• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

canim gecmis olsun.Cok uzuldum.7+1 benim ve mide yanmalari ve bulantilar bende de coktu.simdi bulanti onleyici bileklik ve zencefil sekeri kullaniyorum.cok faydasini gordum.az once doktorumu aradi hicbir sakincasi yokmus.zaten bileklikharici birsey ama zencefil mide yanmasini ve bulantiyi onledigi icin doktorum asiri olmadikca zencefil sekeri yada zencefil cayi deneyebilirsin dedi.ictigimiz ilaclarin icinde mideye agir gelen vitaminler var.ben ilaclarimi gece yatmadan once yutmaya basladim.az once pirinc lapasi ve yosun yedim.cunku midemi onlar saglam tutuyor.sizlerinde bildigi baska yontemler varsa lutfen soyleyin.ben yurtdisinda guney korede yasiyorum.tanidigim kimsem yok.hamilelik tek basina zor geciyor.

sağol canım zencefili duydum ama kullanmadım sende fazlasını kullanma zararlı, bulantı önleyici bilekliği de duymamıştım:))) canım tuzsuz baharatsız acısız yağsız beslenmeye dikkat ediyorum ama canım da sürekli bişeyler istiyo zor oluyo canım sende kalbini ferah tut bebişin yanında yalnız değilsin :) güçlü bi anne ol sürekli bebğinle konuş kendini daha iyi hissedersin hem kk var yalnız değilsin yani:16:

Benim doktorum bana hamburger,hazir corbalar,ramenler,cayin her turlusu(kendi hazirladigim meyve caylari ve hosaflar haric),kahve,cikolata,soguk yiyecekler,aci,baharatlilar,yagli ve tuzlu yemekleri yasakladi.hepsinden uzak duruyorum ama tuzlu yemeden dayanamiyorum.cunku midemi birtek oyle tutabiliyorum.asiri tuz kullandigim yok bu ulkede tuz kullanimi olmadigi icin azicik yemeklerime katiyorum acaba cok mu zararli?

canım tuz kullanımı aza indirmek en iyisi ama şu dönemde de tuzsuz olmaz bulantılar geçince minumum kullanmak en iyisi bence

günaydınn kızlarrr grip oldummm çok kötüyüm gece uyuyamadım acayip acayip rüyalar gördümm çok halsiziiimmmmmm

günaydın kızlar

günaydın:)) nasılsın canım?

herkese günaydınlar

melekangel o akıntıyı doktoruna haber vermelisin diye düşünüyorum

ilayda geçmiş olsun

dirmit bende sipariş ettim bir kitap merakla belkiyorum gebelik doğum ve bakım ile ilgili :31: bu arada geçmiş olsun

günaydın:))) sağol canım. bende geçen temmuzda aldım hamile iken şimdi yeniden kullanmaya başladım, umarım beğenirsin aldığın kitabı, bide güzel bi hamile günlüğü istiyorum ben bakalım nette varsa sipariş veririm belki....

sağol canım zencefili duydum ama kullanmadım sende fazlasını kullanma zararlı, bulantı önleyici bilekliği de duymamıştım:))) canım tuzsuz baharatsız acısız yağsız beslenmeye dikkat ediyorum ama canım da sürekli bişeyler istiyo zor oluyo canım sende kalbini ferah tut bebişin yanında yalnız değilsin :) güçlü bi anne ol sürekli bebğinle konuş kendini daha iyi hissedersin hem kk var yalnız değilsin yani:16:

canım tuz kullanımı aza indirmek en iyisi ama şu dönemde de tuzsuz olmaz bulantılar geçince minumum kullanmak en iyisi bence

