• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

zor tabi canım.boşuna dememişler anaların hakkı ödenmez diye
:38: :38: :38:

amin canım cümlemize..:26:

sağol canım daha hangisine göriniyim ki hergün o masaya yatıp olumsuz birşey duymak psikolojik olarak iyi değil..3 doktor yeterli değilmi.tekrar sağol

haklsın canım herseferinde bir umutla gidiyorsun olumsuz haberi duyunca ister istemez çok kötü etkileniyo insan

canım elevit kullanıyorum sadece vitamin olarak yediklerime çok dikkat etmiyorum ediyorum dersem yalan olur ama su nerdeyse hiç içmiyorum bu yüzden yediklerim depolanıyor vücutta bide ben çok hareketsiz kaldım sağolsun kaynanm hem yedirdi hemde hareket etmemi istemedi yat,kalkama oturma derken böyle oldum
bir kaç gündür eşimle akşam yürüyüşüne çıkıyoruz artık tak ettik çünkü :))
keısnlıle ımkanın varsa yürü canım ben ogluma hamıleyken harektımı kısmaıdm hıc yürüdüm hatta son zamanlarda fıtıgım varmıs ve bılmıyorudm topplaıyorudm o halde bıle yürüdüm yani cok şükür dogumum kolay oldu belkıe deıgım gıb ıvıtamındendır canım:34:
bir tek çiş olsa iyi O.ruk bile kaçırıyorum bazen :60: :60::60:
ayy ne iğrencim yahuuu:27::27::27::27:

cok alemsınız kızlar yaa:9::9::9::9:

haklsın canım herseferinde bir umutla gidiyorsun olumsuz haberi duyunca ister istemez çok kötü etkileniyo insan

malesef canım, bu sefer erkekti doktor:17:

kızlar ee kürtajda napıcam ben:18: beni uyutucaklar mı? yapıldıktan sonra hemen ayağa kalkacakmıyım.kaç dakikalık iş bu:44:

biricik canım çok geçmiş olsun umarım bulantılara zamanında kesilir annen gibi tüm hamileliğin boyunca sürmez bende sabah bi ögürdüm o kadar zorlandımki çişimde duramadı kaçtı:1::1::1:kusura bakmayın kızlar :17::17::17: içim dışıma çıktı walla yoğurt yedim sonra iyi geldi kraker yemekten öldüm ben ama sabahları benimki daha fazla şuan, allah yardımcısı olsun sürekli bulantısı olan arkadaşlara

saol cnm çok teşekkür ederimm

keısnlıle ımkanın varsa yürü canım ben ogluma hamıleyken harektımı kısmaıdm hıc yürüdüm hatta son zamanlarda fıtıgım varmıs ve bılmıyorudm topplaıyorudm o halde bıle yürüdüm yani cok şükür dogumum kolay oldu belkıe deıgım gıb ıvıtamındendır canım:34:

cok alemsınız kızlar yaa:9::9::9::9:

vitamindenmi artık bilmiyorum ama bildiğim tek şey ŞİKOO bir hamile olacam :25:

Bende haftaya persembe gıdıcem ıste tam 1 haftama var 11. Haftamda olucam herhalde yaptıra bılırım gıttıgımde brck ve redshadow vardı benden bır kac gun onde gıden belkı o arkadaslarımda haftaya yaptırırlar bakalım daha bızım forumda o asamaya gelen yok hayırlısı :)
Benim kontrolüm yarın, tarihi de yarın belirler umarım dr um..
kızlar bişey sroucam benim aksırınca kasıklarım ağrıyr bebeğe bişey olacak die korkuyorum sizede oluyormu çok kasılıyorum ya :S anne karnında yaşam die bi video izlemiştim orada da anne öksürnce bebek de çok hareketleniyr hatta dönüyr sanki acaba aksırıncada çok etkilenyr mudur bilen var mı .yarın doktoraa gidicem onada sorucam inş
bana da oluyor aynen. normaldir bence..kasılıyor sonuçta karnımız..
Kızlar günaydın ben mafoldum :(
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan artık kan geldi hep kusmuğumdan boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustum:(İnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim:(Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi:(
Çok geçmiş olsun canım :(
günaydın arkadaslar nasılsınız ?

