kızlar dun doktora gıttım 8+4 bebegım ama kollarını oynatıyordu bu kadar erken olacagını dusunmemıstım anneyle babaya merhaba dedı sanırım yerınde durmuyor yaramaz olacak sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dun doktora gıttım 8+4 bebegım ama kollarını oynatıyordu bu kadar erken olacagını dusunmemıstım anneyle babaya merhaba dedı sanırım yerınde durmuyor yaramaz olacak sanırım
bende cuma günü gidicem o zaman 8+3 oluyoruz belki benimkide bi hareket yapar bize:) cinsiyet kaçıncı haftada belli olurmuş canım sordun mu doktora bide ikli teste ne zaman gideceksin?
meraba kızlar yaklaşık 1 haftadır yoktum ailemin yanına gitmiştim.ben yokken ne kadar sayfa geçmiş.hepsini okuyamadım bile.nasılsınız.bende yeni doktora gittim kontrole ben 10 haftanın içindeyim yaklaşık bebeğim iyiymiş çok şükür gördüm onu 2 hafta da o kadar gelişmişki maaşallah kuzuma kalp atışlarınıda dinledim aşkımın.ultrasan kağıdında o kadar belirginki bebek görünümünde tam olarak.küçük ama yinede belirginleşmiş her yeri.size bir şey sorucam ya ben bulantı için ilaç alıyorum hergün yarım olarak yoksa aç kalırım yani iyi geliyo.doktorum zararı olmaz dedi ama yinede size soruyorum aranızda kullanan varmı sürekli acaba?????????????
meraba kızlar yaklaşık 1 haftadır yoktum ailemin yanına gitmiştim.ben yokken ne kadar sayfa geçmiş.hepsini okuyamadım bile.nasılsınız.bende yeni doktora gittim kontrole ben 10 haftanın içindeyim yaklaşık bebeğim iyiymiş çok şükür gördüm onu 2 hafta da o kadar gelişmişki maaşallah kuzuma kalp atışlarınıda dinledim aşkımın.ultrasan kağıdında o kadar belirginki bebek görünümünde tam olarak.küçük ama yinede belirginleşmiş her yeri.size bir şey sorucam ya ben bulantı için ilaç alıyorum hergün yarım olarak yoksa aç kalırım yani iyi geliyo.doktorum zararı olmaz dedi ama yinede size soruyorum aranızda kullanan varmı sürekli acaba?????????????
ben dun sordum doktoruma mıgdem ınanılmaz yanıyor dıye yapacak bısey yok basladımı dedı evet dedım bıraz sabredeceksın dedı ılac kullanma dedı bırde catlak olusmasın dıye ne kullanayım dedım aynen sunu dedı annen çatladıysa sende çatlarsın ama badem yagı sur sadece dedı
ben dun sordum doktoruma mıgdem ınanılmaz yanıyor dıye yapacak bısey yok basladımı dedı evet dedım bıraz sabredeceksın dedı ılac kullanma dedı bırde catlak olusmasın dıye ne kullanayım dedım aynen sunu dedı annen çatladıysa sende çatlarsın ama badem yagı sur sadece dedı
Canım doktorda zararı olmaz demiş işte... Benim de çok bulantım var. Bana da ilaç verdi doktor ama henüz 2 kere içtim. Onun yerine midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Sürekli birşeyler atıştırıyorum. Yoksa kilo bile verdim ben. Şukadar zamanda. Sende bu yöntemi dene. Olmadı ilacını almaya devam et.
bulantı ilacı içinmi kullanma dedi doktor beniimki tam tersini söyledi anlayamadım ya
cinsiyet net olarak 15 haftada dedı doktorumuz ben her pazar gıttım neredeyse 4 ay once dusuk yaptıgım ıcın kotrol altında tutuluyorum onumuzdekı pazar son olacak ınsallah cunku ozamandan sonra dusuk ıhtımalının cogu ortadan kalkıyor dedı doktorumuz ayrıca bızımkı haftasına gore bıraz daha uzun belkıde ondan hareketını gorebıldık sasırdık bakın dedı doktor koluymus sureklı hareket ettırıyordu o an ıcımdekı canlıyı hıssettım dıyebılırım ıkılı test te en erken 11 + da yapılıyormus
bulantı ilacımı zararlı dedi ama benim doktor gebeler için olnını verdi özel bir doktor doktorumda seninki dayan demiş anlamadım ya şimdi ben yanlışmı yapıyorum
ben çok sakin ve sabırlıydım göya şimdi eser yok.tahammülüm sıfır anında parlıyorum en ufak birşeyekızlar duygusal olarak nasılsınız ben kendimi bazen çok pozitif bazende içine kapanık düşünceli buluyorum![]()
saol canım tavsiyelerin için
Canım şöyledir muhakkak... Benim eşim sordu ilacın zararı olur mu diye doktor da her ilacın bir zararı vardır. Bu en az zararlısıdır dedi. Ben de onu duyduktan sonra tabi ilacı minimumda almaya başladım... Onun yerine dediğim gibi sürekli bir iki lokma atıştırma yapıyorum ve meyve yiyorum. Çünkü meyve bende gaz çıkarttırıyor ve mide bulantımı bir nevze azaltıyor gaz çıkarmam.
anladım canım ya bende zaten yarısını alıyorum ağızda eriyenlerden bide yine almasam mı???
Rica ederim arkadaşım. Birde işte kendinde neyin gaz çıkarmana yardımcı olduğunu bul.
anladım canım ya bende zaten yarısını alıyorum ağızda eriyenlerden bide yine almasam mı???
rennıe cıgneme tabletımı