Cok cok tesekkur ederim.hergun bu siteye girip yazilar okuyorum.bebegimle hergun konusuyorum.kendimi yormuyorum yiyeceklerimin 80% i sebze ve meyvelerden olusuyor zaten.yosun ve bazen kemik corbasi yiyorum.pazarda tanistigim yasli koreli teyze bana tofuyu ve soya filizinide cok tuketmem gerektigini soyledi.burasi tofu ve soyafilizi cenneti diyebilirim.koca poset dolusu soyafilizi ve tofu 1 dolara satiliyor.onlaride tuketiyorum ama hazirlamasini yapamiyorum ayakga kalktikca bas donmesi bulanti oluyor.esim hazirliyor cogu kez.korelilerin yemekleri genelde tuzsuz.ben azicik dokuyorum bulantilarim var diye ama hic abartmiyorum.cunku tansiyonum cikarsa doktorumdan azar isitirim diye korkuyorum ^^ aslinda hamilelik oncesi bende yemeklerime hic tuz koymazdim.tuzu seven biri degilim.tuz yerine ben aci biber kullaniyorum.ama aci biberi kesince azicik tuz bastiriyor.bulanti onleyici bileklik turkiyede de satiliyor.ben bir sitede gormustum.hatta koreye gore daha ucuzdu hatta 3te1 fiyafina.bir cok koreli hamileler (kusmasi yogun olanlar) hic ise yaramadigini yazmis yorumlarinda. ama ben pozitif dusunup aldim.doktoruma da gosterdim.kullanmanda hicbir sakincasi yok bebegede zararli degil.hatta bulantilarini onluyorsa daha saglikli beslenebilirsin demisti.

günaydın kızlar

günaydın

günaydınn kızlarrr grip oldummm çok kötüyüm gece uyuyamadım acayip acayip rüyalar gördümm çok halsiziiimmmmmm

geçmiş olsun bu arada koruyucu gibi şeyler takarsanız rüyalardan çok rahatsız olmazsınız.bende ilk başlarda devamlı rahatsız ediliyodum karnımda ağrılarla kramplarla uyanıyodum.allah razı olsun cami hocası hamileler için koruyucu dua hazırlıyomuş onu yaptırdılar bide baş ucumda küçük kuran var artık huzurla uyuyorum.

günaydın:))) sağol canım. bende geçen temmuzda aldım hamile iken şimdi yeniden kullanmaya başladım, umarım beğenirsin aldığın kitabı, bide güzel bi hamile günlüğü istiyorum ben bakalım nette varsa sipariş veririm belki....

demek yeniden kullanmaya başladın ne güzel canım.bende albüm istiyorum ama kafama göre bulamadım yanına not yazabileceğim bişey istiyorum testlerimi,ultrason resimlerimi koyup duygularımı yazıcam :31:

Gününüz aydın olsun kızlar...İyi haftalar :16::16::16:

seninde aydın olsun

Merhabalar kızlarr nasılsınızz bakalımmm?
Balık yiyormusunuzzz her hafta yememiz gerekiyor...
Ben her hafta büyük balıklar alıyorum geçen hafta çupra bu haftada karadeniz somonu yaptım dün ilk kez denedim ama harika tavuk gibi kılçığı bile yok..tavsiye ederim:)hamsi almaya üşendim ayıklamaya..

süper sen naptın cnmm

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım .kızlar yarın kürtaja gidicem:31:

kesinleşti demek :(.. canım zaten sana söyleyecek pek birşey yok, çok şükür ki metanetlisin..inşallah iyi bir şekilde atlatırsın bu dönemi de...vakti gelince de allah sağlıklı, uzun ömürlü evlat nasip etsin sana...diyecek maalesef başka birşey yok...

kesinleşti demek :(.. canım zaten sana söyleyecek pek birşey yok, çok şükür ki metanetlisin..inşallah iyi bir şekilde atlatırsın bu dönemi de...vakti gelince de allah sağlıklı, uzun ömürlü evlat nasip etsin sana...diyecek maalesef başka birşey yok...

