- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
günaydınnn şeker anne ve bebişleri 
hoşgeldin aramıza
aminnn inşallahhh 
evet canım çok dikkat etmemiz gerek..bende bir kaç gün önce biraz camdan bakayım dedim üstümde inceydi ev sıcak olduğu için..
biraz bakındım girdim içeri..rüzgarın geldiği tarafa denk gelen omuzum bütün gece ağrıdı..sanki nefes almakta zorluk çektim birşey batıyor gibiydi..bende o gün anladım ki cidden bünyemiz çok zayıflamış..çok dikkat etmemiz gerek gerçekten..
canım dr unu arayıp bu durumu bildir istersen..çünkü dr lar en ufak bir lekeden bile haberdar olmak istiyorlar..
panik yapma inş önemli birşey yoktur..çoğu hamile de olan durumda olabilir..
selam arkadaşlar.allah hepimize sağ salim.kucapımıza almayyı nasip etsin bende ekim annesi olucam inşallah.
hoşgeldin aramıza
günaydın güzel anne adayları... ya kendimize ne kadar çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.. uzun zamandır pencereyi bile açmıyordum odanın,buralar çok soğuk..dün hava güzeldi evi havalandırayım dedim,pencerenin önüne oturdum..hafif hafif te esinti vardı..gece hemen burnum tıkanmış,hemen öksürmeye başladım..kuru bi öksürük vardı,öksürmemeye çalıştım bütün gece.. günün birinde öksürmekten hapşurmaktan korkacaksın deseler inanmazdım... neyseki iyiyim şimdi.. masumiyet sana da geçmiş olsun... bol bol su iç..günde 1 tane maden suyu iç.kaybettiğin mineralller gelsin yerine..bu arada dün gece çok kötüydüm,içimde bir sıkıntı,sebebsiz...ağlamak geliyordu içimden ama tabi ağlamadım..hayırlara yordum...gece de saçma sapan bir sürü rüya gördüm.. hamile bayanlar sıklıkla kabus görürlermiş...
evet canım çok dikkat etmemiz gerek..bende bir kaç gün önce biraz camdan bakayım dedim üstümde inceydi ev sıcak olduğu için..
biraz bakındım girdim içeri..rüzgarın geldiği tarafa denk gelen omuzum bütün gece ağrıdı..sanki nefes almakta zorluk çektim birşey batıyor gibiydi..bende o gün anladım ki cidden bünyemiz çok zayıflamış..çok dikkat etmemiz gerek gerçekten..
Günaydın Hanımlar
Sabah uyandığımda bir damla kahverengi akıntı gördüm çamaşarımda. Dün de kabız olmuştum acaba bir ilgisi var mı? Sol belimde de dünden beri ağrı var. Daha dün doktora gitmiştim. Bebekte bir sıkıntı görmemişti. Şimdi akıntıyı görünce korktum.
canım dr unu arayıp bu durumu bildir istersen..çünkü dr lar en ufak bir lekeden bile haberdar olmak istiyorlar..
panik yapma inş önemli birşey yoktur..çoğu hamile de olan durumda olabilir..