• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Kizlar gunaydin hepinize
Bugun doktor randevumuz var bebegimi 1 aydir gormuyorum en son 14 subatda kalP atislarini dinlemistim 1 ay cok zor gecti valla insallah guzelce buyumustur annesini mutlu eder bugun bana da duaa edin guzel haberlerle geleyim insallah

inşallah güzel haberlerle dönersin...bende dün gittim 11+ 4 dedi doktorum...birde benim doktorum ikili test istemedi ense kalınlığı normal gelişimi güzel dedi...5 hafta sonra gel üçlü test yapalım dedi..bakalım senin doktorun ikili test isteyecekmi...

bebeğinle bol bol hasret gider :nazar: doya doya bak kuzuna

brck ne güzel kaynanan alırım diyomuş şanslısınız benim kaynana zannetmiyorum öle alsın etsin :31: ama annem yapar şimdiden evinde gördüm hırka yelek örneklerini :16:
valla cnm bilmiyorum ben onlar için okadar şey yaptım onların yapacağı devede kulak kalır.
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin:1::1::1::1::1:

maşallah cnm yaaa inşalllah benimde kızım olurrr inşallahhhh

masumiyet sakin ol cnm herşey güzel olacak

valla cnm bilmiyorum ben onlar için okadar şey yaptım onların yapacağı devede kulak kalır.

maşallah cnm yaaa inşalllah benimde kızım olurrr inşallahhhh

masumiyet sakin ol cnm herşey güzel olacak

cnm bende cinsiywtini bilmiyorumki kendi kendime kız diyorum RABBİM gönlüne göre versin

Son düzenleme:
akşam eve gidince ilk işim ultrason görüntülerine bakmak oldu. son gittiğimde maalesef almayı unutmuştum. diğerlerinde ise bi tanesin de çok ortada bi tanesinde solda.

şimdi buna göre erkek çin takvimine göre de kız :))

görelim bakalım hangisi tutacak

arkadaşlar şu sayfaya birkaç keredir yazı yaızorum..kimse bana cevap vermiyor. siz kendii aranızda mı yazışacaksınız. öyleyse ben bu sayfadan çıkayım. :(

arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....

ben özelde yapıcam canm....bursadayım anadolu hastanesine Deniz Güleryüz Çakmak doktorum...Deniz hanıma giden başka varmı?

akşam eve gidince ilk işim ultrason görüntülerine bakmak oldu. son gittiğimde maalesef almayı unutmuştum. diğerlerinde ise bi tanesin de çok ortada bi tanesinde solda.

şimdi buna göre erkek çin takvimine göre de kız :))

görelim bakalım hangisi tutacak

demek solda evet bakalım hangisi tutacak :27:

arkadaşlar şu sayfaya birkaç keredir yazı yaızorum..kimse bana cevap vermiyor. siz kendii aranızda mı yazışacaksınız. öyleyse ben bu sayfadan çıkayım. :(

topik çok hızlı ilerliyor onunla ilgili canım, hemen alınma :))

ben de özele gidiyorum. medicalpark da yapıcam Allah izin verirse

nersan bende özelde yaptırıcam aksine bende devlete güvenemiyorum yani bağırmalar çağırmalar herkesin aynı odada sancı çekmesi zorunlu kalmadıkça sonuna kadar normal doğum yaptırılması bunlar hep aklımda kalmış açıkçası :31:

demek solda evet bakalım hangisi tutacak :27:

ben de merak ediyorum canım ya aslına bakarsan erkek hissediyorum ama etrafımda ki çoğu insan kız olduğunu söylüyor. Rabbim cümlemize hayırlı, sağlıklı nasip eylesin.

pazartesi ense kalınlığı için doktora gidicem 12 haftalık olmuş belki belli olursa yazarım buraya inşallah

topik çok hızlı ilerliyor onunla ilgili canım, hemen alınma :))

ben de özele gidiyorum. medicalpark da yapıcam Allah izin verirse

istanbul medical park mı?

ya arkadaşlar özeller genelde sezeryana itiyor ve bir çoğunun yeni doğan ünitesi yok. normal yoğun bakımları yok. bir çoğu en yakın devlet hastanesi ne gönderiyoe. hatta para için erken doğum yaptıranı bile duydum. hatta geçenlerde en yakın arakadaşım Şİfa hastanesinde doğum yaptı. gününden önce alalım dediler 1 hafta vardı sanırım doğuma...suni sancı verdiler normal doğum olmayınca, sezeryan yaptılar...kız ertesi gün şoka girdi. kimseyi tanmadı. 1 gün oyunca. doktor hastaneye bile gelmedi. uyutun demiş..düşünün şifa hastanesi bu.......

ben de merak ediyorum canım ya aslına bakarsan erkek hissediyorum ama etrafımda ki çoğu insan kız olduğunu söylüyor. Rabbim cümlemize hayırlı, sağlıklı nasip eylesin.

pazartesi ense kalınlığı için doktora gidicem 12 haftalık olmuş belki belli olursa yazarım buraya inşallah

şuan sen zaten 12.haftanın içindesin canım pazartesi 13.haftanın içinde olacaksın :31: doktorun belki söyler cinsiyeti zaten 13-14.haftalarda söylüyolarmış :52:

arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....

bende özelde yaptıracam devlet hastanesii insan gibi davranmıyorlar bende buna katlanamam

Back
X