• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Benim bundan 4 yıl önce bir apandist ameliyetım olmuştu. Dikiş yerim yaklaşık 3 cm. kadar. Acaba bukadarcık bir dikiş bile normal doğum yapmama engel olur mu bilen var mı??

teşekkürler canlar :)
doktor bana 19 Mart-24 Mart arası yaptırman gerek 2'li testini dedi.gittiğim hastanede başka bi doktor yapacak.bu konuda çok iyi bir doktor başka hastanelerden bile ona gönderiyorlar 2'li test için.ben de bir an evvel çıksın sonuçlar diye ilk müsait zamana aldım,o da 21 mart işte.çünkü doktorum sonuçlar çıktığında gel hemen dedi,ben de vakit kaybetmek istemedim o yüzden :9:

Belki bu duruma göre bana da 1 hafta sonrasına yine gel diyebilir doktorum bakalım ne olucak inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz :nazar:

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Benim bundan 4 yıl önce bir apandist ameliyetım olmuştu. Dikiş yerim yaklaşık 3 cm. kadar. Acaba bukadarcık bir dikiş bile normal doğum yapmama engel olur mu bilen var mı??
doktorun sormadı mı ameliyat olup olmadığını? ben 2 ayrı doktora gittim başından beri ikisi de sordu en başta,karın bölgesinde herhangi bir ameliyatın oldu mu diye.bizim pek bilgimiz olamaz diye düşünüyorum sen ilk gidişinde doktoruna bir sor şeker..
Belki bu duruma göre bana da 1 hafta sonrasına yine gel diyebilir doktorum bakalım ne olucak inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz :nazar:

dediğin gibi olabilir canım evet...amiinnnnn:nazar::nazar:

Son düzenleme:
iyi geceler hepinize öncelikle rabbim bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsi bende 2011 ekim annesiydim ama bebeğim ekimi beklemedi 30 eylülde geldi geçen sene sizin şuan yaşadığınız heyecanı yaşıyodum zaman geçmek bilmiyodu ama okadar çabuk geçmişki şimdi oğlum 5,5 aylık oldu bile birde 3 yaşında kızım

canım ben de safra kesesi ameliyatı oldum.kapalı yöntem ama 4 yerde tek dikiş var.dr bişey söylemedi ama bilemiyorum belki de beni direk sezeryanlık gördüğü için bişey dememiştir:37:

slm nasılsınız bız samsundayız geldık bugun kontrolumuz vardı ıyı gectı görduk bebışımızı ayaklarını karnına dogru çekmıştı babamızda yarın ankaraya gıdıyor.bu arada dedemızı 2 gun once kaybettık:(

eve ınternet baglattık gırdıgım surece yazıcam sızlere

canım yaa başınız sağolsunn :(

Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...

Ayyy birde internette uykusuz anneler kulubü diye bir site var :=)))) Anneler hep harap oluyor çocuk bakmaktan. En güzel zamanlarımızı yaşıyoruz tadını çıkaralım. Tabi çocuksuz manasında demiyorum uyku vs. olarak.... Sonra mahvolduk kızlar... Hazır mısınız :D

Valla ben 2 yıldır uyumuyordum zaten üstüne bir 2 yıl daha uyumayacağım sanırım :25::25: Ama inanın insan öyle bir alışıyor ki... Normal gelmeye başlıyor bir müddet sonra...
merhaba arkadasim saana ve ogluna cok gecmis olsun.

bende ayni senin durumundayim oglum orta kulak iltihabi olmus bu hafta krese gitmedi ilac kullaniyor. benimse bulantidan ayaga kalkacak halim yok
zor bir donem geciriyoruz allah yardimcimiz olsun. oglun ilac kullaniyor mu?

Sağol canım. Size de geçmiş olsun. Antibiyotik verdi dr. Başka türlü geçmez zaten orta kulak iltihabı. Seninki kullanmıyor mu ilaç?

selam kızlar iyi pazarlar...

