leyli senin şekerin çok yüksekti cnm naptın?
hiçç geçen hafta gittiğimde bakılıcaktı ben yediğim için bakılamadı haftaya perşembe hem ikili test hem açlık kan şekeri bakalım nasıl çıkıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leyli senin şekerin çok yüksekti cnm naptın?
selam güzel anneler nasılsınızzzzz
valla sizi kıskanıyorum 11-12 haftaları görüncezaman bizede çabuk geçsede 12 haftaları görsek çok rahatlıcam gerçekten
ben kötü hastayım sanırım metobolizmamız zayıf olduğundan zor geçiricem gibi bu gribi çok üzgünüm![]()
iyiyiz canımm sen nasılsın. ben yarın inşallah 12. haftalık olucam :) ama ben de öncesin de ahh bir 12. haftayı görsem diyordum şimdi de Allah ım hayırlısıyla 16. haftayı görsem diyorumsenin anlayacağın bu gün saymamız 9 ay bitmeyecek gibi
![]()
gribin için de çook geçmiş olsun. inşallah en yakın zaman da atlatırsın.
ben devamlı günde 3-5 öğün kusunca hastaneye gidip serum içinden bulantı iğnesi oldum üç gün önce ama sontrasında çok pişman oldum acaba bebişlere zararı olurmu diye birdaha yapmayı düşünmüyorum:26::26::26::26::26:kızlar hepinize merhaba bende ekim annesiyim,Allahın izniyle yarın 10.haftamıza giriyoruz..dogum tarihimiz 13/10/2012 ,dün ve bugün bulantı ve halsizliğim kalmadı,belirtiler geçince acaba ne oldu diye merak ediyorum,gebelik ilerledikçe belirtiler azalıyor mu? 10.haftada neler yaşadınız???...pazartesi kontrolümüz var...Allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza almamızı ve analı babalı büyütmemizi nasip etsin,Amin...:)
ben devamlı günde 3-5 öğün kusunca hastaneye gidip serum içinden bulantı iğnesi oldum üç gün önce ama sontrasında çok pişman oldum acaba bebişlere zararı olurmu diye birdaha yapmayı düşünmüyorum:26::26::26::26::26:
şimdide gripten bulantıyı unuttum sanki iğnedenmi griptenmi nedir anlamadım bulantım 2 gündür yok gibi
çok geçmiş olsun canım,endişe etme bebeğine hiç bir zararı olmaz,sonuçta serumu veren doktor gebe olduğununca biliyor o yüzden rahat ol...grip içinde dinlen diyeceğim ama dinleniyorsundur mutlaka,ben çay ı çok severdim doktor yasaklayınca sıcak suyun içi,ne 1 limon ve 1 portakal sıkıp içiyordum kendi kendıme içecek icat ettim:) sonra doktorumada danıştım çok iyi ediyorsun dedi bu seni gripten koruyacak ve c vitamini desteği dedi...hafif kırgınlığım vardı geçti valla....
kızlar hepinize merhaba bende ekim annesiyim,Allahın izniyle yarın 10.haftamıza giriyoruz..dogum tarihimiz 13/10/2012 ,dün ve bugün bulantı ve halsizliğim kalmadı,belirtiler geçince acaba ne oldu diye merak ediyorum,gebelik ilerledikçe belirtiler azalıyor mu? 10.haftada neler yaşadınız???...pazartesi kontrolümüz var...Allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza almamızı ve analı babalı büyütmemizi nasip etsin,Amin...:)
bu gün beyaz leblebiyi keşvettim miğdemi bastırıyo sanki :))))
slm kızlarrr
midemmmmmmmmmmmmmm![]()
ahh canım aynı dertten muzdarıbım yaaa ne yıycegımı sasırdım bazı seyelrı gormek bıle ıstemıyorumslm kızlarrr
midemmmmmmmmmmmmmm![]()
gecmıs olsun canım ama ıcın rahat olsun bence zararlı bısey olsaydı yapmazlardıben devamlı günde 3-5 öğün kusunca hastaneye gidip serum içinden bulantı iğnesi oldum üç gün önce ama sontrasında çok pişman oldum acaba bebişlere zararı olurmu diye birdaha yapmayı düşünmüyorum:26::26::26::26::26:
şimdide gripten bulantıyı unuttum sanki iğnedenmi griptenmi nedir anlamadım bulantım 2 gündür yok gibi
bu gün beyaz leblebiyi keşvettim miğdemi bastırıyo sanki :))))
oyy kıyamam cok gecmıs olsunselam kızlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim ama kızım hasta hala dahauyuyamıyo yemek yemiyo napıcağımı şaşırdım bende artık toparlar inşallah burda hemen hemen herkesin küçük çocuğu var sanırım benimkide 29aylık:)
maşallah bebegıne
valla bız normalde agustoıs sonu dusunuyoduk ama boyle olunca hazıran gıbı gıtmeyı dusunuyoruz bı yerlere ama benım ılla denız gıbı bı saplantım yok degısık hava alayım stres atayım yeter ıst u cok sevıyorum orayada gıtsme yeter banakızlar merhaba
her gün gıremıyorum arada neler olmus bakayımdedım...okuyacak gıbı degıl.100 lerce sayfa.ıkı sorum var
kontrole gıttıgınızde dr nuz cd verıyor mu....bızımhıcyok.oysa mınıgımnasıl dagobekatmıstı gecen hafta.o anının saklamayı cok ısterdım.
tatıl planı yapanlar var..bız antalyada yasıyoruz yazın en ıyı tatıl klımanın altında evde yatmak :) ama hazıranda kardesımın dugunu var tam 24 haftalık olucam.memleket burdan 14 saat suruyo.arabamızla gıtmeyı dusunuyoruz ama sıze nasıl olur gıdebılırmıyımkı.şimdiden doktorada soramıyoırum :) ama tatılplanı yapanları gorunce umutlandım.sonucta tek kardesım dugununu gormezsem cok uzulurum.hem de aılemı 6 aydır gormuyo olucam.normalde 2 ayda bır gıderdım.tabıı kı oncelık mınıgımın saglıgı ve rahatı ama umarım kısmet olurda gıderım