teşekkürler arkadaşım.![]()
gebelik nasıl gidiyor?benim midem bulanıyor özellikle sabahları,baya bir perişanımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler arkadaşım.![]()
kızlar kaç ay sonra gebe kaldınız özellikle 2.gebeliği olanlar!!!YAZAR MISINIZ.......)
ben ilk bebekte ilk ayda hamile kaldımm..ama 11. haftada düşükle sonuçlandı..
ağustosta bir kimyasal geçerdim...
şimdiki bebişimle de ilk bebiş arasında 1.5 sene sonra hamile kaldım..
gebelik nasıl gidiyor?benim midem bulanıyor özellikle sabahları,baya bir perişanımm
Sorma. Bende de çok yoğun bulantı var. İstifra değil ama.. Sürekli öğürüyorum. Kokulara karşı aşırı hassaslaştım. Sabah ve akşamları azıyor. Hatta şuan bulantım fena halde.. Geçecek inşallah. Bulantılardan çok şikayet ediyorum ama hafifleyince bebek iyi mi diye endişelenmeye başlıyorum.
evet canım biri birini tutmuyor,bende ilk çocuğuma 2 ayda gebe kaldım buna ise tam 1 sene sonra kaldım tam tedaviye başlandı doktor klomen verdi yumurtlamam iiçin.adetin 5 günü içmeye başla dedi.ALLAHIN işi işte ben adet olmayı bekledimki ilacı kullanayım olmadım herzaman düzenlidir benim adetim,sonra tam 8 günüm geçti test yaptım ki hamileyimmmm mutluluktan ağladım.ilaçı kullanmama gerek bile kalmadı çok şükür 10 haftalık gebeyimmmm şimdiii
evet canım biri birini tutmuyor,bende ilk çocuğuma 2 ayda gebe kaldım buna ise tam 1 sene sonra kaldım tam tedaviye başlandı doktor klomen verdi yumurtlamam iiçin.adetin 5 günü içmeye başla dedi.ALLAHIN işi işte ben adet olmayı bekledimki ilacı kullanayım olmadım herzaman düzenlidir benim adetim,sonra tam 8 günüm geçti test yaptım ki hamileyimmmm mutluluktan ağladım.ilaçı kullanmama gerek bile kalmadı çok şükür 10 haftalık gebeyimmmm şimdiii
ben ilçaç kullanıyorum bulantı için onun üstüne geçiyor biraz rahatlıyorum
canım ben kürtaj oldum 11. haftanın sonuydu 12. haftadan gün alıyordu kalbi durduğunda..
ben sanırım kürtajdan dolayı geç hamile kaldığımı düşünüyorum..
çünkü benim ki bir zor bir kürtaj oldu..
anestezi kullanılmadı..sanırım ben psikolojik olarak kendimi ancak toplarladım..
bu da kendiliğinden tuttu çok şükür..
tam dr a gitmeye karar vermiştim hamile olduğumu öğrendim..
bu arada kolonyoya bağlı yaşıyorum. Mutfağa tuvalete girerken, çıkarken illa kolonya kokluyorum, yüzüme sürüyorum. o biraz ferahlatıyor. Çok fena oluyorum diğer türlü. Günde 10 defa çıkarabilirim.
tahlil istememiş olmasına anlam veremedim arkadaşım dilerim dr.unuzun bir bildiği vardır...
bu sodaya limon sıkma işini anlamadım. normalde hamileyken soda değil maden suyu tüketilmesi önerilir. sodayı duyunca şaşırdım :S
slm arkadaşlarr baya bi ilerlemişş okuyamadımm inşallah herkes iyidir....
ben bugün RABBİME şükürler olsun bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydumm çok güzeldii , bebeğim tam günü gününe ilerliyotek kötü yanı bi arıza oldu fotoğrafını alamadık
![]()
( bida bir ay sonra gidicez... zaman nasıll geçicek bilmiyorumm...
bu arada dr hiç bi test istemedi benden ??? benim de çıktıktan sonra geldi aklımaa .. bi sorun olmaz dimii??
bulantılarım içinde sodanın içine limon sıkıp biraz da tuz atıp içip su ihtiyacımı karşılıcakmışım....
anladım canım RABBİM bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
günaydın annişler
hamile kıyafetleri alınmaya başlanmış bile, ben de az daha bekliyim diyodum ama 2-3 gündür sıkmaya başladı pantolonlarım artık![]()