• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Benim doktorum da cd vermiyor fakat biz her gittiğimizde kamera götürüyoruz..eşim sağolsun bebişimizi çekiyor..sonuna kadar da götürecem kamera inşallah bizim heyecanımızı da çekmiş oluyoruz aynı zamanda..hepsi unutulmaz birer anı :16::16::16:

Biz de aynı şeyi yapıyoruz. Oğlumda da her seferinde çekmiştik. Çok güzel bir anı oluyor.

Selam millet. Herkes iyidir ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsunuzdur inşallah.
Ben iyiyim, şükür diyeyim. idare ediyoruz. bir yandan bebeğimle ilgileniyorum, onunla vakit geçirmek bana tüm hamilelik belirtilerini, sıkıntılarını unutturuyor. gerçi çok bi sıkıntı yaşamıyorum ama olsun. ara sıra tansiyonum çok düşüyor, başım fır fır dönüyor. midem çok gaz yapıyor. bulantım yok Allaha şükür iyiyim. bi de belim ağrıyor. bu kadar :)
12.haftam bitiyor benim. geçen cumartesi ikili tarama testi yapıldı. ense kalınlığı ölçüldü minişimin. çok şükür 1,3 mm çıktı. kan testi bir hafta sonra çıkacak dediler, yarın sabah öğrenicem o da iyidir inşallah. kızımın ölçümü de böyle çıkmıştı. bir de cinsiyet tahmini gibi bi şey yaptı doktorum. erkek gibi gözüküyor ama emin olmadan tam olarak cinsiyeti bu demek istemiyorum dedi. ağzımız kulaklarımızda geldik evimize :)
kızım ishal bugünlerde salgın varmış. bebeklerinize dikkat edin. biz hep evdeyiz. sadece hastane işimiz olduğunda çıkıyoruz ama yine de kapmış kuzum. babamız işyerinden getirdi galiba.
onun tedavisi sürüyor şu an. ek gıdaya geçmemi söyledi doktor. ishaline iyi gelecek diye yoğurt yedirip ayran içirmemi söyledi. ama kuzum sadece anne sütü almak istiyor. bugün ilk kez yoğurt mayalayıp yedirdim ama öğüre böğüre dört çay kaşığını zor yedi. akşam üzeri bi de içine elma rendeleyip vermeyi deniycem.
bizden havadisler bunlar. sizler de iyisinizdir umarım. çok fazla giremiyorum. evde yoğun geçiyor günüm. takip listesine de eklememişsiniz beni, aşkolsun moderatör hanııım :)

rumuzum belli, denisss_ruj, memleket ankara, 62 kg ile hamile kaldım. son adet tarihim yok. ilk doğumdan sonra adet olmamıştım, o yüzden tahmini olarak yumurtlama tarihimi 27 aralık alıyor doktorum. (bebeğin ölçülerine göre). tahmini d.t : 4 ekim sanırım. bilmiyorum :)

öptüm sizi şekerler. kendinize ve kuzularınıza iyi bakın.

Ay canım senin bebeğin 4 aylık mı daha??? Allah kolaylık versin. Kaza olmuştur sanırım. Ya benim doktorum doğumdan sonra 3 ay korunmanıza gerek yok demişti. Emziriyorsun süt korur demişti. Demek çok dikkatli olmak lazım.

Biz de aynı şeyi yapıyoruz. Oğlumda da her seferinde çekmiştik. Çok güzel bir anı oluyor.

Ay canım senin bebeğin 4 aylık mı daha??? Allah kolaylık versin. Kaza olmuştur sanırım. Ya benim doktorum doğumdan sonra 3 ay korunmanıza gerek yok demişti. Emziriyorsun süt korur demişti. Demek çok dikkatli olmak lazım.

aa senin de mi ikinci bebikin. ne güzel yaa süper :) maşallah.

evet kaza oldu. kaza diyenlere çok gülerdim. o ne öyle diye. her şey geliyormuş insanın başına hayatta :) bana korumaz dedi. benim hep çok doğurgan olduğumu söyler dururdu nedense :) doğumdan iki ay sonra gel, spiral takıcam demişti. ben de niye adet olmadım hem de kendimi kötü hissediyorum diye gidip bir test yaptım ki olan olmuş. korumuyor yani dikkat edin hanımlar.

Teşekkür ederim canım. ilaç kullanıyoruz şimdi, çabucak geçecek inşallah.

