• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

benimde bulantilarim var ama olsun bana bebsimi hatirlatiyor:):)ben gecen cumartesi gitmistim.gordum kalp atislarini cok sukur dinleyemedim ama.neyse darisi san ins

ayy maşallahh canımm görmekte bişey, darısı tüm görmeyenlere, duymayanlaraa içinnde bana:)

bu arada sen kalp atışına gittinmii? bizi yarın çağırdı

yok canım hiç gitmedim ben c.tesi gunune aldım randevu :)) benim 4.hamileliğim 3 tane bebek kaybım var malesef biri 5 biri 9 diğeri 8 haftalıkken kalp atışı gözlenemedi yani gelişemedi bu sefer biraz serin kanlıyım galiba sadece idrar ve kan testi yaptırdım hayırlısı ile bekliyorum senden yarın güzel haberler alırız inşallah

bende beğendimm sonra hemen sayfamdan beğendi yazısını sildim sanırım kimse görmez böyleliklee :)

valla bizimkiler çakal anlarlar hemen.annem az önce aradı işten ayrıldım diye hayırdır bişey mi var yoksa diye :) ben de yok dedim . eşimle karar aldık 3 ay dolana kadar kmseye söylemeyeceğiz. siz hariç tabi ;)

valla bizimkiler çakal anlarlar hemen.annem az önce aradı işten ayrıldım diye hayırdır bişey mi var yoksa diye :) ben de yok dedim . eşimle karar aldık 3 ay dolana kadar kmseye söylemeyeceğiz. siz hariç tabi ;)

en güzeli beklemek ama annenle paylaşmadan nasıl duruyosun kim bilir nasıl sevinecek ben aileme söledim işyerim arkadaş çevrem bilmiyo henüz

yok canım hiç gitmedim ben c.tesi gunune aldım randevu :)) benim 4.hamileliğim 3 tane bebek kaybım var malesef biri 5 biri 9 diğeri 8 haftalıkken kalp atışı gözlenemedi yani gelişemedi bu sefer biraz serin kanlıyım galiba sadece idrar ve kan testi yaptırdım hayırlısı ile bekliyorum senden yarın güzel haberler alırız inşallah

ins bu kez duyarsin bebeginin kalp atislarini canim.benimde iki kaybim oldu bu kez gordum cok sukur sende goreceksin Allahin izniyle.

en güzeli beklemek ama annenle paylaşmadan nasıl duruyosun kim bilir nasıl sevinecek ben aileme söledim işyerim arkadaş çevrem bilmiyo henüz

zor duruyorum aslında ama eylül ayında ilk hamileliğimde hemen söylemiştik ve sonra kaybedince acısı daha büyük oluyor allah göstermesin kimseye.ilk 3 ay bitsin öyle söyleyeceğim.yoksa herkes soruyo. düşünsene ben bebeği kaybettikten sonra bi arkadaşımla 1 aydır görüşmemiştik ve bana bebğin cinsiyetini sordu. nasıl olduğumu sen anla.haberi yoktu tabi ama çok kötü oluyor insan.neyse işte öyle totem yaptık kendimizce :)

O’nu çok seviyorsunuz. O’nu o kadar çok seviyorsunuz ki hiçbir şey daha önemli, daha öncelikli değil. Ne isterse yaparsınız, neyiniz varsa ona verirsiniz: zamanınız, sevginiz, para ile alınabilen her şey. Gerçi ilk gördüğünüz anda O’nu bu kadar çok seveceğinizi hissetmemiştiniz. Ama bundan sonra, hayatınız boyunca sizinle beraber olacağını, bu mucizevi küçük şeyin, bebeğinizin, sizden bir yansıma olduğunu hemen kavramıştınız. Gövdesini gövdenize değdirip kucağınıza aldığınızda kendini nasıl da güvende hissederek uykuya bıraktığını, düzenli nefes alışlarının ona dokunuşlarınızla nasıl devam ettiğini, hatta söylenirmiş gibi olduğunda ona fısıldamalarınız, dokunmalarınız sayesinde nasıl da rahatlayıp, sakinleştiğini biraz şaşırarak, biraz hayran olarak ama en çok sevinerek ve onu çok sevmeye başlayarak karşıladınız.
yazının devamı ; Kucağa almak ya da almamak | Uzunçorap

ins bu kez duyarsin bebeginin kalp atislarini canim.benimde iki kaybim oldu bu kez gordum cok sukur sende goreceksin Allahin izniyle.

aminnnn
çok sevindimmm senin adına kaç haftalık oldu seninki ? şimdiki yani

zor duruyorum aslında ama eylül ayında ilk hamileliğimde hemen söylemiştik ve sonra kaybedince acısı daha büyük oluyor allah göstermesin kimseye.ilk 3 ay bitsin öyle söyleyeceğim.yoksa herkes soruyo. düşünsene ben bebeği kaybettikten sonra bi arkadaşımla 1 aydır görüşmemiştik ve bana bebğin cinsiyetini sordu. nasıl olduğumu sen anla.haberi yoktu tabi ama çok kötü oluyor insan.neyse işte öyle totem yaptık kendimizce :)

çokk iyi anlıyorum seni ben 3 kez yaşadım bu dediğini millet hayırlı olsuna arıyo ben ne diyeceğimi şaşırıyodum tek tek insanlara konu alatmak hele çok zor ama yinede dayamıyorum ben aileme söylüyorum yani :))

O�nu çok seviyorsunuz. O�nu o kadar çok seviyorsunuz ki hiçbir şey daha önemli, daha öncelikli değil. Ne isterse yaparsınız, neyiniz varsa ona verirsiniz: zamanınız, sevginiz, para ile alınabilen her şey. Gerçi ilk gördüğünüz anda O�nu bu kadar çok seveceğinizi hissetmemiştiniz. Ama bundan sonra, hayatınız boyunca sizinle beraber olacağını, bu mucizevi küçük şeyin, bebeğinizin, sizden bir yansıma olduğunu hemen kavramıştınız. Gövdesini gövdenize değdirip kucağınıza aldığınızda kendini nasıl da güvende hissederek uykuya bıraktığını, düzenli nefes alışlarının ona dokunuşlarınızla nasıl devam ettiğini, hatta söylenirmiş gibi olduğunda ona fısıldamalarınız, dokunmalarınız sayesinde nasıl da rahatlayıp, sakinleştiğini biraz şaşırarak, biraz hayran olarak ama en çok sevinerek ve onu çok sevmeye başlayarak karşıladınız.
yazının devamı ; Kucağa almak ya da almamak | Uzunçorap

çokk güzel okurken gözlerim doldu resmen :((

koskocaman gün bitti 2 bardak su içebildim su ne kadar itici geliyo bana ne yapıcam ben ?????

selam bende normalde çok su içerdim ama bulantılarım başladığından beri su midemi bulandırıyo yinede içmeye calısıyorum ama ilk zamanlar o kadar önemli değil diyorlar sonralarda içmeye dikkat edicez artık ne yapalım :(

aminnnn
çok sevindimmm senin adına kaç haftalık oldu seninki ? şimdiki

çokk iyi anlıyorum seni ben 3 kez yaşadım bu dediğini millet hayırlı olsuna arıyo ben ne diyeceğimi şaşırıyodum tek tek insanlara konu alatmak hele çok zor ama yinede dayamıyorum ben aileme söylüyorum yani :))

satima gore 8 haftalik olmasi gerekti ama ultrasona gore 7+2 yim bugun gec dollenme yani

Back
X