• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam

1 ay sonra kontrole gel dedi:31::31::31:
gözünaydın canım:34:
1 ayda gecmez sımdı demı:1:
kızlar şu prima hediyesi için facebook sayfasını açıyo peki benim profilimde bununla ilgili herhangi bişey yazacakmı bilginiz varmı ?

valla bılmıyorum ama kampanyaya katılırken bılgıelrımize erısme ıznı verdık otomatıkman hersey olabılır:1::26:

geçmiş olsun

bende daha yeni yeni atlatıyorum 10 gündür çekiyodum
ben ıhlamur içtim genelde

gözün aydın canım :34:

sağol canım sanada geçmiş olsun

gözünaydın canım:34:
1 ayda gecmez sımdı demı:1:

valla bılmıyorum ama kampanyaya katılırken bılgıelrımize erısme ıznı verdık otomatıkman hersey olabılır:1::26:

tşkrlr canım 1 ay geçer mi ya zaten bekleyemem 1 yada 2 haftaya yine giderim doktora:)

arkadaşlar ne yediğimizi günlük paylaşalım sağlıklı beslenmek için birbirimizi gaza getirmiş oluruz birde ne kadar su içtiğimizi paylaşalım ne dersiniz?

arkadaşlar ne yediğimizi günlük paylaşalım sağlıklı beslenmek için birbirimizi gaza getirmiş oluruz birde ne kadar su içtiğimizi paylaşalım ne dersiniz?

açıkçası yediklerimiz söylemek bana uygun gelmedi benim yediğimi bi başkası belki alamaz canı isteyebilir :26: onun vebalini istemem ama tabiki ipuçları verebiliriz bu konularda ama birebir ne yediğimizi öğün öğün yazmak doğru olurmu bilmem :31:

merabalar ben de kısmet olursa ekim ayında 2.bebeğimi kucağıma alıcam 6haftalık gebeyim ve 20 aylık da bi kızım var dilerim herşey yolunda gider,RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

açıkçası yediklerimiz söylemek bana uygun gelmedi benim yediğimi bi başkası belki alamaz canı isteyebilir :26: onun vebalini istemem ama tabiki ipuçları verebiliriz bu konularda ama birebir ne yediğimizi öğün öğün yazmak doğru olurmu bilmem :31:

oda doğru canı çeker herkesin dimi ok vazgeçtim şekerim

kızlarr bebişlerinize hiç bişi aldınızmı daha erken ama?
canım ben batmandayken bir kaç parça eşya almıştım,orada çok ucuz şeyler vardı bir mağazada,baya badi aldım çıtçıtlı,bir de çok güzel bir bornoz takımı vardı süper bişey.. ama ben onları alırken,hani sağa sola hediye götürürüm evde hazır bulunsun diyerek almıştım,artık benim oldular.. bu arada çoğu erkeğe uygun gibi,renk olarak değil de hani kızlara göre cicişli bicişli değil...
kizlar ya ben grip oluyorum galiba, hamileligimi ögrendigimden beri bu ikinci olucak:50: nanelimon iciyorum bunun bi zarari olmaz sanirim dimi?
nane zararlı canım,ben de yeni öğrendim...kızlar bir de hani adet söktürücü olarak bilinen ne varsa uzak duruyoruz,ona göre,mesela çörek otu...
kızlar şu prima hediyesi için facebook sayfasını açıyo peki benim profilimde bununla ilgili herhangi bişey yazacakmı bilginiz varmı ?
yok canım,ben yaptım bişey çıkmadı...

paylaşalım da ismiyle değil.. mesela 4 meyve,2 tabak sebze gibi...

evet bencede can çekme durumu olabılır hamıleyız bugun benım canım bebe aspirini çekti mesela :1:bırı baska topıkte yazmıs benımkı abartı tabı de:9::9: valla suyuda sabahtan berı yarım lıtre ancak olmustur ya ıcemıyorum:19:
merabalar ben de kısmet olursa ekim ayında 2.bebeğimi kucağıma alıcam 6haftalık gebeyim ve 20 aylık da bi kızım var dilerim herşey yolunda gider,RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

hosgeldın canım benımde ıkıncı bebegım benımde 22 aylık bı oglum var:16::16:

kizlar ya ben grip oluyorum galiba, hamileligimi ögrendigimden beri bu ikinci olucak:50: nanelimon iciyorum bunun bi zarari olmaz sanirim dimi?
geçmiş olsun canım..bi zararı olmaz merak etme. ama çok fazla içme sen yinede. ilk zamanlarda bitkisel çaylara vs temkinli yaklaşmak gerekiyormuş canım:44:
kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam

1 ay sonra kontrole gel dedi:31::31::31:
gözün aydın canım..bana da bir ay dedi ama nasıl beklenir bilmem? cuma günü gidicem ben yine:D ne sabırsızız yahu:1:

tebrikler canım:nazar::nazar: hoşgeldin..maşallah kızına da canım..

canım ben batmandayken bir kaç parça eşya almıştım,orada çok ucuz şeyler vardı bir mağazada,baya badi aldım çıtçıtlı,bir de çok güzel bir bornoz takımı vardı süper bişey.. ama ben onları alırken,hani sağa sola hediye götürürüm evde hazır bulunsun diyerek almıştım,artık benim oldular.. bu arada çoğu erkeğe uygun gibi,renk olarak değil de hani kızlara göre cicişli bicişli değil...

nane zararlı canım,ben de yeni öğrendim...kızlar bir de hani adet söktürücü olarak bilinen ne varsa uzak duruyoruz,ona göre,mesela çörek otu...

yok canım,ben yaptım bişey çıkmadı...

paylaşalım da ismiyle değil.. mesela 4 meyve,2 tabak sebze gibi...

nane zararlı mı:53:ılk kez duyuyorum bende dun cacık yedım mesela mıdemı rahatlatsın dıye bolca nane döktüm

hoşgeldin aramıza
inşallah ikinci bebeğinde sağlıcakla kucağına alıcaksın
aminn

ahaahahah e kimse muhattap bulamıyorsa bunca sayfa kim kimle konuştu ki :52::52::52::52:

yaaaa bak yeni anne adayları gelince bizim pabuç dama atılmış,ne çok üzülen varmış:) tam 3 gündür yazıyorum yazıyorum tınnnn aaaaaaaaaaaaa:63::63::63::63::63::63::25::25::25::25:

vallaha kızlar size katılıyorum.eskiler kayboldu.bize itibar kalmadı:43::43::43:eskiler nerlerdesinizzzzzz:52::52::52:

evet bencede can çekme durumu olabılır hamıleyız bugun benım canım bebe aspirini çekti mesela :1:bırı baska topıkte yazmıs benımkı abartı tabı de:9::9: valla suyuda sabahtan berı yarım lıtre ancak olmustur ya ıcemıyorum:19:

hosgeldın canım benımde ıkıncı bebegım benımde 22 aylık bı oglum var:16::16:

Ya ne güzel aynı durumu paylaşıyoruz,planlı mı yoksa bzimki gibi beklenmeyen sürpriz mi :) ...

tebrikler canım:nazar::nazar: hoşgeldin..maşallah kızına da canım..[/QUOTE]
Çok teşekkür edrim

hoşgeldin aramıza
inşallah ikinci bebeğinde sağlıcakla kucağına alıcaksın
aminn

Ayyy AMİNNNN. inşallah

ilk aylarda naneyi az kullanacağız çünkü rahim iç tabakasını inceltme gibi bir özelliği varmış.. bir de maydanoz yemiyoruz...

Back
X