Evet adet olmadım. öhümm. söylemesi ayıptır ben geçen yılın ekim annesiyim. 21 Ekimde doğum yaptım. 2 ay sonra hamile kaldım. yani kaldığımı bilmiyordum. öğrendiğimde yaklaşık 9 haftalık hamileydim. kızım 5.ayını bitiriyor yakında. 21 Martta 5 aylık olacak inşallah teyzesi. aslında hızdan değil bizimki. ne yalan söyleyeyim hamile olduğumu öğrenince kızımı emzirmeyi bırakıcam diye hıçkıra hıçkıra ağladım. neyse ki memeyi kesmek gerekmiyormuş, o eskidenmiş. öyle olunca dünyaya getirmeye karar verdik. aklınızda olsun, doğumdan sonra iyi korunun. süt korur diye bir şey yok. hoş biz korunuyorduk ama çok düzenli değildi. daha cinsel hayatımız başlamamıştı bile nerdeyse :) olacağı varmış, oldu diyoruz ve şükrediyoruz. tuhaf bir durum bizimki.

:) hayırlısı olsun doğacağı varmış :9::9:

aslında en güzeli ya böylesi ya da en az 8-9 yaş fark olması.böylece beraber büyürler daha kolay olur.geçen gün bu başınıza gelenlerin aynısını eşim şakayla karışık çıtlattı bana da.doğumdan sonra cinsellik başladığı anda bi tane daha yapalım mı dedi,beni yokluyo aklınca :9:
ama cesaret işi değil en güzeli size olduğu gibi farkettirmeden olsun biz bilmeyelim :)

Son düzenleme:
:) hayırlısı olsun doğacağı varmış :9::9:

aslında en güzeli ya böylesi ya da en az 8-9 yaş fark olması.böylece beraber büyürler daha kolay olur.geçen gün bu başınıza gelenlerin aynısını eşim şakayla karışık çıtlattı bana da.doğumdan sonra cinsellik başladığı anda bi tane daha yapalım mı dedi,beni yokluyo aklınca :9:
ama cesaret işi değil en güzeli size olduğu gibi farkettirmeden olsun biz bilmeyelim :)

:1::1::1::1: oldu bittiye getirelim diyosun yani :)) bizimki de o hesap oldu. yoksa ben de hemen istemiyordum. eşime kalsa bir düzine ister. onlar çok çocuk seviyor. ama kadının da bir dayanma sınırı var diyyy miii :))
hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah hepimizin arkadaşlar. bizim için uygunu buymuş diyorum ve iki bebeğimi de çok çok seviyorum. canlarım benim.

herkesin bebişleri hayırlı uğurlu olsun:nazar:mrb arkadaşlar bende dün akşam katıldım aranıza aldığım 3 kilo ve midemin şişmesinin folbiole bağlı olduğunu okudum sizdede böyle bişey oldumu yani folik asit iştah açarmış hakkaten ağzım hiç boş kalmıyo haliyle midemde şişiyo ama bu şişkinlik çok farklı çok rahatsız edici göbeğim çıkacağına midem hiç yoktu nerdeyse göğüslerimden önde duruyo iğrenç bir görüntü:27:

bugün mide bulantısının yanında kdv olarak aşırı uyku hali de var :( heran masanın üzerine yığılıp kalabilirim yani o derece. iş yerinde de sağolsunlar ne kadar angarya iş varsa ıvır zıvır gereksiz onları başıma sarmaya başladılar. daha anlayışlı olmaları gereken yerde daha uyuz olmaya başladılar. neyse Allah a havale ediyorum. bebeğim iyi olsun o bana yeterrrr :54:

herkesin bebişleri hayırlı uğurlu olsun:nazar:mrb arkadaşlar bende dün akşam katıldım aranıza aldığım 3 kilo ve midemin şişmesinin folbiole bağlı olduğunu okudum sizdede böyle bişey oldumu yani folik asit iştah açarmış hakkaten ağzım hiç boş kalmıyo haliyle midemde şişiyo ama bu şişkinlik çok farklı çok rahatsız edici göbeğim çıkacağına midem hiç yoktu nerdeyse göğüslerimden önde duruyo iğrenç bir görüntü:27:

hoşgeldin canımm,

valla folikasitle ilgisi var mıdır bilmem ama benim de ağzım hiç boş durmuyo çünkü sürekli açım :) durmadan karım acıkıyo :1: canım belki midenin şişliği gazla ilgilidir. maden suyu rahatlatabilir bi dene istersen

hoşgeldin canımm,

valla folikasitle ilgisi var mıdır bilmem ama benim de ağzım hiç boş durmuyo çünkü sürekli açım :) durmadan karım acıkıyo :1: canım belki midenin şişliği gazla ilgilidir. maden suyu rahatlatabilir bi dene istersen

