Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr begen butonları mı gelmiş bana mı öyle geliyorr![]()
benim lazer epilasyon yandı yani hakkımı yediler erteleme yapamazlarmış(( uyuz oldum bir yıllık ödeme yapmıştım gerçi mennun değildim çok aman aman bir değişiklik olmadı
kızlarrr begen butonları mı gelmiş bana mı öyle geliyorr![]()
aa öle şeymi olurmuş aslında dondurmaları lazımdı seanslarınıneyse sağlık olsun diyelim ben açıkçası gayet memnun kalıyodum ama tam bitemedi bölgelerim şimdide ağda falan yapıyorum jilete karşı alerjim var
naber kızlar. bugün bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum, gördüm, bebişimi de gördüm. Sata göre çok gerideydik ama haftada baya büyümüş meleğim. 1 hafta geride çıktı Sadece onuda çok normal dedi doktorumuz. kötü bişeyler oluyor diye çok korkuyordum ama korktuğum başıma gelmedi. şükürler olSun. 8 hafta 4 günlüğüz şuan
naber kızlar. bugün bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum, gördüm, bebişimi de gördüm. Sata göre çok gerideydik ama haftada baya büyümüş meleğim. 1 hafta geride çıktı Sadece onuda çok normal dedi doktorumuz. kötü bişeyler oluyor diye çok korkuyordum ama korktuğum başıma gelmedi. şükürler olSun. 8 hafta 4 günlüğüz şuan
En sağlıklı sola yatmakmış damarlar sağdan geçiyomuş ben şuanda yüz üstü yatabiliyorum sorun olmuyor ama gel görki uyuduğumda kendimi sol tarafta buluyorumkızlar henuz erken belki ama yatış pozisyonunuz nasıl.ben sırt üstü yatamıyorm yatnca karnm gerilio.yan yatncada yanlarm acıo![]()
kızlar henuz erken belki ama yatış pozisyonunuz nasıl.ben sırt üstü yatamıyorm yatnca karnm gerilio.yan yatncada yanlarm acıo![]()
bircan geçmiş olsun
masumiyet gözün aydın bebişini görüp rahatlamışsın
bende saçımı boyatmıcam doktorum ilk 3 kesinlikle yok dedi ondan sonrada kullanacağın boyanın tamamen organik olduğundan eminsen olur dedi![]()
ben lazer epilasyonlarımı dondurdum onlarada gitmiyorum zaten hamile olunca seanslara almıyolar![]()
benim lazer epilasyon yandı yani hakkımı yediler erteleme yapamazlarmış(( uyuz oldum bir yıllık ödeme yapmıştım gerçi mennun değildim çok aman aman bir değişiklik olmadı
evet bebek olsunda hiç önemli değil ben ağdayı bıraktım işim zorlaştı anlayacağın jilette zor her zaman temizolmak bu durumda iyi bir kuaför bulursam tekrar başlamalıyım ağdaya temiz bir yer
ay bizim burda yapalım dediler. ben doktoruma sormadan hareket etmek istemedim. yasakmış..
ay olur mu oyle sey. resmen paranın üstüne yatmıslar.. kavga cıkarırım ben yahu..
benim yüz bölgem oldugu için öyle idare edilecek bir durum değil. 1 senedir gidiyordum 1 sene daha gitsem belki ancak o zaman kurtulurdum 3 parmak yerden..![]()
Ay resmen paranın üstüne konmuşlar ne demek erteleyemezler ya olurmu öyle şey yerinde olsam birini bulurdum yerine
ay bizim burda yapalım dediler. ben doktoruma sormadan hareket etmek istemedim. yasakmış..
ay olur mu oyle sey. resmen paranın üstüne yatmıslar.. kavga cıkarırım ben yahu..
benim yüz bölgem oldugu için öyle idare edilecek bir durum değil. 1 senedir gidiyordum 1 sene daha gitsem belki ancak o zaman kurtulurdum 3 parmak yerden..![]()
:))) toplamda 5 seans gittim ama çok bişi değişmedi makınaları çok kötü yani 5 seans daha gitsem çok bişi değişmiycekti yoksa orayı başlarına yıkardım bende :))))
ben çene bölgemede gidiyodum iğneliye ama zaten yasak olmasa bile acısına dayanamam şuan daha acıya hassasız![]()
hımm cihaz kötüyse dediğin gibi zaman kaybı zaten doğumdan sonra yeniden başlarız kısmetse![]()
ben çene bölgemede gidiyodum iğneliye ama zaten yasak olmasa bile acısına dayanamam şuan daha acıya hassasız![]()
hımm cihaz kötüyse dediğin gibi zaman kaybı zaten doğumdan sonra yeniden başlarız kısmetse![]()