• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

günaydınnn şeker anne ve bebişleri :16:
:nazar: :nazar: :nazar:

selam arkadaşlar.allah hepimize sağ salim.kucapımıza almayyı nasip etsin bende ekim annesi olucam inşallah.

hoşgeldin aramıza :nazar: aminnn inşallahhh :nazar:

günaydın güzel anne adayları... ya kendimize ne kadar çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.. uzun zamandır pencereyi bile açmıyordum odanın,buralar çok soğuk..dün hava güzeldi evi havalandırayım dedim,pencerenin önüne oturdum..hafif hafif te esinti vardı..gece hemen burnum tıkanmış,hemen öksürmeye başladım..kuru bi öksürük vardı,öksürmemeye çalıştım bütün gece.. günün birinde öksürmekten hapşurmaktan korkacaksın deseler inanmazdım... neyseki iyiyim şimdi.. masumiyet sana da geçmiş olsun... bol bol su iç..günde 1 tane maden suyu iç.kaybettiğin mineralller gelsin yerine..bu arada dün gece çok kötüydüm,içimde bir sıkıntı,sebebsiz...ağlamak geliyordu içimden ama tabi ağlamadım..hayırlara yordum...gece de saçma sapan bir sürü rüya gördüm.. hamile bayanlar sıklıkla kabus görürlermiş...

evet canım çok dikkat etmemiz gerek..bende bir kaç gün önce biraz camdan bakayım dedim üstümde inceydi ev sıcak olduğu için..
biraz bakındım girdim içeri..rüzgarın geldiği tarafa denk gelen omuzum bütün gece ağrıdı..sanki nefes almakta zorluk çektim birşey batıyor gibiydi..bende o gün anladım ki cidden bünyemiz çok zayıflamış..çok dikkat etmemiz gerek gerçekten..

Günaydın Hanımlar

Sabah uyandığımda bir damla kahverengi akıntı gördüm çamaşarımda. Dün de kabız olmuştum acaba bir ilgisi var mı? Sol belimde de dünden beri ağrı var. Daha dün doktora gitmiştim. Bebekte bir sıkıntı görmemişti. Şimdi akıntıyı görünce korktum.

canım dr unu arayıp bu durumu bildir istersen..çünkü dr lar en ufak bir lekeden bile haberdar olmak istiyorlar..
panik yapma inş önemli birşey yoktur..çoğu hamile de olan durumda olabilir..

günler bazen geçiyor gibi geliyor bazen hiç geçmiyor gibi..10+6 olmuşuz..yarından itibaren 12.haftadayız Allahın izniyle..1. 3 aylık dönemimiz bitmek üzere.. ve ben bebeğimi çok özledim merak ediyorum,endişeleniyorum...2liye ne zaman gidiyorsun??

evet canım yarından itibaren 3. ayımızı bitirmeye adım atıyoruz ne güzel bir duygu dimi :nazar:
allahım bebişlerimizi bütün herşeyden korusun inş :nazar:
bende bebeğimi tam 1 aydır görmüyordum inanır mısın sabah eşimin görevden gelmesini beklerken heyecandan karnıma bir kramp girdi sağa sola dönemedim o kadar panik yaptım..insan uzun süre görmeyince iyi mi değil mi endişeleniyor..ben son bir kaç gündür çok panik olmuştum..
gittim gördüm kocaman olmuştu darısı en kısa zaman da sana inş canımm...
dr bana 1 hafta sonra yaparız dedi..ama ben 2 liyi batman da yaptırmayı düşündüğüm için 10 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum..
sen ne zaman yaptıraksın canımm???

evet canım yarından itibaren 3. ayımızı bitirmeye adım atıyoruz ne güzel bir duygu dimi :nazar:
allahım bebişlerimizi bütün herşeyden korusun inş :nazar:
bende bebeğimi tam 1 aydır görmüyordum inanır mısın sabah eşimin görevden gelmesini beklerken heyecandan karnıma bir kramp girdi sağa sola dönemedim o kadar panik yaptım..insan uzun süre görmeyince iyi mi değil mi endişeleniyor..ben son bir kaç gündür çok panik olmuştum..
gittim gördüm kocaman olmuştu darısı en kısa zaman da sana inş canımm...
dr bana 1 hafta sonra yaparız dedi..ama ben 2 liyi batman da yaptırmayı düşündüğüm için 10 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum..
sen ne zaman yaptıraksın canımm???

