• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

guatr dışardan bakınca da anlaşılır bişey, sende var mı hiç şişlik?

Hayır yok.... Doktor testte birşey çıkmadı demiş zaten... Anlamadık işte... Acaba başka birşey mi var :S Niye söylemezler anlamam. Biz test sonuçlarını telefonla öğreniyoruz. Acaba yoğundu da doktor uzun uzun anlatamadı mı :D Bilmiyorum valla.... Eşim de şehir dışında. Hemen gitsin mi demiş. Gerek yok demiş doktor. Artık o gelince giderim yada haftaya cuma kontrol günüm iki servise birden randevu alırım...

bu arada papatya idim nilüfer olmuşum.kendi adımı mı yazsam acaba oraya o da çiçek ismi zati :9::9:
adın gülmü?:)
Ay bana da kimse cevap vermiyor :D Bebişim zülüyor bakın... Hemen konuşun benimle yoksa karnımda ağlıycak :D
oyy kıyamam ben o bebişe:16:

bundan sonra böyle yazacam
iyi fikir:1:
işte geldim burdayımm alıntı yapmayın haa silecem gazlı bir göbeksonuçta ayıp:1::1::1:
,
maşallah canım gözün aydın,Allaha emanet artık bebelerimiz...

benim de çamaşırım ıslak oluyor genelde..

ayyyyy super87 canım süpersin valla,zaten imalı imalı söylemiş baksana ünlem işaretlerine.. Allah seni......güldürdün beni...

ya bu arada biz bu topiğin ilk üyelerindeniz,eskiler nereye gitti?? bi de niye kimse benimle muhatap değil hıh işte:25:

bir de bu dönemlerde yapmamamız gereken şeyleri konuşalım azıcık,kesin bilgiler olsun,öyle kulaktan dolma falan değil...mesela yüksek bir yere uzanmak,ağır kaldırmak,eşya itip çekmek,sıcak suyla ve uzun süreli duş almak..bunlar kesinlikle yasak....

dün bende kimse benle muhatap olmuyo diğe alıp başımızı gidiyorduk bebişimle :9::9::9:

tehlikeli şeylerin çoğunu yazmışsın zaten canım benimde aklıma gelen maydanozun düşüğe neden olduğunu biliyorum ve ağır spor birde tempolu yüyüşün tehlikeli olduğunu söyleyerek ilave ediyorum aklıma başka bişi gelmiyi :44:
bu arada eşin nasıl oldu canım umarım geçmiştir rahatsızlığı

Son düzenleme:
hadiya :)) cinsiyetler 4cü aydamı ögreniliyor canım?
aslında dr.lar 11.haftadan itibaren cinsiyetlerini biliyorlar ama her ihtimale karşılık söylemiyorlar biz bu konuda çok şanslıyız ailecek gittiğimiz dr artık bizden biri gibi çok yakınız o teyzemlere ve kuzenlerime 11.haftalıkken söyledi ve şimdiye kadar o kadar doğum yaptırdı hiç yanılma payı olmadı ben yarın gidecem soracam 9.haftada kurtarmazmı dicemm :21::21: bakalım ne dicek :49:

aslında dr.lar 11.haftadan itibaren cinsiyetlerini biliyorlar ama her ihtimale karşılık söylemiyorlar biz bu konuda çok şanslıyız ailecek gittiğimiz dr artık bizden biri gibi çok yakınız o teyzemlere ve kuzenlerime 11.haftalıkken söyledi ve şimdiye kadar o kadar doğum yaptırdı hiç yanılma payı olmadı ben yarın gidecem soracam 9.haftada kurtarmazmı dicemm :21::21: bakalım ne dicek :49:

çatlak seni:d en güzeli aslında ümitlendirmiyorlar birşey olursa daha fazla üzülmeyelim diye.