Hepinize hayırlı cumalar o lsun inşaAllah

arkadaşlar lütfen bana dua edin. 2 saat sonra ilk kontrolüme gidicem. bebişin kalp atışlarını duyamamaktan korkuyorum. lütfen dualarınızı eksik eylemeyin :(
dualarım seninle :nazar::nazar:

Günaydın herkese,

doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.

pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar:ssz:

Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..
Canım allahtan ümit kesilmez tabii,ama yine de herşeye hazırlıklı olmak gerek -ki sen zaten öylesin çok şükür..bu çok önemli çünkü..ben hem bebeğini kaybettiğine çok üzülürüm hem de aramızdan ayrılacak olmana..seni burda her zaman görmek isteriz ama sen istemeyebilirsin..neyse hala erken bunları konuşmak için..umarım dualarımız kabul olur...
kızlarrr dün gittim ve bebeğimi gördüm minicikk küçücükte kalbi var doktor bianda sesi açtı ne olduğumu bilemedim duygulandım gözlerimden süzüldü yaşlar 1 cmmiş fasulye :)))))doktor ritm gayet iyi gelişimide iyi dedi çok mutlu olduk çokkkkkkkkkkkkk :)
yaşadım o anı şu an seninle :):nazar::nazar:
günaydın kızlar hayırlı cumalar
red arkadaşım (nikini tam yazamadım:)) maşalahha göbüş çıkmaya başladı eee normal artık 2 buçuk aylık oldu :nazar::nazar:
benim göbekte hızla büyümekte :25:çünkü çok kilo almış durumdayım:14::14::14: 2.800 kilo almışım bu kadarcık zamanda :14::14::14::14: o gün doktordan büyük bir moral bozukluğu ile çıktım doktorum çok alıyorsun diye kızdı azcık kilonun sana ve bebeğe zaralı olduğunu unutma çok yerim bebeğe faydalı olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun dedi :14::14::14:
kızlar inanın çok yemiyorum tamam iştahım açık ama çok fazlada kaçırmıyorum yemeği :25::25:
kızlar bana kısaca red diyebilirsiniz :) yavrum ben de su içsem yarıyo gibi hissediyorum:30:

yalnız değilsin :9::9:

deli bacımm yaa :1: :1: zaten o olayı hiç sorma :9:

malesef canım, bu sefer erkekti doktor:17:

kızlar ee kürtajda napıcam ben:18: beni uyutucaklar mı? yapıldıktan sonra hemen ayağa kalkacakmıyım.kaç dakikalık iş bu:44:

valla hiç bilgim yok bu konuda :26: ama bi hap veripte kendiliğinden düşmeside sağlanıyo ama neye göre bunu belirliliyolar hiç bilmiyorum

[

Canım allahtan ümit kesilmez tabii,ama yine de herşeye hazırlıklı olmak gerek -ki sen zaten öylesin çok şükür..bu çok önemli çünkü..ben hem bebeğini kaybettiğine çok üzülürüm hem de aramızdan ayrılacak olmana..seni burda her zaman görmek isteriz ama sen istemeyebilirsin..neyse hala erken bunları konuşmak için..umarım dualarımız kabul olur...

teşekkürler canım,arada sizi yoklamaya gelirim :1: napıyorsunuz diye? hergün yazacak birşeyim olmaz ki:32:

tamda yeni gelmiştim topiğe bu ikinci haftamdı sanırım:44:

Son düzenleme:

:1::1::1::1:

:38: :38: :38:

amin canım cümlemize..:26:

sağol canım daha hangisine göriniyim ki hergün o masaya yatıp olumsuz birşey duymak psikolojik olarak iyi değil..3 doktor yeterli değilmi.tekrar sağol

canım 3 doktora görünmüşsün yani artık eminsizdir demek istedim insan bi doktorla kalınca şüphe duyuyu ama sen gerekeni yapmışsın yani keşke bekleseydin başka doktora görünseydim gibi keşkelerin olmayacak... umarım bana kırılmamışsındır canım kürtajda uyutuyorlar herhalde. canım bende yaşadım senin haftanda düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın çok zor:14::14::14: ama hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kuzum rabbim seni korusun:((

:1::1::1::1:

[QUO

canım 3 doktora görünmüşsün yani artık eminsizdir demek istedim insan bi doktorla kalınca şüphe duyuyu ama sen gerekeni yapmışsın yani keşke bekleseydin başka doktora görünseydim gibi keşkelerin olmayacak... umarım bana kırılmamışsındır canım kürtajda uyutuyorlar herhalde. canım bende yaşadım senin haftanda düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın çok zor:14::14::14: ama hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kuzum rabbim seni korusun:((

yok canım neden kırılıyım estagfirullah.:45:

keşkelerimiz yok canım:34:amin canım.uyuttularmı seni??? ne kadar sürüyor bu işlem

merhaba arkadaşlarr

o kadar çok topik var ki bazen birbirine karıştırıyorum :)) ama sanırım daha önce buraya hiç yazmadım. Allah kısmet ederse bende eylül sonu ekim başı gibi anne olucam.
ayyy söylerken bile içim bi tuhaf oldu :)

tüm hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin.

bugün itibariyle 10+6 olduk :) son adet tarihim de 24 aralıkk

bu arada varyaa fena mide bulantılarım var :((

yok canım neden kırılıyım estagfirullah.:45:

keşkelerimiz yok canım:34:amin canım.uyuttularmı seni??? ne kadar sürüyor bu işlem

canım benim önce kahverengi leke sonra kanama başladı ara ara bebeğimin kalbi atıyodu ilaç kullanmaya başladım sonra bi gece kanamam oldu parça geldi dr. gittim kese yoktu düşük yapmışsın kaybettik dedi:14::14::14: sonra ilaç verdi kullandım kontole gittim parça kalmamıştı kürtaj olmadım şimdide düşük tehlikem var ilk bebeğimdi temmuzda kaybettim :14::14::14: çok istiyorum bu sefer ama hep sağlıklısı hayırlısı olsun diye dua ediyorum allaha canım sende elinden geldiğince düşünme biliyorum yaşadıkların zor ama herşeyde bi hayır vardır allahtan gelene ne denir:((( inş. bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim

merhaba arkadaşlarr

o kadar çok topik var ki bazen birbirine karıştırıyorum :)) ama sanırım daha önce buraya hiç yazmadım. Allah kısmet ederse bende eylül sonu ekim başı gibi anne olucam.
ayyy söylerken bile içim bi tuhaf oldu :)

tüm hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin.

bugün itibariyle 10+6 olduk :) son adet tarihim de 24 aralıkk

bu arada varyaa fena mide bulantılarım var :((

hoşgeldin gecem
sağlıcakla kucağına alırsın inş. bebişini
maşallahhh baya büyümüşsünüz :nazar:
bulantı benimde oluyo ama çok değil hamile arkdaşlarım sabah yataktan kalkmadan kızarmış ekmek(hazır satılıyo) ondan yiyin diyolar gerçekten çok iyi geliyomuş bilgine :34:

Kıslarrrr ben geldimmm şükür bugün daha iyiyim kahvaltımı yaptım kocişimleeee işi yakın geldi kahvaltı kurdu bana zorla yedirdi.. Şükürr yiyebildim yataktan yavaş yavaş kalktım mide bulantım vardı ama kahvaltı yapınca iyi oldum şimdii temizlik yapcamm evim cok dagınık :15:

Back
X