aynen öyle canım bir merak bir endişe sorma gitsin.. 3 hafta doldu görmeyeli.. 2li için önümüzdeki hafta cuma gideceğim.sanırım 12+1 oluyorum.. doktorum çok merak edersen dayanamazsan 2 hafta sonra gel demişti ama ben geçen hafta böyle değildim yaklaştıkça merakım arttı. şimdi de nasılsa önümüzdeki hafta gideceğim diye gidemiyorum keşke geçen hafta uğrasaydım bir.....doktorlar cinsiyeti aslında 12 de görürlermiş ama hani sonra ''doktor bilemedi'',erkek dedi sonra kız dedi, kız dedi sonra erkek çıktı gibi laflardan kaçınmak için söylemiyorlarmış..zaten bu haftalarda yanılma payı da büyük.. cinsiyet tabiki farketmez ama insan çok merak ediyor yawww...hani şimdi mesela annemmmm yavrum diye seviyorum o zaman en azından kızım oğlum deriz:49: alışverişe başlarız ufak ufak.. isim düşünmeye başlarız.. hayırlısı olsun.Allah bize sabır versin.. meleklerimiz Allaha emanet...

aynen öyle canım bir merak bir endişe sorma gitsin.. 3 hafta doldu görmeyeli.. 2li için önümüzdeki hafta cuma gideceğim.sanırım 12+1 oluyorum.. doktorum çok merak edersen dayanamazsan 2 hafta sonra gel demişti ama ben geçen hafta böyle değildim yaklaştıkça merakım arttı. şimdi de nasılsa önümüzdeki hafta gideceğim diye gidemiyorum keşke geçen hafta uğrasaydım bir.....doktorlar cinsiyeti aslında 12 de görürlermiş ama hani sonra ''doktor bilemedi'',erkek dedi sonra kız dedi, kız dedi sonra erkek çıktı gibi laflardan kaçınmak için söylemiyorlarmış..zaten bu haftalarda yanılma payı da büyük.. cinsiyet tabiki farketmez ama insan çok merak ediyor yawww...hani şimdi mesela annemmmm yavrum diye seviyorum o zaman en azından kızım oğlum deriz:49: alışverişe başlarız ufak ufak.. isim düşünmeye başlarız.. hayırlısı olsun.Allah bize sabır versin.. meleklerimiz Allaha emanet...

kolay değil tabi bana 1 ay 1 sene gibi geldi resmen son günler hiç geçmedi..
bende seninle aynı günlerde giderim heralde canımm..eşimde ayın 4 ünde gidelim diyor 12+6 oluyorum..
bizim il dışına çıkma yasağımız olduğu için bana o gün daha uygun diyor..ben de şimdilik tamam dedim bakalımm..
cinsiyet konusunda sana katılıyorum..bende artık sabırsızlanıyorum gerçi her ikisinden de yok ama en azından dediğin gibi ufak tefek şeyler alırız, isim düşünürüz..insanın içi rahatlar acaba demeyiz..
gerçi benim içimden hep erkek geçiyor..hiç kız olabileceği aklımın ucundan geçmiyor ( ilk önce sağlıklı olsun ama kız olsun istiyorum )
allah bebişlerimizi bütün kötülüklerden korusun inşallahhh :nazar:
2 li testininde güzel haberlerini bekliyorum canımm :nazar:

merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
cok gecmıs olsun canım allahım sabır versın bıdaha yasatmasın gecen gun bı arkadas dıyordu 7 haftalık olmama ragmen bebek görünmüyor dıye o sen mıydın bılmıyorum merak etmıstım o arkadası :26:
Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acaba :50: bebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba :50:
cok gecmıs olsun yedıgın bısey dokundu heralde canım ama nazara bende ınanıyorum
kızlar merhaba bende hamileliğimin 9.haftası içindeyim ama hiç bir belirtim yok biraz göğüslerim acıyordu dünden beri onlarda acımıyo artık korkuyorum ters giden bişeylermi var acaba kalp atışları durduysa bebişlerimin hiçbi belirti vermezmi acaba kanama falan olmazmı haftaya salı günü kontrolümüz var çok korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişlerime 8 yıl aradan sonra geldiler bana rabbim acısın yüzümüzü güldürsün

ne guzel ıste canım ahmılelıgın rahat gecıyor aklına kötü sey getırme bebıslerın ıyıdır ınsallah:34:

gunaydın kızlar:3:

bende cok kötüyüm ya dun butun gun gene bulantı cektım aksam cıkardım ama ne cıkarma epey bı kan kustum resmen bogazım yırtıldı tahriş oldu cok kötüyüm midem fılan yanıyor bıseyde yıyemıyorum yesemde ısteksız sırf ılac almak ıcın oldugundan mıdem kabul etmıyor asıdık etkı yapıyor ne zaman geccek acaba ya zorlanmadan gözlerimin altında kılcak damaralr catladı çilller olustu kırmızı :37:

bende seninle aynı günlerde giderim heralde canımm..eşimde ayın 4 ünde gidelim diyor 12+6 oluyorum..
bizim il dışına çıkma yasağımız olduğu için bana o gün daha uygun diyor..ben de şimdilik tamam dedim bakalımm..
cinsiyet konusunda sana katılıyorum..bende artık sabırsızlanıyorum gerçi her ikisinden de yok ama en azından dediğin gibi ufak tefek şeyler alırız, isim düşünürüz..insanın içi rahatlar acaba demeyiz..
gerçi benim içimden hep erkek geçiyor..hiç kız olabileceği aklımın ucundan geçmiyor ( ilk önce sağlıklı olsun ama kız olsun istiyorum )

kızlar bende 9+6 iken gitmiştim dr.a ultrasonda cok ısrar ettım cinsiyet konusunda yok dedı 12.haftada söylücem söz dedi tabi dr.umla dialoğum çok iyi oldugu ıcın baya ısrar ettım tahmınen söyleyın dedım ne hissediyorsunuz ben kız olarak tahmin ediyorum ama kesin birsey söylemek için erken dedi bende dün gece dua ettım yattım Allahım bebeğimin cinsiyetini bana göster nolur dedım baya dua okudum uyudum.rüyamda ultasonla bakıyor dr.um erkek oldugunu söylüyor bana pipisini bile gösteriyor bende şaşırıyorum ama kız'a benzetmıstınız emınmısınız diyorum evet diyor. bu aralar cok dusunuyorum belkı onunlada alakalı olabılır kız erkek fark etmez tabi sağlıklı olsun gerisi boş ama rüyanın etkısınde kalmadım da değil :emir_bebek:

kızlar bende 9+6 iken gitmiştim dr.a ultrasonda cok ısrar ettım cinsiyet konusunda yok dedı 12.haftada söylücem söz dedi tabi dr.umla dialoğum çok iyi oldugu ıcın baya ısrar ettım tahmınen söyleyın dedım ne hissediyorsunuz ben kız olarak tahmin ediyorum ama kesin birsey söylemek için erken dedi bende dün gece dua ettım yattım Allahım bebeğimin cinsiyetini bana göster nolur dedım baya dua okudum uyudum.rüyamda ultasonla bakıyor dr.um erkek oldugunu söylüyor bana pipisini bile gösteriyor bende şaşırıyorum ama kız'a benzetmıstınız emınmısınız diyorum evet diyor. bu aralar cok dusunuyorum belkı onunlada alakalı olabılır kız erkek fark etmez tabi sağlıklı olsun gerisi boş ama rüyanın etkısınde kalmadım da değil :emir_bebek:

canımm 9+6 da söyleyememesi çok normal inş 12 de doğru bir tahminle öğrenirsin :nazar:
bende senin gibi çok merak ediyorum..bence annelerin hissettikleri çoğunlukla doğru çıkıyor..
rüyada görülen cinsiyetinde tersi çıkarmış genelde..

inş en kısa zaman da bize de öğrenmek nasip olurr :nazar:
bende 12+6 gidicem 13. haftanın başında olucam öğrenirim inş canımm :nazar:

merhaba kızlar; ne zamandır giremiyorum siteye. hala bulantılarım devam ediyor. çok fenayım. sürekli çıkarıyorum. doktorum ilaç veremem dedi. geceleri bulantıyla uyanıyorum. doktorum bulantı önce artar 1-2 haftaya kadar yavaş yavaş azalıp yok olur dedi. bu arada 2 gün önce bebişimi gördüm. 2 cm olmuş:) çok çabuk büyüyorlar. bir de doktor bana sodayı tavsiye etmedi. sodanın içinde kimyasal madde varmış. mineralli su iç dedi. elevite başladık. herşey iyi şimdilik. ağrılarım yok, hareketlerim normal. ama bulantıdan yoruldum. yine de buna da şükür. allahım hepmize sağlıklı evlatlar versin. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

