merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
dr.a gittim bugun ve cok sükür bebişin kalp atıslarını duydum. çok güzel bir duyguydu... rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bunu...
yalnız henuz diğer sonuclar cıkmadığından usg sonucunu dr.a gösteremedim. orada bişi yazıyo ve inanlmaz kafama takıldı bakalım pzt günü ne dicek dr.um.
7 haftalık gebeyim suan. usgde de 7 hafta 2 günlük cıktı bebiş. yalnız usg ceken diğer dr kanaman mı var dedi hyr dedim yok. tm o zaman dedi. sorun olup olmadığını sorduğumda yokk dedi. bebeğin 7 hafta 2 günlük ve 11 mm dedi buraya kadar normal ama acıklama kısmında " intrauterin gebeliktir " yazıyor. anlamına baktığımda Doğmamış bebeğin çeşitli nedenlerle gebelik haftasıyla büyüme ve gelişme açısından ileri derecede uyumsuzluk göstermesi durumunda intrauterin (=rahim içi) gelişme geriliğinden (İUGG) bahsedilir. Gebelik muayenelerinde İUGG tanısı nispeten sık konmasına karşın gerçek bir İUGG tüm gebeliklerin yaklaşık %3'ünde ortaya çıkar ve ciddi bir durumdur. yazıyor. inanılmaz derecede kafam karıstı ve inanılmaz üzgünüm

nolur dualarınızı eksik eylemeyin. pzt günü bakam dr ne diyecek