• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........:nazar:

bende pazartesi ölçütürücem canım o yüzden tam olarak bilmiyorum ama 3'ün üzerinde olursa sakıncalı oluyomuş. senin ki kaç çıktı? gerçi mühim birşey olsa doktorun uyarırdı herhalde.

Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 368423 Eki Görüntüle 368422 Eki Görüntüle 368427

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

41 kere maşallahhh :nazar: ayy nasıl bebişi göresim geldi varyaa :)) sağlıcakla al kucağına inşallahhh:emir_bebek:

bende pazartesi ölçütürücem canım o yüzden tam olarak bilmiyorum ama 3'ün üzerinde olursa sakıncalı oluyomuş. senin ki kaç çıktı? gerçi mühim birşey olsa doktorun uyarırdı herhalde.

41 kere maşallahhh :nazar: ayy nasıl bebişi göresim geldi varyaa :)) sağlıcakla al kucağına inşallahhh:emir_bebek:

Rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlasın canım inşalllah hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza Allahın izniyle :nazar::nazar::nazar:

merhaba cnm masallah bebısıne kac haftalık senınkı bende gıttıgımde sok oldum.benımkı elını kaldırdı bıde sankı en burdayım der gıbı:1:

işte benim bebişim 10+5 ken gecen hafta.... :nazar::nazar::nazar::nazar: masallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

$123.webp

seninle günüümüz aynı galiba 31 aralıktı benim sat yani seninki de bu kadar büyümüştür canım :46::46::46:

zaten ben seni takip ediyorum arkadaşım. beraber ilerliyoruz. allah inşallah aynı gün kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin . benimki de çarşamba günü 2li test i de belki o gün yapar

4.04 cm cıktı teyzesiii.. bu haftadan sonra hızla buyumeye baslıcakmıs inşallahh.. bakalım pztesi gunu nasıl görücem...

Canım yaaa şu halleri bile tam ısırmalık yerim onu ben öyle hoşuma gitti ki izlemek ultrasonda büyüsünler güzelce çok heyecanlanıyorum valla bir an önce kucağımıza alalım hayırlısıyla :nazar::emir_bebek:

zaten ben seni takip ediyorum arkadaşım. beraber ilerliyoruz. allah inşallah aynı gün kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin . benimki de çarşamba günü 2li test i de belki o gün yapar

İnşallah canım o günleri de birlikte yaşarız çok güzel mutluluklar bunlar Allah dileyen isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah can-ı gönülden diliyorum :16::16::16:

maşşallaahh ne kadar da ayrıntılı çıkmış :) hangi hastaneye gittin yaa makine süpermiş :nazar::nazar::nazar:

İlk defa bugün gittim canım doktor epey büyüttü bebişi öyle görüntüledi makinasıda güzeldi zaten tavsiye üzerine gittim burda bizim kızlardan biri de gidiyor Ethica İncirli hastanesi Ali Paşa Oskay a gidiyorum. Benden 2 li test istedi 3 lü istemiyor doktorum onu da 27 martda yaptırıcam iki haftam var

Selam herkesee
Bebegimi gordum bugun inanamadim kocaman olmus epey bebege benziyorduu artik elleri kollari oynuyordu kalbini de dinledik hersey yolunda dedi doktor simmdilik 27 mart ikili test ve baska kan ttahlili yaptircam ultrason resmini. Aksama koyarim cepten girdim simdi darisi diger arkadaslarima olsun :nazar::nazar::nazar:
maşallah canım haftayada ben gidecem inşallahhh
selam yeni anne adayları...ben ekim 2011 annelerindenim...şimdi bizim bebeişlerimiz 5. aylarını bitirdiler...darısı başınıza
maşallah:nazar: Allahım bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........:nazar:
gözün aydın canım :nazar:
Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 368423 Eki Görüntüle 368422 Eki Görüntüle 368427

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallahhhh canım yaaa büyümüş bebiş Allahım esirgesin ne çabuk büyüyorlar :nazar::nazar:
işte benim bebişim 10+5 ken gecen hafta.... :nazar::nazar::nazar::nazar: masallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 368442
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: senin bebişte büyümüş canım ne güzel tam bebiş görüntüsüne kavuşmuşlar :nazar:

:nazar::nazar: maşallah sizede canım darısı bizlere olsun inşallah haftaya gittiğimde bende böyle büyümüş resmini koyarım:16::16:

Back
X