inşallah hep güzel haberler alalım bundan sonra...benim içime de hep erkek doğuyordu hiççç kız geçmiyordu içimden,fakat çevremdeki herkes kız diyor,inanmam ama çin takvimi tarzı cinsiyet tahin methodları da kız gösteriyor ben de yavaş yavaş acaba kız mı diye düşünmeye başladım.bununla ilgili bir rüya görmedim...
sağlıklı olsun inşallah.. bebeklerimiz hayırlı evlat olsunlar hayatlarımızı cennete çevirsinler... amin:nazar:
günaydınlar kızlar biz geldikkkk:emir_bebek::49:

günaydın hoşgeldiniz...

günaydın güzel anne adayları... ya kendimize ne kadar çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.. uzun zamandır pencereyi bile açmıyordum odanın,buralar çok soğuk..dün hava güzeldi evi havalandırayım dedim,pencerenin önüne oturdum..hafif hafif te esinti vardı..gece hemen burnum tıkanmış,hemen öksürmeye başladım..kuru bi öksürük vardı,öksürmemeye çalıştım bütün gece.. günün birinde öksürmekten hapşurmaktan korkacaksın deseler inanmazdım... neyseki iyiyim şimdi.. masumiyet sana da geçmiş olsun... bol bol su iç..günde 1 tane maden suyu iç.kaybettiğin mineralller gelsin yerine..bu arada dün gece çok kötüydüm,içimde bir sıkıntı,sebebsiz...ağlamak geliyordu içimden ama tabi ağlamadım..hayırlara yordum...gece de saçma sapan bir sürü rüya gördüm.. hamile bayanlar sıklıkla kabus görürlermiş...
evet canım ya bende çok üşüyordum ama 2 gündür havalar güzel bahar geliyor içimi bir neşe kapladı 2 aydır bende evimi havalandırmadım pek nadiren işte 2 gündür temizliğe başladım yavaş yavaş yapacağım artık evden midem bulanıyor artık yani..sende öksürük için bal ve pekmez ye onlar iyi geliyor keşke pencerenin önünde durmasan iyiydi..ama temiz havayada ihtiyaç var ne yapalım çok geçmiş olsun canım...
günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin :)
saol canım seninde valla bahar gelmeye başladı çok mutluyummm....
selam arkadaşlar.allah hepimize sağ salim.kucapımıza almayyı nasip etsin bende ekim annesi olucam inşallah.
hoşgeldin canım tebriklerrrrrr.....amin
bu arada kızlar bende nazara inanıyorum ve bende bazen geliyorum nazara:27::27::27:böyle gözleri çıksın nazar edenlerin:9::9:

benim 12 yıl sonra olunca gözler hep üzerimde devamlı okuyorum yavrularıma allah korusun herkesin yavrusunu yanındada benim yavrularımııı:16::16::16::16::16:
evet canım bende inanıyorum nazara banada çok nazar değmiştir nasıl anlatsam bilemiyorum özelliklede kızıma değiyor.çok sevimdim canım 12 yıl sonra ALLAH kucağına almayı nasip etsin maaşallah suphanallah sende biri bişey derse öyle de çok etkili oluyor bide nazar duası oku sık sık canım

canımm 9+6 da söyleyememesi çok normal inş 12 de doğru bir tahminle öğrenirsin :nazar:
bende senin gibi çok merak ediyorum..bence annelerin hissettikleri çoğunlukla doğru çıkıyor..

bende çok merak ediyorum kızımı tam 8 aylıkken öğrenmiştik göstermiyordu..bu nasıl olcak bilmiyorum inşallah gösterirsin bebişimmm

merhaba kızlar; ne zamandır giremiyorum siteye. hala bulantılarım devam ediyor. çok fenayım. sürekli çıkarıyorum. doktorum ilaç veremem dedi. geceleri bulantıyla uyanıyorum. doktorum bulantı önce artar 1-2 haftaya kadar yavaş yavaş azalıp yok olur dedi. bu arada 2 gün önce bebişimi gördüm. 2 cm olmuş:) çok çabuk büyüyorlar. bir de doktor bana sodayı tavsiye etmedi. sodanın içinde kimyasal madde varmış. mineralli su iç dedi. elevite başladık. herşey iyi şimdilik. ağrılarım yok, hareketlerim normal. ama bulantıdan yoruldum. yine de buna da şükür. allahım hepmize sağlıklı evlatlar versin. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

inşallah yakınlarda atlatırsın bu zorlu günleri...evet bebikler çok çabuk büyüyorlar... ne güzel haberler almışsın..hep böyle olur inşallah...soda kesinlikle zararlı canım,sonuçta koladan farkı yok gazlı içecek.. üzerinde maden suyu yazacak veya zengin mineralli su...doğal olanlar...

