• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ahh kuzummm bugun hepimizin yas günü herhalde bende dün eşimle çok kötü tartıştım anacım bizim kimyamız bozuldu ağustosa ne kalmış sabret allahına dua et rabbimin mucizesine sahip çık ona iyi bak birde anneler çocuklarına kıyamaz küsemez benim annemde beni en ufak bişeyde affeder herşey güzel olacak sakin ve emin adımlarla ilerle yeter

canım hiç sıkma canını.bunlar hormonlarla alakalı.kendini dışarı at.gez,keyif aldığın şeyleri yap.hepsi geçicek.kendinide bebişide üzme olurmu:3:

canim aklina kotu seyler getirmemeye calis.bende senin tam tersinim ailem turkiyede ben ingiltereye geldim ama hersey naip kismet isi tabiki insan ailesini yaninda istiyor ama her istedigimiz bir arada olamiyor malesef.sen esinle mutluysan yerin cok fazla bir onemi yok bence.beni esim dunyanin oteki ucuna gitse yine giderim onunla.bak esin ne guzel sana destek oluyor oturup senle aglamis yazik uzme onunda..duygusalliginin zirvede oldugu bir zamandasin ama...

Ben eminim bunalıma girdim kızlar az önce yazdım bugün daha iyiyim diye ama bilmiyorum işte duygular karışık..
dışarı çıkıp gezmek bende isterim de eşim istemiyo burda yalnızsın olmaz diye sözler ediyo onsuz çıkmıyorum anlican canım,
tatlım bende öyle diyordum evlenmeden önce ama artık anladım ki sadece aşk yetmiyormuş, eşim işe gidiyor ben bütün gün yatak odamda dururyorum buraya giriyorum kitap okuyorum ama yinede olmuyo bilmiyorum çok karışığım ben ne yapcam böyle

kızlar öğürdüğünde sarı su kusan varmı???
yediklerim gelmiyo ama sarı su geliyo iğrenç bi tat..

:nazar::nazar::nazar:nazar değdi ekim annişlerine sayfalar ilerlerdiiiii, üyeler hep aktiftiiiiiiii, bir konudan bir konuya geçilir konular hiiiiç bitmezdi.:nazar:

melekangel canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etin canım kaç haftalık hamilesin bende ikiz hamilelik yaşıyorum inşallah ama bende bulantı falan çok yok ben bugün 7. haftaya girdim

:nazar::nazar::nazar:nazar değdi ekim annişlerine sayfalar ilerlerdiiiii, üyeler hep aktiftiiiiiiii, bir konudan bir konuya geçilir konular hiiiiç bitmezdi.:nazar:

valla ben alır götürürdüm konuları fakat teyzesi şimdi kalbimiz atmıyor.durdum kaldım böyle:ssz:

Kızlarrr birşey duydummm istanbulda yaşayanlar için lafım esenlerözel hastanede bir doktor 11 haftalık bebegın cınsıyetn soyluyomuss ben gıtcem hemen adıda fehmymış kesin gitcem kesin bilgi veriri sizeee

Kzlar birde sorum olcak benım sacım bakır kızılı koklerden syah cıkıyor ben sımdı sacımı boyayamıycakmıyım
boyamasan daha iyi şeker..
sabah sabah gerdim herkesi kusuruma bakmayın olur mu?:31:
ne kusura bakması? saçmalamaz mısın lütfen :20::20::20:

Back
X