canim gecmis olsun.Cok uzuldum.7+1 benim ve mide yanmalari ve bulantilar bende de coktu.simdi bulanti onleyici bileklik ve zencefil sekeri kullaniyorum.cok faydasini gordum.az once doktorumu aradi hicbir sakincasi yokmus.zaten bileklikharici birsey ama zencefil mide yanmasini ve bulantiyi onledigi icin doktorum asiri olmadikca zencefil sekeri yada zencefil cayi deneyebilirsin dedi.ictigimiz ilaclarin icinde mideye agir gelen vitaminler var.ben ilaclarimi gece yatmadan once yutmaya basladim.az once pirinc lapasi ve yosun yedim.cunku midemi onlar saglam tutuyor.sizlerinde bildigi baska yontemler varsa lutfen soyleyin.ben yurtdisinda guney korede yasiyorum.tanidigim kimsem yok.hamilelik tek basina zor geciyor.
sağol canım zencefili duydum ama kullanmadım sende fazlasını kullanma zararlı, bulantı önleyici bilekliği de duymamıştım:))) canım tuzsuz baharatsız acısız yağsız beslenmeye dikkat ediyorum ama canım da sürekli bişeyler istiyo zor oluyo canım sende kalbini ferah tut bebişin yanında yalnız değilsin :) güçlü bi anne ol sürekli bebğinle konuş kendini daha iyi hissedersin hem kk var yalnız değilsin yani
Benim doktorum bana hamburger,hazir corbalar,ramenler,cayin her turlusu(kendi hazirladigim meyve caylari ve hosaflar haric),kahve,cikolata,soguk yiyecekler,aci,baharatlilar,yagli ve tuzlu yemekleri yasakladi.hepsinden uzak duruyorum ama tuzlu yemeden dayanamiyorum.cunku midemi birtek oyle tutabiliyorum.asiri tuz kullandigim yok bu ulkede tuz kullanimi olmadigi icin azicik yemeklerime katiyorum acaba cok mu zararli?
canım tuz kullanımı aza indirmek en iyisi ama şu dönemde de tuzsuz olmaz bulantılar geçince minumum kullanmak en iyisi bence