• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum. :31::31:

normalde ben yüz üstü yatardım ama şimdi mide bulantılarından dolayı istesem de yüz üstü yatamıyorum. ilk zamanda bi sakıncası yoktur herhalde canım ya olsa doktorlar uyayırır

ohh masallahhhhhh :1::1: tosuncuk hızlı buyuyor desene... benim tüp bebek değil canım, 3 senelik bir ugrasın sonunda hsg sonucu olan bebek.. yani bayagı arattı kendini :1::1:

biz de 4 senedir peşindeyiz bu kuzucuğun :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn

kızlar benim gittiğimde özel hastane ama çok afedersiniz kimseyi küçük görmüyorum sakın yanlış anlamayın ama her türden insan var..
hastaneyi sevmiyorum ama doktoruma alıştım mıymıyda olsa ona geliyorum sürekli orada doğum yapıcam nasipse

yok canım haklısın ben de gelenden gidenden çok etkileniyorum. hatta o yüzden gittiğim bi hasteneyi bırakmıştım daha önceden. ama şimdi başka yerlere bakarak pahalı olsada memnunum içim rahat ediyo şükür. ama doktor da çok önemli eğer doktorun sana güven veriyosa bence değiştirme

günaydın herkese;

kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..
çok geçmiş olsun tatlım dedim ya hissetmiceksin diye :34: en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım :16:
gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni:16:

sorma görünce dünyadan koptum sanki :31:baya büyümüş velet :1:durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim

Eki Görüntüle 367919

Eki Görüntüle 367920
maşallah canım size:nazar::nazar: benim çok karanlık çıkmış resim bişi belli olmuyor
Kizlar gunaydin hepinize
Bugun doktor randevumuz var bebegimi 1 aydir gormuyorum en son 14 subatda kalP atislarini dinlemistim 1 ay cok zor gecti valla insallah guzelce buyumustur annesini mutlu eder bugun bana da duaa edin guzel haberlerle geleyim insallah
güzel haberlerle geleceksin inşallah canım dualarım seninle :16::16:
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin:1::1::1::1::1:

:nazar::nazar: maşallah sizede canım :16::16:

selam arkadslar.hasta olan arkadslar gecmis olsun.ben hala dr.a henuz gitmis deilim.sigorta onayi bekliyoruz bakalim.icinizde ikili test ve ense kalinligi olcturen varmi benm haftama uygun.ben sat:30 aralik idi.

canım öksürük için sahlep iç sıcak sütte bal karıştır iç iyi gelir bunlar geçmiş olsun çarçabuk atalattırsın inşallah

önemli değil kız kendileri bilir kendilerini :1::1::1:
evet artık bizim göbek hamile göbeği :49:bende 2 ay içinde nerdeyse 3 kilo almıştım doktor çok kızdı bu kadar çabuk alma diye .ama bugün öğrendimki 1.200kg vermişim çok mutlu oldum :21::21:yürüyüş yapın kızlar şimidien gerçekten iyi oluyor benden söylemesi
ahh yavrum sorma doktor 15 gün sonra çağırdı nasıl geçecek zaman gıı:31::31::31:

yok kız ne sinirlenecem çokta tın tın yani:27::27::27:

tabi canım tınnn yani

biz mutlu, sağlıklı olucaz ki ufaklıklar içer de huzursuz olmasın :) gerçi daha hissettikleri bişey yoktur ama olsun. biz tedbirimizi önceden alalım:1:

çok geçmiş olsun tatlım dedim ya hissetmiceksin diye :34: en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım :16:

maşallah canım size:nazar::nazar: benim çok karanlık çıkmış resim bişi belli olmuyor

güzel haberlerle geleceksin inşallah canım dualarım seninle :16::16:

:nazar::nazar: maşallah sizede canım :16::16:

:16::16::16::16::16:

kızlar çıkıyorum görüşürüzz sonra ..iyi bakın kendinize ve minoşlarınıza :16::16::16:

selam arkadslar.hasta olan arkadslar gecmis olsun.ben hala dr.a henuz gitmis deilim.sigorta onayi bekliyoruz bakalim.icinizde ikili test ve ense kalinligi olcturen varmi benm haftama uygun.ben sat:30 aralik idi.

canım ya niye ihmal ettin ki. devlet hastanesine falan git bari, keseyi gör, kalp atışlarını duy. yani inşallah herşey yolundadır ama yine de nolur nolmaz.
Allah kısmet ederse ben pazartesi ense kalınlığı ölçümü için gidicem doktora

Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum. :31::31:

cnm ben sürekli yüzüstü yatıyorum:(
çok seviyorum yüzüstü uyumayı çok zevk alıyorum
uyku sapığıyım resmen:)
yan yatıyorum ama gece dönüyorum gene yüzüstü
ama bazen rahatsız oluyorum artık sanki..

