- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
Allah iyiliğini versin.. benimkinin bası sagda.. ayy saglıkla buyusunlerde mühim değil yaaaa...
Canım senin bebişin resmi yok mu? yakın zamanda gitmedin mi doktora? sende koysana merak ediyorum valla herkesin bebişini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin.. benimkinin bası sagda.. ayy saglıkla buyusunlerde mühim değil yaaaa...
doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........![]()
Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum
Eki Görüntüle 368423 Eki Görüntüle 368422 Eki Görüntüle 368427
![]()
Canım senin bebişin resmi yok mu? yakın zamanda gitmedin mi doktora? sende koysana merak ediyorum valla herkesin bebişini
Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum
![]()
bende pazartesi ölçütürücem canım o yüzden tam olarak bilmiyorum ama 3'ün üzerinde olursa sakıncalı oluyomuş. senin ki kaç çıktı? gerçi mühim birşey olsa doktorun uyarırdı herhalde.
41 kere maşallahhhayy nasıl bebişi göresim geldi varyaa :)) sağlıcakla al kucağına inşallahhh
![]()
bende pazartesi ölçütürücem canım o yüzden tam olarak bilmiyorum ama 3'ün üzerinde olursa sakıncalı oluyomuş. senin ki kaç çıktı? gerçi mühim birşey olsa doktorun uyarırdı herhalde.
41 kere maşallahhhayy nasıl bebişi göresim geldi varyaa :)) sağlıcakla al kucağına inşallahhh
![]()
hay maaşalllaaaaaah nee kadar büyümüş bu gördüğümüz bebiş baya büyümüş şimdi hepimizinki böyle miiiii
Ay canım yaa senin kuzuna da 41 kere maaşallahkaç cm çıkmıştı peki?
seninle günüümüz aynı galiba 31 aralıktı benim sat yani seninki de bu kadar büyümüştür canım![]()
![]()
4.04 cm cıktı teyzesiii.. bu haftadan sonra hızla buyumeye baslıcakmıs inşallahh.. bakalım pztesi gunu nasıl görücem...
zaten ben seni takip ediyorum arkadaşım. beraber ilerliyoruz. allah inşallah aynı gün kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin . benimki de çarşamba günü 2li test i de belki o gün yapar
maşşallaahh ne kadar da ayrıntılı çıkmış :) hangi hastaneye gittin yaa makine süpermiş![]()
maşallah canım haftayada ben gidecem inşallahhhSelam herkesee
Bebegimi gordum bugun inanamadim kocaman olmus epey bebege benziyorduu artik elleri kollari oynuyordu kalbini de dinledik hersey yolunda dedi doktor simmdilik 27 mart ikili test ve baska kan ttahlili yaptircam ultrason resmini. Aksama koyarim cepten girdim simdi darisi diger arkadaslarima olsun![]()
maşallahselam yeni anne adayları...ben ekim 2011 annelerindenim...şimdi bizim bebeişlerimiz 5. aylarını bitirdiler...darısı başınıza
gözün aydın canımdoktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........![]()
maşallahhhh canım yaaa büyümüş bebiş Allahım esirgesin ne çabuk büyüyorlarKızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum
![]()
![]()