• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kıyafet annem sürekli almış eskiden bi sürü zıbın yelek vs var..
tırnak makası biberonuna varana kadar..
kayınvalidemde dedi çıkar alırız çarşıya dedi...
vallahi alsın herşeyi aldırıcam alıyosa:)
ben para harcamıcam alsın..

ohh ne güzel alsınn valla torunu değilmi :39::39:

Kizlar gunaydin hepinize
Bugun doktor randevumuz var bebegimi 1 aydir gormuyorum en son 14 subatda kalP atislarini dinlemistim 1 ay cok zor gecti valla insallah guzelce buyumustur annesini mutlu eder bugun bana da duaa edin guzel haberlerle geleyim insallah

alsın tabii :46::46::46::46:

Son düzenleme:
kızlar günaydın geçmişşi okuyamadım sayfalar su gibi akmış ilerlemiş:nazar::nazar::nazar:
pıt pıtları duyan arkadaşlara :nazar::nazar::nazar: doktor kontrolü olan arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönerler herkese sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum ben grip oldum :25::25::25:
yarın izinliyim yeni bir doktora gidicez bebeğimle kanama var mı merak ediyorum meleğim iyi mi:31: progestan bende uykusuzluk yaptı bide aklımda ne sorsam doktora acaba nasıl bi doktror merak ediyorum:26:

Kizlar gunaydin hepinize
Bugun doktor randevumuz var bebegimi 1 aydir gormuyorum en son 14 subatda kalP atislarini dinlemistim 1 ay cok zor gecti valla insallah guzelce buyumustur annesini mutlu eder bugun bana da duaa edin guzel haberlerle geleyim insallah
bak görünce çok şaşıracaksın ama söyliyim sana :1::1:10günce gitmiştim bugün görünce affaladım ne ara büyüdü bu diye sen bir ay olmuş görmeyeli 3 kat büyümüş göreceksin inşallah..hadi bakalım güzel haberlerini ve resimlernizi bekliyoruz:46::46:

ivett gördümm ah yavrum nasıl oynuyoduuu kollarınıı nasıl oynatıyoduu nerdeyse 5 dk izletti doktorr eşim diyokii bak ben sana diyeyim o yüzüyodu diyooo:1::1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah kızıma :nazar::nazar::nazar:(kız olacak öyle hisediyorum) yüzüyo tabi annesi suyun içinde bebişlerimiz biliyorsun :52::52::52:

Kizlar gunaydin hepinize

günaydın canım... kaçta randevun? ona göre bekleyelim haberlerini :) dualarımız seninle :nazar::nazar:

bak görünce çok şaşıracaksın ama söyliyim sana :1::1:10günce gitmiştim bugün görünce affaladım ne ara büyüdü bu diye sen bir ay olmuş görmeyeli 3 kat büyümüş göreceksin inşallah..hadi bakalım güzel haberlerini ve resimlernizi bekliyoruz:46::46:

maşallah kızıma :nazar::nazar::nazar:(kız olacak öyle hisediyorum) yüzüyo tabi annesi suyun içinde bebişlerimiz biliyorsun :52::52::52:

ay banada öylee geliyorrr benim prensesim olacakkkkk:nazar::nazar::nazar::nazar:evt cnm biliyorum ay geçsin şu zaman gelsin ekim yaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

Son düzenleme:
ivett gördümm ah yavrum nasıl oynuyoduuu kollarınıı nasıl oynatıyoduu nerdeyse 5 dk izletti doktorr eşim diyokii bak ben sana diyeyim o yüzüyodu diyooo:1::1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ee resim yokmu resim isitoruzz :6::6::6::6:

ay banada öylee geliyorrr benim prensesim olacakkkkk:nazar::nazar::nazar::nazar:evt cnm biliyorum ay geçsin şu zaman gelsin ekim yaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:
bende kızım olacak diyorum bizimkiler nekadar erkek deselerde:31:
sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlarda kız erkek farketmiyorikiside evlat sonuçta
kızlar günaydın geçmişşi okuyamadım sayfalar su gibi akmış ilerlemiş:nazar::nazar::nazar:
pıt pıtları duyan arkadaşlara :nazar::nazar::nazar: doktor kontrolü olan arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönerler herkese sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum ben grip oldum :25::25::25:
yarın izinliyim yeni bir doktora gidicez bebeğimle kanama var mı merak ediyorum meleğim iyi mi:31: progestan bende uykusuzluk yaptı bide aklımda ne sorsam doktora acaba nasıl bi doktror merak ediyorum:26:

korkma annesi iyidir bebişin inşallah
buarada geçmiş olsun bol bol c vitamini al canım

nurcik demek kilo verdin sanada maşallahh ozaman :nazar:

brck ne güzel kaynanan alırım diyomuş şanslısınız benim kaynana zannetmiyorum öle alsın etsin :31: ama annem yapar şimdiden evinde gördüm hırka yelek örneklerini :16:

sevdamce demek gördün :52: ne güzell yaa :nazar: :nazar: yüzücü olcaktır belki :1: demek kız hissediyon hadi sağlıcakla inşallahhh

masumiyet bebişini görmeye gidiceksin demek :52:

arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....

sağol canım :48::48::48:

ayy evt saglıklı bişekilde geçirelimde şu günleriii alalım kucagımızaa cinsiyet hiç önemli deil sadece merak işteee:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
nurcik demek kilo verdin sanada maşallahh ozaman :nazar:

brck ne güzel kaynanan alırım diyomuş şanslısınız benim kaynana zannetmiyorum öle alsın etsin :31: ama annem yapar şimdiden evinde gördüm hırka yelek örneklerini :16:

sevdamce demek gördün :52: ne güzell yaa :nazar: :nazar: yüzücü olcaktır belki :1: demek kız hissediyon hadi sağlıcakla inşallahhh

masumiyet bebişini görmeye gidiceksin demek :52:
eşimde öyle diyorr seyhan yüzücü olacak oglum diyo ona erkek bana kız geliyor bakalım hangimizinki dogru çıkacak 2li testte cinsiyet söyliyen çok belkide 15 gün sonra ögrenirim cinsiyetiniiii:nazar::nazar::nazar::nazar:

millet buda benim kızımmmmm $Snapshot_20120315_1.webp biraz karanlık çıkmışş ama idare edin:1::1::1::1::1:

Back
X