9 haftada belli olmaz sanmamm 11 haftada söylecekse ne mutlu sana biz daha çok bekliycez öğrenmek için:31::31:

adın gülmü?:)
oyy kıyamam ben o bebişe:16:

:DDD Kimse kıyamadı zati :D Hemen konuştular benimle :D Ay senin kaç haftalık canım :D Göbüş çok tatlı... Gaz maz yine de bebek orada yani... Benim hiç karnım çıkmadı aksine kilo verdim. Bulantılardan birşey yiyemez oldum çünkü :(

2 ayım bugün bitii :)yane 9.haftamıza bugün itibariyle geciş yapmış bulunuyoruz

benimde bulanıtm çok hatta şimdi geldim banyodan ama iştahım gayet iyi :56:

9 haftada belli olmaz sanmamm 11 haftada söylecekse ne mutlu sana biz daha çok bekliycez öğrenmek için:31::31:

yok zaten takılacam bende yarın belli olmaz 9.haftada bazen cok soru soruyorum arada saçmalıyorum kızıyor bana hoşuma gidiyor benimde tatlı sert atışmamız o yüzden soracam dedim :)

Valla arkadaşım bende o ilk heyecanla doktora inandım gitti ama şimdi neyseki aklım başıma geldi :D Ne yaptım ben diyorum :=) Neyse ki okadar içmemiştim zaten. Hatta çay hiç içmiyorum midem almıyor. Kahvenin de bir fincanı bile çok bana yani... Onu da almıyor midem çünkü benim bulantılarım çok fazla :( Sabahları öğürerek uyanıyorum. Neyse sormak istediğim birşey daha var arkadaşlar. En son bana guatr testi yapıldı onun sonucunda birşey çıkmamış ama doktor dahiliyeye görünmemi istedi. Ne için olduğunu sormuş eşim. Önemli birşey yok sadece görünse iyi olur demiş. Anlamadım ben ne olduğunu... Sizce neden olabilir...

bilmiyorum ki neden öyle demiş.. ama guatr testi derken ne demek istedin?? yani tiroid hotmonları olan tsh fsh t3 t4 ler falan mı yoksa bilmediğim bişey mi?? ben hashimoto tiroid hastasıyım.. her gün hapımı alıyorum bu hafta devlet hastanesine gidip ölçümümü tekrarlayacağım ki ona göre hapım yükselecek mi yükselmeyecek mi?? tiroidler çokkkk önemli..

kedersiz eşimi sormuşsun,sağol,daha iyi gibi.. masaj yapıyorum haplarıyla ilgileniyorum,biraz da erkekler hastalık konusunda daha nazlı oluyorlar düşün artık.. bir de ona dışarı çıkmak yasak,burası da maşallah kutup gibi..bakkkal heryere ben gitmek zorundayım,zamanı kötü denk geldi,neyse iyileşsin de ben idare ederim,başımın çaresine bakarım bir süre..

Hahahhaha işe yarayacağını biliyordum :D Eşime de yapıyorum her defasında işe yarar :D Heheheh.... Acaba neden doktor dahiliyeye gitmemi önermiş olabilir arkadaşım yaa... Eşim sormuş önemli birşey yok sadece görnse iyi olur demiş... Anlamadık :S

vardır bi bildiği doktorunun canımcımmm içini ferah tut bende az tombiğim gidince sölücem beni diyetisyene yönlendir bide ailede şeker hastası var önlem almak lazım en baştan

2 ayım bugün bitii :)yane 9.haftamıza bugün itibariyle geciş yapmış bulunuyoruz

benimde bulanıtm çok hatta şimdi geldim banyodan ama iştahım gayet iyi :56:

Benim oda kötü... Çok şeyden tiksindim. Yiyemiyorum artık... Kaldı ki herkes korkuyordu benden. Sen hamile kalsan doyuramayız diyorlardı. Ben de çok kilo alacağım diye korkardım hep. Doğumum da zor olacak diye. Ama gel gör ki düşnülenin tam tersi oldu. Yemek bile yapamıyorum. Eşim mahvoldu artık. Annem arada gelip yemek yapıyor. Ben birde yemek yapsam iyice kötü oluyorum hiç yiyemiyorum...:26:

bilmiyorum ki neden öyle demiş.. ama guatr testi derken ne demek istedin?? yani tiroid hotmonları olan tsh fsh t3 t4 ler falan mı yoksa bilmediğim bişey mi?? ben hashimoto tiroid hastasıyım.. her gün hapımı alıyorum bu hafta devlet hastanesine gidip ölçümümü tekrarlayacağım ki ona göre hapım yükselecek mi yükselmeyecek mi?? tiroidler çokkkk önemli..

