• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

canımmm kese etrafındaki kanamalar geçiyor onları sorun etme iğneni vurulursun yok olur zamanla inş..
kesen için birşey diyemicem ama kötü birşey olsa dr un söylerdi gibime geliyor..
kendini üzüp bebişini de etkileme..

inşallah geçer kuzum..inşallah...ya dr un öyle söylemesi korkuttu beni..işte kesende bebeğe göre biraz küçük kalmış diyince:26: off iki litre suya dayanıyorum artık günde..inşallah herley yoluna girer...

kızlar teşekkür ederim..çok sağolun..biraz olsun rahatladım...iyiki siz varsınız...:16:

kızlar...moralim bozuk:( dra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz:( ne demek bu yaa:( :14::14:kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm:(:50: alt üst oldum iyice..
Canim bol su ic ve calisiyorsan rapor al yat sadece tuvalete gitmek icin kalk birkac gun yat zaten ignede o kanamanin emilip kaybolmasini sagliyor

canım ben 3 doktora göründüm.diger yazdıklarımı okudysan görürüsün.:31:

Anladim canim rabbim hayirlisini versin benimde iki kez basima geldi cok uzucu oyle ozeniyorumki kolayca hamile kalip dogru durust dr kontrolune bile gitmeden rahat gebelik gecirenlere. Bebek kiyafetlerine esyalarina bakmaktan korkuyorum insallah bugunlerde gecer. Sende hemencik saglikla anne olursun. Gecmis olsun simdiden. Peki kendisi dusmezmiymis kurtaj olmasan beklesen dusmezmiki benim dr oyle yapmisti kendi dusmustu 6 haftalikti

kızlar...moralim bozuk:( dra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz:( ne demek bu yaa:( :14::14:kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm:(:50: alt üst oldum iyice..

kesinlikle dinlenmelisin eğer çalışıyorsan istirahat alıp yatmalısın kanamalı bölge olayı bazı gebelerde oluyo hatta şuan bir arkadaşımda mevcut bebeğinin gelişimi iyi giderse hiçbişeycikler olmaz allahın izniyle..bebeğin büyüdükçe kesende büyümesi lazım kesen demekki normal ölçülerde değil ama normale dönebilir doktorun dediği gibi bol bol su iç kendini zorla al eline şişeyi yudum yudum iç bak ozaman zorlanmadan içersin baya :34: allaha emanet olun inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur

neysekı 2 kılo almısım ıkı ayda kaldı bır ayımız napım ama bulantım yok,kusmuyorum,cokta yemıyorum ama aldım ıste kılo mesela oglenleyın cnm nasıl tost cektı anlatamam yarım ekmek tost soyledım yedım valla.sanırım ben dogumda olucam tombıs anne:49:

canım senin bebişler çift senin için 2 kilo çok normal bence...
ben bu zamana kadar 4 kilo verdim bebişi etkilemediği sürece çok seviniyorum..
kilo almaktan da çok korkuyorumm..
bu yüzden erkek bebişlerde göbiş çok güzel oluyor sadece önde top gibi :1:
her tarafımdan fırlamasını istemiyorum :17:

:1: :1: :1:

valla haklısın ne şanslı kadın doğumcu eşleri...

bende meraktan çatlıyorum..acaba gelişti mi bir sorun var mı diye rüyalarıma giriyor..
heyecanla bekliyorum..bakalım belki yarın belkide pazartesi giderim dr a..
daha fazla bekleyemem çünkü..

ben ılk hamılelıgımde dıyordum ımkan olsada eve ultrason aletı alsak dıye:9::9:

Canim b

Anladim canim rabbim hayirlisini versin benimde iki kez basima geldi cok uzucu oyle ozeniyorumki kolayca hamile kalip dogru durust dr kontrolune bile gitmeden rahat gebelik gecirenlere. Bebek kiyafetlerine esyalarina bakmaktan korkuyorum insallah bugunlerde gecer. Sende hemencik saglikla anne olursun. Gecmis olsun simdiden. Peki kendisi dusmezmiymis kurtaj olmasan beklesen dusmezmiki benim dr oyle yapmisti kendi dusmustu 6 haftalikti

ay canımbiraz önce bir bayan yazdı.kendi düşmesini beklmek dogru değil rahime yapışıyormuş.kazımak zorunda kalıyormuş.:53:
bekleyemeyiz eşim korkuoyr zaten bana birşey olur diye..