hoş bulduk canımm 3-5 yerde okudum kulüpte folbiol yapıyor yazmışlar hep bende böyle değildim yani şaşıyorum kendime birde gece yatarken için diyordu bugün sabah içmedim gece içicem sabah yine kahvaltı boğazımda dizili duruyordu şimdi bir türk kahvesi yaptım kendime hazmı kolaylaştırsın diiye iyi geldi sanki gaz zaten çok kötü rahatsız edici 71 dim 74 kilo oldum 1 ayda :14::14::14:

hoş bulduk canımm 3-5 yerde okudum kulüpte folbiol yapıyor yazmışlar hep bende böyle değildim yani şaşıyorum kendime birde gece yatarken için diyordu bugün sabah içmedim gece içicem sabah yine kahvaltı boğazımda dizili duruyordu şimdi bir türk kahvesi yaptım kendime hazmı kolaylaştırsın diiye iyi geldi sanki gaz zaten çok kötü rahatsız edici 71 dim 74 kilo oldum 1 ayda :14::14::14:

ama kafana bu kadar takma canım benim, evlat sahibi olucaz kolay mı. elbette zorlukları, sıkıntıları olacak. yeter ki onları sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım.
bide türk kahvesi zararlı değil mi canım. benim bildiğim çay, kahve yasak özellikle kahve biliyosun içen de cafein bulunuyor. benim de canım çok fazla kahve istiyo ama içmiyorum. bide ben sade içerim hepten beter.
sen şimdi rahat ol boşver. hamilesin ya herhalde göbeğinde çıkacak, miden de, poponda.

olabılır valla bende folıbol kullanıyorum daha cabuk acıkır oldum kendımı tutuyorum yeme konusunda sukur kı yarım kılo aldım bu ıstahla sıser gıderız valla

bugün mide bulantısının yanında kdv olarak aşırı uyku hali de var :( heran masanın üzerine yığılıp kalabilirim yani o derece. iş yerinde de sağolsunlar ne kadar angarya iş varsa ıvır zıvır gereksiz onları başıma sarmaya başladılar. daha anlayışlı olmaları gereken yerde daha uyuz olmaya başladılar. neyse Allah a havale ediyorum. bebeğim iyi olsun o bana yeterrrr :54:

allah yardımcınız olsun hem çalışmak hem hamilelik zor olsa gerek sizin kaçıncı haftanız?benim 2.çocuğum ve 10+2 haftalık hamileyim

allah yardımcınız olsun hem çalışmak hem hamilelik zor olsa gerek sizin kaçıncı haftanız?benim 2.çocuğum ve 10+2 haftalık hamileyim

Allah bağışlasın canım, inşallah bunu da sağlıcakla kucağına almak nasip olur. benim Allah kısmet ederse ilk olacak.

tabi çalışınca ayrı bi zor oluyo, evde olsan istediğin vakitte kalkarsın ama maalesef öyle bi lüksüm yok. yine şükür mesai saatim 10 da başlıyo o yüzden 8,5-9 a kadar uyuyorum.
benim de 11+6 yarın 12. haftalık olacak inşallah:emir_bebek:

ama kafana bu kadar takma canım benim, evlat sahibi olucaz kolay mı. elbette zorlukları, sıkıntıları olacak. yeter ki onları sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım.
bide türk kahvesi zararlı değil mi canım. benim bildiğim çay, kahve yasak özellikle kahve biliyosun içen de cafein bulunuyor. benim de canım çok fazla kahve istiyo ama içmiyorum. bide ben sade içerim hepten beter.
sen şimdi rahat ol boşver. hamilesin ya herhalde göbeğinde çıkacak, miden de, poponda.
hamd olsun 2.5 yıl bekledim bebek için olmadı tabiki olacak sıkıntı buna şükür diyorum ama midem patlıyacak gibi çok aşırı yani rahatsız napalım 15 gn sonra folik asit bitecek inşallah kiloda almam çünkü ilk kızımda sadece 6 kilo almıştım ondan şaşıyorum kendime ağzımda boş durmuyo yani midemin geçmesinede fırsat yok ne olacak sonum bilmem:45::45: doktor çay ve kahve için günde 1 tane içebilirsin dedi hergün içmiyorum zaten sıkıntıdan işte:50::50::30::30:

Allah bağışlasın canım, inşallah bunu da sağlıcakla kucağına almak nasip olur. benim Allah kısmet ederse ilk olacak.

