Canım bulantı bünyeden bünyeye değişiyor. Sen de olmaması aslında iyi bir şey. En azından mutfağına girebiliyorsun. Hergün öğürmek ve istifra etmek insanı ciddi anlamda halsiz bırakıyor.
ben mutfağa girebiliyorum koku hassasiyetim yok çok şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bulantı bünyeden bünyeye değişiyor. Sen de olmaması aslında iyi bir şey. En azından mutfağına girebiliyorsun. Hergün öğürmek ve istifra etmek insanı ciddi anlamda halsiz bırakıyor.
bende mide yanması 2 hafta önce falan acaip vardı bu aralar geçti gibi ama arada gene geliyor..bulantıdan dahamı kötü bilemedim çok rahatsız oluyorum ağzıma ekşi ekşi sular geliyor hep..
Benim kayınvalidem şimdiden ölüyo bebek için içinde çok büyük bi sevgi büyütmüş sürekli torun diip duruyodu zaten...
Bende çok sahiplenirse diye uyuz oluyorumherkesin derdi başka kimi ilgilenmiyo der kimi benim gibi çok ilgiden sıkılır
![]()
Canım telaşlanma. Burada kaç tane arkadaşın kanaması olduğu halde şu maşallah iyiler bebişleriyle.
Kontrol saatini öne çekmeye çalış. Sakın olumsuz şeyleri düşünüp kendini ve bebeğini üzme. İnşallah iyi haberler verirsin bize.
nice yıllara RED' cimmm![]()
kızlar yarın öğleden sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum eşimin işi müsait olursa..
uyku girmedi valla gözüme çok tedirginim..
inş güzel sonuçlarla dönerim..çok merak ediyorumm..
iyi geceler herkeseee...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım kanaman olmadığı müddetçe kötü bir sonuç çıkmaz.sen sakinliğini koru ne güzel bugün de doktoruna gidecekmişsin zaten..orda iyice rahatlarsın inşallahbu gün doktor randevum var çok korkuyorum ara ara kahverengi bir akıntı geliyor benden bu sabah uyandığımda daha yoğundu başına böyle birşey gelen varmı randevum 3,30da o saate kadar çatlarım meraktan nolur cvb yazın bebişime bir şey olmaz değilmi
![]()
benim akşamları midem yanıyor bazen,maden suyu içiyorum geçiyor..bulantılar aniden kesiliyor...umarım hepinizn öyle olur ama sonra felaket iştah açılıyor..en azından bende öyle oldu
mide yanması başlayan varmı? bende başladı maalesf
Benim de bugüne kadar hiç bulanmadı çok şükür..biz şanslıyız bu konudagünaydın... 8+2 haftalık hamileyim... muhtemel tarih 23 Ekim. tüp bebek tetavisi ile hamile kaldım.. 6. haftada düşük tehlikesi geçirdim halen risk devam ediyor... 6. haftadan itibaren daha doğrusu düşük olmaması için kullandığım ilaçtan sonra ciddi bir mide yanması oldu. üzerimde bi ağırlık varmış gibi bi baskı var midemde. Ama ilginçtir hiiiççç miğdem bulanmadı bu iyimi kötümü bilemiyorum... yalnız hiç iştahım yok üç haftadır... bunlar normalmi bilemiyorum..
günaydın herkese;
kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..
günaydın herkese;
günaydın herkese;
geçmiş olsun canımm
çok çok geçmiş olsun..
:)ama mecbur annem ve kayınvalidem ortaklaşa bakacaklar 1 hafta o yada 3 gün o 3 gün o...Bu düşüncelerini bende yaşıyorum canım. hiç niye böyle düşünüyorum diye söylenme, haklıyız kaygılanmakta... bizimkisi şimdiden benimle inatlaşıyor diyebilirim...düşük tehlikesi yaşıyorum tutmuş bebeği doğar doğmaz yıkamaktan felan bahsediyor... bi dakika dedim, bu benim bebeğimse benim istediğim şekilde olacak herşey... hayatta katlanamam...
günaydın herkese;
günaydın herkese;
günaydın herkese;
çok çok geçmiş olsun cnm RABBİM birdaha yaşatmasın bişey hissetmemene sevindim
:)ama mecbur annem ve kayınvalidem ortaklaşa bakacaklar 1 hafta o yada 3 gün o 3 gün o...
3 gün annem gelir gider hergün 3 günde bebeğimi kayınvalidemde bırakırım diyorum gecede..
evime annem gelip gitsin yanlış düşünüyorum biliyorum ama evimi sahiplenir die korkuyorum.yatak odama ben yokken girer karıştırırsa die korkuyorum..
Şuana kadar bana karışan eden olmadı ama bebekle değişebilir herşey belki.
Geçen akşam dedimki ben ayaklanayım hiçbiriniz kalmayın yanımda istemiyorum bebeğimle yanlız kalmak istiyorum dedim umarım anlamıştır...başımda insan istemiyorum sürekli çünkü biliyorum karışır yorum yapar çok ilgilenir bende bundan rahatsız olurum...
cnm çok geçmiş olsun rabbim tekrar annelik nasip etsin inşallah.merak ettim seni iyimisin şimdi?
çok çok geçmiş olsun, Rabbim aynı şeyi bir daha yaşatmasın inşaallah.
günaydınn millett benimde bulantılar yogun olmamakla birliktr devam ediyorr bideacayip iştahsızlık ve tiksinti var yemek aklıma bile gelince miğdem alt üst oluyooo ilaçlar hep aksıyooo uff ne yapacam ben yaaaaa:44:
günaydın herkese;
sağolun arkadaşlar .çok şükür iyiyim.arada det sancısı gibi ufak batmalar oluyor..ama iyiym:26: