• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

dedıgın gıbı doktor beslıycek seyler yıcem dıye zorlama karker leblebı yeter ac kalma o zaman daha cok mıden bulanır dedı ama ben dolabın kapagını acamıyorum yanı kusmam yok ama acayıp ıgrenme ve bulantım var

bende cok kılo almamlıyım bel fıtıgım var en fazla 10-12:18:

allah yardımcımız olsun canım zaten butun ypk hep kaıdnlarda her zaman :37:gene femınıstlıgım tuttu:1:

saol canım aynen de öyle valla

günaydın annişler hayırlı cumalar olsun inşallah

2li test için son 5 gün :52: inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

çatlaklar için krem kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz?

hadı bakalım cnaım az kalmıs ıns guzel haberler alırsın

ben daha baslamadım kremlere:31:

Günaydın kızlar nasılsınız
Bulantılı bir gün devam ediyor
Gurbetteki arkadaşlar.. Kesinlikle ben de başladı doğumdan sonra ne yapacağım düşüncesi. Kara kara düşünüyorum. Daha önce hiç bebek bakmadım. Yurtdışındayım ve ne annem, ne de kayınvalidem buraya gelmeyecek. Ben de burada doğum yapacağım büyük ihtimalle. Yazdan bir kadın tutacağız, ev işi ve yemek için..
Herkesin annesi doğumdan sonra yardıma geliyor, çok özeniyorum.

Ben bebe yağı kullanıyorum. Karnımdan çok kalçalarıma sürüyorum. Çünkü benim kalçalarımda çatlak vardı, onları azıtmak istemiyorum. Göbeğim daha çıkmadı, aslında şimdiden nemlendirmek lazım.
Bir vaselin sürüyorum ara, kakolusunu. Zeytin yağı alıp içine evigen kapsülü kırıp sürmeyi de düşünüyorum.
Benim annem de çatlak var ama o hiçbir şey sürmemiş 4 doğumda da. Ve aşırı kilo almış son iki hamileliğinde. İnşallah ben de olmaz. Çok fazla kilo almamaya çalışacağım.

merhaba cnm masallah bebısıne kac haftalık senınkı bende gıttıgımde sok oldum.benımkı elını kaldırdı bıde sankı en burdayım der gıbı:1:

benim ki yarın 12 haftalık olacak inşallah. iki hafta önce gittim en son o zaman sadece çıkıntılar vardı elini falan göremedim maalesef. senin kini maşallahı var :) pazartesi gidicem inşallah ozaman belki bende görürüm.

işte benim bebişim 10+5 ken gecen hafta.... :nazar::nazar::nazar::nazar: masallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah ya ahh ahh ben nasıl almayı unuttum :(( sizi görünce özeniyorum

Eki Görüntüle 368442

yepyeni bir günü yine girdik nasılsınız bakalım..günler hiç geçmiyor sanki havalarda birtürlü ısınmıyor o kadar bunaldım ki anlatamam..temizlik yapmayı düşünüyorum bugün kaç gündür ilgilenmiyorum evle başını aldı gitti valla!!!sadece yemek yapıp bulaşığıda makineye attım yaptığım buydu yani ancak yattım.bugün biraz iyi gibiyim işimi yapayım yarın hafta sonu da kızım eşim evde allah kolaylık versin bana yardım edenim de yok ailem merkezde ben ilçedeyim çok zorlanıyorum.aslında bizde merkezde yaşıyoduk evimiz var orda.iş dolayısıyla geldik 6 aydır burdayız hiç alışamıyorum ya ilçede yaşamak çok kötü.bide hamileyim diye herşeyden tiksindiğim gi
bi burdandan nefret ettim ama mecbur iş için napalım kafanızı şişirdim sorunlarımla ya birçoğumuzun böyle dertleri vardır tabi.allah yardımcımız olsun eeeee sizler neler yapıyorsunuz?????????????

sana katılıyorum canım günler geçmek bilmiyor. senin yine maşallahın var mutfağa girebiliyorsun. ben mutfağa giremiyorum. temizlikle falan da kesinlikle yapamıyorum. dediğin gibi ev başına aldı gidiyo ama napim yapcak bişey yok.

gunaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
ben ıs egelınce acılıyorum evde cok mıskınım yaa
psıkolojık olarak pek ıyı deılım o yuzden dunde eve gıttım yattım ve yın ebı rekor kırdım yemek bıle yemedım aksam 6 bucukta yattım sabah 6 bucukta kalktım:17::49:

sana da hayırlı cumalar canım, bu mubarek günde Rabbim dualarımızı kabul eylesin. sen bayağı kötüsün hala yemek yiyemiyosun. bende senin gibi iş yerinde daha iyiyim evde kafayı vurup yatıyorum ama az da olsa yemek yiyorum. evde kötüleşme bana da psikolojik geliyo ama elimden gelen bişey de yok maalasef

Gurbetteki arkadaşlar.. Kesinlikle ben de başladı doğumdan sonra ne yapacağım düşüncesi. Kara kara düşünüyorum. Daha önce hiç bebek bakmadım. Yurtdışındayım ve ne annem, ne de kayınvalidem buraya gelmeyecek. Ben de burada doğum yapacağım büyük ihtimalle. Yazdan bir kadın tutacağız, ev işi ve yemek için..

günaydınnn,
işin zor canım. Allah yardımcın olsun. ama işte her zaman imkanlar el vermiyo yoksa annenlerde mutlaka senin yanında olmak isterler. bulantı deme lafı bile yetiyo yaa :(

Ben bebe yağı kullanıyorum. Karnımdan çok kalçalarıma sürüyorum. Çünkü benim kalçalarımda çatlak vardı, onları azıtmak istemiyorum. Göbeğim daha çıkmadı, aslında şimdiden nemlendirmek lazım.
Bir vaselin sürüyorum ara, kakolusunu. Zeytin yağı alıp içine evigen kapsülü kırıp sürmeyi de düşünüyorum.
Benim annem de çatlak var ama o hiçbir şey sürmemiş 4 doğumda da. Ve aşırı kilo almış son iki hamileliğinde. İnşallah ben de olmaz. Çok fazla kilo almamaya çalışacağım.

evigen kapsülü ne canım nerden temin ediliyor

Günaydınnn Canlarrrrr
:3::3::3:
İlk defa bugün gittim canım doktor epey büyüttü bebişi öyle görüntüledi makinasıda güzeldi zaten tavsiye üzerine gittim burda bizim kızlardan biri de gidiyor Ethica İncirli hastanesi Ali Paşa Oskay a gidiyorum. Benden 2 li test istedi 3 lü istemiyor doktorum onu da 27 martda yaptırıcam iki haftam var
yaa aslında uzak bana ama metroya yakın olması süperrr,belki gidebilirim birgün..çok sağol canım :16:
REDSHADOW cevap verdigin icin cok tesekkur ederim.tabiki isime yaradi.bende bu tarihler arasinda bi caresine bakip yaptirricam.
rice ederim ne demek :42:

amin canım inşallah..ben LIERAC çatlak kremi aldım 2 tane..normalde çok pahalı ikisini de internetten indirimden aldım.3 aydan sonra başlanıyo genelde.e benim de artık göbeğim sabitlendi şisti yani,o yüzden haftaya başlarım artık :9:

Son düzenleme:
günaydınnn,
işin zor canım. Allah yardımcın olsun. ama işte her zaman imkanlar el vermiyo yoksa annenlerde mutlaka senin yanında olmak isterler. bulantı deme lafı bile yetiyo yaa :(

evet gercekten zor
amin hepimizin yardimcisi olsun insallah
kesinlikle zaten turkiyede dogum yapmam icin cok israr ediyor iki taraf da
ama turkiyede dogum yaparsam esimden en az 3 ay ayri kalacagim
ve yeni dogmus bebeginin ilk bir ayini belki de iki ayini goremeyecek
bu ona cok buyuk haksizlik olur diye dusunuyorum
iki aydan sonra bebekle nasil donecegim kac saatlik ucak yolculugu
yani en iyisi burada dogum yapmak
ama 30u gecmis bir iki cocugu olan kadinlarin bile anneleri geliyor turkiyeden buraya
ben anneme kiyamam babama da
esime kiyamiyorum diye onlara bu bencilligi yapmamaliyim diye dusunuyorum
Allah bir kolayligini verir insallah

Son düzenleme:

sanada günaydın...benim daha göbek möbek yok ama arada kullanıyorum.protein içerikli bir nemlendirici kullanıyorum.
yepyeni bir günü yine girdik nasılsınız bakalım..günler hiç geçmiyor sanki havalarda birtürlü ısınmıyor o kadar bunaldım ki anlatamam..temizlik yapmayı düşünüyorum bugün kaç gündür ilgilenmiyorum evle başını aldı gitti valla!!!sadece yemek yapıp bulaşığıda makineye attım yaptığım buydu yani ancak yattım.bugün biraz iyi gibiyim işimi yapayım yarın hafta sonu da kızım eşim evde allah kolaylık versin bana yardım edenim de yok ailem merkezde ben ilçedeyim çok zorlanıyorum.aslında bizde merkezde yaşıyoduk evimiz var orda.iş dolayısıyla geldik 6 aydır burdayız hiç alışamıyorum ya ilçede yaşamak çok kötü.bide hamileyim diye herşeyden tiksindiğim gi
bi burdandan nefret ettim ama mecbur iş için napalım kafanızı şişirdim sorunlarımla ya birçoğumuzun böyle dertleri vardır tabi.allah yardımcımız olsun eeeee sizler neler yapıyorsunuz?????????????
her sabah kafamda bin tane planla uyanıyorum,bugün iyi olacağım düşüncesiyle uyanıyorum ama bulantı başlayınca oturuyorum sabit koltuğuma yerimden bile kalkamıyorum.evin durumunu hiç sorma bir kaç kez annemler filan geldi temizledi.mutfağa zaten girip yemek zaten yapamıyorum,benim annem alt katımda oturuyor.o getiriyor sağolsun,işte anca bulaşıkları kaldırıyorum onuda bi kaç gündür yapabiliyorum.bi an önce normale döneceğim günlerin hayalini kuruyorum.ilçeyle merkez arası çokmu uzak?
ben henüz doğumu düşünemiyorum,normale döneceğim günlere odaklandım:50: biçok insan bebeğini büyütürken aileler tarafından müdahale edilmesinden rahatsız oluyo canım,boşver belkide daha güzel olacak,istediğin gibi yetiştireceksin çocuğunu,içgüdüsel olarak anneler zaten bebek bakmaya programlı hale geliyolar merak etme....
Günaydınnn Canlarrrrr
:3::3::3:

yaa aslında uzak bana ama metroya yakın olması süperrr,belki gidebilirim birgün..çok sağol canım :16:

rice ederim ne demek :42:

amin canım inşallah..ben LIERAC çatlak kremi aldım 2 tane..normalde çok pahalı ikisini de internetten indirimden aldım.3 aydan sonra başlanıyo genelde.e benim de artık göbeğim sabitlendi şisti yani,o yüzden haftaya başlarım artık :9:
sanada günaydın,oh maşşallah göbeğin şişmişş..

kızlar bende güvenilir bi aktar var oradan çikolata kremi aldım 6 aydan sonra da salyangoz kremi almamı tavsiye etti. salyangoz kremi var olan çatlaklarada çok iyi geliyomuş söylediğine göre. ben çok inanırım aktarlara:D seviyorum öyle otlar doğal krem sabunlar falan..:16:

Back
X