önemli değil kız kendileri bilir kendilerini :1::1::1:
evet artık bizim göbek hamile göbeği :49:bende 2 ay içinde nerdeyse 3 kilo almıştım doktor çok kızdı bu kadar çabuk alma diye .ama bugün öğrendimki 1.200kg vermişim çok mutlu oldum :21::21:yürüyüş yapın kızlar şimidien gerçekten iyi oluyor benden söylemesi
ahh yavrum sorma doktor 15 gün sonra çağırdı nasıl geçecek zaman gıı:31::31::31:

bende toplamda 1,5 kılo aldım canım yaa 12.haftanın içindeyim işte. kendime kızıyorum neden aldım diye. zaten tombikim bide kılo alınca moralim bozuluyor.. acaba bu progestan + folikasit + forrum demir hapı + elevitin de etkis var mı bunda. yemek yememde bir değişiklik yok aynen tam gaz devam edıyorum.. :1::1:

ahh canım yaa havalar cok bozuk burda yürüyüs yapmak için 1 ay daha beklemem lazım herhalde..

:1::1: sayılı gun cabuk gecerrrrr :1::1: ben pztesi gene görücem yavrumu insallahhh.. bide 3 hafta sonra :14::14:

normalde ben yüz üstü yatardım ama şimdi mide bulantılarından dolayı istesem de yüz üstü yatamıyorum. ilk zamanda bi sakıncası yoktur herhalde canım ya olsa doktorlar uyayırır

yok canım haklısın ben de gelenden gidenden çok etkileniyorum. hatta o yüzden gittiğim bi hasteneyi bırakmıştım daha önceden. ama şimdi başka yerlere bakarak pahalı olsada memnunum içim rahat ediyo şükür. ama doktor da çok önemli eğer doktorun sana güven veriyosa bence değiştirme

yani insanlar pis kokuyor bile çok afedersin:(
ama evime yakın ve doktorumun her kesimden her yerden gelen hastası var..
Doktorumun iyi olduğunu söylüyolar akrabam o hastanede çalıştı.Biraz mıymıy gibi ama güveniyorum güvenmekte zorundayımm

şu an rahat istediğin gibi yatabilirsin zaten ilerde istesen de yatamazsın yüzüstü :8::8:

Ben de öyle düşünüyorum. Ama içim yine de rahat etmiyor. Doktora sorma gibi bir şansım da yok.

ay bende bunun cevabını bilmiyorumm. bende yüsüstü yatmadan uyuyamam. kendimi sırtüstü ve yan yatmaya zorluyorumm.. gece bir uyanıyorum gene yüzüstüyüm. karnımız cok şiştiği zamanlarda bunu istesekte yapamayız ama işte 2 aydır kendimi zorluyorum ama yokk..yatamıyorum

Aynen. Ben alışmışım yüz üstü yatmaya. Diğer türlü hiç rahat edemiyorum.

İnşallah canım. Ben de bir haftadır yüz üstü yatamıyorum. Grip oldum. Yarı oturur şekilde anca uyuyabiliyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. Ama içim yine de rahat etmiyor. Doktora sorma gibi bir şansım da yok.

Aynen. Ben alışmışım yüz üstü yatmaya. Diğer türlü hiç rahat edemiyorum.

İnşallah canım. Ben de bir haftadır yüz üstü yatamıyorum. Grip oldum. Yarı oturur şekilde anca uyuyabiliyorum.

geçmiş olsun canım, aman dikkat edin de daha kötü olmayın. çok fazla öksürük iyi değil demiş buradan bi arkadaşa doktoru

kızlar selam 9. haftanın içindeyim bugun cok sukur bulantım gunde bikac kez oluyor ama sutten yogurttan ayrandan tiksiniyorum resmen elevit vitamin alıyorum folik asitle beraber aranızda süt ve bu tür gıdalardan tiksinenler varmı doktor pek takma kafana gececek desede beslenemediğim için huzursuzum yardım lütfen

cnm ben sürekli yüzüstü yatıyorum:(
çok seviyorum yüzüstü uyumayı çok zevk alıyorum
uyku sapığıyım resmen:)
yan yatıyorum ama gece dönüyorum gene yüzüstü
ama bazen rahatsız oluyorum artık sanki..

