Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.![]()
normalde ben yüz üstü yatardım ama şimdi mide bulantılarından dolayı istesem de yüz üstü yatamıyorum. ilk zamanda bi sakıncası yoktur herhalde canım ya olsa doktorlar uyayırır
ohh masallahhhhhhtosuncuk hızlı buyuyor desene... benim tüp bebek değil canım, 3 senelik bir ugrasın sonunda hsg sonucu olan bebek.. yani bayagı arattı kendini
![]()
biz de 4 senedir peşindeyiz bu kuzucuğun :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn
kızlar benim gittiğimde özel hastane ama çok afedersiniz kimseyi küçük görmüyorum sakın yanlış anlamayın ama her türden insan var..
hastaneyi sevmiyorum ama doktoruma alıştım mıymıyda olsa ona geliyorum sürekli orada doğum yapıcam nasipse
yok canım haklısın ben de gelenden gidenden çok etkileniyorum. hatta o yüzden gittiğim bi hasteneyi bırakmıştım daha önceden. ama şimdi başka yerlere bakarak pahalı olsada memnunum içim rahat ediyo şükür. ama doktor da çok önemli eğer doktorun sana güven veriyosa bence değiştirme