hurma iyiymiş diolar

yaptığın iş mi şimdi canım:37: aman haaaa bu forumda yiyecek şeylerden bahsederken isim vermeyelim bir de böyle ballandıra ballandıra anlatmayalım amaaa ayıp oluyor:1: ağzım sulandı kız ben nerden bulayım şimdi hurmayı.. :52:

esım aradı şimdi benı samsuna bırakcak yavas yavas valızımı hazırlıcam dogumuda orda yapıcam allahım nasıp ederse yenı bır dr arayışına gecıcem samsunda olan arkadaslar varmı

esım aradı şimdi benı samsuna bırakcak yavas yavas valızımı hazırlıcam dogumuda orda yapıcam allahım nasıp ederse yenı bır dr arayışına gecıcem samsunda olan arkadaslar varmı

hadi bakalım sana hayırlı yolculuklar..erken değil mi daha ya?? 20si falan demedin mi?? orada internet olacak mı??izmire gitmeyi düşünmez misin kendi ailenin yanına? ahiret sorularım ve ben:17:

benim ilk başta demir tadı vardı ağzımda geçti gibi,uzun süre aç kalırsam demir tadı geliyor yine..

valla yesemde aynı yemesemde aynı bi gece uyurken anlamıyorum yoksa yatana kadar acılık sürüyor biraz baktım şimdi netten progeston hormonu yükselince oluyomuş kimisinde

canım merhaba. ben de progestan kullanıyorum. aynı şey bana da söylendi. bu durumda en güzel şey olumlu düşünmek. ben hep karnımı tutuyorum. bbası hergün gelip öpüyor. fazla hareket etmiyorum. umarım en kısa zamanda düzzeliriz. benim dünden beri karnım bacaklarım agrıyorrr.

benimde bazen karnım, bazen kasık,bazende bacaklarımda hafif ağrı gibi oluyor offffff yarın olasada dr gitmek :(

dün doktorumuza gittik, 1 gün ileriden gidiyoruz. ultrason fotomu paylaşayım istedim sizinle :) miniğim orda :nazar:
maşallah miniğine canım:nazar:
maşallah maşallah..Allah nazarlardan korusun..benimkinin fotosunu doktorumuz baya yakınlaştırıp vermiş sanırım,kocaman görünüyor..zaten en güzel göründüğü zamanlar 4. 5.aya kadarmış,hani bebeğin tamamını tek karede görüyoruz ya,sonraları kafa kol kısım kısım çıkacakmış fotoda. ben albüm yapmayı düşünüyorum. bu usg görüntüleri zamanla sararıyormuş,poşete geçirin,ben poşet dosyaya koyuyorum.şimdilik 2 oldu,cinsiyeti belli olsun da ona göre bi albüm yapacağım,bir de ben hala yaptığım idrar testini atmadım..saklıcam onu da:37::49::emir_bebek:
bende oglumunkını saklıyorum hala bı mendılın arasına sarmıstım sımıd bunuda oyle yaptım:1:
kızlarr soru sordum amaaaaa... :44::44::44::44::44::44:

ben daha baslamdaım kullanmaya canım :34:

hadi bakalım sana hayırlı yolculuklar..erken değil mi daha ya?? 20si falan demedin mi?? orada internet olacak mı??izmire gitmeyi düşünmez misin kendi ailenin yanına? ahiret sorularım ve ben:17:

cnm 12 de kursa gıtcek esım oyuzden haftaya full ızınlı o arada benı bırakcak samsuna hemde dedesını ve aılesını görcek.cnm ızmıre nısan sonu gecıcem annem calışıyor bulantım varken tek ıyı olmaz annemde.ınternet olmaya bılır ama ben laptopu göturur bı şekılde ayarlarız çunkı esımı görmem lazım.bak yıne aklıma geldı bız bır 10 gun ayrı kalmaya dayanamıyorduk şimdi nasıl olcak dayanamıcam ya:(((((((((

cimeka şaka şaka çok kötüymüş cnm:1:
kızlar bu arada yemek zararlımı sizce?

canım hamılelıgın son zamanlarında dogumu hızlandırmak ıcın ıyı demıslerdı bende nısanım geldıkten sonra nası yemıstım kasılmalar artsın dıye ama ıse yaradı mı bılmıyom 2 gun sonra dogurudm zaten :1: gecen benımde aklıma geldı erken donemde yemekde aynı etkıyı yapar ı dıye ama doktora gıdınce bı sorarım olmazsa:26:

ben daha baslamdaım kullanmaya canım :34:

tesekkür ederim canım ya ilgilenip cevap verdiğin için.. bende çok korkuyorum çatlak oluşmasından önlem alsam mı şimdiden diye düşünmekteyim.. ama fikirlere ihtiyacım var ne iyi gelir diye..

cnm ılk hamılelıgımde 33 haftalık dogum yaptım 15,5 kılo aldım doguma kadar ne selulık nede catlagım oldu hıç bışı kullanmadım ben

genel olarak yapıyla alakalı herhalde.. benimkininde çatlamaya müsait olduguna eminimm.. tesekkür ederim canım benim..