doktora gitmeden dimi,annem çok doktora gitmeyin diyordu bana.ben 4 haftalık oldugunu ögrendim.iki hafta sonra gelin kalp atışını duymaya dediler.ben o hafta gitmedimbüyüsünde öyle göriyim diye..

ertesi hafta dayanmadım merak ettm gittim ki bunu ögrendim:ssz:

canlar hamılelıkte nasıl mıde bulantısına ve ıstahsızlıga engel olamıyorak bence yemek yeme ıstegınede engel olamayız gıbıme gelıyor.cunku hormonlar cok degısık ve aserdıkten sonra ısımız zor olacak.keske kılo almasak ama ınsan yemek yemek ıstedıkten sonra kendıne zor hakım olur
amaaan bugüne kadar hiç takmadım(gerçi hiçbir zaman normali geçmedi kilom) şimdi hele hiiiiiç takmam :8::8:
canıııım moralimizi bozmuyoruz olumlu düşünüyoruz ok? herşey yoluna gircek inşallah:nazar:
edammm + melekangel + super87 + nitemmm + Brck + leyli2212 + 14112006 + jakobi + nergis67 + arcak81 + gecem + gLssHh + ay_she + redshadow + blackberry_82 + Elvira + burcuerdem + Carnationn :nazar: :nazar: :nazar:
edoşum sen de olmasan bize kim mavi boncuk dağıtcak :9:
:1: :1: :1:

valla haklısın ne şanslı kadın doğumcu eşleri...

bende meraktan çatlıyorum..acaba gelişti mi bir sorun var mı diye rüyalarıma giriyor..
heyecanla bekliyorum..bakalım belki yarın belkide pazartesi giderim dr a..
daha fazla bekleyemem çünkü..

benim arkadaşımın eşi jinekolog,hiç tahmin ettiğiniz gibi değil valla.hiç kocasına gittiğini duymadım çocuğu olduğunda da aynı şekilde.ben de olsam ben de gitmezdim hatta kocam jinekolog olsun hiç istemezdim ..kıskançlıktan değil.daha farklı bişey bu.:51:

git de sen kurtul bari meraktan :)) bak gene karnım acıktıı allahım yaa delirmemek elde değil noldu bana böylee ama ben değil bebiş acıkıyo canımmmm:emir_bebek::37:

benimde 2 gündür karnım sık sık acıkıyor..bende geçiştirmeye çalışıyorum..
tabi canımmmm biz değil bebiş acıkıyor :1:

canım senin bebişler çift senin için 2 kilo çok normal bence...
ben bu zamana kadar 4 kilo verdim bebişi etkilemediği sürece çok seviniyorum..
kilo almaktan da çok korkuyorumm..
bu yüzden erkek bebişlerde göbiş çok güzel oluyor sadece önde top gibi :1:
her tarafımdan fırlamasını istemiyorum :17:

aslında vakıt olcakta platese gıdıceksn cok faydalıdır emınım vucudun sals olmasını onler.ama nerde sabah ıse aksam eve yemk ye uyku modu baslıyor dun sevdıgım dızıyı ızlemek ıcın zor durdum 11,30 a kadr normalde 8,30 oldumu tamam ben uykuda Allah eslerımızede sabır versın valla hafta bır operasyon anca oluyo:)

inşallah geçer kuzum..inşallah...ya dr un öyle söylemesi korkuttu beni..işte kesende bebeğe göre biraz küçük kalmış diyince:26: off iki litre suya dayanıyorum artık günde..inşallah herley yoluna girer...

