Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedıgın gıbı doktor beslıycek seyler yıcem dıye zorlama karker leblebı yeter ac kalma o zaman daha cok mıden bulanır dedı ama ben dolabın kapagını acamıyorum yanı kusmam yok ama acayıp ıgrenme ve bulantım var
bende cok kılo almamlıyım bel fıtıgım var en fazla 10-12:18:
allah yardımcımız olsun canım zaten butun ypk hep kaıdnlarda her zamangene femınıstlıgım tuttu
![]()
kizlar ben yatiyim artik vakit baya gec olmus.oglum 3 saat sonra uyanir.gorusmek dilegiyle.
kizlar ben yatiyim artik vakit baya gec olmus.oglum 3 saat sonra uyanir.gorusmek dilegiyle.
iyi uykular canımda saat sabahın 10 buçuğu sen türkiyede değilmisin
yok cnm ya keske tr.de olsam.yurtdisindayim ben.
günaydın annişler hayırlı cumalar olsun inşallah
2li test için son 5 güninşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
çatlaklar için krem kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz?
günaydın annişler hayırlı cumalar olsun inşallah
merhaba cnm masallah bebısıne kac haftalık senınkı bende gıttıgımde sok oldum.benımkı elını kaldırdı bıde sankı en burdayım der gıbı![]()
işte benim bebişim 10+5 ken gecen hafta....masallahhhhh
![]()
maşallah ya ahh ahh ben nasıl almayı unuttum( sizi görünce özeniyorum
Eki Görüntüle 368442
yepyeni bir günü yine girdik nasılsınız bakalım..günler hiç geçmiyor sanki havalarda birtürlü ısınmıyor o kadar bunaldım ki anlatamam..temizlik yapmayı düşünüyorum bugün kaç gündür ilgilenmiyorum evle başını aldı gitti valla!!!sadece yemek yapıp bulaşığıda makineye attım yaptığım buydu yani ancak yattım.bugün biraz iyi gibiyim işimi yapayım yarın hafta sonu da kızım eşim evde allah kolaylık versin bana yardım edenim de yok ailem merkezde ben ilçedeyim çok zorlanıyorum.aslında bizde merkezde yaşıyoduk evimiz var orda.iş dolayısıyla geldik 6 aydır burdayız hiç alışamıyorum ya ilçede yaşamak çok kötü.bide hamileyim diye herşeyden tiksindiğim gi
bi burdandan nefret ettim ama mecbur iş için napalım kafanızı şişirdim sorunlarımla ya birçoğumuzun böyle dertleri vardır tabi.allah yardımcımız olsun eeeee sizler neler yapıyorsunuz?????????????
gunaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
ben ıs egelınce acılıyorum evde cok mıskınım yaa
psıkolojık olarak pek ıyı deılım o yuzden dunde eve gıttım yattım ve yın ebı rekor kırdım yemek bıle yemedım aksam 6 bucukta yattım sabah 6 bucukta kalktım![]()
Günaydın kızlar nasılsınız
Bulantılı bir gün devam ediyor
Gurbetteki arkadaşlar.. Kesinlikle ben de başladı doğumdan sonra ne yapacağım düşüncesi. Kara kara düşünüyorum. Daha önce hiç bebek bakmadım. Yurtdışındayım ve ne annem, ne de kayınvalidem buraya gelmeyecek. Ben de burada doğum yapacağım büyük ihtimalle. Yazdan bir kadın tutacağız, ev işi ve yemek için..
Herkesin annesi doğumdan sonra yardıma geliyor, çok özeniyorum.
Ben bebe yağı kullanıyorum. Karnımdan çok kalçalarıma sürüyorum. Çünkü benim kalçalarımda çatlak vardı, onları azıtmak istemiyorum. Göbeğim daha çıkmadı, aslında şimdiden nemlendirmek lazım.
Bir vaselin sürüyorum ara, kakolusunu. Zeytin yağı alıp içine evigen kapsülü kırıp sürmeyi de düşünüyorum.