üç gündür dincim demek ki karnımda ölü.

süper sen naptın cnmm

dün eşim bir an önce aldıralım bana zararı olmasın diye,özel hastaneleri dolaştı fakat bulmadı hafta sonu oldugu için.ne anladım ben bu özellikten..

yarın gidicem canım kürtaja..

işyerimden izin alıcam işyerine nasıl söylesem sizce?

cnm söyle kürtaj olucam bebeğimi kaybettik de.pazartesiye kadarda yat dinlen evde tatlım

cnm söyle kürtaj olucam bebeğimi kaybettik de.pazartesiye kadarda yat dinlen evde tatlım

gebe oldugumu bilmiyor ama nasıl başlasam cümleme.doktora gidicem kadınsal bir problem var bir gün izin rica edeyim mi desem.

burda yeni oldugum için ilkkez izin alıcam..:44:

Cok cok tesekkur ederim.hergun bu siteye girip yazilar okuyorum.bebegimle hergun konusuyorum.kendimi yormuyorum yiyeceklerimin 80% i sebze ve meyvelerden olusuyor zaten.yosun ve bazen kemik corbasi yiyorum.pazarda tanistigim yasli koreli teyze bana tofuyu ve soya filizinide cok tuketmem gerektigini soyledi.burasi tofu ve soyafilizi cenneti diyebilirim.koca poset dolusu soyafilizi ve tofu 1 dolara satiliyor.onlaride tuketiyorum ama hazirlamasini yapamiyorum ayakga kalktikca bas donmesi bulanti oluyor.esim hazirliyor cogu kez.korelilerin yemekleri genelde tuzsuz.ben azicik dokuyorum bulantilarim var diye ama hic abartmiyorum.cunku tansiyonum cikarsa doktorumdan azar isitirim diye korkuyorum ^^ aslinda hamilelik oncesi bende yemeklerime hic tuz koymazdim.tuzu seven biri degilim.tuz yerine ben aci biber kullaniyorum.ama aci biberi kesince azicik tuz bastiriyor.bulanti onleyici bileklik turkiyede de satiliyor.ben bir sitede gormustum.hatta koreye gore daha ucuzdu hatta 3te1 fiyafina.bir cok koreli hamileler (kusmasi yogun olanlar) hic ise yaramadigini yazmis yorumlarinda. ama ben pozitif dusunup aldim.doktoruma da gosterdim.kullanmanda hicbir sakincasi yok bebegede zararli degil.hatta bulantilarini onluyorsa daha saglikli beslenebilirsin demisti.

canım allah yardımcın olsun inş. benimde tansiyonum düşük tuz kullanmazsam olmaz:19: sen kalbini ferah tut içgüsel olarak zaten zararlı şeylerden uzak duruyoruz ama yine bilinçli olmakta fayda var.

günaydın

geçmiş olsun bu arada koruyucu gibi şeyler takarsanız rüyalardan çok rahatsız olmazsınız.bende ilk başlarda devamlı rahatsız ediliyodum karnımda ağrılarla kramplarla uyanıyodum.allah razı olsun cami hocası hamileler için koruyucu dua hazırlıyomuş onu yaptırdılar bide baş ucumda küçük kuran var artık huzurla uyuyorum.

demek yeniden kullanmaya başladın ne güzel canım.bende albüm istiyorum ama kafama göre bulamadım yanına not yazabileceğim bişey istiyorum testlerimi,ultrason resimlerimi koyup duygularımı yazıcam :31:

canım ikimizinde dediği aynı ben günlük diyorum sen albüm :9: bulsam başlıcam allahın izniyle kuzuma yazmaya ama olmazsa da kendim yaparım artık

seninde aydın olsun

teşekkür ederim canım .kızlar yarın kürtaja gidicem:31:

canım benim üzülme allah yardımcın olsun inş.

