• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Arkadaslar bu hamılelık takvımını ınceledınız mı? Cok guzel bebısın gelısımını gun gun hafta hafta yazılmıs cepten tam okuyamadım ama daha sonra ınceleyecem yıne

canm bosver kimseleri dusunme sen.ama bence hemen herkese soylememk gerek.ben 2 hamileligimdede soyledim tamam destek olmaya calisiyorlar ama insan yinede bir garip oluyor sanki aciyarak bakiyorlarmis gibi geliyor.benim bu hamileligimi kiz kardesim ve esim disinda kimse bilmiyor bilerek soylemedim hersey bir kesinlessin diye.

Hersey yolunda sandim , neyse tekrar takrar sagolun saglikla kavuşun meleklerinize ben biraz uzanicam,

Selam kızlar, benim de bu hafta biraz bulantılarım azalmaya başladı. Yine var ama en azından çıkarmıyorum artık. Ama çok kötü hissediyorum kendimi. Depresyonun eşiğindeyim herhalde. Arada 1-2 gün iyi hissediyorum, sonra yine kötülüyorum. Evden dışarı çıkmaz oldum. Bir de burada yalnızım. Annem, kardeşim, arkadaşlarım yanımda olsa daha iyi hissederdim belki. Onlarla internetten yazışıyorum, o kadar. Eşimin de işleri çok yoğun, günde uyku dışında 1-2 saat görüşebiliyoruz, onda da yine iş yapıyor. Offf, bir atlatsak şu zamanları. Herkese sabırlar dilerim...

iyi akşamlar anneler bugün burnumun içini yaktılar 2 gündür kanıyodu sürekli doktor hamilelikte kanı çok pompaladığımız için benim burun kılcal damarlardan dışarıya veriyomuş bu arada bu bebeğin iyi olduğuna işaretmiş burnumun kanadığına hiç bu kadar sevinmemiştim:1::1::1::1::1:
işte damarı yaktı kanamayacakmış artık kaç gündür iştahım yerinde ama kanayınca hep yediklerim kanlı gibiydi nasıl bi midem varsa hiç bulanmadı:1::1::1::1:

kızlar merhaba...doktordan geldim az önce..bebeğim 1cm kadar büyümüş bir haftada.bu arada tam 10+3 günlük çıktı. kolları,bacakları şekillenmiş.hatta kullanmaya başlamış.bi sn yerinde durmadı yaramaz.resmen takla atıyo,çok şaşırdım.doktor suyun içinde hareket ediyor dedi.ama çok garip bi duygu,sonra bide arkasını döndü bize,yattı.kıpır kıpırdı:16::16: iki hafta sonra tekrar çağırdı,ikili test için,bebeğin organlarının gelişimine bakıcakmış bide. ben neredeyse verdiğim kilolar almışım.üç kilo vermiştim,iki kilo almışım 65 kilo olmuşum..boyumda 172 cm...çok kilo almak da istemiyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızdaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
ayyy çok sevindimmm..ben de yarın gidecem ve 10+ 3 üm ben de yarın :) boyum ve kilom da aynı senle :9:
Merhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?
öncelikle aramıza hoşgeldin :nazar::nazar: 7+2 de gördüm canım ben.
kizlar benim gogus acim yokbirkacgundur.sizin ilk gunden beri hep devam ediyor mu?bir ara yine boyle gecmisti sonra tekrar baslamisti cok yokluyorum kendimi onda mi acaba:)
çok dinleme kendini bak kendin de farketmişsin zaten.benim de pek acımıyor artık no panic:20:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ?

dr.a gittim bugun ve cok sükür bebişin kalp atıslarını duydum. çok güzel bir duyguydu... rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bunu...

yalnız henuz diğer sonuclar cıkmadığından usg sonucunu dr.a gösteremedim. orada bişi yazıyo ve inanlmaz kafama takıldı bakalım pzt günü ne dicek dr.um.

7 haftalık gebeyim suan. usgde de 7 hafta 2 günlük cıktı bebiş. yalnız usg ceken diğer dr kanaman mı var dedi hyr dedim yok. tm o zaman dedi. sorun olup olmadığını sorduğumda yokk dedi. bebeğin 7 hafta 2 günlük ve 11 mm dedi buraya kadar normal ama acıklama kısmında " intrauterin gebeliktir " yazıyor. anlamına baktığımda Doğmamış bebeğin çeşitli nedenlerle gebelik haftasıyla büyüme ve gelişme açısından ileri derecede uyumsuzluk göstermesi durumunda intrauterin (=rahim içi) gelişme geriliğinden (İUGG) bahsedilir. Gebelik muayenelerinde İUGG tanısı nispeten sık konmasına karşın gerçek bir İUGG tüm gebeliklerin yaklaşık %3'ünde ortaya çıkar ve ciddi bir durumdur. yazıyor. inanılmaz derecede kafam karıstı ve inanılmaz üzgünüm :( nolur dualarınızı eksik eylemeyin. pzt günü bakam dr ne diyecek :(

canım bence iyi bebeğin,sen de ona güzel enerji ver ki kendini iyi hissetsin:16::16:

iyi akşamlar anneler bugün burnumun içini yaktılar 2 gündür kanıyodu sürekli doktor hamilelikte kanı çok pompaladığımız için benim burun kılcal damarlardan dışarıya veriyomuş bu arada bu bebeğin iyi olduğuna işaretmiş burnumun kanadığına hiç bu kadar sevinmemiştim:1::1::1::1::1:
işte damarı yaktı kanamayacakmış artık kaç gündür iştahım yerinde ama kanayınca hep yediklerim kanlı gibiydi nasıl bi midem varsa hiç bulanmadı:1::1::1::1:

aaaa ilk defa duyuyorum burun içi yakmayı:26::26: geçmiş olsun canım en azından sorun halledilmiş ve bebişin iyi:nazar:

aaaa ilk defa duyuyorum burun içi yakmayı:26::26: geçmiş olsun canım en azından sorun halledilmiş ve bebişin iyi:nazar:

valla çok tuhaf ama hamile olduğumuda 3 haftalıkken burnum kanadı öyle öğrendim geçen senede hamile kaldığımda yine burnum kanamıştı
arkadaşlarım dalga geçiyor artık burnun kanayınca hamilesin bak dikkat et doğumdan sonra diyolar allah izin verirse doğum yapmayı hayırlısıyla dikkat edicez:1::1::1::1::1::1::1:

ayyy çok sevindimmm..ben de yarın gidecem ve 10+ 3 üm ben de yarın :) boyum ve kilom da aynı senle :9:

öncelikle aramıza hoşgeldin :nazar::nazar: 7+2 de gördüm canım ben.

çok dinleme kendini bak kendin de farketmişsin zaten.benim de pek acımıyor artık no panic:20:

canım bence iyi bebeğin,sen de ona güzel enerji ver ki kendini iyi hissetsin:16::16:

ne güzelll...aynı gün,aynı boy,aynı kilo:1::1: iyi haberlerini yarın paylaşmayı unutmaa:nazar::nazar:

merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?
valla p.tesinden beri gelemedim biliyorsunuz kürtaj oldum
morlaman iyiyim çok şükür Rabbim bana bebegi unutturacak ev tasınma telası verdi dinlendim ayaga kalktım toplanma işlerine giriştim
amaaaa şimdi sizin çizelgeleri görünce 10 haftalık 8 haftalık içim sızladı
neyse üzülmicem Rabbim banada 2013 şubat annesi olmayı nasip eder inşallah :34:
geçmişe bakamadım malumunuz baya bi muhabbet olmuş
bana ne kadar geçmiş olsun diyen destek veren arkadaşım varsa hepsine sonsuz teşekkürler

sizlerin dogum hikayelerini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum
herkese hayırlı geceler

merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?
morlaman iyiyim çok şükür Rabbim bana bebegi unutturacak ev tasınma telası verdi dinlendim ayaga kalktım toplanma işlerine giriştim
bana ne kadar geçmiş olsun diyen destek veren arkadaşım varsa hepsine sonsuz teşekkürler

herkese hayırlı geceler

ne demek hatırladınız mı kız??? aşkolsun.. arada böyle uğra... tekrar geçmiş olsun.. kendine iyi bak..

ne güzelll...aynı gün,aynı boy,aynı kilo:1::1: iyi haberlerini yarın paylaşmayı unutmaa:nazar::nazar:
hiç unutur muyummmm:116::116::116:
merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?

herkese hayırlı geceler

nurran canııımm nasıl hatırlamayız aşk olsun...et teknikeri olduğunu bile hatırlıyorum beni nasıl mat etmiştin:9:
canım iyi olmana çok sevindim,allah sabrını versin daima..inşallah istediğin vakit sağlıkla kucağına alırsın bebişini..kendini iyi hissettiğin zamanlarda ne zaman istersen bizi ziyaret et böyle emi..yeni evinde de ağız tadıyla,güle güle oturun canım...çok öpüyorum:54::54::54:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?

herkese hayırlı geceler

nurrancım çok geçmiş olsunnn...allah en uygun zaman da sağlıkla tekrar nasip etsin inş..
kendine çok iyi bakk..ara ara olsa da uğra..görüşmek üzere..

ayy kendimi nekadar iyi hissettim anlatamammmm
tabi ugrayacagım yanınıza ayolll bırakırmıyım sizi bebişlerin resimleri göbeklerinizi cok merakla beklicem
sizi seviyorum arkadaşlar bebişlere ve kendinize iyi bakın:ssz:

arkadaslar. hepinizi öncelikle tebrik ediyorum. rabbim sapa saglam bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin... hamileliginiz tadini cikarin.......[/QUOTE

sağol canım, aminnn inşallahhh. ahh şu halsizlik, mide bulantıları, kusmalar olmasa ve tabi kaybetme, bişey olacak korkusu olmasa daha güzel çıkacak ama olsun buna da bin şükürrr

canim bebeklerimizi sapa saglam kucagimiza alalimda, kusmalar, mide bulantilar bunlar gecici... kaybetme korkusunu bilirim... gecen yil 38 haftalik bebegimi kaybettim.. simdi tekrar hamileyim, bunuda kaybetmekten cok korkuyorum....

ayy kendimi nekadar iyi hissettim anlatamammmm
tabi ugrayacagım yanınıza ayolll bırakırmıyım sizi bebişlerin resimleri göbeklerinizi cok merakla beklicem
sizi seviyorum arkadaşlar bebişlere ve kendinize iyi bakın:ssz:

sen de iyi ki varsın canımmm :16: :16: :16:
dikkat et kendineee..

merhaba arkadaşlar nasılsınız bygün kusmalarım arttıyine offf...super canım inan çok üzüldüm allahım sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah...

merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?

herkese hayırlı geceler

geçmiş olsun canımm en yakın zamanda sağlılaa hayılısıyla bizee yeniden hamişim müjdesi ver inşallahh :29:

merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?

herkese hayırlı geceler

toparlanman çok güzel gerçekten canım çok geçmiş olsun ..

Back
X