kızlar teşekkür ederim..çok sağolun..biraz olsun rahatladım...iyiki siz varsınız...:16:

canım benim abimin eşininde kese etrafında kanaması vardı dr ona da aynı şekilde söylemişti..
ilk iğne verdi her gün vuruldu...sonrasında da haftada bire düşürdü bir süre öyle devam etti..

sen suyunu iç allahın izniyle hiç birşey olmaz bebişine :nazar:

sen de iyi ki varsın canımmm :34:

aslında vakıt olcakta platese gıdıceksn cok faydalıdır emınım vucudun sals olmasını onler.ama nerde sabah ıse aksam eve yemk ye uyku modu baslıyor dun sevdıgım dızıyı ızlemek ıcın zor durdum 11,30 a kadr normalde 8,30 oldumu tamam ben uykuda Allah eslerımızede sabır versın valla hafta bır operasyon anca oluyo:)

ahh canım nerde o vakit bizlerde çalışmaktan kendmizi zor görüyoruz eve zor yetişiyoruz operasyon haaa güzelmiş :))) haftada 1 zor oluo gerçekten

ben ılk hamılelıgımde dıyordum ımkan olsada eve ultrason aletı alsak dıye:9::9:

aslında süper olurdu canım yaaa :1: :1: :1:

ben netten kalp atışlarını dinlemek için doopler gördüm eşimde istersen alırız dedi ama bebişe zarar verir mi diye korkuyorum..
işi gücü bırakır 24 saat yemem içmeme kalp atışını dinlerim bebişimin :1: :1: :1:

edoşum sen de olmasan bize kim mavi boncuk dağıtcak :9:

benim arkadaşımın eşi jinekolog,hiç tahmin ettiğiniz gibi değil valla.hiç kocasına gittiğini duymadım çocuğu olduğunda da aynı şekilde.ben de olsam ben de gitmezdim hatta kocam jinekolog olsun hiç istemezdim ..kıskançlıktan değil.daha farklı bişey bu.:51:

redcim aklıma geldikçe yapıyorumm..bebişlerimize ve bizlere nazar değmesin diye :nazar: :nazar: :nazar:

aslında farklı açılardan bakıldığında haklısın canımm..
hiç kolay değill..

Son düzenleme:
bende esıme dıyorum benı rahat bırak herkes haftada bır yapıyomus ona gore dıye bahanem hazır:9::9::9:

zaten bı bakıyorum konu oraya gelcek yada gıdısat onceden yapıyorum yolumu karnıma sancı gırıyo falan fılan cnm napıcan ya ısteksız olunca olmuyor kı.bırde bısey olursa dıye korkuyor ınsan.ıdare edıceklr azıcık onlarda cekecek.ama su hamıslık ve lahusalık donemını bıtırınce acaba bızı onların elınden alabılıcek bırı cıkacak mı bılmem acısını o zmn cıkarırlar ıste:)

canım aslında hamile platesleri var ama benim burda bulmam mümkün değil..
ancak 5. aydan sonra düşünebilirim ben..

bizim operasyon en başından beri yok :1:
3. ayı doldurmayı bekliyoruz :1: dr umuzun sözünü dinliyoruz şimdilik..

bende esıme dıyorum benı rahat bırak herkes haftada bır yapıyomus ona gore dıye bahanem hazır:9::9::9:

iyi bahane canım bizimki bebeğe bişi olur diye korkuyor yanıma yanaşmıyor ama kalmadan önce iğneyle kaldığım için sık sık oluyodu biandaa ani geçiş adamı bozmasa bari :)))))))

canım üzülme kalbini ferah tut rabbim meleğini korusun sıkı sıkı annesine tutunur inş. ilk aylarda böyle sorunlar oluyor inş. sağlıkla atlatırsınız canım dinlen iğneni yaptır inş. herşey güzel olacak kendine dikkat et asla vazgeçme sabah akşam bu çocuk doğucak dede kendi kendine... canım benimde düşük tehlikem var aynı duygular içerisindeyiz inş. korkusuz güzel günleride göreceğiz

Back
X