kan tahliline hiç gerek olmadığını düşünüyorum ben acelem yok zaten sağlıklı beslenirim asla ilaç kullanmam sigara içmem ?? sizce yanlışmı düşünüyorum bide doktora ne zaman gidim mesela 6 hatyı geçince gitmeyi dğşğnğyorum ozaman ulrason muyanede kalp atışları ve kese gözüküyormuş
canım bence önce kan testi yaptırmalısın,hamile olmama ihtimalin de var sonuçta. 6.haftada gidip adet gecikmesi yaşadığını öğrenebilirsin veya adet olabilirsin... veya tiroid hormonlarında bir sıkıntı olabilir ki bu çok önemli bir konu. veya toxoplazma rubella gibi testler var. bilmiyor olabilirsin,idrar yollarında enfekiyon olabilir,anlatabildim mi?? bence sen git kan testinde de öğren kesinleştir,rahatla.hamile psikolojisine o zaman girersin.. benim fikrim bu.. bu arada şubat 29 çekti...
Ayyy birde internette uykusuz anneler kulubü diye bir site var :=)))) Anneler hep harap oluyor çocuk bakmaktan. En güzel zamanlarımızı yaşıyoruz tadını çıkaralım. Tabi çocuksuz manasında demiyorum uyku vs. olarak.... Sonra mahvolduk kızlar... Hazır mısınız :D
hazır olmayıp ta napacağız güzelim:52::52: heleki çalışan bayanlar benim gibi... düşünemiyorum valla.. hani ev hanımı olsan bebek uyuduğunda başka işini görürsün veya kestirirsin..biz eve geeceğiz bi yoğunluk bi yoğunluk... düşünebiliyorum şimdiden...
slm nasılsınız bız samsundayız geldık bugun kontrolumuz vardı ıyı gectı görduk bebışımızı ayaklarını karnına dogru çekmıştı babamızda yarın ankaraya gıdıyor.bu arada dedemızı 2 gun once kaybettık:(

eve ınternet baglattık gırdıgım surece yazıcam sızlere
başınız sağolsun canım..bu arada vefat eden kim?? eşin için de Allah kavuştursun diyorum...
bilmiyorum ki canım bi doktoruna sor istersen....

Kızlar 21 Mart'a randevu aldım 2'li test için.Bu arada bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür :nazar::nazar::nazar::nazar:
Bebişimin kalp atışını yine duyamadım çünkü ultrason cihazından dolayıymış, şansıma tüküreyim :105::105::105:
2'li testte duyacam inşallah:16::16::16:
extra bişey söylemedi dr...he bi de 30.4 mm olmuş minikim :16::16::16:

maşallah bebeğine,kocaman olmuş:nazar::nazar::nazar: bende duymadım kalp atışını,görüyorum ya yeter diye düşünüyorum..hemen hemen aynı bebeklerimizin boyuda,e bizimkide aynı:1::1::1:

kızlar merhaba...doktordan geldim az önce..bebeğim 1cm kadar büyümüş bir haftada.bu arada tam 10+3 günlük çıktı. kolları,bacakları şekillenmiş.hatta kullanmaya başlamış.bi sn yerinde durmadı yaramaz.resmen takla atıyo,çok şaşırdım.doktor suyun içinde hareket ediyor dedi.ama çok garip bi duygu,sonra bide arkasını döndü bize,yattı.kıpır kıpırdı:16::16: iki hafta sonra tekrar çağırdı,ikili test için,bebeğin organlarının gelişimine bakıcakmış bide. ben neredeyse verdiğim kilolar almışım.üç kilo vermiştim,iki kilo almışım 65 kilo olmuşum..boyumda 172 cm...çok kilo almak da istemiyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızdaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ooooo masallah bebişine.. cok hareketli olcak belli..

Guzel Annelerım hepınıze ıyı pazarlar :)
Menbeta nerelerdesın yahu epeydır gelmıyorsun neysekı ıyıymıssınız bebısle :) aklıma gelmısken takıp cızelgesınde eksık bılgılerın var onlarıda soylede ekleyeyım o sayfaya bırakırsan ıyı olur

Selam kızlar... Sayfalar akmış gitmiş yine. Yetişebilene aşkolsun.:1: Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.

Biz çok fena hastayız... Ateşim 38, kulağım da ağrıyor. Boğazım kötü, burnum çeşme gibi :43::43::43::43::43::43: Fena öksürüyorum

Bu arada oğlum da çok kötü. Bir de orta kulak iltihabı olmuş yavrum. Kulağım kötüleşirse ben de antibiyotik içmek zorunda kalıcam. Offffffffffffffff... Bitkisel tedavi önerileri olan var mı???

merhaba arkadasim öncelikle sana ve oglusuna cok gecmis olsun. bizim kucukken kulagimiz agridiginda gece falan, annem kulagimiza 1-2 damla cay kasigiyla sogan suyu damlatirdi ve öyle yatardik gercektende iyi gelirdi gecerdi. annem soganin dogal bir antibiyotik oldugunu söylerdi, eger denemek istersen önerebilirim. yine bi internetten bakarsin.

