- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaha kızlar bizimkiler abla olucak inşallah:)))eylül 20 de düşünüyorm ben doğumu hayırlısıyla.normal doğumdan çok korkuyorum da:18::18:normal tarihimiz 1 ekim olduğundan ekim annelerinden takip ediyorum:))))
merhaba güzel anneler.doğum 1 ekim olduğundan haftam çoğunuzdan önde sanırım.:)10+1 im şuan.bugün dr a gittik kan aldırdık.2 li testim için.2hafta sonrada testle ultrasona bakılıp down sendromu taraması yapılacak.inşallah herşey temiz güzel sağlıklı çıkar:)))bebiş gayet iyi dediBacakları uzamış
çırpı bacaklım benim:)))makinam olsa foto koyardım ama makinem yok ne yazıkki.hepimizin bebişler sağlıkla büyüsün inşallah.şimdilik olanlar bunlar.bu arada 2l,i test için dr a giden varmı?sizler neler yapıyorsunuz ...
![]()
o zaman sen rahat yaparsın normal dogumu canım cunku herkesın olmuyor oyle şiddetli adet agrısı sen alıskınsın demekkı![]()
geçen eklemiştim cnm ama ekliyim gene 10 haftalık hali değil 9 ken var:)
alıntı etmen
Eki Görüntüle 361728
beyaz olanmı oo??
allah seni super!!! bayan alıntı yapmayın demiş.........![]()
abla derken ?? Hayırdır??
allah seni super!!! bayan alıntı yapmayın demiş.........![]()
ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorumTeyzoşlar hepinize iyi akşamlar yarın sağ salim görüşmek üzere:)
Merhabalar...
Bir ekim annesi olarak aranıza yeni katıldım ....
Merhabalar...
Bir ekim annesi olarak aranıza yeni katıldım ....
maşallah canım inşallada sonuçların temiz çıkar benimde 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım en son 7+3 dü gittiğimde dr a 11+3 de gideceğiz bir daha inş hayırlı haberlerle gelirim sizlere ama daha 2 hafta var günler geçmiyo inat ettim erken de gitmek istemyorum
Teyzoşlar hepinize iyi akşamlar yarın sağ salim görüşmek üzere:)
Canlar herkese iyi akşamlarrrrr![]()
ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorum:
hoşgeldinnn...
tebrik ederimmm![]()
nereye baktırdınnız yaa :)