Valla ben 2 yıldır uyumuyordum zaten üstüne bir 2 yıl daha uyumayacağım sanırım 
Ama inanın insan öyle bir alışıyor ki... Normal gelmeye başlıyor bir müddet sonra...
Canım eşime de sordum acaba normal doğum yapamayacak mıyım bn diye

Doktor ilk randevuda sordu ameliyatlarını sende söyledin. Ne dedi sonra diye bana sordu

Biz bebişimizi düşünmekten doktoru dinlememişiz

Gidince sorucam tekrar ben unutmuşum dierekten :=) Hihihihi
selam kızlar iyi pazarlar...
hazır olmayıp ta napacağız güzelim

heleki çalışan bayanlar benim gibi... düşünemiyorum valla.. hani ev hanımı olsan bebek uyuduğunda başka işini görürsün veya kestirirsin..biz eve geeceğiz bi yoğunluk bi yoğunluk... düşünebiliyorum şimdiden...
bilmiyorum ki canım bi doktoruna sor istersen....
Ayy işte uykusuzluğa hazır olmak ayrı birde bebişlerimiz sabaha kadar ağlarsa o ayrı... Aman aman yine de yerim ben onun ağzını yüzünü

)(((
slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu
Canım çok erken hissedemezsin. Gazının bağırsaklarında meydana getirdiği harekettir o. Kabul etmek istemezsin belki normalde böyle olmuyordu dersin ama normalde de karnımızı bukadar dinlemiyorduk neticede... 25, 27. haftalarda hisedilirmiş bebeğin hareketleri. Hele ki ilk gebelikse daha da geç hissedilebilirmiş

Bende şimdiden hissetmek isterdim