• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

günaydınnnnn:3::3::3::3::3::3:
Kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?:17:

ben de yaşamadım ama hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum olmaması için sıvı gıda tüket dedi. Benim bildiğim su bol iç ve kayısı sabah aç karnına ve üstüne ılık su iç iyi gelir diye düşünüyorum.

kızlar benimde akşamdan beri sağ kasığıma ağrı vuruyor tam rahmimin üstüne doğru neden acaba yaa hemen panik oluyorum..

selaaaamm:3::3::3:bız geldık:49::49:

nasılsınız kızlar ben mıde bulantısı ve yatmayla dolu bı hafta sonu gecırdım dun bunaldım telde agladım annemle konusurken sonra yattım 2 saat sonra fılan kapı caldı kardesımle gelmısler yemek yaptılar dıasrı markete gıttık bıraz ferahladım sonra bende kaldılar cok ıy oldu keske hep kalsalar ama :19:su donem bı gecse cok bunalıyorum kızlar ya bulantı ve tıksınmeden:37:

kızlar benimde akşamdan beri sağ kasığıma ağrı vuruyor tam rahmimin üstüne doğru neden acaba yaa hemen panik oluyorum..

benımde dun tüm kasık bolgemde vardı boyle agrıda dıyemıyorum sancı gıbı ozellıkel ayaga kalkınca ortaya cıkıyodu bugunde hafıf var rahım buyuyo dıyolar ya ondan olabılır mı:26:

canım kaysıyı aç karnınamı yoksa tok karnınamı yesem faydası olur ?
tatlım aç karına ye sabahları 2-3 tane.
Ben akşamlarıda yiyorum canım ne zaman çekerse..
Gün kurusu olan var kayısının koyu rengi o hoşuma gidiyo benim yiyorum hep..
benımde dun tüm kasık bolgemde vardı boyle agrıda dıyemıyorum sancı gıbı ozellıkel ayaga kalkınca ortaya cıkıyodu bugunde hafıf var rahım buyuyo dıyolar ya ondan olabılır mı:26:
valla bilmiyorum cnm kasığımın alt tarafında rahmimin üstü ön tarafı sanki incecik bi damar var onu çekiyolar arada öyle gibi..

kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?:17:

Günaydın canlarım bir süre yoktum buralarda hamileliğimden dolayı aksam erkenden yatıyorum uykum gelıyor yemekten hemen sonra uyuyakalıyorum yemekleri isteksiz yiyorum iştahım azaldı ılk gunlere gore bı de kızlar bende hıc kabızlık olmadı hatta tam aksı neredeyse bakıyorum cogu kısı de bu sorun oluyormus hamılelıkte normalmıs cok sukur ben bı sorun yasamıyorum buna daır...Umarım sızlerde bı an once duzelırsınız...Şu uyku dısında oyle cok buyuk sıkıntılarım yok Allah tan mide bulantılarım ara ara oluyor ama çok uzun sürmüyor...Bazen sağ kasıgımda sancı oluyor kısa surelı ama o da normal mıs..Bakalım dr umu degıstırıyorum ben ay basında baska dr a gıdecegım ınsallah bu dr dan memnun kalırım....Kızlar bir de şimdiden egzersiz hareketlerine başlamamız gerek rahat bir doğum için biliyorsunuz dimi?

kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?:17:

günaydın canım bende aynı sorunu yaşıyorum,kayısı hoşafı iyi geliyor dene istersen.ben okadar meyve yediğim halde hep kabızım,ilk gebeliğimdede olmamıştı anlayamadım...

günaydın kızlar biri bana kabızlık sorunu için şunu önermişti zeytinyağının içine inciri koy bekletiliyormuydu bilmiyorum şimdi her sabah aç karnına yağdan çıkar 1 er tane ye demişti ama ben denemedim denemek isteyen deneyebilir

Kızlar size birşey sormak istiyorum.bende hamilelik alınganlıkları başladı galiba.bu aralar eşimi çok kıskanmaya başladım.ya beni sevmekten vazgeçerse,ya başkasını severse diye hep kuruntu içindeyim.iş yerlerinde fazlaca bayan var.ama önceden böle takmazdım.şimdi ya aklını çelerlerse,ya flört olursa aralarında, benden sıkılırsa v.s. Diye korkuyorum.ne yapmalıyım.nasıl kurtulurum bu kuruntulardan.ne olur akıl verin.şimdiden böle yaparsam iyice şişince ne yapıcam bilmem:((kendime güvenimi kaybettim sanki.
Dr um demişti ama .sakın bu aylarda ayrılma kararı almayasın neler görüyorum ben,hepsi hormonlardan demişti:(ama ben çok korkuyorum daha da abartırsam diye.akıl verin kızlar:((((

selaaaamm:3::3::3:bız geldık:49::49:

nasılsınız kızlar ben mıde bulantısı ve yatmayla dolu bı hafta sonu gecırdım dun bunaldım telde agladım annemle konusurken sonra yattım 2 saat sonra fılan kapı caldı kardesımle gelmısler yemek yaptılar dıasrı markete gıttık bıraz ferahladım sonra bende kaldılar cok ıy oldu keske hep kalsalar ama :19:su donem bı gecse cok bunalıyorum kızlar ya bulantı ve tıksınmeden:37:

Ah bende agliyorum sabahtan beri!dun gece kabus gibiydi saat 10 gibi falan bir uyandim ki dunya fildir fildir donuyor bir yere bakamiyorum ve midem artik agzimdan disari cikacak bulantidan.cok kotuyum ve hic gecmiyor hep var cildiricam artik 3 haftadir yemin ediyorum ne yapacagimi sasirdim.ilaclar fayda etmiyor ne zofran ne dramamin ne metpamid.serum yiyemiyorum cok uzun suruyor saatlerce ve ben cikartip atasim geliyo igneyi.gunler boyle gecmiyor,bunalimdayim ben:14:

merhaba tatlım ben 9. haftanın içindeyim dolmak üzere ama aynı sorun var bende de arkadasların dediği gibi kayısı yiyebilirsin ve bol sıvı tüket. ben suyu fazla içemediğimden kayısı ve üzümü ( kansızlık önlemek için üzüm ) kaynatıyorum biraz şekerle ve onun suyunu içiyorum. baya fayda ettii. sen de dene istersen

Kızlar size birşey sormak istiyorum.bende hamilelik alınganlıkları başladı galiba.bu aralar eşimi çok kıskanmaya başladım.ya beni sevmekten vazgeçerse,ya başkasını severse diye hep kuruntu içindeyim.iş yerlerinde fazlaca bayan var.ama önceden böle takmazdım.şimdi ya aklını çelerlerse,ya flört olursa aralarında, benden sıkılırsa v.s. Diye korkuyorum.ne yapmalıyım.nasıl kurtulurum bu kuruntulardan.ne olur akıl verin.şimdiden böle yaparsam iyice şişince ne yapıcam bilmem:((kendime güvenimi kaybettim sanki.
Dr um demişti ama .sakın bu aylarda ayrılma kararı almayasın neler görüyorum ben,hepsi hormonlardan demişti:(ama ben çok korkuyorum daha da abartırsam diye.akıl verin kızlar:((((

Arkadasim simdi biz kendimizi iyi hissetmiyoruz o yuzden bu kuruntulari yasiyorsun ama bunlar gecici duygular emin ol,eslerimiz bizi cok seviyor ve onlarin meleklerini dunyaya getiricez diye daha da baglaniyorlar bu surecte.bende cok bulantim kusmam oldugu icin hic kendime bakamiyorum sacimi bile tarayamadigim gunler coook...gecen gun esime dedim ki ben artik guzel degilim,o da sen dunyanin en guzelisin dedi.onlar da farkindalar neler yasadigimizi zaten.kendine hic dert etme.hersey duzelecek ve sen bu sureci atlatacaksin.

Kızlar cumartesi günü kuafore gittim,evden cıkarkende pantolonumu gıydım uzerınede body gıydım body oyle cok dar degıl,hafıf dar bende pantolonun ıcıne koydum esımede sordum karnım cıktı mı dıye yok dedı.Gıttım bayagı kalabalık sısman bır teyzenın yanına oturdum ne dese begenırsınız bana sen hamılemısın dedı :)) şok oldum çok şaşırdım,nerden anladınız demişim :)guldu kadın e karnından dedı.ama daha cok kucuk 2.5 ay lık bellı oluyormu dedım... aaa tabiii dedi.eşime msj attım hanı karnım cıkmamıstı kadın anladı dedım ,oda Allah Allah bızım mı gozumuz bozuk dıye cevap verdı,nerden anlamış falcı mı o cok sırnasmasın uzaklaş dedı :)dayanamadım kadına gıttım tekrar sordum ya nasıl anladınız ...e kızım ben ıkı cocuk dogurdum anlarım dedı..ay cok hosuma gıttı bır an once karnım cıksın ıstıyorum ama nasıl anladıgını hala çözemedım biraz şişkinlik var ama fazla kılo gibi duruyor öyle gebe karnı gibi değil...ne zaman belli oluyormus tam olarak 16.haftadamı acaba ??

Kızlar cumartesi günü kuafore gittim,evden cıkarkende pantolonumu gıydım uzerınede body gıydım body oyle cok dar degıl,hafıf dar bende pantolonun ıcıne koydum esımede sordum karnım cıktı mı dıye yok dedı.Gıttım bayagı kalabalık sısman bır teyzenın yanına oturdum ne dese begenırsınız bana sen hamılemısın dedı :)) şok oldum çok şaşırdım,nerden anladınız demişim :)guldu kadın e karnından dedı.ama daha cok kucuk 2.5 ay lık bellı oluyormu dedım... aaa tabiii dedi.eşime msj attım hanı karnım cıkmamıstı kadın anladı dedım ,oda Allah Allah bızım mı gozumuz bozuk dıye cevap verdı,nerden anlamış falcı mı o cok sırnasmasın uzaklaş dedı :)dayanamadım kadına gıttım tekrar sordum ya nasıl anladınız ...e kızım ben ıkı cocuk dogurdum anlarım dedı..ay cok hosuma gıttı bır an once karnım cıksın ıstıyorum ama nasıl anladıgını hala çözemedım biraz şişkinlik var ama fazla kılo gibi duruyor öyle gebe karnı gibi değil...ne zaman belli oluyormus tam olarak 16.haftadamı acaba ??

:) tatlım karın cıkması için 16. hafta diyorlar ama baktıgında kimi kişi anlıyor. sen diyorsun ki karnım şiş değil ama kadın tahmin etti :) burda bir akrabamızın komşusu ilk hamileliğimde bana sunu demişti ( 7 haftalıktım ) sen hamile misin ? abla nasıl anladın ne bulantım var ne karın şişliği, gözlerinin baygın bakısından anladım dedi :) sen karın diyorsun müneccim olan teyzelerimiz göz dalgınlığından anlıyor... bu ufak anımı da paylaşmak istedim :)

canım ben çok yaşıyorum bu sorunuda ancak erik elma kayısı kurusuyla şeker katmadan komposto yap iç tanelerinmide ye çok iyi geliyor birde sabah aç karnına siyah kaysıyla bir bardak ılık sütü birl,ikte ye ama biraz sancı yapıyor süt söyleyim iyi günler.....:3:

Back
X