• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar saat 2de randevumuz var ölcem heyecandan ya ,dua edin olur mu güzel güzel sorunsuz görelim bebişi

bulantılar geçemedi bir türlü ya bugün otobüste iyice içim kalktı işe varadım ,otobüsten inip eşimin işyerine koştum, çıkarttım sonra işe geldim

dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum :nazar:

kızlar bende pirima dünyasına üye oldum ama bu hediyeler nasıl geliyor bulamadım ben:9::9::9::9: bide kargoylamı geliyor kargo ücreti veriyormuyuz nedir bana bahsedermisiniz

bide nereye başvuru yapıyorum
ilk hediyem paketi var o formu dolduruyorsun 5 tl kargo ücreti veriyorsun sadece..
Hoşbuldum kızlar :)
listeye beni de alın: tahmini doğum tarihi 10 ekim
kayseride yaşıyorum
SAT 3 ocak(mış)
yaşım 29 ve 69 kiloyum

canım hoşgeldin...2012 ekim anneleri takip listesi başlığına yazacaksın bu bilgileri...hayırlı olsun...

yenı gelen arkadasalr hosgeldınız bebıslerınız hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucaklayın :16::16::16:
baya kalabalıklaştık:52::52:

kızlar saat 2de randevumuz var ölcem heyecandan ya ,dua edin olur mu güzel güzel sorunsuz görelim bebişi

bulantılar geçemedi bir türlü ya bugün otobüste iyice içim kalktı işe varadım ,otobüsten inip eşimin işyerine koştum, çıkarttım sonra işe geldim

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. bulantı deme hepimiz aynıyız :1::1:

Benide hergün araba tutuyor:(Korkuyorum otobüse binmeye haftanın 1-2 günü binmek zorunda kalıyorum çok zor kızlar napcam bilmiyorum

slm arkadaşlar nasılsınız benide primadan 2 hafta önce aradılar hediyeniz 28 martta e-bebek magzasında dediler ben evdev çıkamadıgım için 12. haftada doktora giderken alıcam hediyemi:52::52::52:

Son düzenleme:
kızlar biz doktora gittik.. ense kalınlıgı 2,4 cktı. 3 ün altı normal sayılıyormus. doktorda hersey cok normal bebek saglıklı dedi. ama benim biraz canım sıkıldı.. kan testını 2 hafta sonra alıcaz.. insallah o daha iyi cıkar.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. 3lü test için randevu günümde belli oldu.. bu arada bebeğimde büyümüş 6 cm olmus neredeyse.. ve de cok hareketliydi :nazar::nazar: Allah herkesin bebeğini kendine bagıslasın. saglıkla kucagına almayı nasip etsin...

merhaba anneler....uzun zamandır girememiştim umarım herkes bebişleriyle iyidir biz iyiyiz şükür çok yoğun bulantılı günlerimiz azalıyor gibi sanki şükürler olsun...yarın 2 li testimiz var..heyecanlıyım bayağa anlayacağınız ve bebeğimizi görmeyelide 1 ay oldu...hayırlısıyla sizlerede geldiğimde yazıcam nasıl yapılıyor neler istendi merak edilen tüm sorularınızı kafanızdaki benim gibi cevaplandırıcam kendinize ii bakın ve bebişlere....:49::16:

Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acaba :50: bebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba :50:

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Neyse ki bebişin iyiymiş... Allah sana da sağlık sıhhat versin. Kendine çok iyi bak. Dr.lar muhakkak birşeyler demiştir yapman gerken. onları atlama. Sıvı almayı da unutma arkadaşım.

arkadasim bu x y muhabbeti ne bilmiyorum ama yanlis bi anlasilma var galiba kadinda xx kromozom u var buda kiz kromozomlari erkek degil erkekte xy var cunku x i anneden y yi babadan alir.anne xx baba yx dir eger babadan x gelirse xx olur kiz olur babadan y gelirse yx olur erkek olur bunun kis ihtimali fazla erkek ihtimali fazla olmasiyla alakasi yok o an babanin hangi kromozomu hizli ve saglamsa o cinsiyeti belirler bilyonlarca sppermde milyonlarca x var milyonlarca y var hangisi gelirse o olur.

bncede tamamen katılıyorum

Arkadaşlar bir cinsel birleşmede kız veya erkek olma ihtimalinin birbirinden yüksek olması gibi bir durum olmadığını ben de biliyorum. Zaten benim demek istediğim de ÇOCUK YAPMA DENEMELERİMİZİ GÖZ ÖNÜNDE TUTTUĞUM ZAMAN, POZİSYONUMUZ, SPERMİN DAYANIKLILIĞI, EŞİMİN O DÖNEMDEKİ BESLENME TARZI, İLİŞKİ SIKLIĞI VS. VS..... BUNLARA BAKTIĞIM ZAMAN BİZİM KIZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK GİBİ DEDİM. ama nedense bir türlü anlatamadım.... Umarım bu sefer anlamışsınızdır. Bu xler ylerle alakalı değildi benim söylediğim şey.