kızlar bendede sancı oluyo acaba bebiş yerleşiyo ondanmı bide ben adet günlerinde çogu kadın adet oluyomuş gibi sancılanıyomuş sizdede oldumu :40:

kızlar bendede sancı oluyo acaba bebiş yerleşiyo ondanmı bide ben adet günlerinde çogu kadın adet oluyomuş gibi sancılanıyomuş sizdede oldumu :40:

evett oldu.. telaşlancak bir durum yok. hatta benım normal donguyu 10 gun gectıkten sonra kanama seklinde lekelenme bile oldu.. sen galiba yeni hamilesin.

ne guzel herkes hemen hemen bebışını ve kalp atışını duydu sanırım allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın

3 gun hastanede yattım durmadan serum yedım ama sankı bugun daha kötuyum ben dayanamıyorum artık
canım benim tekrar geçmiş olsun güzelim..allah yardımcın olsun..samsunda inşallah ii bi dr bulursun gönlüne göre.rahat rahat bebişini alırsın kucağına inşallah canım..içini ferah tut olurmu?
evet canım ben öğretmenim . doktrum 5 gün rapor verdi. haftaya arıycam yeniden devam edeyimmi işe yatayım mı diye.. sen de en kısa zamanda rapor al. teyzem hemşire kadın doğumda. sandalye bile kaldırma dedi. yat sadece tuvalet için kalk .belli bi dönem böyle ... esim sağolsun herseyimi yapıyr.. dikkat et kendine
evet canım rapor alıcam bende. eşim evde elinden geldiğince yardımcı oluo sağolsun ama işte ben yinede bişiler yapıorum ayakta kalıorum bi süre. ama artık tamamen yatıcam. yarın drdan bi haftalık rapor istiycem.mecburen:(
canım..maşallah..miniğin kocaman olmuş ne güzel:) allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah...
bende album yapıcam aslında günlük, kalp atışını duymayı bekliyorumm:) onu nekadar çok beklediğimiii , ona kavuşmak için neler neler yaptığımı yazıcamm:) bende idrar testimi atmadım saklıyorumm ama bi yandanda mikrop üreten bişi saklamak ta pek mantıklı gelmiyoo:(
bende ilk resmimi aldım bugün işte. minicik..albüm yapıcam..günlüğe başlamak için kalp atışlarını duymayı bekliodum bugün duydum çok şükür..günlüğümüze başlayalım:):):16:
kızlar,öncelikle herkese sağlıklı evlatlar diliyorum.
ben de 9 haftalık hamileyim. mide bulantılarım çok şükür azaldı gibi ama bugün biraz kasık ağrılarım başladı.sol kasığımda ağrı var. normal sanırım.
ben en son 6 haftalıkken gitmiştim dr. kesenin içince bebeği ancak vajinal ultrasonda görebilmişti.
dolayısıyla eşim ve ben daha bir şey anlayabilmiş değiliz. sonraki kontrolümü de 21 mart için yazdı. yani 3 aylık olacak gittiğimizde 2'li testi yapılacak.
daha meleğimin kalp atışını bile duyamadım. acaba diyorum başka dr gitsemmi ? ya da acelemi ediyorum ?
ilk gebelik ya bilemedim ;)
tebrikler canım..hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..çok aklın takılıosa bence benim yaptığım gibi başka bi dr a görün canım:26:
gülşah canım aslında doktorlar doğru söylüyorlar allah korusun düşecekse düşüyor zaten benim doktorum öyle demişti ve bana ilaç yazmıştı ama düşük yaptım ama benim kanamam

olmuştu kuzum sen kalbini ferah tut eğer gelecekse dünyaya hiç birşey mani olmaz tehlikesi ve kanaması olan çok insan var ama sağlıkla kucaklarına alıyorlar bebeklerini

sağlıkla büyüsün meleğin inş.

üzülmen için yazmadım canım kırılma bana sadece paylaşmak istedim biz hassas olduğumuz ve kaybetmek istemediğimiz için bize ağır geliyor rabbime

dua et onlara emanet hayırlısı olsun ama senin öyle bi tehliken yok canım rapor al dinlen bide progestan iğne haptan daha faydalı ben şimdi iğne kullanıyorum doktorun dozunu

ayarlar aklında buyunsun kalbini ferah tut canım moralini yüksek tut iyi düşün ki iyi olsun :nazar::nazar::nazar:
canım sağolasın bitanem..kızmak olur mu hiç? haklısın..biz çok istiyoruz ya bebişlerimizi bişi olmasın bizi bırakmasınlar hayırlısı ile kucağımıza alalım istiyoruz tek derdimiz o:) saol bitanem..psikolojik olarak hassas olunca işte herşeyi kafamıza takıoruz:( şu iğne olayını yarın dr uma bi sorucam bakalım ne diycek?

canım gözünaydın duymuşsunuz pıt pıtları:nazar:bol bol dinlen canım.için rahat etmezse görün yine başka doktora bence...

....

sağol canım..çok şükür duydum meleğimi..yarın ki randevudan sonra dr un tavırlarına göre bakıcam olmadı değiştiricem ne yapayım artık?

Back
X