Merhabalar kızlarr nasılsınızz bakalımmm?
Balık yiyormusunuzzz her hafta yememiz gerekiyor...
Ben her hafta büyük balıklar alıyorum geçen hafta çupra bu haftada karadeniz somonu yaptım dün ilk kez denedim ama harika tavuk gibi kılçığı bile yok..tavsiye ederim:)hamsi almaya üşendim ayıklamaya..

süper sen naptın cnmm

bende yemeye başladım, balığı yerken bişey yok ama yedikten sonra canlı balık kokusu burnumdan gitmedi:53:

şekerlerrrr günaydın çok hastaydım bütün bir hafta sonu deli gibi öksürdüm ne yaptıysam geçiremedim umarım bebişimde bi zararı olmamıştır bugun daha iyiyim çok şükür veee yarın dr a gidiyorum umarım size güzel haberlerle gelirim teyzeleri dua edin kalp atımını duydukdan sonra ilk kez gidiyorum ve çok heyecanlıyım sanki benim kalbm duracak

geçmiş olsun inş. güzel haberlerle dönersin canım

selam guzel annısler nasılsınız bakalım..

ben dun gece yatarken bı ara kasılmısım karnım nasıl acıdı anlatamam sızlere.bırde benım bugunler adet gunlrımdı kahverengı boyle sumugumsu akıntı gelıyor yapısık bısey.gecen hafta progestan jelım bıttı bıraktım doktorda kullanma bakalım ne olcak dedı bende kullanmıyorum.kırmızı olmadıkca onemsememeye calısıyorum ama bıraz daha beklıcem adet gunlerım gecıncede gelıcek mı gelırse doktoruma yıne bı gozukucem

inş. gelmez canım :nazar::nazar:

gebe oldugumu bilmiyor ama nasıl başlasam cümleme.doktora gidicem kadınsal bir problem var bir gün izin rica edeyim mi desem.

burda yeni oldugum için ilkkez izin alıcam..:44:

canım bence söyleme rahatsızım de özel kadın doğumcuya gidicem de ne olduğunu sormazlar herhalde doktorunda sana rapor yazsın sonra işe geri dönersin geri dönüşler insanı çok üzüyo hem bilmediklerinde sen acını daha çabuk unutursun bence yinede sen bilirsin canım

super87 bencede söyleme neden olduğunu küçük bir operasyon geçiricem dersem yeterli olur bence ve 1-2 dinlenirsen daha iyi olur

dirmit eğer bulursan öle bişey haberim olsun bende aruyorum ama bulamadım :27:

canım bence söyleme rahatsızım de özel kadın doğumcuya gidicem de ne olduğunu sormazlar herhalde doktorunda sana rapor yazsın sonra işe geri dönersin geri dönüşler insanı çok üzüyo hem bilmediklerinde sen acını daha çabuk unutursun bence yinede sen bilirsin canım

super87 bencede söyleme neden olduğunu küçük bir operasyon geçiricem dersem yeterli olur bence ve 1-2 dinlenirsen daha iyi olur

dirmit eğer bulursan öle bişey haberim olsun bende aruyorum ama bulamadım :27:

bencede kızlar zaten iki ay söylememişim hiç birşey şimdi söyleyipte kafalarda soru işareti bırakmıyım:28:

canım aynı şey benimde başıma geldi 3. haftamda kanamm oldu dr hiç kalkmıcan yatcan dedi 15 hatta 20 gün sürekli yattım 1-2 gün hafif hafif geldi ama sonra düzeldi,progesteron verdi dr bide e vitamini çocuk tutunsun die,şükür tutundu şimdi gayet iyiyiz,sende merakk etme ama bol bol uyu dinlen kalkıp iş falan yapma.

gerçi 20 gün yatınca biraz kilo alıyosun ama olcak o kadarrr :))))

ne kadar sürmüştü kanaman 1-2 gün mü? bana progesteron vermedi ama bir hafta yetecek dedi olduğum iğne.

Slm güzel anne adayları.nasılsınız?bayadır giremiyorum siteye.umarım herkes iyidir.
Göbüşler ne alemde, benim akşamları kocaman oluyo gün içinde daha küçük:)sizlerinde böle oluyomu.:49:

Slm güzel anne adayları.nasılsınız?bayadır giremiyorum siteye.umarım herkes iyidir.
Göbüşler ne alemde, benim akşamları kocaman oluyo gün içinde daha küçük:)sizlerinde böle oluyomu.:49:

gunaydın cnmmm
evet bi bakıyorum bişi yok bi bakıyorum biraz göbek var:)

Back
X