Benim annem de çatlak var ama o hiçbir şey sürmemiş 4 doğumda da. Ve aşırı kilo almış son iki hamileliğinde. İnşallah ben de olmaz. Çok fazla kilo almamaya çalışacağım.
yaa aslında uzak bana ama metroya yakın olması süperrr,belki gidebilirim birgün..çok sağol canımİlk defa bugün gittim canım doktor epey büyüttü bebişi öyle görüntüledi makinasıda güzeldi zaten tavsiye üzerine gittim burda bizim kızlardan biri de gidiyor Ethica İncirli hastanesi Ali Paşa Oskay a gidiyorum. Benden 2 li test istedi 3 lü istemiyor doktorum onu da 27 martda yaptırıcam iki haftam var
rice ederim ne demekREDSHADOW cevap verdigin icin cok tesekkur ederim.tabiki isime yaradi.bende bu tarihler arasinda bi caresine bakip yaptirricam.
amin canım inşallah..ben LIERAC çatlak kremi aldım 2 tane..normalde çok pahalı ikisini de internetten indirimden aldım.3 aydan sonra başlanıyo genelde.e benim de artık göbeğim sabitlendi şisti yani,o yüzden haftaya başlarım artıkgünaydın annişler hayırlı cumalar olsun inşallah
evigen kapsülü ne canım nerden temin ediliyor
günaydınnn,
işin zor canım. Allah yardımcın olsun. ama işte her zaman imkanlar el vermiyo yoksa annenlerde mutlaka senin yanında olmak isterler. bulantı deme lafı bile yetiyo yaa![]()
sanada günaydın...benim daha göbek möbek yok ama arada kullanıyorum.protein içerikli bir nemlendirici kullanıyorum.günaydın annişler hayırlı cumalar olsun inşallah
her sabah kafamda bin tane planla uyanıyorum,bugün iyi olacağım düşüncesiyle uyanıyorum ama bulantı başlayınca oturuyorum sabit koltuğuma yerimden bile kalkamıyorum.evin durumunu hiç sorma bir kaç kez annemler filan geldi temizledi.mutfağa zaten girip yemek zaten yapamıyorum,benim annem alt katımda oturuyor.o getiriyor sağolsun,işte anca bulaşıkları kaldırıyorum onuda bi kaç gündür yapabiliyorum.bi an önce normale döneceğim günlerin hayalini kuruyorum.ilçeyle merkez arası çokmu uzak?yepyeni bir günü yine girdik nasılsınız bakalım..günler hiç geçmiyor sanki havalarda birtürlü ısınmıyor o kadar bunaldım ki anlatamam..temizlik yapmayı düşünüyorum bugün kaç gündür ilgilenmiyorum evle başını aldı gitti valla!!!sadece yemek yapıp bulaşığıda makineye attım yaptığım buydu yani ancak yattım.bugün biraz iyi gibiyim işimi yapayım yarın hafta sonu da kızım eşim evde allah kolaylık versin bana yardım edenim de yok ailem merkezde ben ilçedeyim çok zorlanıyorum.aslında bizde merkezde yaşıyoduk evimiz var orda.iş dolayısıyla geldik 6 aydır burdayız hiç alışamıyorum ya ilçede yaşamak çok kötü.bide hamileyim diye herşeyden tiksindiğim gi
bi burdandan nefret ettim ama mecbur iş için napalım kafanızı şişirdim sorunlarımla ya birçoğumuzun böyle dertleri vardır tabi.allah yardımcımız olsun eeeee sizler neler yapıyorsunuz?????????????
ben henüz doğumu düşünemiyorum,normale döneceğim günlere odaklandımGünaydın kızlar nasılsınız
Bulantılı bir gün devam ediyor
Gurbetteki arkadaşlar.. Kesinlikle ben de başladı doğumdan sonra ne yapacağım düşüncesi. Kara kara düşünüyorum. Daha önce hiç bebek bakmadım. Yurtdışındayım ve ne annem, ne de kayınvalidem buraya gelmeyecek. Ben de burada doğum yapacağım büyük ihtimalle. Yazdan bir kadın tutacağız, ev işi ve yemek için..
Herkesin annesi doğumdan sonra yardıma geliyor, çok özeniyorum.
sanada günaydın,oh maşşallah göbeğin şişmişş..Günaydınnn Canlarrrrr
yaa aslında uzak bana ama metroya yakın olması süperrr,belki gidebilirim birgün..çok sağol canım
rice ederim ne demek
amin canım inşallah..ben LIERAC çatlak kremi aldım 2 tane..normalde çok pahalı ikisini de internetten indirimden aldım.3 aydan sonra başlanıyo genelde.e benim de artık göbeğim sabitlendi şisti yani,o yüzden haftaya başlarım artık![]()