inşallah hep güzel haberler alalım bundan sonra...benim içime de hep erkek doğuyordu hiççç kız geçmiyordu içimden,fakat çevremdeki herkes kız diyor,inanmam ama çin takvimi tarzı cinsiyet tahin methodları da kız gösteriyor ben de yavaş yavaş acaba kız mı diye düşünmeye başladım.bununla ilgili bir rüya görmedim...

aminnnnnn inşallah canımm :nazar:
bana da çevremde herkes kız diyor ama ben ısrarla erkek hissediyorum nedense..
ama kız çocuklarına da bayılıyorum..
bence içine erkek doğuyorsa büyük ihtimal öyledir :nazar:
herkes anne hisseder diyor çevremde..

amin cnm hayırlısıyla öğreniriz inşallah aslında ben ilk günden beri kız hissediyorum hatta hislerim o kadar yogun olduku 2-3 tane çok güzel pembe çiçekli tulum pantolon falan aldım bebişime :)) heyecanla bekliyorum p.tesiyi bakalım bebişim nasıl olmuş cinsiyeti ne yazarken bile heyecanlanıyorum yaa hayırlısıyla hepimiz öğreniriz inşallah en kısa zamanda :))) şimdi primadan kargom geldi kızlar çok absürt şeyler var sacma sapan alyans pırlanta dergisi,mutfak gerecleri dergisi ,eşantiyon ariel leke cıkartma tozu, 4 tane prima bez ve 1 tanede bebek sabunlugu ama cok basıt plastık bısey yanı kargo ucretı 5 lira verdik önemliş değil tabi ama değmez

inşallah yakınlarda atlatırsın bu zorlu günleri...evet bebikler çok çabuk büyüyorlar... ne güzel haberler almışsın..hep böyle olur inşallah...soda kesinlikle zararlı canım,sonuçta koladan farkı yok gazlı içecek.. üzerinde maden suyu yazacak veya zengin mineralli su...doğal olanlar...

amin canım..inşallah herkes güzel haberler alır. kızlar güneşe dikkat. mart güneşi baş ağrısı yapıyormuş. :54:

bende çok merak ediyorum kızımı tam 8 aylıkken öğrenmiştik göstermiyordu..bu nasıl olcak bilmiyorum inşallah gösterirsin bebişimmm

8 aylıkken mi :53:
inatçıymış senin kız..
insanın ikilemde kalması ne kadar zordur..
ben sabırsızlıkla bekliyorum canımm :nazar:
inşallah sende bu sefer erkenden öğrenirsin...

amin cnm hayırlısıyla öğreniriz inşallah aslında ben ilk günden beri kız hissediyorum hatta hislerim o kadar yogun olduku 2-3 tane çok güzel pembe çiçekli tulum pantolon falan aldım bebişime :)) heyecanla bekliyorum p.tesiyi bakalım bebişim nasıl olmuş cinsiyeti ne yazarken bile heyecanlanıyorum yaa hayırlısıyla hepimiz öğreniriz inşallah en kısa zamanda :))) şimdi primadan kargom geldi kızlar çok absürt şeyler var sacma sapan alyans pırlanta dergisi,mutfak gerecleri dergisi ,eşantiyon ariel leke cıkartma tozu, 4 tane prima bez ve 1 tanede bebek sabunlugu ama cok basıt plastık bısey yanı kargo ucretı 5 lira verdik önemliş değil tabi ama değmez

olsun kız taş attık ta kolumuz mu yoruldu ?:52: anne oluyorum cdsi güzel bir de anne oluyorum dergisi var onlar çıkmadı mı? bende mutfak gereçleri dergisi çıkmadı.bu arada o sabunluk değilmiş:) mama saklama kabı tupperwareden bence güzel...seninki tupperware değil mi? onlarda bildiğim kadarıyla plastik olmuyor içlerinde.. satan kullanan var mı tupperware?bize bilgi versin...pek mama kabına benzetemedim ben de ama. öyleymiş...güle güle kullanalım...

Back
X