tabi çalışınca ayrı bi zor oluyo, evde olsan istediğin vakitte kalkarsın ama maalesef öyle bi lüksüm yok. yine şükür mesai saatim 10 da başlıyo o yüzden 8,5-9 a kadar uyuyorum.
benim de 11+6 yarın 12. haftalık olacak inşallah:emir_bebek:
hadi hayırlısı allah seninde kucağına almayı naip etsin kolaylıklar versin:16:

hamd olsun 2.5 yıl bekledim bebek için olmadı tabiki olacak sıkıntı buna şükür diyorum ama midem patlıyacak gibi çok aşırı yani rahatsız napalım 15 gn sonra folik asit bitecek inşallah kiloda almam çünkü ilk kızımda sadece 6 kilo almıştım ondan şaşıyorum kendime ağzımda boş durmuyo yani midemin geçmesinede fırsat yok ne olacak sonum bilmem:45::45: doktor çay ve kahve için günde 1 tane içebilirsin dedi hergün içmiyorum zaten sıkıntıdan işte:50::50::30::30:

ben de 4 yılın sonunda aldım bu haberi o yüzden benim için de çok kıymetli. evet evet bu sıkıntılara da bin şükür. ben kaç kilo aldım hiç bilmiyorum. en son tartıldığımda 53 kiloydum ama bu ara 1-2 kilo kadar aldım diye düşünüyorum. çok kilo almak istemiyorum tabi ama öyle çok da umursamıyorum açıkcası :)) ama folikasitin iştah açtığını duyduğum iyi oldu bundan sonra bende geceleri alayım. gerçi ben pazartesi doktora gidicem büyük ihtimalle kesip diğer vitaminlere başlayacak.

yaa evet geçen gün ben de söyledim artık göbekler için ayrı bi topik açmanın zamaı geldi hatta usg fotoları için bile açabiliriz burada hep arada kaynıyorlar.bekliyoruz canım:34:

Ben bu konuyu kazen nickli biri var onunla konuşucam o yardımcı olucaktır mutlaka dediğin gibi ultrason görüntülerini de ekleyebiliriz göbişler çok çıkmadı yaa o yüzden acele etmedim 1 aya daha belirir diye düşünüyorum :1:

olabılır valla bende folıbol kullanıyorum daha cabuk acıkır oldum kendımı tutuyorum yeme konusunda sukur kı yarım kılo aldım bu ıstahla sıser gıderız valla

mrb bende böyle değildim sinir ve hayret içindeyim durduramıyorum kendimi bide açık mutfak evim yani hep mutfaktayım çok kötü 3 kilo benimki kiloyuda geçtim midem şişti çok kötü haftaya doktora gidince sorucam folbiol den mi diye tahminim ve araştırmam öyle yani normaldede bana her ilaç yan etki yapar şaşmıyorum:26::26:

ben de 4 yılın sonunda aldım bu haberi o yüzden benim için de çok kıymetli. evet evet bu sıkıntılara da bin şükür. ben kaç kilo aldım hiç bilmiyorum. en son tartıldığımda 53 kiloydum ama bu ara 1-2 kilo kadar aldım diye düşünüyorum. çok kilo almak istemiyorum tabi ama öyle çok da umursamıyorum açıkcası :)) ama folikasitin iştah açtığını duyduğum iyi oldu bundan sonra bende geceleri alayım. gerçi ben pazartesi doktora gidicem büyük ihtimalle kesip diğer vitaminlere başlayacak.

bende 53 kg olsam bende takmazdım ama 71 den 74 olunca fazla takar oldum napalım buna şükür sizde sorarmısınız doktora şişkinlik ve iştah yaparmı diye ben taa haftaya cuma gidicem hem 2 li test olacak:37:

mrb bende böyle değildim sinir ve hayret içindeyim durduramıyorum kendimi bide açık mutfak evim yani hep mutfaktayım çok kötü 3 kilo benimki kiloyuda geçtim midem şişti çok kötü haftaya doktora gidince sorucam folbiol den mi diye tahminim ve araştırmam öyle yani normaldede bana her ilaç yan etki yapar şaşmıyorum:26::26:

merhaba arkadaşım. yemek konusunda bende seninle aynıyım. sürekli bişiler atıştırmak istiyorum. yemek yemediğimde midem inanılmaz bulanmaya başlıyor :( ilaç olarak doktorum sadece folicasid kullanmamı söyledi 12. haftaya kadar bakalım sonu ne olacak :)

Back
X