Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum
![]()
meraba bayanlarrrr ben çok fena grip oldum:2::2::2::2::2:
valla bulantımı unutturdu bana grip hep hapşırıyorum öksürüyorum fenayım yaaaaaa
kasıklarım sızlanmaya başladı valla hapşırmaktan
başından son günlerde grip geçenler varmı nasıl atlattınızzzzz![]()
Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum
Eki Görüntüle 368423 Eki Görüntüle 368422 Eki Görüntüle 368427
![]()
![]()
oy masaalllahhhhhhh kocaman olmussunuz kızzzz 4,5 cm neredeyse....masallah massallahhh..
canım ben griptim yeni atlattım şükür boll c vitamni greyfurt limon portakal sık kivi ye burun akması ve hapiırma içinde eczaneden mutlaka okyanus suyu al ben çok faydasını gördüm ateşlenmemeye gayret et ateş bebek için pek ii değil diyo drler minoset al ateşin çıkmaya başlarsa norman olandan plus değil çok geçmiş olsun
ayy maşallah maşallahh ayacıklara bak şununkıza benziyo
![]()
![]()
cm de gözüküyor mu? ben kağıtta görüyorum tabi de4.49cm çıktı maaşallah kuzuma annesi kurban olur ona
![]()
![]()
Bende şok oldum zaten o kadar büyümüş görünce 1 ay önce gitmiştim çünkü en son ilk baştaki resim ne komik dimi yüzünü çekti doktor yüz kemikleri gözüküyor yaratık gibi![]()
![]()
nasıl benzettin kıza :26: merak ettiim
gözüküyor gözüküyor kocaman olmus baksana.. masallahh![]()
hareket de ediyo muydu ben en son gittiğimde elleri kolları pıtır pıtır hareket ediyodu ay ne güzel bişey ya![]()
maşallah suphanallah yaaa nasıl büyümüşş kıss annesii bu bebege benzememiş bebek olmuşşş RABBİM nazardan korusun![]()
ben bilirimmm masumiyetin kızı olucek ulennya hm sağda olursa kız dediler hemde içime doğdu ne bilim
![]()
ben bilirimmm masumiyetin kızı olucek ulennya hm sağda olursa kız dediler hemde içime doğdu ne bilim
![]()