• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar kaç ay sonra gebe kaldınız özellikle 2.gebeliği olanlar!!!YAZAR MISINIZ.......)

ben ilk bebekte ilk ayda hamile kaldımm..ama 11. haftada düşükle sonuçlandı..

ağustosta bir kimyasal geçerdim...

şimdiki bebişimle de ilk bebiş arasında 1.5 sene sonra hamile kaldım..

ben ilk bebekte ilk ayda hamile kaldımm..ama 11. haftada düşükle sonuçlandı..

ağustosta bir kimyasal geçerdim...

şimdiki bebişimle de ilk bebiş arasında 1.5 sene sonra hamile kaldım..

evet canım biri birini tutmuyor,bende ilk çocuğuma 2 ayda gebe kaldım buna ise tam 1 sene sonra kaldım tam tedaviye başlandı doktor klomen verdi yumurtlamam iiçin.adetin 5 günü içmeye başla dedi.ALLAHIN işi işte ben adet olmayı bekledimki ilacı kullanayım olmadım herzaman düzenlidir benim adetim,sonra tam 8 günüm geçti test yaptım ki hamileyimmmm mutluluktan ağladım.ilaçı kullanmama gerek bile kalmadı çok şükür 10 haftalık gebeyimmmm şimdiii

gebelik nasıl gidiyor?benim midem bulanıyor özellikle sabahları,baya bir perişanımm

Sorma. Bende de çok yoğun bulantı var. İstifra değil ama.. Sürekli öğürüyorum. Kokulara karşı aşırı hassaslaştım. Sabah ve akşamları azıyor. Hatta şuan bulantım fena halde.. Geçecek inşallah. Bulantılardan çok şikayet ediyorum ama hafifleyince bebek iyi mi diye endişelenmeye başlıyorum.

Sorma. Bende de çok yoğun bulantı var. İstifra değil ama.. Sürekli öğürüyorum. Kokulara karşı aşırı hassaslaştım. Sabah ve akşamları azıyor. Hatta şuan bulantım fena halde.. Geçecek inşallah. Bulantılardan çok şikayet ediyorum ama hafifleyince bebek iyi mi diye endişelenmeye başlıyorum.

ben ilçaç kullanıyorum bulantı için onun üstüne geçiyor biraz rahatlıyorum

evet canım biri birini tutmuyor,bende ilk çocuğuma 2 ayda gebe kaldım buna ise tam 1 sene sonra kaldım tam tedaviye başlandı doktor klomen verdi yumurtlamam iiçin.adetin 5 günü içmeye başla dedi.ALLAHIN işi işte ben adet olmayı bekledimki ilacı kullanayım olmadım herzaman düzenlidir benim adetim,sonra tam 8 günüm geçti test yaptım ki hamileyimmmm mutluluktan ağladım.ilaçı kullanmama gerek bile kalmadı çok şükür 10 haftalık gebeyimmmm şimdiii

canım ben kürtaj oldum 11. haftanın sonuydu 12. haftadan gün alıyordu kalbi durduğunda..
ben sanırım kürtajdan dolayı geç hamile kaldığımı düşünüyorum..
çünkü benim ki bir zor bir kürtaj oldu..
anestezi kullanılmadı..sanırım ben psikolojik olarak kendimi ancak toplarladım..
bu da kendiliğinden tuttu çok şükür..
tam dr a gitmeye karar vermiştim hamile olduğumu öğrendim..

canım ben kürtaj oldum 11. haftanın sonuydu 12. haftadan gün alıyordu kalbi durduğunda..
anestezi kullanılmadı..sanırım ben psikolojik olarak kendimi ancak toplarladım..

ben ilçaç kullanıyorum bulantı için onun üstüne geçiyor biraz rahatlıyorum

Ben bulantı için hiç ilaç almadım. Onun yerine midemi bulandıracak şeyler yemiyorum. Koku olan bir yere kesinlikle girmiyorum. 2 haftadır doğru düzgün evden çıkmadım üstüne bir de grip oldum. Nereye kadar gidecek bu halim hiç bilmiyorum.

bu arada kolonyoya bağlı yaşıyorum. Mutfağa tuvalete girerken, çıkarken illa kolonya kokluyorum, yüzüme sürüyorum. o biraz ferahlatıyor. Çok fena oluyorum diğer türlü. Günde 10 defa çıkarabilirim.

anladım canım RABBİM bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu arada kolonyoya bağlı yaşıyorum. Mutfağa tuvalete girerken, çıkarken illa kolonya kokluyorum, yüzüme sürüyorum. o biraz ferahlatıyor. Çok fena oluyorum diğer türlü. Günde 10 defa çıkarabilirim.

bende deneyeyim kolanyayı.tiksinmezsem tabi.parfüm kokusundan çok tiksiniyorum.kullanmıyorum o yüzden.

tahlil istememiş olmasına anlam veremedim arkadaşım dilerim dr.unuzun bir bildiği vardır...

bu sodaya limon sıkma işini anlamadım. normalde hamileyken soda değil maden suyu tüketilmesi önerilir. sodayı duyunca şaşırdım :S

slm arkadaşlarr baya bi ilerlemişş okuyamadımm inşallah herkes iyidir....

ben bugün RABBİME şükürler olsun bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydumm çok güzeldii , bebeğim tam günü gününe ilerliyo :emir_bebek: tek kötü yanı bi arıza oldu fotoğrafını alamadık:25: :(( bida bir ay sonra gidicez... zaman nasıll geçicek bilmiyorumm...

bu arada dr hiç bi test istemedi benden ??? benim de çıktıktan sonra geldi aklımaa .. bi sorun olmaz dimii??

bulantılarım içinde sodanın içine limon sıkıp biraz da tuz atıp içip su ihtiyacımı karşılıcakmışım....

Canım maşallah. :nazar: Benim dr um 9. haftada istedi testleri. Seninki de belki 11. haftada ikili tarama ile birlikte isteyecektir.

iyi akşamlar kızlarrr
maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bebişler ne güzel büyüyorlarrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben 2 haftadır gelemiyordum raporluyum pazartesiye kadar ama şimdi kayınvalidemlerdeyim cumartesiye kadar burdayım arada sizi ziyarete gelirim:29::29::29::29::29::29:bulantılarımdan dolayı dayanamadım ve kendimi buraya attımm bakıma ihtiyacım varrrrrrr:43::43::43::43::43::43::43:

nasılsınız hamiş bayanlar :) herkesin midesi baya bulanıyor artık bakıyorum, bende tık yok iyikide yok, hamile olduğumu bile hissetmiyorum halen. belirtilerim yok diyince herkes oğlan olcak bebeğin dedi hayırlısı olsun artık.

kızlar yarın öğleden sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum eşimin işi müsait olursa..
uyku girmedi valla gözüme çok tedirginim..
inş güzel sonuçlarla dönerim..çok merak ediyorumm..

iyi geceler herkeseee...
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın annişler :49:

hamile kıyafetleri alınmaya başlanmış bile, ben de az daha bekliyim diyodum ama 2-3 gündür sıkmaya başladı pantolonlarım artık :49:

günaydın annişler :49:

hamile kıyafetleri alınmaya başlanmış bile, ben de az daha bekliyim diyodum ama 2-3 gündür sıkmaya başladı pantolonlarım artık :49:

günaydınn :49:

göbişler artık hafifçe belirmeye başlıyor hemen alamaya başla sende :49:

bugün hiç iyi bir psikolojide değilim ya :ssz: kendimden sıkıldım sanki

saçlarım beyazladı boyayamıyorum ,sürekli halsiz yorgunum

Back
X