gunaydin arkadslar umarim herkes iyidir.ben bayadir yazamiyodum.oglum bu gunllerde yurumeye basladi onun arkasindan kosturuyorum.asiri dercede yoruluyorum.ben henuz dr.a gitmedim.burda hemen ultrasona almiyolar.bakalim bu hafta ici kontrolum var.gelismeleri yazarim size.bende cok merak ediyorum.buranin en guzel yani ikili test icin gittigimizde cinsiyetinide soluyolar.

herkese selamlar saygılar arkadaşlar..
ben başka bir topikteki arkadaşımın tavsiyesiyle size katıldım, Dirmit canım geldim işteeee,,,
öncelikle tüm anne adaylarımızı tebrik ediyorum, bebişlerimize ve annelerine bol sağlık ve mutluluk diliyorum..
ben de ultrasona göre 7+2 sat a göre 7+4 haftalık hamileyim. sat a göre 7+0ken doktora gittim, kesede bebek yok kalp atışıda duyulmuo, boş gebelik olabilir, 1 hafta sora gel netleştirelim dedi. dünya başıma yıkıldı. şoku atlatmam 1 gün sürdü, ertesi gün yani sat a göre 7+1 ken daha önce de gittiğim doktoruma gittim karnıma koymasıyla ben bile bebeği gördüm ve kalbini duydum gümbür gümbür atıyor, ultrasona göre 6+6 hafta dedi,boyu 9mm imiş pirinç tanemin.
istanbuldaki arkadaşlara duyrulur, b.düzü kolan hast. önünden dahi geçmeyin, medilife şiddetle önerilir. kolan hast. sağlık bakanlığına şikayet ettim, takipteyim.
diyeceğim odur ki eğer olumsuz bir bilgi alırsanız, başka bir doktorla teyid edin, sonra moralinizi bozun, Allah ol demişse mevzu bitmiştir.
benim de beklenen doğum 26 Ekim.
hepinize güzel bir hamilelik dönemi diliyorum kızlar... Nazar

kızlar slm,

ben de 1 haftadır girip bakamamıştım bir sürü sayfa olmuş bile. ben şuanda 6+4 haftalık hamileyim. geçen sene kasım ayında ilk hamileliğimde kaybetmiştim 6 haftalıkken. işim çok stresli ve zor bir işti. o nedenle bu hamileliğimi de etkilememsi için hafta başında işimden istifa etme kararı aldım. cuma gününe kadar çalışıp sonra ayrılacaktım. sağolsun patronum anlayış gösterdi. fakat çarşamba günü aniden bir ıslaklık hissettim ve tuvalete gitmemle kanamam olduğunu görmem bir oldu. hemen bi taksi ile hastaneye attım kendimi.aklıma bin türlü şey geldi tabi.yolda eşimle konuşurken ağlamaktan şiştim. doktorum sağolsun hemen aldı muayeneye. çok şükür bebğin sağlığı yerindeydi kalbi atıyordu.kesenin de durumu iyi dedi. bu tür şeyler zaman zaman olabiliyor dedi. istifa etmiş olmam isabet olmuş demekki.neyse bi iğne verdi ve evde yatak istirahati etmem gerektiğini söyledi. anlayacağınız o ki çarşamba öğlenden beri yatıyorumslaondaki kanepede.sadece tuvalete gitmek için yavaş hareketlerle kalkıyorum.banyo bile yapmamı istemedi dr.çok sıkıcı bir durum sürekli yatmak ama bebeğim için herşeye katlanırım. eşim sağolsun herşeyime koşturuyor. benim tariflerimle yemek yapıyor. daha önceki kayıpdan dolayı henüz doktorumuzdan başkasına söylememiştik hamilelik durumunu. o yüzden anneleri de yardıma çağıramıyorum :( neyse durum böyle işte.biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ama umarım herşey yoluna girecek ve düzelecek. bu arada ilk iki gün kanamam azar azar da olsa geldi. fakat cumadan beri yok maşallah. umuyorum çarşamba dr randevumuzda iyi haberleri alırız yine. doktorum endişelerimin üzerine tekrar kontrole gitmek istediğimde sık muayenenin doğru olmadığını söyledi.bu arada siz de hep alttan mı muayene oluyorsunuz?

benim için dua edin olur mu şuan çok ihtiyacım var.

herkese sağlıklı hamillelikler diliyorum.

sevgiler

Back
X