• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Merhabalar kızlarr nasılsınızz bakalımmm?
Balık yiyormusunuzzz her hafta yememiz gerekiyor...
Ben her hafta büyük balıklar alıyorum geçen hafta çupra bu haftada karadeniz somonu yaptım dün ilk kez denedim ama harika tavuk gibi kılçığı bile yok..tavsiye ederim:)hamsi almaya üşendim ayıklamaya..

bende yemeye basladım :9: kocamın zoruyla :23: hergün soylüyor haftada ıkı kez yıceksın. kafama vura vura hatırlatıyor..

Slm güzel anne adayları.nasılsınız?bayadır giremiyorum siteye.umarım herkes iyidir.
Göbüşler ne alemde, benim akşamları kocaman oluyo gün içinde daha küçük:)sizlerinde böle oluyomu.:49:

benımde oylee hatta bugun biraz sivrice gördüm göbeğimi..şekilleniyor mu nedir ?? :9::9: aksamları yemek sonrası gögüsümün altından itibaren aşırı şişlik oluyor.. :53:

slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu

Herkese hayırlı haftalar diliyorum, biz bugün kontrole gittik ve çok şükür herşey yolunda. kalp atışlarını gördük yine ve bebeğim kocaman olmuş 3 hafta öncesine bakarak 33.6 mm :D 30 mart a tekrar randevu verdi ikili test için.. inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir, ben çok mutluyum darısı size inşallah

bu arada karnım benim sabah dümdüz, yemek yedikten sonra şişiyo ve hiç inmiyo birde akşam yemeğinden sonra çok gazım oluyor...

Çok kötü üşüttüm en kocamdanda fırça yedim çorapsız evde geziyorum gece karın ağrıs oldu bende tuvalete zor yetiştim bu arada 3 kilo verdim:50:

yeni doktorumuza gittik gidişatımız iyiymiş kalp atılarını görmüştük duymamıştık onuda duyduk kese kenarın da kanama varmış önemli değil dedi kanaman olursa yat dinlen bebekle alakası yok dedi bu arada başım çok dönüyor yanlış yazıuyorsa kusura bakmayın 7+6 normalde haftam ama 8+1 görünüyor dedi iyi olduğumu duymak güzel 1 ay sonra gel dedi 2 li teste bakalım hayırlısı sağlık ocağına bildirimde yaptık allahım hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin nazar nazar

Çok kötü üşüttüm en kocamdanda fırça yedim çorapsız evde geziyorum gece karın ağrıs oldu bende tuvalete zor yetiştim bu arada 3 kilo verdim:50:

kocan haklı canım kendimize herzmankinden çok dikkat etmeliyiz hiçbişi yemiyomusun sen 3 kilo vermişsin kilo durumun nasıl normalde

merhaba bayanlar:)
ben de 2012 ekim annesi olacağım kısmetse:) bu 2. bebeğim..ilki 2009 doğumlu nisoşum:)
hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi:) ama ben bir itirafta bulunmak istiyorum..bulantılarımdan ve halsizliğimden ve fazla uyku uyumaktan şikayetçiyim:(
iş yerimde bile uyuyorum diyebilirm..sat ım 28 ocak ve önümdeki 8 ay nasıl geçer bilemiyorum:) :42:

hayırlı olsun hosgeldın
aynı sıkayetlerden bende muzdarıbım Allah kımsenın agzının tadını bozmasın valla cok zor bı durum herseyden tıksınmek sureklı halsız kalmak ve gözü yatakta olmak bıraz ıs yerınde acılıyorum ama mıdem cok kötü gercekten sankı hep boyel kalıcam dıye korkuyorum yaa:18:

kzıalr ben sık gıremıyorum ısyerınde yogunuz baya ama fırsat buldukca ugruycam ıns
crs gunude doktor randevumuz var ıns guzel haberler alırız hayırlısıyla:49:

merhaba kızlar ya sayfalar çok kalabalık görünüyor bu günlük gebelik takvimi yüzünden bunu pc miz e indirsek ne olur

doktorun sormadı mı ameliyat olup olmadığını? ben 2 ayrı doktora gittim başından beri ikisi de sordu en başta,karın bölgesinde herhangi bir ameliyatın oldu mu diye.bizim pek bilgimiz olamaz diye düşünüyorum sen ilk gidişinde doktoruna bir sor şeker..

dediğin gibi olabilir canım evet...amiinnnnn:nazar::nazar:

Valla ben 2 yıldır uyumuyordum zaten üstüne bir 2 yıl daha uyumayacağım sanırım :25::25: Ama inanın insan öyle bir alışıyor ki... Normal gelmeye başlıyor bir müddet sonra...

Canım eşime de sordum acaba normal doğum yapamayacak mıyım bn diye :D Doktor ilk randevuda sordu ameliyatlarını sende söyledin. Ne dedi sonra diye bana sordu :D Biz bebişimizi düşünmekten doktoru dinlememişiz :D Gidince sorucam tekrar ben unutmuşum dierekten :=) Hihihihi

selam kızlar iyi pazarlar...

hazır olmayıp ta napacağız güzelim:52::52: heleki çalışan bayanlar benim gibi... düşünemiyorum valla.. hani ev hanımı olsan bebek uyuduğunda başka işini görürsün veya kestirirsin..biz eve geeceğiz bi yoğunluk bi yoğunluk... düşünebiliyorum şimdiden...

bilmiyorum ki canım bi doktoruna sor istersen....