bende guatr hastasıyım trioit bezim alınd bu yüzden ömür boyu ıilaç kullanacam .hamilelikte bu çok önemliymiş hiç bilmiyordum .her ay düzenli ölçümlerimi yapmam gerekiyo geçen ay ilaç dozum arttırıldı 100mgdan 150ye çıkardı
haftaya tekrar ölçüm olacak inşallah normal çıkar

vardır bi bildiği doktorunun canımcımmm içini ferah tut bende az tombiğim gidince sölücem beni diyetisyene yönlendir bide ailede şeker hastası var önlem almak lazım en baştan

Anladım canım... Diyetisyene yönlendirirse eğer doktorun. Onun sözünden de çıkmazsan gayet iyi olur. Zaten doğumdan sonra emzirirken bile kilo veriliyormuş. Hiç mesele değil yani. Ama şeker için tabiki görün. Hamilelik şekeri var birde. Nasıl olduğunu tam bilmiyorum ama önlemler almak lazım. İnşallah sorunsuz bir süreç olur senin için.

kedersiz eşimi sormuşsun,sağol,daha iyi gibi.. masaj yapıyorum haplarıyla ilgileniyorum,biraz da erkekler hastalık konusunda daha nazlı oluyorlar düşün artık.. bir de ona dışarı çıkmak yasak,burası da maşallah kutup gibi..bakkkal heryere ben gitmek zorundayım,zamanı kötü denk geldi,neyse iyileşsin de ben idare ederim,başımın çaresine bakarım bir süre..
inşallah daha iyi olacak ..evet öyle benimkini bir yeri ağrımasın sabaha kadar inler durur :9:

Benim oda kötü... Çok şeyden tiksindim. Yiyemiyorum artık... Kaldı ki herkes korkuyordu benden. Sen hamile kalsan doyuramayız diyorlardı. Ben de çok kilo alacağım diye korkardım hep. Doğumum da zor olacak diye. Ama gel gör ki düşnülenin tam tersi oldu. Yemek bile yapamıyorum. Eşim mahvoldu artık. Annem arada gelip yemek yapıyor. Ben birde yemek yapsam iyice kötü oluyorum hiç yiyemiyorum...:26:

senin daha kötü geciyor ama 3 ayını doldurduktan sonra bu şikayetler kalkıyormuş ortadan ..bende keşke bu 3 ay dönemde hiç kilo almasam hatta bir kaç kilo versem çok iyi olacaktı çünkü ilerki aylarda hızla kilo alacaz maalsef

Anladım canım... Diyetisyene yönlendirirse eğer doktorun. Onun sözünden de çıkmazsan gayet iyi olur. Zaten doğumdan sonra emzirirken bile kilo veriliyormuş. Hiç mesele değil yani. Ama şeker için tabiki görün. Hamilelik şekeri var birde. Nasıl olduğunu tam bilmiyorum ama önlemler almak lazım. İnşallah sorunsuz bir süreç olur senin için.

inşallah canım gidince sölim bakalım ne dicek göndermesi lazım bu kiloyla zor taşırım bebişimi kendimi zor taşıyorum zati :) doktorun sözünden çıkmam bebiş var ya irademe sahip olurum yoksa umursamazdım bile bebişimin sağlığı herşeyden önemli.

Kedersiz gordum gobusunu masallahi var bendee oldu o kadar annem saolsun. Bebek gibi bakiyo bana bugun usenmezsem apartmanin altinda agdaci var oraya inicem yani o kadar usengecim yaa. Kış kış kıllar Kışkış yallah killar yallah...

Back
X