facete nereden bulabilirim o grubu? 2012 ekim anneleri yazdım ama yok
canım grup gizli bulamazsınız o yüzden.üye olmanız için davet gerekiyor,davet için de arkadaş olmamız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facete nereden bulabilirim o grubu? 2012 ekim anneleri yazdım ama yok
canım grup gizli bulamazsınız o yüzden.üye olmanız için davet gerekiyor,davet için de arkadaş olmamız![]()
Cips zararlı değil mi? Sonuçta patates cipsi de olsa onun hangi şartlarda hazırlandığını bilmiyoruz. Patetates çok yüksek sıcaklıkta kansorejen bir madde salgılıyormuş.
Mısır cipsleri de malum gdo'lu diye sürekli söyleniyor. İçindeki katkı maddelerini saymıyorum bile. Normal insanlar için bile zararlı diyorlar. Bence hazır cips yenileceğine evde yapılsa daha sağlıklı olur.
Kola içen hanımlar da varmış. Kola normal insanlar için bile çok zararlı. İçinde ne olduğu belli değil. Çok yüksek miktarda şeker içeriyor. Ki asit ve asit kaçmasın diye içinde bulunan alkol de cabası.
Bence kola ve cips gibi içinde ne olduğu belirsiz şeylerin alternatifini bulmalıyız. Benim de canım çok istiyor. Ama hamilelikten önce yerken bile vicdan azabı çekiyordum.
şu gsm yok mu şu gsm celocannn...!!!! ne kadar güzel reklamları ya... hani anne baba yolda kızına kızmış baba söyleniyor..benim öyle kzım yok diye diye..sonra annesine görüntülü mesaj geliyor anne bizim bebeğimiz oldu falan diye.. işte o reklamda ağlamaktan mahvoluyorum..izlediniz mi..
o zaman özelden görüşelimmi
Kızlar iyi pazarlar diliyorum... Sıcakların gelmeye başladığına sevinsem mi yoksa hamile hamile yanacağımıza yansam mı bilemedim :S
sana da hayırlı pazarlar tatlım :) günün güzel ve keyifli geçer inşaAllah
merhaba arkadaslar bende de aksamları cok farklı bir bulantı oluşuyor,midemde bir rahatsızlık hissi,çok yemiş te rahatsız olmus gibi... gündüz iyim aksamları sanki depresyodayım ruh halimde değişiyor.. oysa sizde bu bulantılar genelde sabahları olmuyor mu,benim gibi olan var mı aranızda acaba,sevgiler..
merhaba arkadaslar bende de aksamları cok farklı bir bulantı oluşuyor,midemde bir rahatsızlık hissi,çok yemiş te rahatsız olmus gibi... gündüz iyim aksamları sanki depresyodayım ruh halimde değişiyor.. oysa sizde bu bulantılar genelde sabahları olmuyor mu,benim gibi olan var mı aranızda acaba,sevgiler..
slm kizlar nasilsiniz
ben cok fenayim bulantim hic azalmiyor aksine dahada siddetli hele aksamlari oluyorum resmen psikolojim bozuldu acim bisey yiyemiyorum ne pisiriyorum nede yiyorum cok kotu bir durum zavalli oglum oda bu durumda biraz zorlaniyor.
burasi turkiye gibi degil disardan yemek soyleyelim disardaki yemekler cok kotu resmen depresyondayim.
valla arkadasım iyi güzel demişsin ama ben sürekli tüket demedim sürekli tükettiğimi de söylemedim. kaldı ki suan tükettiğimiz coğu ürün GDOlu ya da katkı maddeli. kendi toprağında zamanında yetiştirdiğin kendi gübrelediğin kendinin ilaçladığın ürünleri mi tüketiyorsun ki bu kadar tepki verdin anlamadım !
bu arkadasım ewde yalnızmıs ve sürekli istifra ediyormus ben de o durumdaydım bir zamanlar. ilk hamileliğimde o zararlı yeme bu zararlı içme aman dokunur aman söyle böyle ve sonuc sakınan göze cöp battı ve bebeğimi kaybettim. suan hiç kasmıyorum kendimi o nasıl bu nasıl diye ve Rabbime şükürler olsun ki sağlığı yerinde ve normal gelişiminden 2 3 gün önce gidiyor. bu yuzden kasamam yanı dediğim gibi... Tercih meselesi...
Kurak ve çorak orta asya ülkesindeyim. Afrika'ya kurak, çöl derler ya.. Orta Asya da Afrika'ya taş çıkartıyor. Toprakları bereketsiz. Hiçbir şey yetişmiyor. Varsa yoksa et, hamur işi, pilav... Sürekli elektrik, su kesintisi oluyor. Sokaklarda Rusya'nın soğukluğu. Dil desen kimse ingilizce bilmiyor.
İçim dışım patates oldu zaten. Geçen acayip patlıcanlı yemek aşerdim. Ama bulamayınca insan çok kötü oluyor. Tabi sebzenin yanında peynir, zeytin, bulgur, kuru fasulye, mercimek de yok.
Türkiye'yi çok özledim. Zaten Türkiye'de olsam annem beni yalnız bırakmazdı. İlla gelip yardım ederdi ilk 3 ayda. Allah sabır versin gurbettekilere.![]()
Bugün kahvaltı için dışarı çıktık. Sanki mide bulantılarım hafiflemeye başladı. Apartmanda kötü bir koku duyduğumda yine öğürdüm ama azalıyor sanki. Bir de dışarıya çıkıp temiz hava almak insanı değiştiriyor gerçekten. Sıcaklar gelse de yürüyüş yapsak.![]()
masallahhhhhhbayagı sekıllenmıs gıbı ama tam net göremedim ne kadarlık burda canım :)
Bir de simuz sen bana gore 2 hafta ondesin.yani senin bulantilarinin bitmesine az kalmis ne guzeeeeeel...keske benim de gecse bir an evvel,ama bulantim olunca degil gunler dakiklar gecmiyor![]()