aynen öyle çok sinir oldum ben de.demek kilodan değilmiş sevindim buna :1:inşallah pazartesi ikili test için gittiğimizde daha net görürüz.başka cihazla bakılacak.ben de başka dr.a da görümeyi düşünüyorum bakalım araştırcaz...

ayrıca şu meyve isimi verme konusuna katılıyorum.o mesajları görünce hemen geçiyorum,aklıma getirmemeye çalışıyorum.canı istiyo insanın...

aynen biz de net olmasa da bebişimi gördük ama kağıtta hiç bişey belli değil.eşim gelememişti benimle.akşam ona göstereceğim bi fotoğrafımız bile yoktu..bu arada senin de gözünaydın canım,maşallah bebişine:nazar::nazar:

20. haftada detaylı ultrason istiyo doktorlar genelde.bebeğin el,ayak parmaklarına varıncaya kadar tek tek sayılıyo.o yüzden 20. hafta demiştir dr.unuz...

Arkadaşım ben şimdi anladım bu 20. haftayı... Teşekkür ederim :D

Bu bebeğe su verme mevzuu gerçekten enteresan. Dr. lar vermeyin gerek yok diyorlar ama annelere bakıyorum hep veriyorlar su. Ben dr. um verme derse vermem açıkçası. Anne sütü yetiyorsa gerek yok ekstre birşeye. hem su bebeğe sert gelebilir diye düşünüyorum ben.

sanırım verilen su bir çaykaşığı kadar. ama yine de vermek istemezse bir akrabam bebek emdikten sonra ağzında kalan sütü nemli tülbent ile siliyordu dilin üstünü hemen. ağızda kalan süt ekşime yapıp ağızda hoş tat bırakmayabiliyormuş ve bebekte boğaz enfeksiyonuna neden olabiliyormuş diye duymuştum.doktor daha iyi bilir tabi ki :)

kızlar biz doktora gittik.. ense kalınlıgı 2,4 cktı. 3 ün altı normal sayılıyormus. doktorda hersey cok normal bebek saglıklı dedi. ama benim biraz canım sıkıldı.. kan testını 2 hafta sonra alıcaz.. insallah o daha iyi cıkar.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. 3lü test için randevu günümde belli oldu.. bu arada bebeğimde büyümüş 6 cm olmus neredeyse.. ve de cok hareketliydi :nazar::nazar: Allah herkesin bebeğini kendine bagıslasın. saglıkla kucagına almayı nasip etsin...

canını sıkacak birşey yok canım, maşallah bak 3'ün altında çıkmış. bende pazartesi gittiğimde baktılar doktor bana da 3'ün altında olursa problem değil demişti. inşallah diğer testlerinde iyi çıkar da biraz rahatlarsın :) biz de 7 cm olmuşuz teyzesi :1::1:

merhaba anneler....uzun zamandır girememiştim umarım herkes bebişleriyle iyidir biz iyiyiz şükür çok yoğun bulantılı günlerimiz azalıyor gibi sanki şükürler olsun...yarın 2 li testimiz var..heyecanlıyım bayağa anlayacağınız ve bebeğimizi görmeyelide 1 ay oldu...hayırlısıyla sizlerede geldiğimde yazıcam nasıl yapılıyor neler istendi merak edilen tüm sorularınızı kafanızdaki benim gibi cevaplandırıcam kendinize ii bakın ve bebişlere....:49::16:

merhaba canım,

inşallah hayırlı haberlerle dönersin buraya, inşallah sonuç iyi çıkar.

canını sıkacak birşey yok canım, maşallah bak 3'ün altında çıkmış. bende pazartesi gittiğimde baktılar doktor bana da 3'ün altında olursa problem değil demişti. inşallah diğer testlerinde iyi çıkar da biraz rahatlarsın :) biz de 7 cm olmuşuz teyzesi :1::1:

maşallah sizede :nazar::nazar: bizimki bizim gibi minyon olucek belli etti kendini :1::1: saol canım ya inşallah dediğin gbii olur.. canım cok sıkıldı buna. o gece uyuyamadım.. sürekli dua ettimm.. iki hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Allah hayırlı sonuclar göstertsin inşallah..

slm arkadaşlar nasılsınız benide primadan 2 hafta önce aradılar hediyeniz 28 martta e-bebek magzasında dediler ben evdev çıkamadıgım için 12. haftada doktora giderken alıcam hediyemi:52::52::52:

merhaba, benide aradılar primadan nisanın 10 unda eve göndericeklermiş paketimi içinde ne var biliyomusunuz yani 5 lira kargo ücreti ödemeye deger mi

ne oldu canım neden canın sıkıldı herşey normal demiş doktor

cnm hadi gözün aydınnn neden canın sıkıldıki?benden kanda alınmadı mesela ama takmıyorum..
acaba benim ultrason kağıdında yazarmı ense kalınlığının ölçüsü doktorum demedi şukadar falan die:)
herşey iyi dedi sadece

Kızlar ultrason fotolarını koysam bebeğimin kaç milim olduğunu yazabilirmi biri:)

Son düzenleme:
Back
X