Ayy işte uykusuzluğa hazır olmak ayrı birde bebişlerimiz sabaha kadar ağlarsa o ayrı... Aman aman yine de yerim ben onun ağzını yüzünü :D)(((

slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu

Canım çok erken hissedemezsin. Gazının bağırsaklarında meydana getirdiği harekettir o. Kabul etmek istemezsin belki normalde böyle olmuyordu dersin ama normalde de karnımızı bukadar dinlemiyorduk neticede... 25, 27. haftalarda hisedilirmiş bebeğin hareketleri. Hele ki ilk gebelikse daha da geç hissedilebilirmiş :( Bende şimdiden hissetmek isterdim :D

benımde oylee hatta bugun biraz sivrice gördüm göbeğimi..şekilleniyor mu nedir ?? :9::9: aksamları yemek sonrası gögüsümün altından itibaren aşırı şişlik oluyor.. :53:
[/QUOTE]

gunaydın cnmmm
evet bi bakıyorum bişi yok bi bakıyorum biraz göbek var:)

AYNEN YAA:)ÇOK KOMİK OLUYO.BAZEN BAYA BAYA HAMİLE GÖBÜŞÜ VE AKŞAMLARI GÖĞÜS ALTINDAN ŞİŞLİK OLUYOR.BAZEN DE NORMAL:))ÇOK HOŞ BİR DUYGU AMA:):1:

[/QUOTE]

gunaydın cnmmm
evet bi bakıyorum bişi yok bi bakıyorum biraz göbek var:)

AYNEN YAA:)ÇOK KOMİK OLUYO.BAZEN BAYA BAYA HAMİLE GÖBÜŞÜ VE AKŞAMLARI GÖĞÜS ALTINDAN ŞİŞLİK OLUYOR.BAZEN DE NORMAL:))ÇOK HOŞ BİR DUYGU AMA:):1:

super87 bencede söyleme neden olduğunu küçük bir operasyon geçiricem dersem yeterli olur bence ve 1-2 dinlenirsen daha iyi olur

dirmit eğer bulursan öle bişey haberim olsun bende aruyorum ama bulamadım :27:

tamam canım bulursam sanada haber veririm

bencede kızlar zaten iki ay söylememişim hiç birşey şimdi söyleyipte kafalarda soru işareti bırakmıyım:28:

canım umarım kolaylıkla atlatırsın bu süreci ne desem boş ama hayırlısı buymuş kuzum :((

hg :) canım sana öyle gelmiştir ama hayali bile güzel :) sen ikinci kez anne olacağın için daha çabuk hissedersin inş.

Herkese hayırlı haftalar diliyorum, biz bugün kontrole gittik ve çok şükür herşey yolunda. kalp atışlarını gördük yine ve bebeğim kocaman olmuş 3 hafta öncesine bakarak 33.6 mm :D 30 mart a tekrar randevu verdi ikili test için.. inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir, ben çok mutluyum darısı size inşallah

bu arada karnım benim sabah dümdüz, yemek yedikten sonra şişiyo ve hiç inmiyo birde akşam yemeğinden sonra çok gazım oluyor...

gözün aydın :nazar::nazar::nazar: hep güzel haberlere mutlu günlere umarım

geçmiş olsun :71: benimde boğazım gıcık gıcık kaşınıyo sesimde gitti :26: devamı gelecek herhalde:31:

yeni doktorumuza gittik gidişatımız iyiymiş kalp atılarını görmüştük duymamıştık onuda duyduk kese kenarın da kanama varmış önemli değil dedi kanaman olursa yat dinlen bebekle alakası yok dedi bu arada başım çok dönüyor yanlış yazıuyorsa kusura bakmayın 7+6 normalde haftam ama 8+1 görünüyor dedi iyi olduğumu duymak güzel 1 ay sonra gel dedi 2 li teste bakalım hayırlısı sağlık ocağına bildirimde yaptık allahım hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin nazar nazar

gözünüz aydın inş. bişey olmaz zamanla kaybolur kanaman seninle haftamız aynı canım bende 7+6 yız sağlıkla büyüsün bebeğin inş.

Slm güzel anne adayları.nasılsınız?bayadır giremiyorum siteye.umarım herkes iyidir.
Göbüşler ne alemde, benim akşamları kocaman oluyo gün içinde daha küçük:)sizlerinde böle oluyomu.:49:

hg sağol cnm, benim daha çok var bebek göbüşü olmasına şimdiki gaz şişkinlik çoğuda su :9::9::9:

kızlar duygusal olarak nasılsınız ben kendimi bazen çok pozitif bazende içine kapanık düşünceli buluyorum :31::31::31:

ya kızlar diğer topiklerde gördüm; ...annelerinin göbüş foto. topiği, işte bebeklerin odaları veya cicileri topiği vs. topikler açmışlar..Biz de şimdilik göbüş topiği açsak da ordan fotolarımızı paylaşsak ya :49::49::49:

Son düzenleme:
ya kızlar diğer topiklerde gördüm; ...annelerinin göbüş foto. topiği, işte bebeklerin odaları veya cicileri topiği vs. topikler açmışlar..Biz de şimdilik göbüş topiği açsak da ordan fotolarımızı paylaşsak ya :49::49::49:

tamam aç canım ben sizden sonra gelirim benim kuzum daha küçük :))) güzel olur inş. o günleri görürüz sonra bebişlerimizi:))

kızlar dun doktora gıttım 8+4 bebegım ama kollarını oynatıyordu bu kadar erken olacagını dusunmemıstım anneyle babaya merhaba dedı sanırım yerınde durmuyor yaramaz olacak sanırım

Back
X