Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canlar :)
doktor bana 19 Mart-24 Mart arası yaptırman gerek 2'li testini dedi.gittiğim hastanede başka bi doktor yapacak.bu konuda çok iyi bir doktor başka hastanelerden bile ona gönderiyorlar 2'li test için.ben de bir an evvel çıksın sonuçlar diye ilk müsait zamana aldım,o da 21 mart işte.çünkü doktorum sonuçlar çıktığında gel hemen dedi,ben de vakit kaybetmek istemedim o yüzden
Belki bu duruma göre bana da 1 hafta sonrasına yine gel diyebilir doktorum bakalım ne olucak inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz![]()
doktorun sormadı mı ameliyat olup olmadığını? ben 2 ayrı doktora gittim başından beri ikisi de sordu en başta,karın bölgesinde herhangi bir ameliyatın oldu mu diye.bizim pek bilgimiz olamaz diye düşünüyorum sen ilk gidişinde doktoruna bir sor şeker..Kızlar size birşey sormak istiyorum. Benim bundan 4 yıl önce bir apandist ameliyetım olmuştu. Dikiş yerim yaklaşık 3 cm. kadar. Acaba bukadarcık bir dikiş bile normal doğum yapmama engel olur mu bilen var mı??
Belki bu duruma göre bana da 1 hafta sonrasına yine gel diyebilir doktorum bakalım ne olucak inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz![]()
Merhaba Ekim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
canım ben de safra kesesi ameliyatı oldum.kapalı yöntem ama 4 yerde tek dikiş var.dr bişey söylemedi ama bilemiyorum belki de beni direk sezeryanlık gördüğü için bişey dememiştirKızlar size birşey sormak istiyorum. Benim bundan 4 yıl önce bir apandist ameliyetım olmuştu. Dikiş yerim yaklaşık 3 cm. kadar. Acaba bukadarcık bir dikiş bile normal doğum yapmama engel olur mu bilen var mı??
slm nasılsınız bız samsundayız geldık bugun kontrolumuz vardı ıyı gectı görduk bebışımızı ayaklarını karnına dogru çekmıştı babamızda yarın ankaraya gıdıyor.bu arada dedemızı 2 gun once kaybettık
eve ınternet baglattık gırdıgım surece yazıcam sızlere
Ayyy birde internette uykusuz anneler kulubü diye bir site var :=)))) Anneler hep harap oluyor çocuk bakmaktan. En güzel zamanlarımızı yaşıyoruz tadını çıkaralım. Tabi çocuksuz manasında demiyorum uyku vs. olarak.... Sonra mahvolduk kızlar... Hazır mısınız![]()
merhaba arkadasim saana ve ogluna cok gecmis olsun.
bende ayni senin durumundayim oglum orta kulak iltihabi olmus bu hafta krese gitmedi ilac kullaniyor. benimse bulantidan ayaga kalkacak halim yok
zor bir donem geciriyoruz allah yardimcimiz olsun. oglun ilac kullaniyor mu?
canım bence önce kan testi yaptırmalısın,hamile olmama ihtimalin de var sonuçta. 6.haftada gidip adet gecikmesi yaşadığını öğrenebilirsin veya adet olabilirsin... veya tiroid hormonlarında bir sıkıntı olabilir ki bu çok önemli bir konu. veya toxoplazma rubella gibi testler var. bilmiyor olabilirsin,idrar yollarında enfekiyon olabilir,anlatabildim mi?? bence sen git kan testinde de öğren kesinleştir,rahatla.hamile psikolojisine o zaman girersin.. benim fikrim bu.. bu arada şubat 29 çekti...kan tahliline hiç gerek olmadığını düşünüyorum ben acelem yok zaten sağlıklı beslenirim asla ilaç kullanmam sigara içmem ?? sizce yanlışmı düşünüyorum bide doktora ne zaman gidim mesela 6 hatyı geçince gitmeyi dğşğnğyorum ozaman ulrason muyanede kalp atışları ve kese gözüküyormuş
hazır olmayıp ta napacağız güzelimAyyy birde internette uykusuz anneler kulubü diye bir site var :=)))) Anneler hep harap oluyor çocuk bakmaktan. En güzel zamanlarımızı yaşıyoruz tadını çıkaralım. Tabi çocuksuz manasında demiyorum uyku vs. olarak.... Sonra mahvolduk kızlar... Hazır mısınız![]()
başınız sağolsun canım..bu arada vefat eden kim?? eşin için de Allah kavuştursun diyorum...slm nasılsınız bız samsundayız geldık bugun kontrolumuz vardı ıyı gectı görduk bebışımızı ayaklarını karnına dogru çekmıştı babamızda yarın ankaraya gıdıyor.bu arada dedemızı 2 gun once kaybettık
eve ınternet baglattık gırdıgım surece yazıcam sızlere
bilmiyorum ki canım bi doktoruna sor istersen....Kızlar size birşey sormak istiyorum. Benim bundan 4 yıl önce bir apandist ameliyetım olmuştu. Dikiş yerim yaklaşık 3 cm. kadar. Acaba bukadarcık bir dikiş bile normal doğum yapmama engel olur mu bilen var mı??
Kızlar 21 Mart'a randevu aldım 2'li test için.Bu arada bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür![]()
Bebişimin kalp atışını yine duyamadım çünkü ultrason cihazından dolayıymış, şansıma tüküreyim :105::105::105:
2'li testte duyacam inşallah
extra bişey söylemedi dr...he bi de 30.4 mm olmuş minikim![]()
kızlar merhaba...doktordan geldim az önce..bebeğim 1cm kadar büyümüş bir haftada.bu arada tam 10+3 günlük çıktı. kolları,bacakları şekillenmiş.hatta kullanmaya başlamış.bi sn yerinde durmadı yaramaz.resmen takla atıyo,çok şaşırdım.doktor suyun içinde hareket ediyor dedi.ama çok garip bi duygu,sonra bide arkasını döndü bize,yattı.kıpır kıpırdıiki hafta sonra tekrar çağırdı,ikili test için,bebeğin organlarının gelişimine bakıcakmış bide. ben neredeyse verdiğim kilolar almışım.üç kilo vermiştim,iki kilo almışım 65 kilo olmuşum..boyumda 172 cm...çok kilo almak da istemiyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızdaaa
![]()
Selam kızlar... Sayfalar akmış gitmiş yine. Yetişebilene aşkolsun.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.
Biz çok fena hastayız... Ateşim 38, kulağım da ağrıyor. Boğazım kötü, burnum çeşme gibiFena öksürüyorum
Bu arada oğlum da çok kötü. Bir de orta kulak iltihabı olmuş yavrum. Kulağım kötüleşirse ben de antibiyotik içmek zorunda kalıcam. Offffffffffffffff... Bitkisel tedavi önerileri olan var mı???
canim birsey olmaz Allahin izniyle ben ilk hamileligimi ogrendigim siralarda bir oksuruk basladi epeyde surmustu oksurdukce karnim aciyordu bende cok korkuyordum birde ilk haftalar daha tehlikeliydi bisey olmamis cok sukur:)
Merhaba Ekim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
canım acıbadem bakırköyde sadece...