Ben de hamile olduğumdan beri yatağa yapışık bir vaziyetteyim. Ne yazık ki hamile olmayanlar anlamıyor. Ayağa kalkar kalkmaz öğürmeye başlıyorum.
Ben de uyumayı çok seviyordum. Ama hamile kaldığımdan beri kendimi çok yormuyorum. Dolayısıyla gece uyku tutmuyor.:31:

biz de 4 senedir peşindeyiz bu kuzucuğun :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn

ayy canım sen dedinde aklıma geldı benim dun gece ilk defa yuzustu yatarken mıdem bulandı az daha kuscaktım.. sırtustu yattım bıraz nefes aldım gectı. sasırdım. bu zamana kadar sadece öğürmem olmustu hıc bu kadar ilerlememişti.. acaba dedim ben 12.haftadan sonra mı baslıcak :9::9:

aminnnnnnnn datlumm insallahhh sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.. sizin tüp bebek o zaman öyle mi canım ?

canım ya niye ihmal ettin ki. devlet hastanesine falan git bari, keseyi gör, kalp atışlarını duy. yani inşallah herşey yolundadır ama yine de nolur nolmaz.
Allah kısmet ederse ben pazartesi ense kalınlığı ölçümü için gidicem doktora

tesekkur ederim cnm.ama ben yurtdisindayim.zaten burda 10.haftadan once dr.a randevu alamiyosun.bizde baska bir eyalete tasindik ve hamile oldugumu ogrendikten sonra hemen saglik departmaina basvurduk.fakat bu eyalette evraklar cok cevaplaniyor.bende simdi endiselenmeye basladim normalde benm suan kendi hesabima gore 12 haftalik gebe olmam gerekiyor ama erken yumurtlama olmussa diye ense kalinligi olcturme haftasini kacirmak istemiyorum.kendimiz direk ucretli dr.a gitsek daha sonra sigorta bunlar nasil olsa kendi gitmis diye ucretsiz muayene talebimizi karsilamiyolar.bu hafta cevap gelir diye bekliyoruz.bakalim eger gelmezse kendimiz bir rontgen dr.na gidip ense kalinligni olcturmek istiyoruz.diger testlerin zaten pek bir onemi yok tek onemli olan ve bebegin saglikli oldugunu gosteren ense kalinligidr.

Ben de hamile olduğumdan beri yatağa yapışık bir vaziyetteyim. Ne yazık ki hamile olmayanlar anlamıyor. Ayağa kalkar kalkmaz öğürmeye başlıyorum.
Ben de uyumayı çok seviyordum. Ama hamile kaldığımdan beri kendimi çok yormuyorum. Dolayısıyla gece uyku tutmuyor.:31:

cnm ben çalıştığım için yoruluyoru gün içinde eve gider gitmez sızıp kalıyorum hiç uykusuzluk sorunum yok çok şükür:nazar:
kızlar afedersiniz benim idrarım biraz bulanık gibi geliyor sarı bide içtiğimiz haplarla ilgilidir dimi?

geçmiş olsun canım, aman dikkat edin de daha kötü olmayın. çok fazla öksürük iyi değil demiş buradan bi arkadaşa doktoru

Çok teşekkür ederim. Öksürüğün zararlı olduğunu ilk defa duyuyorum. Şimdi bir hafta nasıl bekleyeceğim doktor kontrolünü.

canım benim sat da 29 aralık..doktorum 19 mart ile 24 mart arası 2 li teste gitmelisin dedi.21 mart da gidiyorum ben.bu tarihler işine yarayabilir belki.
:16::16::16::16::16:

kızlar çıkıyorum görüşürüzz sonra ..iyi bakın kendinize ve minoşlarınıza :16::16::16:
görüşürüz nurcik:16:

bana doktor söyedi canım rahat edebilirisn o yüzden.:34:

brck şu hastaneyi merak ettim :1: benim gittiğim yerede herkesimden gelen var ama kadın doğumcuları 7-8 tane var ve memnunlar hep çevremdekiler dediğin gibi banada yakın bu hastane iyi oluyo bu şekilde olunca.

Back
X